Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

ΑΔΡΕΝΟΧΡΟΜΙΟ - Οι πρώτες δημόσιες τηλεοπτικές εκπομπές αποκαλύπτουν!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE
Στον γερμανόφωνο κόσμο, ο θαρραλέος Xavier Naidoo έφερε την κατάσταση στο mainstream για πρώτη φορά, όπου αμέσως γελοιοποιήθηκε. Ως μέρος μιας αξιοσημείωτης έρευνας, ο Oliver Janich διπλασίασε προκειμένου να παρέχει τις σχετικές επιστημονικές πηγές. (δείτε oliverjanich.de )
Ένα φαγητό για σκέψη για τους ανθρώπους του συστήματος:
  1. Γιατί πιστεύετε ότι το θέμα της αδρενοχρώματος απορρίπτεται στα κύρια μέσα;
  2. Ποια πολιτική ατζέντα ενσωματώνουν αυτοί οι αδρενόχρωμοι καταναλωτές;
ΑΔΡΕΝΟΧΡΟΜΙΟ - Σύμφωνα με τον XAVIER NAIDOO επίσης πακέτα ROBBIE WILLIAMS: το ξέρω πάρα πολύ γι ' αυτό ...


Δεδομένου ότι ο Xavier Naidoo ξεκίνησε με θάρρος την τελετουργική παιδική κακοποίηση της σατανικής ελίτ δύναμης, το θέμα της αδρενοχρωμίας ήταν στα χείλη όλων. 

Σε διάφορες χώρες, όπως η Τουρκία, η κατάσταση μεταδίδεται ανοιχτά σε δημόσια τηλεοπτικά κανάλια.
(Χάρη στην Qlobal-Change για την αγγλική έκδοση και τον χειριστή του καναλιού του CheckMateNews για τον περίπλοκο συγχρονισμό!) Το φοβερό θέμα συζητήθηκε επίσης πρόσφατα στο BNT-1, τη βουλγαρική δημόσια τηλεόραση:
Αλλά παρόμοια με την αναφορά για τις δηλώσεις του Xavier, η Robbie Williams τώρα δυσφημίζεται στο δυτικό mainstream. Είναι ενδιαφέρον ότι, σύμφωνα με μια έρευνα στο σήμερα.at , αυτή η βελονιά προφανώς δεν λειτουργεί πλέον.
Σημείωση: Το γεγονός ότι η διατλαντική χούντα μέσων ενημέρωσης και τα συνδεδεμένα κρατικά μέσα ενημέρωσης αρνούνται τα γεγονότα και αγνοούν σκόπιμα σχετικές πηγές, όπως η ακόλουθη έκθεση της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών μιλάει πολλά:

"Δρ. Η Kety έδωσε μια συναρπαστική έκθεση για τα ευρήματα δύο Καναδών ψυχίατρων σε ένα σεμινάριο στο εργαστήριό μας. Ανέφεραν ότι η πρόσληψη αδρενοχρώματος προκαλεί σχιζοφρενικές ψευδαισθήσεις κατά την κατάποση. Λόγω αυτών των συμπεριφορικών επιδράσεων, πρότειναν ότι η σχιζοφρένεια θα μπορούσε να προκληθεί από έναν ανώμαλο μεταβολισμό της αδρεναλίνης στην αδρενοχρωμία. Με ενδιέφερε αυτή η πρόταση. (…)

Το 1956, η Kety παρουσίασε στο προσωπικό του NIMH μια εξαιρετικά δημοσιευμένη και προκλητική δημοσίευση από τους Καναδούς ψυχιάτρους Abram Hoffer και Humphrey Osmond, στην οποία φάνηκε ότι αποδείχθηκε ότι η αδρεναλίνη, η ορμόνη του μυελίου των επινεφριδίων, οξειδώθηκε στο αίμα των σχιζοφρενικών, αλλά όχι των φυσιολογικών ανθρώπων, σε οξειδωμένο, έχει μετατραπεί ροζ ουσία που ονομάζεται αδρενοχρώμιο. Η Τζούλι προσπάθησε να εντοπίσει ένα ένζυμο που θα μπορούσε να μετατρέψει την επινεφρίνη σε αδρενοχρωμία, αλλά δεν ήταν επιτυχές. "

Συμβουλή: Ο Oliver Janich έχει επεξεργαστεί την κ
ατάσταση και την τεκμηριώνει ανάλογα. Η ελίτ δύναμης ερευνά τον έλεγχο του μυαλού που βασίζεται σε τραύματα για δεκαετίες και δεν φοβάται τίποτα για να επιτύχει τους στόχους της. (δείτε oliverjanich.de )

Η συνέντευξη με την Robbie Williams:



Ο Robbie Williams ήταν πολύ πνευματική και φαίνεται να ξυπνήθηκε. Εξήγησε ότι ο παράδεισος είναι μια κατάσταση συνείδησης, που βάσει της εμπειρίας του με τα ναρκωτικά, συνειδητοποίησε ότι οι δαίμονες είναι πραγματικοί και ότι κατά τη διάρκεια του κλειδώματος συνειδητοποίησε πόσο επικίνδυνο είναι το κύριο μέσο. Προστατεύτηκε με συνέπεια από αυτό γιατί συνειδητοποίησε ότι θέλουν μόνο να προκαλέσουν πανικό, φόβο και παράνοια. Όταν ο Chris Thrall του ζήτησε να παραλείψει ορισμένα θέματα, ο Williams είπε ότι ήθελε να μιλήσει ανοιχτά για τα πάντα. Το περιεχόμενο στο δεύτερο μέρος " Secrets Of The Hollywood Elite " έγινε ιδιαίτερα εκρηκτικό , όπου μίλησε για τη φήμη και την τύχη σε σχέση με το "Faustian Pact".ήρθε να μιλήσει. Μετά από μια μάλλον επιφανειακή έναρξη στη μουσική βιομηχανία και το Χόλιγουντ, η Robbie Chris ξαφνικά έκοψε και ρώτησε:


"Παρακαλώ ονομάστε μια πτυχή της γης που δεν ελέγχεται από σατανικές δυνάμεις. (...) Δεν αφορά μόνο τη μουσική και τη βιομηχανία ταινιών. Σκεφτείτε τα φαρμακευτικά προϊόντα, το φαγητό που γεμίζουμε κάθε μέρα, τα νέα που καταναλώνουμε. (...) Ονομάστε μια περιοχή που δεν σχετίζεται με τη δαιμονική ενέργεια. "


Ο Κρις απάντησε ότι πρόσφατα άρχισε να μιλάει με ξένους και είχε μια ζεστή, εμπλουτισμένη ανταλλαγή. Ο Ρόμπι τον έκοψε ξανά και επιβεβαίωσε ότι αυτό ακριβώς ήθελε να πει. Ότι εμείς οι άνθρωποι ως είδη είναι αυτό που δεν είναι δαιμονικό. Αργότερα στη συνέντευξη, ο Robbie Williams επιβεβαίωσε ότι είχε γνωρίσει τον David Icke αρκετές φορές και ότι βρήκε το μήνυμά του πολύ καλό. Πιστεύει επίσης ότι δεν ξέρει αν όλα όσα λέει ο Icke είναι αλήθεια. Αλλά αν έπρεπε να επιλέξει τη μία πλευρά με πιστόλι στο κεφάλι του, δεν θα δίσταζε να επιλέξει το κίνημα της αλήθειας, αφού ήξερε πάρα πολλά για την ελίτ της εξουσίας. Από την άλλη πλευρά, ο Ουίλιαμς ήταν επίσης πολύ απογοητευμένος επειδή οι ανακοινωμένες μαζικές συλλήψεις δεν πραγματοποιήθηκαν και τα σκλαβωμένα παιδιά δεν απελευθερώθηκαν. Ταυτόχρονα, ωστόσο, επιβεβαίωσε επίσης ότι το σκάνδαλο του Pizzagate ήταν απολύτως προφανές σε αυτόν. ειδικά λόγω των κωδικοποιημένων μηνυμάτων στα email.

Συνολικά, ο Ουίλιαμς ήταν πολύ προσεκτικός και επιφυλακτικός. Το ότι, όπως και ο Xavier Naidoo, βρήκε το θάρρος να μιλήσει δημοσίως για τις "άβολες αλήθειες" είναι εξαιρετικά πολύτιμο, επειδή πολλοί άνθρωποι είναι επί του παρόντος πολύ ανήσυχοι και προσανατολίζονται ανάλογα με αυτό που σκέφτονται ή λένε οι άλλοι. Παρεμπιπτόντως, αυτός είναι επίσης ο κύριος λόγος για τον οποίο λογοκρίνονται τόσα πολλά στα κοινωνικά μέσα. Η ελίτ της δύναμης θέλει να αποτρέψει την επικράτηση εναλλακτικών προοπτικών.


https://www.legitim.ch


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΣΤΟ KLA.TV ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ.... ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ! ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ


ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters