Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

ΟΙ ΠΑΠΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΡΑΝ.

ΤΟ 1947 ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΜΡΑΝ , ΤΗΣ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.
ΟΙ ΠΑΠΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΡΑΝ ΕΧΟΥΝ ΖΩΗ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΩΝ..... ΑΝΑΦΕΡΩΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ, (Βερεττας Μάριος : τα χειρόγραφα της νεκρας θάλασσας)


ΜΕΤΑ ΤΟ 1947 ΚΑΠΟΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ ..... ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ , Η ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΖΑΝ ΣΑΡΛΙΕ..... ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Ο ΓΚΙΟΥΖΕΠΕ ΓΚΑΡΟΦΑΝΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.


ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΜΠΙ, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ , ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΟΙΝΟ, ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΡΟΜΠΕΡ ΑΜΠΕΛΕΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΥΠΌΘΕΣΗ. κλπ,
ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, ΗΤΑΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ.... 


ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 25.000 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΩΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ.


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΕΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.
ΣΤΗΣ 24 - ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 1971 ΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΡΙ - ΜΠΟΤ ΤΟ ΕΛΕΑΝΝΑ.


ΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΡΑΦΤΩ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΙΕΡΕΙΣ, ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΟΤΙ, ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΧΩΝΤΑΣ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ( δηλαδή να πουν την αλήθεια στον κόσμο) , ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΙΟ ΟΥΣΙΩΔΗ ΘΕΜΑΤΑ.


ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΕΠΙΑΣΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΑΦΕΛΗΣ, ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ, ΤΟ ΕΛΕΑΝΝΑ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΓΡΑΦΑΝ...


Le Monde... ΕΠΙ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΕΙΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..... ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΕΡΙ ΜΠΟΤ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ , ΕΝΩ ΟΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΕΣ ΒΑΡΚΕΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.
Ο ΔΕ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΙΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΚΡΥΦΑ ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΦΡΙΚΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.


ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΗ ΞΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΓΡΑΦΕ.
ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΗΛΘΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΛΕΑΝΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ, ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΗΣΑΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, Ο ΔΕ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΣΩΣΙΒΙΕΣ ΒΑΡΚΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕΣ..... ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ,... 25/7/1971...


ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ..... ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ.... ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑ ΑΠΑΤΗ.... ΚΑΙ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ...... 

 


Ρομινα Ζαμπούφλου
https://www.facebook.com/photo

 

 

2 σχόλια:

Belis είπε...

Η ανθρωπότητα αν δεν απαλλαγεί από τον χριστιανισμό ,δεν πρόκειται να δει προκοπή.

Τσοπάνος είπε...

Φίλε μου, έχεις δει τις ουρές πιστών να προσκυνησουν τα ιερά άπλυτα σωβρακα του κάθε σχιζοφρενή γέρου; πού να υπάρξει ελπίδα

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters