Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Ενώ το msm δουλεύει ακούραστα για να κάνει τον Donald Trump να είναι καραγκιόζης, την τελευταία εβδομάδα ο DT έκανε τα εξής, αλλά μάλλον δεν θα ακούσετε γι ' αυτό:


Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε
Ανάρτηση των Q

1. Έκανε τα εμβόλια εθελοντικά όχι υποχρεωτικά. Ο στρατός θα ελέγξει την καθαρότητα και θα διανέμει τα εμβόλια

2. Απέσυρε την χρηματοδότηση του Π.Ο.Υ. για πάντα και ζητά έρευνα για τις λειτουργίες του

3. Ακυρώθηκε το νομοσχέδιο HR 6666, γνωστό ως Νόμος Covid-19 που αποτέλεσε τη βάση για το έργο διάγνωσης και παρακολούθησης του Bill Gates, το οποίο ακυρώθηκε επίσης


4. Ακυρώθηκε το έργο Bill Gates γνωστό ως ID2020

5. Άνοιξε μια πλατφόρμα καταγγελιών για να αναφέρεις λογοκρισία στο Facebook, το Twitter και στο YouTube. To ξεπέρασαν τα παράπονα. Πήραν τα στοιχεία. Το ξέρω.

6. Σταμάτησε το 5G rollout σε όλες τις ΗΠΑ

7. Εκτελεστική εντολή για επανέναρξη των κρατών : Οι κυβερνήτες που αρνούνται να ξανανοίξουν θα μηνυθούν.

8. Εκτέλεση παραγγελίας για την W.H. για να αναλάβει όλα τα Ηλεκτρολογικά Δίκτυα : Το οποίο θα περιλαμβάνει διακομιστές Internet, συστήματα ραδιοτηλεοπτικών συστημάτων, Ηλεκτρονικά συστήματα. "Κόκκινη Σημαία"

9. Διακηρύσσει τόπους λατρείας Απαραίτητες Σεβίκες. Μερικοί δήμαρχοι βάζουν πρόστιμα στον κόσμο επειδή πηγαίνουν στην εκκλησία.

10. Χειροκρότησε την Αυστραλία και 116 χώρες επειδή επέμεναν σε ένα ανιχνευτή της Κίνας στην εξάπλωση του Covid-19 παρά τις αρκετές απειλές από την Κίνα

Και η καλή δουλειά συνεχίζει να έρχεται. Το Gold backed standard είναι στον αγωγό και γίνεται λόγος για Nesara / Gesara. Ο άνθρωπος έχει κότσια!

Αλλάζει τον κόσμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters