Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Εμβόλια που ετοιμάζουν για τον αργό θάνατο και τη μείωση Πλυθυσμού..Τι περιέχουν..

Γιατροί στην Αμερική  ανακάλυψαν ότι σε εμβόλια είχαν βάλει την  ένζυμο πρωτεΐνη nagalase  τα οποία στη συνέχεια χορηγούσαν σε ανθρώπους.Η Nagalase εμποδίζει το σώμα να προχωρήσει στην παραγωγή της βιταμίνης D, η οποία αποτελεί την κύρια άμυνα του οργανισμού για να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα.

Η Nagalase είναι μια πρωτεΐνη που δημιουργείται από όλα τα καρκινικά κύτταρα. Αυτή η πρωτεΐνη συγκεντρώνεται σε υψηλό επίπεδο σε αυτιστικά παιδιά. Ευθύνεται ακόμα για HIV, Έρπη, Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον, ιό γρίπης κλπ. Αυτή την πρωτεΐνη χρησιμοποιούν στον εμβολιασμό!!!
Αυτό εμποδίζει το σώμα από τη χρήση της βιταμίνης D, απαραίτητης για την καταπολέμηση του καρκίνου και την πρόληψη του αυτισμού. Η Nagalase απενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι επίσης γνωστό ότι προκαλεί διαβήτη τύπου 2. Ιατρικώς αναφέρονται τα εξης:
Η ναγκαλάση (α-N-ακετυλγαλακτοσαμινιδάση) είναι ένα εξωκυττάριο ένζυμο που διασπά τη θεμέλια ουσία [extracellular matrix-degrading enzyme] και εκκρίνεται από καρκινικά κύτταρα κατά τη  διαδικασία της εισβολής του καρκίνου.  Είναι επίσης ένα εγγενές συστατικό της πρωτεΐνης φακέλου [envelope  protein] διαφόρων βιριόντων, όπως ο ιός HIV και ο ιός της γρίπης. Έτσι, εκκρίνεται επίσης  και από κύτταρα μολυσμένα από ιούς [1,3,4] .
Η ναγκαλάση  απογλυκοζυλιώνει την πρωτεΐνη που δεσμεύει  τη βιταμίνη D3 [D3-binding protein ( DBP)  (επίσης γνωστή ως πρωτεΐνη Gc)]. Η πρωτεΐνη Gc, η οποία περιέχει τρία σάκχαρα, είναι ο πρόδρομος για τον κύριο παράγοντα ενεργοποίησης των μακροφάγων (MAF). Με πλήρη απογλυκοσυλίωση, η πρωτεΐνη Gc δεν μπορεί πλέον να μετατραπεί σε MAF.
Φυσιολογικά, ο  MAF παράγεται από την πρωτεΐνη Gc με διαδοχική απομάκρυνση της γαλακτόζης και του σιαλικού οξέος χωρίς να αγγίζει το υπολοιπόμενο σάκχρο, την  Ν-ακετυλογαλλακτοζαμίνη [9].
 Η ενεργοποίηση των μακροφάγων,  για να κάνουν φαγοκυττάρωση και παρουσίαση αντιγόνου είναι το πρώτο βήμα  ανάπτυξης του ανοσολογικού  καταρράκτη. Η χαμένη πρόδρομη δραστηριότητα, ως εκ τούτου οδηγεί σε καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος (ανοσοκαταστολή).
Οι Νεοταξίτες ετοιμάζουν εμβόλιο που θα χορηγήσουν τα Κράτη που ακολουθούν τις οδηγίες ελέγχου του πληθυσμού τους  με  στόχο τη μείωση του πληθυσμού με αργό θάνατο.
Επίσης το εμβόλιο Αργός Δολοφόνος θα γίνεται σε υγρή μορφή και υπάρχει πιθανότητα και άλλων μορφών εισχώρησης όπως η παρακάτω κάρτα αναφέρει..
ΔΕΙΤΕ και το video που ακολουθεί με άλλες τρομακτικές λεπτομέρειες για το τι έπαθαν οι Γιατροί που ανακάλυψαν τι θα κάνει το εμβόλιο Αργός δολοφόνος.
Ο Dr. Ted Broer εξηγεί πως οι γιατροί σκοτώθηκαν για αυτά που είχαν ανακαλύψει για τους εμβολιασμούς. Καθώς και πώς θα θεραπευτούν οι συνέπειες της επίθεσης της ελίτ στα παιδιά καθώς και σε όσους αναγκάστηκαν σε εμβολιασμούς.

*** ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Αυτό τους ενοχλεί πιο πολύ από τα like!!!Είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις και δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ…Όσο θα είναι όρθιο και το Ιντερνετ…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ -Διάδωσε την αλήθεια…μόνο έτσι θα σωθεί ο κόσμος & η Χώρα μας από τα Παρανοϊκά σχέδια της Νέας τάξης και του Πολιτικού μας συστήματος που εκτελεί τους Ελληνες..

 https://dryoph.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters