Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Η Περιοχή 51 καταστράφηκε καθώς ο Μυστικός Πόλεμος εντείνεται

BENJAMIN FULFORD 18/5/2020

Η μάχη για τον Πλανήτη Γη εισέρχεται σε μια επικίνδυνη φάση, καθώς τρεις τουλάχιστον πλευρές μάχονται απεγνωσμένα για κυριαρχία. 
Αυτή η επέλαση τώρα δείχνει να έχει όχι μόνο βιβλικές, αλλά και απόκοσμες διαστάσεις. Η βιβλική πλευρά περιλαμβάνει την κατάληψη των βασικών ιερών τοποθεσιών του Ισλάμ από άγνωστες δυνάμεις. Η απόκοσμη πλευρά περιλαμβάνει μια επίθεση στην περιοχή 51 κι ένα πεσμένο UFO στη Βραζιλία.

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώσω παλεύουν για την ψευτοδημία του COVID-19 αντιμαχόμενες πλευρές, που θέλουν οι μεν να ελέγχουν την ανθρωπότητα, οι δε να σκοτώσουν το μεγαλύτερο μέρος της.
Ας ξεκινήσουμε με το απόκοσμο τμήμα της μάχης αυτής. Εδώ, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ξεκίνησε ανοιχτά να στρατολογεί προσωπικό για εκτός-κόσμου εργασία. Μπορείτε να δείτε τη διαφήμιση εδώ:
Την κυκλοφορία αυτής της διαφήμισης στρατολόγησης ακολούθησε η δολοφονία του Συνταγματάρχη της Air Force Τόμας Φαλτσαράνο (Thomas Falzarano), που διοικούσε την υπηρεσία της 21ης Διαστημικής Πτέρυγας.
Και αμέσως μετά, έγινε μια τεράστια επίθεση στη διαβόητη «βάση των UFO» στην Περιοχή 51. Ο σεισμογράφος που κατέγραψε τον σεισμό των 6,5 ρίχτερ που χτύπησε τη βάση, δείχνει μία ξαφνική τεράστια έκρηξη κι όχι έναν φυσικό σεισμό.
Οι πηγές του Πενταγώνου λένε πως “το πλοίο-νοσοκομείο USNS Mercy έφυγε από το Λος Άντζελες στις 15 Μαΐου, όταν η Νεβάδα και η Κροατία χτυπήθηκαν από σεισμούς.” Λένε πως το πλοίο ήταν γεμάτο Σατανιστές που έχουν συλληφθεί, και υπαινίχθηκαν πως κατέστρεψαν τις υπόγειες βάσεις και των δύο περιοχών αφού διέσωσαν τα παιδιά από τις υπόγειες εγκαταστάσεις παραγωγής αδρενοχρώμης.
Τους σεισμούς ακολούθησε μία πολύ ασυνήθιστη θέαση UFO στη Βραζιλία, την οποία ακολούθησε η συντριβή ενός UFO που βιντεοσκοπήθηκε από πολλούς ανθρώπους. Εδώ μπορείτε να δείτε ένα δίλεπτο βίντεο που δείχνει τα UFO και το σημείο της συντριβής:
Από την πλευρά της, η ιστοσελίδα Sorcha Faal, που συνδέεται με τη Ναυτική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ, ισχυρίζεται πως οι ΗΠΑ σκότωσαν τον Κινέζο Πρέσβη στο Ισραήλ Du Wei, ως αντίποινα για τη δολοφονία του Συνταγματάρχη Falzano. Γιατί όμως το Ναυτικό να θεωρεί πως οι Κινέζοι ενορχήστρωσαν τη δολοφονία ενός διοικητή της διαστημικής δύναμης (Space Force);
Δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά μερικά χρόνια πριν ένα μέλος της οικογένειας Ρόθτσιλντ με σύστησε σε έναν εκπρόσωπο της οικογένειας των Δράκων (Dragon) λέγοντας “αν θες να μιλάς με την Κίνα, αυτός είναι το ανώτερο επίπεδο που θα φτάσεις”. Ο εκπρόσωπος της οικογένειας των Δράκων μου είπε πως οι Κινέζοι είχαν εξω-κοσμικούς επιτηρητές, οι οποίοι απειλούσαν να θέσουν την ανθρωπότητα κάτω από “πολύ αυστηρό έλεγχο” εάν δεν “συμμαζεύονταν”.
Υπάρχουν πολλά ερωτήματα γύρω από αυτά τα γεγονότα αλλά ξεκάθαρα συμβαίνει κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο.
Τώρα ας δούμε το βιβλικό τμήμα. Οι πηγές από το Πεντάγωνο, σύμφωνα με την εκδοχή τους, λένε ότι ο Κινέζος πρέσβης στο Ισραήλ δολοφονήθηκε επειδή μια κινεζική σιωνιστική φατρία υποστήριζε οικονομικά τις προσπάθειες του Ισραήλ να προσαρτήσουν περισσότερα παλαιστινιακά εδάφη και να χτίσουν τον τρίτο Ναό τους, συνεπώς να πυροδοτήσουν ένα γεγονός τύπου Τέλος του Κόσμου. “Ο θάνατος του πρέσβη μπορεί επίσης να προκαλέσει τη διακοπή των επενδύσεων της Κίνας στο Ισραήλ κινητοποιώντας ακόμη περισσότερο την επιβολή διεθνών κυρώσεων κατά της προσάρτησης”, αναφέρουν οι πηγές.
“Η Ιορδανία είναι τόσο θυμωμένη με την προσάρτηση, που ο Βασιλιάς αυτοπροσώπως προειδοποίησε για μια «τεράστια σύγκρουση» και πιθανώς να μην ακυρώσει απλά τη συμφωνία ειρήνης του 1994, αλλά και τη συμφωνία των 10 δις δολαρίων αερίου με το Ισραήλ”, συνεχίζουν. Ως μια προειδοποίηση προς το Ισραήλ, είπαν:
“Η Αίγυπτος διαθέτει ισχυρότατα ρωσικά ραντάρ που καλύπτουν όλο το Ισραήλ από το Νότο μέχρι το σύνολο των ραντάρ της Συρίας από το Βορά.”
Οι πηγές επιπροσθέτως σημειώνουν πως “Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο έχει μια ισχυρή υπόθεση εναντίον του Ισραήλ, με την Αραβική Λίγκα να αναγγέλει την προσάρτηση ως «νέο έγκλημα πολέμου»”.
Χωρίς τη στήριξη των ΗΠΑ και με την Αίγυπτο, την Ιορδανία, την Τουρκία, τη Συρία, το Ιράκ και το Ιράν εναντίον του, το Ισραήλ αντιμετωπίζει μια υπαρξιακή κρίση. Αυτός είναι ο λόγος που τώρα σχημάτισαν συγκυβέρνηση υπό τον έλεγχο του Σατανιστή Benjamin Netanyahu. Αναλαμβάνοντας την εξουσία ξανά, ο Νετανιάχου είπε:
“Δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε πως πρέπει να στηριζόμαστε στους εαυτούς μας, για την ασφάλειά μας, ο ακρογωνιαίος λίθος της οποίας είναι το IDF (Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις) και οι Δυνάμεις Ασφαλείας.” Με άλλα λόγια, “είμαστε μόνοι μας τώρα.”
Φαίνεται πως οι Ισραηλινοί προσπαθούν επίσης να επικαλεστούν το Μωυσή μετατρέποντας εκεί ένα ποτάμι σε κόκκινο:
Οι ψευτο-μουσουλμάνοι Σατανιστές σύμμαχοι του Ισραήλ στη Σαουδική Αραβία, επίσης απειλούνται ακραία. Όχι μόνο έχουν χάσει σύμμαχους όπως τα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κατάρ, αλλά τώρα δέχονται επίσης και επίθεση από την Υεμένη.
Οι πόλεις Ριάντ, Μέκκα και Μεδίνα βρίσκονται σε 24 απαγόρευση κυκλοφορίας και είναι αποκλεισμένες από τον υπόλοιπο κόσμο από τις 2 Απριλίου. Υπάρχουν επίσης αναφορές πως το 70% του πληθυσμού έχει μολυνθεί από τον «κορονοϊό».
Αυτό θα μπορούσε να είναι μια ένδειξη πως εξολοκλήρου ο πληθυσμός σφαγιάζεται. Ορισμένοι από τους P3 Ελευθεροτέκτονες τρέφουν ένα εξαιρετικά βαθύ μίσος για το Ισλάμ. Αυτό οφείλεται στον Ιερό Πόλεμο που διεξήγαγαν για πάνω από χίλια χρόνια εναντίον τους. Κατηγορούν επίσης το Ισλάμ για τα περισσότερα παγκόσμια προβλήματα. Οπότε, είναι εντελώς πιθανόν τώρα να γίνεται κάποιου είδους ξεκαθάρισμα εκεί.
Θυμηθείτε πως ο «κορονοϊός» έχει χρησιμοποιηθεί ως κάλυψη για μαζικές δολοφονίες στη Wuhan της Κίνας και για το σφαγιασμό των Σατανιστών εντός των ΗΠΑ.
Θυμάστε που αναφέραμε τελευταία πως ο Πρόεδρος της Τανζανίας έστειλε για έλεγχο κορονοϊού στον ΠΟΥ διάφορα δείγματα φαγητού, ζώων και υλικών μεταμφιεσμένα με ανθρώπινες ταυτότητες, και τα περισσότερα βγήκαν θετικά;
Λοιπόν τώρα, ο Πρόεδρος της Μαδαγασκάρης, Andry Rajoelina, ισχυρίζεται πως ο ΠΟΥ του πρόσφερε δωροδοκία 20 εκατομμυρίων δολαρίων για να δηλητηριάσει το φάρμακο που παρήγαγε η χώρα του κατά του Covid-19.


 Υπάρχουν πολλά στοιχεία που τώρα βγαίνουν στη φόρα για το ότι αυτή η επονομαζόμενη πανδημία ήταν προσχεδιασμένη πολύ νωρίτερα. Η ΕΕ, για παράδειγμα, το 2012 έβγαλε ένα βιβλίο κόμικ που προοριζόταν για ενήλικες. Η πλοκή του είναι σχεδόν ταυτόσημη με όλα όσα συμβαίνουν τώρα. Προς το τέλος γράφει:
“Ο φόβος που έχει προκληθεί έτσι, μπορεί να αξιοποιηθεί κατά πολύ” πυροδοτώντας μία “παγκόσμια αντίδραση… υπό την  καθοδήγηση διεθνών τεχνικών οργανισμών.”
Μπορείτε να κατεβάσετε όλο το κόμικ από την ιστοσελίδα της ΕΕ:
Η ελίτ έχει πραγματοποιήσει πολλές δοκιμές για την παρούσα «πλανδημία». Να τι είχε να πει η Παγκόσμια Τράπεζα το 2017:
“Ο Όμιλος της Παγκόσμιας Τράπεζας συνεργάζεται με το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς στη διεξαγωγή μιας πρώτης σειράς ασκήσεων εξομοίωσης πανδημίας, οι οποίες είναι σχεδιασμένες να αναπαράγουν ένα σενάριο έξαρσης ασθένειας που θα εγείρει μια έντονη συζήτηση των αξιωματούχων που χαράσσουν πολιτική σχετικά με την πανδημική ετοιμότητα. Ο Πρόεδρος Jim Yong Kim, o Bill Gates και η Καγκελάριος της Γερμανίας Angela Merkel θα φιλοξενήσουν από κοινού ασκήσεις προσομοίωσης για την πανδημική ετοιμότητα των Αρχηγών Κρατών και των ηγετών του ιδιωτικού τομέα, κατά τη διάρκεια του επόμενου Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός τον Ιανουάριο του 2017 και τη συνάντηση των Αρχηγών Κρατών G-20 τον Ιούλιο του 2017.”
Οι Κινέζοι φαίνεται να συμμετέχουν, με την επίσημη ειδησεογραφική σελίδα Xinhua να δηλώνει:
“Δεδομένου του κολοσσιαίου χτυπήματος στις πραγματικές οικονομίες και στο εξαιρετικά αλληλοσυνδεόμενο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, η διάσωση μιας παγκοσμιοποιημένης οικονομίας αυτή τη φορά απαιτεί ακόμη μεγαλύτερη παγκόσμια συνεργασία.”
Το κόμικ της ΕΕ τελειώνει με έναν Ευρωπαίο και μία Ασιάτισσα να ερωτεύονται και να φιλιούνται, υπονοώντας πως η Ανατολή και η Δύση ενώνονται. Οι Κινέζοι σίγουρα υποστηρίζουν αυτό το σενάριο.
Το πρόβλημα είναι πως υπάρχει μία κλίκα που χρησιμοποιεί την παραπλανημένη αυτή άσκηση (αν υποθέσουμε πως είχε καλό σκοπό), για πολύ πιο καταχθόνιους σκοπούς.
Η MI6 τώρα λέει:
“Τα εμπόδια (για να ξεκινήσει το νέο οικονομικό σύστημα) είναι οι πράξεις πολέμου και εσχάτης προδοσίας καθώς ο ΠΟΥ προσπάθησε να επιβάλλει το υβριδικό αυτό σύστημα απόλυτου ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω της πρόκλησης παγκόσμιας ασθένειας. Καταστάσεις τύπου Ordo ab Chao (τάξη μέσα από το χάος).”  
Φαίνεται πως έχουμε τουλάχιστον τρεις ομάδες που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν αυτή την πλαν-δημία για να προωθήσουν τις ατομικές τους ατζέντες.
1)  Οι μετριοπαθείς, που θέλουν έναν φιλικό πλανήτη όπου όλες οι χώρες συνεργάζονται για να λύνουν προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι, π.χ. μια χαλαρή παγκόσμια κυβέρνηση.
2)  Οι μανιακοί με τον έλεγχο, που θέλουν να μας τσιπάρουν όλους και να μας έχουν κάτω από αυστηρό κεντρικό έλεγχο. Είναι αυτοί που ζητούν «κοινωνική απόσταση» επειδή το σύστημα ελέγχου μικροτσίπ που έχουν δεν αποδίδει όταν οι άνθρωποι είναι κοντά μεταξύ τους.
3)  Τέλος, έχουμε τους ακραίους μεσσιανικούς Σιωνιστές, που ακόμη θεωρούν πως χρειάζεται να σκοτώσουν το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού και να σκλαβώσουν το υπόλοιπο. Είναι αυτοί που προσπαθούν να μας σκοτώσουν με τα ηλεκτρομαγνητικά όπλα 5G, με τα δηλητηριώδη φάρμακα, κ.λπ.
Υπάρχει και μια τέταρτη ομάδα απομονωτικών υπό την καθοδήγηση του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, που φαίνεται να μη θέλει τίποτα απ΄τα  προαναφερθέντα, πέραν του να προχωρήσει απλά η Αμερική μόνη της.
Αυτή η ομάδα, με τον τρόπο της, κάνει πολλά για να απελευθερώσει τη Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών από τους Σατανιστές ιδιοκτήτες της Εταιρικής κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών.
Για παράδειγμα, φαίνεται πως πρόκειται να απελευθερώσουν φυλακισμένους σκλάβους-εργάτες. Την προηγούμενη εβδομάδα ο Τραμπ πέρασε εκτελεστικό διάταγμα κατά της εξαναγκασμένης εργασίας.
Το σημείο-κλειδί του διατάγματος αυτού είναι ο Τομέας 307 της Εμπορικής Πράξης του 1930 (19 U.S.C. § 1307). Αυτή “απαγορεύει την εισαγωγή εμπορεύματος εξορυγμένου, παραγμένου ή κατασκευασμένου, ολόκληρου ή μέρους αυτού, σε οποιαδήποτε χώρα εξωτερικού, που προέρχεται από εξαναγκασμένη ή υπογεγραμμένη παιδική εργασία – συμπεριλαμβάνοντας την εξαναγκασμένη παιδική εργασία.”
Φυσικά, θα μπορούσε απλά να είναι μια πρόφαση για να μην αγοράζει αγαθά από την Κίνα. Ωστόσο, οι φυλακισμένοι εργάτες-σκλάβοι απελευθερώνονται σε όλες τις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή.
Η κρατικοποίηση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας στο εσωτερικό των ΗΠΑ αρχίζει επίσης να ωφελεί  τον μέσο Αμερικανό. Για παράδειγμα, δύο τρίτα των Αμερικανών που έμειναν άνεργοι από την άσκηση αυτής της πανδημίας, τώρα λαμβάνουν περισσότερα χρήματα απ΄ό,τι όταν εργάζονταν. Επίσης, οι ΗΠΑ επιτέλους ξαναχτίζουν την χρόνια παραμελημένη υποδομή τους.


Εάν οι Αμερικανοί δεν κρατικοποιούσαν την Ομοσπονδιακή Τράπεζα, κάθε μωρό που θα γεννιόταν στις ΗΠΑ θα ξεκινούσε τη ζωή του με ένα χρέος 6,4 εκατομμυρίων δολαρίων, σε σύγκριση με τις $80.000 το 1970 και τα $1,2 εκατομμύρια το 2007.


Το τμήμα των ΗΠΑ που ελέγχεται από τους γνωστικούς Ιλουμινάτι επίσης κερδίζει τη μάχη ενάντια στο νόμο της οικογενειοκρατίας εκεί. Οι οικογένειες με τις γραμμές αίματος αναγκάζονται τώρα να πολεμήσουν τον Τραμπ χρησιμοποιώντας έναν εικονικό Ομπάμα.
Επίσης μεγάλο μέρος της διαφθοράς ξεριζώνεται, όπως φαίνεται από αυτό το tweet του Τραμπ:
“Ο γιος του Τζο Μπάιντεν, ο Χάντερ το χαμένο κορμί, υπέγραψε συμφωνία ύψους 1,5 ΔΙΣ δολαρίων με την Κίνα την εποχή που ο Τζο ήταν Αντιπρόεδρος. Τι ήταν αυτό που πρόσφεραν οι Μπάιντεν ως αντάλλαγμα στην Κίνα; Ο Ομπάμα ήταν ο πιο διεφθαρμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ στην ιστορία.”
Επίσης, ο πρώην αξιωματούχος της CIA και των πληροφοριών Ναυτικού Ρόμπερτ Ντέιβιντ Στιλ (Robert David Steele) σημειώνει πως “η βεβαιότητα πως η NSA έχει κάθε μέιλ, κάθε κείμενο, κάθε τηλεφώνημα, κάθε συζήτηση που έγινε ποτέ εγκληματίες ανοιχτής πώλησης και ξεπλύματος χρημάτων της Γουόλ Στριτ – θα μπορούσε να αποδώσει 100 τρις δολάρια για τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος μέχρι στιγμής ξεγελάστηκε να πιστεύει πως τα 15 τρις δολάρια ήταν το καλύτερο που μπορούσε να πάρει. Μάθετε περισσότερα στο https://stopnakedshortselling.org
Αξίζει να σημειωθεί πως οι ξένοι μείωσαν ρεκόρ αμερικανικού χρέους κατά 300 δις δολάρια τον Μάρτιο.
Συνεπώς, με την βιομηχανική παραγωγή των ΗΠΑ να σημειώνει τη μεγαλύτερη πτώση των τελευταίων 100 χρόνων, και τώρα να δουλεύει στο 65% μόνο της ισχύος της εξαιτίας της έλλειψης εισαγόμενων εξαρτημάτων, η κυβέρνηση Τραμπ δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να προβεί σε συμφωνία  με την πλευρά των μετριοπαθών από τους υπέρμαχους της παγκοσμιοποίησης.
Θα θέλαμε να κλείσουμε αυτή την εβδομάδα με κάποια καλά νέα. Φαίνεται ο αέρας τώρα γύρισε αλλιώς, όσον αφορά το ανθρώπινης υπαιτιότητας γεγονός μαζικού αφανισμού. Τα θετικά σημάδια στη φύση είναι πολλά. Για παράδειγμα, σε όλο τον κόσμο παρατηρούνται καθαρότεροι ουρανοί και τα Ιμαλάια φαίνονται πάλι καθαρά από την Ινδία, οι πληθυσμοί της μεγάπτερης φάλαινας επέστρεψαν σε επίπεδα που δεν έχουμε δει απ΄όταν ξεκίνησε η φαλαινοθηρία, οι γίββωνες του Χαϊνάν επανήλθαν από το όριο της εξαφάνισης και γεννήθηκε στην Αγγλία ο πρώτος άγριος πελαργός μετά από εκατοντάδες χρόνια.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters