Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Η "ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΥΠΟΦΥΣΗ" ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

Το τμήμα που υπάρχει μεταξύ των αδένων της επίφυσης και της υπόφυσης του εγκεφάλου, το οποίο αποκαλείται από την ιατρική επιστήμη της Γαίας "Υποθάλαμος", είναι η "Ουδετέρα Υπόφυση" του ανθρώπου..
.. "Η διάρρηξη και η λειτουργία της "Ουδετέρας Υπόφυσης" θα συμβαίνει σταδιακά και θα ολοκληρωθεί όταν ενεργοποιηθούν και οι 12 έλικες του γενετικού κώδικα.
Τότε θα αρχίσει η επαναδόμηση του φωτεινού σώματος του ανθρώπου και θα μεταβαλλόσαστε σε πολυδιάστατα όντα. Σταδιακά θα μετατοπιζόσαστε από το υλικό σώμα, που έχει ως βάση τον άνθρακα, σε ένα υψηλότερο κρυστάλλινο σώμα ή σώμα Φωτός, που θα συντονίζεται με την ατομική συχνότητα των κρυστάλλων. Θα μεταβληθεί ο χρωματισμός της αύρας του σώματος σας, θα εξαφανιστούν τα αρνητικά συναισθήματα από την ψυχή σας, θα αυξηθούν οι μεταφυσικές ικανότητες σας και θα λαμβάνετε καθημερινά μηνύματα, που άλλα θα μπορεί ο δέκτης να μεταφράζει και άλλα όχι, ανάλογα με την νοητική και την μυητική προετοιμασία που θα βρίσκεται.
Θα αρχίσει η αποκωδικοποίηση των πληροφοριών, πεντακοσίων εκατομμυρίων ετών, που είναι αποθηκευμένες στην "Ουδετέρα Υπόφυση", οι οποίες βρίσκονται σε λήθαργο και αφορούν κοσμικά γεγονότα γενικού ενδιαφέροντος. Αφορούν επίσης την δημιουργία του σύμπαντος και του κόσμου, την εμφάνιση του ανθρώπου και της ζωής στη Γαία, την ιστορία όλων των αστρικών κοινωνιών που συμμετείχαν στον εποικισμό της Γαίας, τόσο της Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας και της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων της Λύρας, όσο και των εκπροσώπων της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας και των κοινωνιών των 12 Ζωδίων, που συμμετείχαν στην προώθηση της ζωής και του ανθρώπου στη Γαία. Θα κατανοήσετε τον κόσμο των υπερβατικών πεδίων, θα θυμηθείτε τον αριθμό των προσωπικών σας ενσαρκώσεων και θα αφυπνιστούν όλες οι ανθρώπινες δυνατότητες. Τότε ο άνθρωπος θα αντιληφθεί τις υπερφυσικές δυνάμεις που κρύβει μέσα του, σαν αποτέλεσμα της νέας κοσμικής θέσης που βρίσκεται.
Η αποκωδικοποίηση των πληροφοριών αυτών θα γίνεται για όλους τους ανθρώπους, στη μητρική τους γλώσσα και ανάλογα με το πνευματικό τους επίπεδο, καθώς και τον βαθμό της μύησης τους. Για τους υστερούντες, θα γίνεται νοητικά από γήινους ή ουράνιους διδασκάλους.
Η διαδικασία ενεργοποίησης και των 12 ελίκων του γενετικού κώδικα έχει ήδη αρχίσει από την στιγμή που πραγματοποιήθηκε το κβαντικό άλμα του γαλαξία, επειδή ολόκληρο το ηλιακό σας σύστημα έχει εισέλθει σε περιοχή υψηλών δονήσεων του σύμπαντος. Οι δονήσεις αυτές έχουν την ικανότητα να ανυψώσουν ολόκληρη την ζωή σε υψηλότερο επίπεδο φωτός και όλη αυτή η κοσμική κατάσταση υποβοηθείται και από εμάς, με την ενίσχυση των θετικών και απομείωση των βλαβερών δονήσεων, όταν απαιτείται.. Έρρωσθε!"
Μηνύματα Ολυμπίων
[Γ. Καλογεράκη "Ο Θεϊκός Άνθρωπος", Εκδόσεις "ΔΙΟΝ" Θεσσαλονίκη]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters