Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Απρέπεια στην υποδοχή του Ρώσου πρωθυπουργού Μ.Μισούστιν: Αντί για χέρι του έδωσαν αγκώνα! (βίντεο)

Η Ρωσία τίμησε τα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση στέλνοντας στην Αθήνα τον πιο υψηλόβαθμο Ρώσο αξιωματούχο μετά τον Βλάντιμιρ Πούτιν τον πρωθυπουργό Μιχαήλ Μισούστιν, ο οποίος μάλιστα θα είναι (μετά το Νίκο Αναστασιάδη) ο πιο υψηλόβαθμος παρευρισκόμενος των επετειακών τελετών, αφού οι υπόλοιπες χώρες «σνόμπαραν» την Ελλάδα και δεν αποδέχθηκαν τις προσκλήσεις. 

Όμως στο αεροδρόμιο σημειώθηκε μία απρέπεια από πλευράς κάποιου Έλληνα αξιωματούχου, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει το χέρι στον κ.Μισούστιν και του έδωσε τον... αγκώνα. Άραγε φοβήθηκε μην κολλήσει κορωνοϊό από τον πρωθυπουργό της Ρωσίας ή πήγε να τον υποδεχθεί χωρίς να έχει κάνει τεστ;.

Συγκεκριμένα ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν προσγειώθηκε πριν λίγη ώρα στο Ελευθέριος Βενιζέλος και κατέβηκε από το αεροσκάφος. Εκεί, κι ενώ είχε κατέβει από τα σκαλιά του αεροσκάφους, έσπευσε να δώσει το χέρι του για μια χειραψία στον Έλληνα αξιωματούχου που είχε σπεύσει, μεταξύ άλλων να τον υποδεχτεί. 

Αντί όμως να λάβει χέρι, έλαβε αγκώνα, καθώς αυτός είναι πλέον ο τρόπος χαιρετισμού που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα να σημειωθεί μία αμήχανη κι απρεπής στιγμή.


 

Ο κ. Μισούστιν θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός χθες πάντως έδωσε κανονικά το χέρι του στους χαμηλόβαθμους Αμερικανούς ναύτες του αεροπλανοφόρου Αϊζενχάουερ. 


https://www.pronews.gr

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters