Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ !!! Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ !!! Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ !!!

-Αύριο το πρωί επιδίδεται η εξώδικη καταγγελία της οικογένειας του Νίκου Λυμπερόπουλου στις εισαγγελικές αρχές της Πάτρας και του Πύργου.
-Έχει ήδη επιδοθεί η εξώδικη καταγγελία των οικογενειών του Στάθη Χειμαριού και της Αντωνίας Δημητρίου στις εισαγγελικές αρχές της Αθήνας.
Και οι δύο καταγγελίες απευθύνονται και στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ,
Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ,
Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου ,
ΚΑΙ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ,
Ιωάννης Μωραϊτάκης ,
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ,
Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ,
Δέσποινα Σωτηρίου ,
ΚΑΙ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ,
Γεώργιος Σκλήρης ,
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ,
ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ,
Βασίλειος Πλιώτας ,
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ,
ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ,
ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ,
Ή ΑΝ ΘΑ ΑΠΟΣΩΛΗΝΩΘΕΙ ,
ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ !!!
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,
ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ,
ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ :
Θα σταθεί τελικά στα πόδια της ,
ή θα σωριαστεί στην μαυρισμένη από τις ψυχές που χάθηκαν ελληνική γη...;
_______________
Το κείμενο της καταγγελίας της οικογένειας του Νίκου Λυμπερόπουλου, η οποία θα επιδοθεί αύριο το πρωί :
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΙΤΗΜΑ
Με επιφύλαξη δικαιωμάτων
1. Γεωργίας Τοπιντζή χήρας Νικολάου Λυμπερόπουλου, κατοίκου Πύργου Ηλείας, οδός ...
2. Αγγελικής χήρας Γεωργίου Λυμπεροπούλου, κατοίκου Πύργου Ηλείας, οδός ...
ΠΡΟΣ
1. κ. Δέσποινα Σωτηρίου, Προϊσταμένη Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλείας, κάτοικο Πύργου Ηλείας, οδός 28ης Οκτωβρίου αρ. 23.
2. κ. Γεώργιο Σκληρή, Προϊστάμενο Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, κάτοικο Πατρών Αχαΐας, οδός Γούναρη αρ. 30.
3. κ. Βασίλειο Πλιώτα, Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κάτοικο Αθηνών, Λεωφόρος Αλεξάνδρας αρ. 121.
Στο πλαίσιο σχετικών ποινικών διαδικασιών που κινήθηκαν κατόπιν της από 31.3.2021 μηνύσεώς μας για το έγκλημα της ανθρωποκτονίας, κατ' αρχήν από αμέλεια (άρθρο 302 Π.Κ.), στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό του Νικολάου Λυμπερόπουλου, συζύγου και υιού μας αντίστοιχα, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 41 ετών στο Νοσοκομείο Πύργου την 30.3.2021. Μάρτυρα στην μήνυσή μας έχουμε προτείνει την αδελφή του θανόντος, Ελένη Λυμπεροπούλου.
Οι συνθήκες υπό τις οποίες νοσηλεύτηκε και απεβίωσε ο Νικόλαος Λυμπερόπουλος, και δικαιολογούν την απόφασή μας να καταθέσουμε την μήνυση στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου και να ζητήσουμε την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, εκτίθενται στο κείμενο της εγκλήσεώς μας, το στοιχείο δε εκείνο που, μεταξύ των άλλων, κυρίως επιβάλλει την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, είναι το γεγονός ότι ενώ είχε προγραμματιστεί η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου την 30.3.2021, και ενώ ο θανών και τότε ακόμα νοσηλευόμενος Νικόλαος Λυμπερόπουλος είχε οξυγόνο στο 99, όπως αποδεικνύεται από οπτικό υλικό που ο ίδιος απέστειλε στην αδελφή του Ελένη Λυμπεροπούλου κατά τον κρίσιμο χρόνο, αίφνης ενημερώθηκα η 2η εξ ημών ότι γίνεται διασωλήνωσή του, εν συνεχεία δε, και ενώ αμφότερες μετέβημεν στο νοσοκομείο προκειμένου να επιμεληθούμε και να υπογράψουμε για την μεταφορά του στο Ρίο, αφού ο διευθυντής της αντίστοιχης εκεί κλινικής ζήτησε την μεταφορά του ακόμη και μετά την διασωλήνωσή του, μας γνωστοποιήθηκε ο αιφνίδιος θάνατός του, πλην όμως σύμφωνα με το ιατρικό πιστοποιητικό θανάτου που ελάβαμε την επομένη μέρα (Σχετικό υπ' αριθμ. 1), ο θάνατος επήλθε τρία περίπου τέταρτα της ώρας μετά την αναγγελία του σε μας !!!
Επομένως, ο Νικόλαος Λυμπερόπουλος ήταν εν ζωή όταν μας ανακοινώθηκε ο θάνατός του !!!
Η μεταφορά του όμως στο Ρίο είχε ήδη ματαιωθεί...
Εν ολίγοις, μέσα σε πολύ λίγη ώρα, και ενώ ήταν έτοιμη η μεταφορά του Νικολάου Λυμπερόπουλου στο Ρίο, την οποία επιδιώξαμε και πετύχαμε ακριβώς λόγω των αθλίων και υπόπτων συνθηκών νοσηλείας του στον Πύργο, ο άνθρωπός μας διασωληνώθηκε και αμέσως σχεδόν μετά πέθανε. Ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή όχι απλώς επικοινωνούσε με την οικογένειά του και επιβεβαίωνε την καλή σε γενικές γραμμές κατάσταση της υγείας του, αλλά έστελνε γραπτά μηνύματα και οπτικό υλικό που επιβεβαίωνε κατά τα άνω την καλή αυτή κατάσταση της υγείας του.
Είναι δε γνωστές στην ιατρική κοινότητα, και όχι μόνον, οι προϋποθέσεις και τα επιστημονικά εκείνα δεδομένα που επιβάλλουν και μετά ταύτα νομιμοποιούν την διασωλήνωση, ως έσχατη ιατρική πράξη παροχής βοήθειας και διάσωσης ενός ασθενή. Το οξυγόνο είναι ένα εξ αυτών, μεταξύ άλλων, όπως όλως ενδεικτικά τα αέρια του αίματος. Το “99” όχι απλώς δεν δικαιολογεί την διασωλήνωση, ούτε μπορεί να γίνει η αποδεκτή η πτώση κατά 29 μονάδες μέσα σε ελάχιστα λεπτά (από 99 σε 70, όπως “ενημερωθήκαμε”), πολλώ μάλλον όταν η “πτώση” αυτή συμπίπτει χρονικά με την επικείμενη μεταφορά του σε άλλο νοσοκομείο, την οποία ο ίδιος και η οικογένειά του επεδίωξαν και πέτυχαν και με μεγάλη προσμονή ανέμεναν. Ούτε ο μέσα στα επόμενα λεπτά θάνατός του, ο οποίος παραπέμπει σε συνθήκες θανάτου από οξύ έμφραγμα ή εγκεφαλικό και σε καμία περίπτωση από αναπνευστικό ιό, όσο επικίνδυνο και αν η συνεργαζόμενη με την κυβέρνηση επιστημονική κοινότητα επιμένει να μας τον παρουσιάζει. Και πολλώ μάλλον, επαναλαμβάνουμε, όταν ο θάνατός του επήλθε τελικά μετά την αναγγελία του σε μας.
Από την στιγμή όμως που κατατέθηκε η μήνυσή μας και διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, άρχισε να γίνεται εμφανής η προσπάθεια των αρμοδίων ιατροδικαστικών και εισαγγελικών αρχών να εμποδίσουν την νεκροψία-νεκροτομή και να παρακωλύσουν το έργο της Δικαιοσύνης.
Ειδικότερα, επικοινώνησε με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου η Προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, κ. Αγγελική Τσιόλα, η οποία ζήτησε να μιλήσει τηλεφωνικά με την αδελφή του θανόντος, την οποία επιχείρησε να αποτρέψει από το αίτημά μας για νεκροψία-νεκροτομή. Ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να γίνει η νεκροτομή, δήθεν γιατί είναι θάνατος “με covid”, εξέφρασε γενικά την απορία της γιατί κατατέθηκε η έγκληση και γιατί η οικογένεια επιθυμεί την νεκροψία-νεκροτομή, ρώτησε αν ο τεχνικός σύμβουλος που διορίσαμε “γνωρίζει ότι είναι θάνατος covid”, ώστε η Ελένη Λυμπεροπούλου της απάντησε ότι βεβαίως και το γνωρίζει ο κ. Γαλεντέρης, ο τεχνικός σύμβουλός μας, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που θα παραστεί ως τεχνικός σύμβουλος σε νεκροψία-νεκροτομή σε θανοντα από/με covid, ότι στο πλαίσιο ποινικής διαδικασίας για το έγκλημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια δεν υφίστανται περιορισμοί και επουδενί εμποδίζεται ή είναι απαγορευτική η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, η οποία θα γίνει υπό τις προβλεπόμενες κάθε φορά συνθήκες ασφαλαέιας, και ότι έχουν ήδη διενεργηθεί παρόμοιες νεκροψίες-νεκροτομές σε όλη τη χώρα, όπως σε σορούς ανθρώπων που απεβίωσαν με/από Covid-19 στα νοσοκομεία Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης και Κατερίνης. Της ανέφερε δε αυτή τη στιγμή εκκρεμεί παράλληλα η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, που έχει ήδη διαταχθεί, σε σορούς ανθρώπων που απεβίωσαν στα νοσοκομεία Κ.Α.Τ. και “Ευαγγελισμός” στην Αθήνα. Μάλιστα, πληρεξούσιος δικηγόρος των πέντε από τις έξι ως άνω οικογένειες (στο νοσοκομείο Κ.Α.Τ. απεβίωσαν δύο άνθρωποι), είναι ο και εδώ εις εκ των δύο πληρεξουσίων δικηγόρων μας, Νικόλαος Αντωνιάδης, δικηγόρος Αθηνών.
Την επομένη μέρα, 1.4.2021, σαν μακάβριο πρωταπριλιάτικο αστείο, λάβαμε γνώση του υπ' αριθμ. πρωτ. 251/21/1.4.2021 εγγράφου της Προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, κ. Αγγελικής Τσιόλα, προς την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου (Σχετικό υπ' αριθμ. 2), απευθυνόμενο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας, με το οποίο ζητείται να μην διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή. Οι λόγοι που επικαλείται η κ. Τσιόλα είναι επιεικώς απαράδεκτοι η δε επιμονή της στην ματαίωση της νεκροψίας-νεκροτομής εν τέλει αυξάνει τις αρχικές υποψίες μας για τις συνθήκες νοσηλείας και πρωτίστως θανάτου του συζύγου και υιού μας αντίστοιχα.
Ειδικότερα, η κ. Τσιόλα επικαλείται, ως σχετικό (β), έγγραφο του Ε.Ο.Δ.Υ., σύμφωνα με ο οποίο “για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, πρέπει να αποφεύγεται η διενέργεια νεκροτομής σε τέτοια περιστατικά (ανθρώπων που κατέληξαν νοσηλευόμενοι ως ασθενείς Covid-19)”.
Η κ. Τσιόλα αναφέρεται προφανώς στο έγγραφο του Ε.Ο.Δ.Υ. της 10.4.2020 (Σχετικό υπ' αριθμ. 3), στο οποίο αναφέρεται ότι “σε περίπτωση νεκρού ύποπτης ή επιβεβαιωμένης λοίμωξης COVID-19, η νεκροτομή πρέπει να αποφεύγεται”.
Παραλείπει όμως να αναφέρει ότι στη συνέχεια ο Ε.Ο.Δ.Υ. στο ανωτέρω έγγραφό του σημειώνει ότι “εάν κριθεί απαραίτητο να γίνει πρέπει να”... Και εκτίθενται εν συνεχεία οι συνθήκες υπό τις οποίες θα διενεργηθεί η νεκροτομή, όταν αυτή κριθεί απαραίτητη.
Εν ολίγοις, ο Ε.Ο.Δ.Υ., στο συγκεκριμένο έγγραφο (επαναλαμβάνουμε: του μηνός Απριλίου 2020), δεν αποκλείει την διενέργεια νεκροτομής. Είναι δε απολύτως ξεκάθαρο ότι “απαραίτητο κρίνεται” όταν κατατίθεται μήνυση και διερευνάται η τέλεση του εγκλήματος της ανθρωποκτονίας, ώστε η διενέργεια νεκροτομής είναι εκ των ουκ άνευ αναγκαία ανακρτική πράξη για την διερεύνηση της καταμηνυθείσας αξιόποινης πράξης. Όπως είναι η διενέργεια γραφολογικής εξέτασης στην περίπτωση ποινικής διαδικασίας για το έγκλημα της πλαστογραφίας. Όταν τα αυτονήτα αυτά παρακάμπτονται, είναι επίσης αυτονόητο ότι οι υποψίες μας για τις συνθήκες θανάτου του συζύγου και υιού μας Νικολάου Λυμπερόπουου, ενισχύονται κατά τα άνω.
Για τους λόγους αυτούς άλλωστε, η κ. Τσιόλα δεν αρκείται στην επίκληση του εγγράφου του Ε.Ο.Δ.Υ., αλλά προχωρά και στην υποκατάσταση της εισαγγελικής αρχής, αφού, υπεισέρχεται στην αναγκαιότητα και σκοπιμότητα ή μη της διενέργειας της νεκροτομής !!!
Αυτό δε το πράττει, αφού προηγουμένως αναφέρεται στις συνθήκες ασφάλειας του νεκροτομείου, το οποίο εμφανίζει περίπου σαν χώρο αίθουσας διδασκαλίας και όχι νεκροτομείου στο οποίο προφανώς δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα διενεργηθεί νεκροτομή σε σορό ανθρώπου που νοσηλεύτηκε με λοιμώδες νόσημα !!!
Τα δε περί αποκλεισμού ...όλου σχεδόν του νομού Αχαΐας μετά την νεκροτομή, δεν χρήζουν σοβαρής αντίκρουσης, αφού και στο ίδιο αυτό το έγγραφο του Ε.Ο.Δ.Υ. που η ίδια επικαλείται, άπαντα τα μέτρα προστασίας περιορίζονται στο χώρο του νεκροτομείου. Εκτός και αν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών συνηθίζουν μετά τις νεκροτομές να αποχωρούν από το νεκροτομείο αμέσως μετά την νεκροτομή και να πηγαίνουν στο κυλικείο να αγοράσουν καφέ και τυρόπιτα. Τότε ναι...
Δυστυχώς όμως για την κ. Τσιόλα και το κύρος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.
Και αυτό, διότι η κ. Τσιόλα αναφέρεται στο έγγραφο του Ε.Ο.Δ.Υ. του μηνός Απριλίου 2020, αποκρύπτοντας το νεότερο έγγραφο του Ε.Ο.Δ.Υ. του μηνός Φεβρουαρίου 2021 (Σχετικό υπ' αριθμ. 4), στο οποίο έχει παραληφθεί η φράση “πρέπει να αποφεύγεται” !!!
Ώστε ισχύουν όλα όσα ανωτέρω εκτίθενται για την νεκροτομή, με το επιπρόσθετο δεδομένο μίας ξεκάθαρης πλέον ψευδούς βεβαίωσης της κ. Τσιόλα, αφού στο δημόσιο έγγραφο με υπ' αριθμ. πρωτ. 251/21/1.4.2021 βεβαιώνει ψευδώς ότι τον Απρίλιο του 2021 ο Ε.Ο.Δ.Υ εξακολουθεί δήθεν να συστήνει να αποφεύγεται η νεκροτομή σε περιστατικά Covid-19, προκειμένου να ενισχύσει την “επιχειρηματολογία” της για την ματαίωση της διενέργειας νεκροτομής στη σορό του Νικολάου Λυμπερόπουλου.
Ήδη αυτές τις ώρες κατατίθεται από τον δικηγόρο μας Νίκο Αντωνιάδη ατομικώς μήνυσή του στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Στεφάνου Αττικής, κατά της κ. Αγγελικής Τσιόλα για την τέλεση κατά τα άνω της αυτεπαγγέλτως διωκομένης αξιόποινης πράξης της ψευδούς βεβαίωσης κατ' άρθρο 242 Π.Κ.
Κατόπιν των ανωτέρω, τα οποία δημοσιοποιήθηκαν και στη σελίδα του δικηγόρου μας στο μέσο κοινωνικής δικτύωση facebook, η οποία αριθμεί σήμερα 141.000 ακόλουθους, με πολύ μεγάλες αυξητικές τάσεις σε καθημερινό επίπεδο, και πραγματική αναγνωσιμότητα η οποία με πρόχειρους και μετριοπαθείς υπολογισμούς πλησιάζει τον αριθμό των δύο εκατομμυρίων, ο Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας κ. Ευάγγελος Μιχαήλος, με την από 1.4.2021 παραγγελία του (Σχετικό υπ' αριθμ. 5) διέταξε “εκ νέου ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας-νεκροτομής σχετικά με τα αίτια θανάτου του τελευταίου (του Νικολάου Λυμπερόπουλου) σε συνδυασμό με τα διαλαμβανόμενου στην έγκληση”. Παραγγέλλει “να ενημερωθούν σχετικώς οι υποστηρίζοντες την κατηγορίες (ημείς) και ο διορισθείς τεχνικός σύμβουλος (ο κ. Δημήτριος Γαλεντέρης) κατ' άρθρο 201 Κ.Π.Δ., να επισυναφθεί όλος ο ιατρικός φάκελος νοσηλείας του θανόντος και το ιατρικό πιστοποιητικό θανάτου, και να ληφθούν καταθέσεις εγκαλουσών και προτεινομένων μαρτύρων”.
Δεν έθεσε δε ως προϋπόθεση για τη διενέργεια της νεκροτομής την προηγούμενη επισύναψη του ιατρικού φακέλου και τη λήψη καταθέσων, αλλά παρήγγειλε να διενεργηθούν οι ανακριτικές αυτές πράξεις παράλληλα και ανεξάρτητα με την διενέργεια της νεκροτομής, στο πλαίσιο της διαταχθείσης προκαταρκτικής εξέτασης για το έγκλημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατ' άρθρο 302 Π.Κ.
Το σημειώνουμε γιατί το φως της δημοσιότητας είδε σχετική ποινική διαδικασία για το ίδιο έγκλημα που κινήθηκε στην Αθήνα από την κατά τόπο αρμόδια Εισαγγελία, όπου εκεί ναι μεν δεν ανακλήθηκε η εντολή για νεκροτομή (δύο μάλιστα νεκροτομές), όπως έγινε εδώ, όπως εκτίθεται στη συνέχεια της παρούσης, πλην όμως ετέθη παραδόξως ως προϋπόθεση για τη διενέργειά της η προηγούμενη επισύναψη στη δικογραφία του ιατρικού φακέλου, ακόμη και του εν γένει ιατρικού ιστορικού των εκεί θανόντων, έως και ζητήθηκε από τους εκεί εγκαλούντες να υποδείξουν τους υπευθύνους της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ενώ είναι αυτονόητο ότι η ταυτότητα των τυχόν ενόχων θα προκύψει μετά την διενέργεια των νεκροτομών, συνεκτιμουμένων μετά τις νεκροτομές των στοιχείων του ιατρικού φακέλου, του εν γένει ιατρικού ιστορικού, των καταθέσεων και του εν γένει αποδεικτικού υλικού που θα συγκεντρωθεί.
Μετά την ανωτέρω παραγγελία του κ. Μιχαήλου, με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου ότι η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλείας, εκ των αποδεκτών της παρούσης εξωδίκου καταγγελίας-αιτήματος, ανακάλεσε προφορικά την εντολή του κ. Μιχαήλου (!!!), επιφυλλάχθηκε δε να αποστείλει και εγγράφως την ανάκληση και να εκθέσει και τους “λόγους” για τους οποίους αποφάσισε να ανακαλέσει την εντολή και να ακυρώσει τον συνάδελφό της, απαγορεύοντας ταυτόχρονα στον διοικητή της Υποδιεύθυνσης να μας χορηγήσει αντίγραφο της εγγράφου ανακλήσεώς της όταν αυτή αποσταλεί στην υπηρεσία του, ώστε να μην πληροφορηθούμε τους λόγους της ανακλήσεως !!!
Είναι όμως προφανές, και χωρίς να διαβάσουμε το έγγραφο της ανακλήσεως, ότι η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλείας έχει υιοθετήσει το περιεχόμενο του εγγράφου-ψευδούς βεβαίωσης της Προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, εκτός και αν μας επιφυλάσσονται και άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις στην υπόθεση αυτή.
Το βέβαιον είναι ότι σύμφωνα και με τα ανωτέρω, η ανάκληση της εντολής για την διενέργεια νεκροτομής στη σορό του συζύγου και υιού μας Νικολάου Λυμπερόπουλου, στερείται τόσο νομικής όσο και επιστημονικής βάσης, ενέχει δε τόσο πειθαρχική όσο και ποινική διάσταση, αφού παρακωλύεται σαφώς το έργο της Δικαιοσύνης και εμποδίζεται η πλήρης διερεύνηση των πραγματικών αιτιών θανάτου του Νικολάου Λυμπερόπουλου, ώστε εγείρονται σοβαρές ευθύνες για την τέλεση των εγκλημάτων της παράβασης καθήκοντος και της κατάχρησης εξουσίας κατά τα άρθρα 259 και 239 του Ποινικού Κώδικα αντίστοιχα.
Βέβαιον είναι επίσης ότι η απαράδεκτη αυτή και πέραν πάσης νομικής, δικονομικής και επιστημονικής λογικής στάση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλείας, ενισχύει την πεποίθηση ότι πράξαμε άριστα καταθέτοντας την ως άνω μήνυσή μας αιτούμενοι την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό του συζύγου και υιού μας Νικολάου Λυμπερόπουλου.
Βέβαιον είναι, τέλος, ότι η απόφαση ανάκλησης της εντολής για τη διενέργεια νεκροτομής είναι προϊόν ασκήσεως άνωθεν μεγάλης πίεσης προς την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών, την στιγμή που οι υποψίες του κοινού, αφού η υπόθεση έχει λάβει πολύ μεγάλες διαστάσεις, για τα πραγματικά αίτια θανάτου του Νικολάου Λυμπερόπουλου, ενισχύονται και εκ του γεγονότος, ότι το λογικό και αναμενόμενο εν προκειμένω θα ήταν η ίδια η κυβέρνηση, το νοσοκομείο Πύργου και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας, να επιδίωκαν την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ώστε να αποκλεισθούν οι εγκληματικές ευθύνες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου για τις συνθήκες νοσηλείας του Νικολάου Λυμπερόπουλου και αυτές πρωτίστως του θανάτου του, όπως αυτές προς το παρόν πλανώνται εκ της καταθέσεως και μόνο της μηνύσεώς μας, από τις δημοσιευθείσες πληροφορίες για τις συνθήκες αυτές, οι οποίες έχουν γίνει πλέον γνωστές σε πολύ μεγάλο αριθμών πολιτών, εντός και εκτός συνόρων, προκύπτουν δε και εκ της διαφοράς και μόνο μεταξύ του χρόνου της αναγγελίας του θανάτου του Νικολάου Λυμπερόπουλου και του βεβαιωθέντος στο ιατρικό πιστοποιητικό θανάτου χρόνου που αυτός επήλθε, ενώ είναι σφόδρα πιθανόν να ενισχυθούν οι υποψίες αυτές και από το περιεχόμενο του ιατρικού φακέλου του.
ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τα όσα αναλυτικά εκτίθενται ανωτέρω.
ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ την ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ της ανακλήσεως της εντολής για νεκροψία-νεκροτομή από την 1η εξ υμών ,
και την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ των 2ου και 3ου εξ υμών, για την αποκατάσταση της νομιμότητας και της δικονομικής τάξης, προς τον σκοπό της άμεσης διενέργειας νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό του συζύγου και υιού μας αντίστοιχα, Νικολάου Λυμπερόπουλου, ο οποίος απεβίωσε στο νοσοκομείο του Πύργου την 30.3.2021 υπό συνθήκες την πλήρη διερεύνηση των οποίων έχουμε ζητήσει με την από 31.3.2021 μήνυσή μας.
Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα στ..., κάτοικο ..., προς γνώση τ... και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επίδοσής της.
Αθήνα, 5 Απριλίου 2021
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών
...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters