Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Έκτακτη Επικοινωνία - Benjamin Fulford Αν τους δείτε, πυροβολήστε τους

πρόλογος από τη blogger

Προλογίζω τη συγκεκριμένη σημερινή ανάρτηση του Μπεν Φούλφορντ για να εξηγήσω στους αναγνώστες μας κάποια πράγματα. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως γνωρίζετε την έκταση της σαπίλας του πλανήτη, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε χρόνο. Άλλοι, ωστόσο, πιθανώς να μην έχετε αντιληφθεί όλο το εύρος της εικόνας.

Ο πλανήτης μας εξουσιάζεται από διεστραμμένους σατανιστές -που σύμφωνα με κάποιες θεωρίες είναι εκπρόσωποι επικυρίαρχων εξωγήινων, θεωρίες που δε μπορούμε ούτε να επιβεβαιώσουμε ούτε να απορρίψουμε- πάρα πολλά χρόνια. Ο πραγματικός αριθμός των ετών θα σοκάρει το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων που είναι ήδη αφυπνισμένοι. Η μοχθηρία και η διαστροφή αυτών των όντων έχει τρυπώσει και κυριεύσει κάθε πτυχή της καθημερινότητας. Από τον πολιτισμό και την παιδεία, μέχρι την οικονομία και την πολιτική. Άνθρωποι και υπάνθρωποι από όλα τα μέρη του κόσμου συνεργάζονται με τα φρικαλέα αυτά όντα, οι περισσότεροι με την υπόσχεση δόξας και πλούτου, και μερικοί λόγω εκβιασμών. Η διαφθορά είναι τόσο βαθιά και ριζωμένη, που εάν δεν ερχόταν η «πανδημία» -κατά την οποία επίσπευσαν την ατζέντα τους- το 90% της ανθρωπότητας δεν θα έφτανε ποτέ ούτε ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ πως υφίσταται κάτι τέτοιο. Η απόλυτη σαπίλα, εξάλλου, εκφράζεται με τον πλέον λυπηρό τρόπο στο γεγονός ότι η ανθρωπότητα συνήθισε και εκλαμβάνει ως «φυσική» μια τόσο διεστραμμένη πραγματικότητα που βιώνουμε πολλά πολλά χρόνια τώρα. Στη δε περίπτωση που κάποιος σηκώσει κεφάλι και αισθανθεί πως κάτι δεν πάει καλά, του επιφυλάσσουν το μπαούλο με τις ενοχές. «Εσύ φταις!» και όλα τελειώνουν εκεί.

Αυτή τη χρονική στιγμή στην πλανητική ιστορία, βιώνουμε μια τεράστια μάχη μεταξύ καλοπροαίρετων δυνάμεων και μοχθηρών επικυρίαρχων. Είναι απόλυτα κατανοητό, στη θεωρία, πως οι «Άρχοντες του Κόσμου» δεν θα φύγουν σιωπηλά και πειθήνια. Όχι. Θα χρησιμοποιήσουν κάθε δυνατό μέσο, χωρίς να νιώσουν τον παραμικρό ενδοιασμό να καταστρέψουν ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Ο Ben Fulford έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι είναι μέλος των Λευκών Καπέλων. Για όσους δεν γνωρίζουν, η καλοπροαίρετη μαχόμενη πλευρά έχει ισχυρούς πολεμιστές και μεγάλη οργάνωση. Ένα σκέλος της αντίστασης είναι η ομάδα που ονομάζεται Λευκά Καπέλα. Σε αυτή τη σημείωση ο Μπεν ενημερώνει ανοιχτά τους συμπολεμιστές τους για την κρισιμότητα της κατάστασης. Γιατί το κάνει αυτό; Για δύο εμφανείς λόγους. Πιθανότατα να υπάρχουν και άλλοι, δεδομένου ότι ο πόλεμος εξαρτάται σε μεγάλο μεγάλο μέρος από την πληροφορία και τον έλεγχο της συχνότητας.

Πρώτος λόγος: οφείλει ως μέλος των Λευκών Καπέλων να ενημερώσει για το κρίσιμο της κατάστασης κάθε συνεργάτη, γνωστό ή άγνωστο, προκειμένου να λάβουν όλοι τα μέτρα εκτάτκου ανάγκης.

Δεύτερος λόγος: ξεκαθαρίζει αμετάκλητα στους εχθρούς του ότι η κατάσταση πλέον βρίσκεται στο «shoot to kill», δηλαδή ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ. Ότι κανείς δε θα γλιτώσει. Ότι ο χρόνος για κουβέντες παρήλθε.

Ίσως για εμάς η όλη κατάσταση φάνταζε και λίγο κινηματογραφική (Τζέιμς Μποντ, ποπ κορν κλπ), ίσως θεωρούσαμε πως είμαστε στο χείλος του γκρεμού ως μονάδες: αβάσταχτα οικονομικά βάρη, προσωπικές συγκρούσεις, ανεργία κλπ. Ίσως κάποιοι αντιλαμβανόμασταν την έκταση που λαμβάνει η πιθανότητα αυτού του δυστοπικού μέλλοντος που μας ετοίμαζαν.

Ας μην ξεχνάμε, όμως, ότι σε αυτόν τον πόλεμο άνθρωποι πεθαίνουν, άνθρωποι χάνουν αγαπημένους, άνθρωποι διακινδυνεύουν τα πάντα, άνθρωποι έχουν επιλέξει αποστολή ζωής αυτόν τον τρόπο ύπαρξης, για να δώσουν την ευκαιρία στην Ανθρωπότητα να βγει (ξανά) στο Φως.

Δεν είναι ώρα για λιγοψυχίες. Οι Έλληνες οφείλουμε να το διδάσκουμε αυτό με το παράδειγμά μας σε όλον τον κόσμο.

Εύχομαι Αγάπη και Φως.

______________________________________________________________________________________________________

Benjamin Fulford 22/1/2021 σημειώσεις

Αν τους δείτε, πυροβολήστε τους

Ένα τερατώδες έγκλημα έχει διαπραχθεί εναντίον του αμερικανικού λαού. Οι εκλογές κλάπηκαν θρασύτατα.  Πολλοί άνθρωποι είναι εξαιρετικά θυμωμένοι, και δικαίως θα πρέπει να είναι, καθώς οι σκοτεινές δυνάμεις επιτίθενται.

Δεν είναι ώρα να εγκαταλείψετε την ελπίδα και να τριγυρνάτε τυφλά σα να βρίσκεστε σε σκοτεινή σπηλιά. Είναι καιρός για ταχύτατη αποφασιστική δράση ακριβείας.

Οι εγκληματίες που έκλεψαν τις αμερικανικές εκλογές τώρα συστηματικά δολοφονούν όλους τους πατριώτες και τους ηγέτες του κινήματος αλήθειας.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει εκδοθεί εντολή εκτέλεσης.

Πατριώτες φυλάξτε τις οικογένειές σας.

Όλοι όσοι ορκίστηκαν να υπερασπιστούν το Σύνταγμα ενάντια σε όλους τους εχθρούς μέσα στο σύστημα, ξένους και εγχώριους, αυτή η κλήση απευθύνεται πρώτα σε εσάς.  Ακολουθήστε την καλή σας συνείδηση και ενεργήστε ανάλογα για να σώσετε τη Δημοκρατία από τις Σατανικές δυνάμεις.

Οι στρατιωτικές μονάδες πρέπει επίσης να επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους εκεί που μετράει περισσότερο. Αυτό σημαίνει να στοχεύσουν ηλεκτρονικά τα κεντρικά γραφεία των μεγάλων ΜΜΕ και εταιριών τηλεπικοινωνίας. Κλείστε τους. Ενεργοποιήστε το ΣΕΜ (Σύστημα Έκτακτης Μετάδοσης).

Συλλάβετε τους εγκληματίες πάραυτα πριν μπορέσουν να κάνουν περισσότερη ζημιά και ξεκινήστε δημόσια στρατιωτικά δικαστήρια.

Επίσης, καταλάβετε τις Θυγατρικές της Ομοσπονδιακής Τράπεζας και πάρτε τους τον έλεγχο των χρημάτων.

Αν δείτε κάποιο μέλος του Γενικού Επιτελείου που συμφωνεί σε αυτό το έγκλημα, πυροβολήστε τον.

Αν δείτε κάποιον ή κάποια πολιτικό που εν γνώσει του συμπορεύτηκε ή προώθησε αυτό το έγκλημα, πυροβολήστε τους.

Αν δείτε κάποιον ή κάποια να προωθεί τα εμβόλια RNA Covid, τα οποία τροποποιούν το DNA και οδηγούν σε διεμφυλία, πυροβολήστε τους.

Αν δείτε κάποιο μέλος των εγκληματικών μέσων προπαγάνδας να μεταδίδει ρητορική μίσους και να καταδικάζει τους πατριώτες, ή να προωθεί αλλαγές στο Σύνταγμα, πυροβολούν το.

Αν είστε σωματοφύλακας αυτών των εγκληματιών, θυμηθείτε, προσπαθούν δραστικά να σκοτώσουν την ευρύτερη οικογένεια και τους φίλους σας, πυροβολήστε τους λοιπόν πριν μπορέσουν να το κάνουν.

Θυμηθείτε, μην εμπιστεύεστε τίποτα λεκτικό ή ψηφιακό. Να επικοινωνείτε μόνο μέσω χειρόγραφων σημειώσεων. Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα κινητό ή ένα σταθερό τηλέφωνο, χρησιμοποιείτε μόνο προσυμφωνημένα κωδικά λόγια και φράσεις όπως «συνάντησέ με στο πάρκινγκ», ή «να συναντηθούμε στον τόπο όπου πιάσαμε αυτή τη μεγάλη πέστροφα».

Είναι πόλεμος φίλοι μου… πρόκειται για το σκότωσε ή σκοτώσου.

Είθε ο Θεός να Σας Ευλογεί Όλους σε Αυτή τη Μάχη Ενάντια στο Κακό.

BF

πηγή

https://eternalnowblog.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters