Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Το μάθαμε απο εφημερίδες του εξωτερικού μιας και τα δικά μας μ.μ.ε. σιώπησαν ... Είδες τι κανουν 20 εκατομμύρια ευρώπουλα σε κανάλια και εφημερίδες ;; Μοιράζουμε οικόπεδα !


Δεν ξεχνάμε : Ο πρώτος διδάξας στο ξεπούλημα …
Οι παππούδες μας κάτι τέτοιους δεν τους ψήφιζαν
Τους πυροβολούσαν …
Ό πρώην ” τη σημαία τη πήρε ο άνεμος”, ο νύν “λίγες δεκάδες μέτρα”…!
Μήπως τα μέτρα αυτά είναι ιδιοκτησία τους και τα προσφέρουν ;;;;;;
ΥΠΕΞ Δένδιας σε συνέντευξή του στο κρατικό ραδιόφωνο αναφορικά με την κατάληψη ελληνικού εδάφους από Τούρκους στρατοχωροφύλακες :
-«Υπάρχει ένα ζήτημα αμφισβήτησης του ακριβούς ορίου, εξαιτίας και των αλλαγών της κοίτης του ποταμού», ευχόμενος «να πάμε σε μια συνεννόηση».
-«Δεν μου αρέσει να δημιουργώ εντάσεις ανάμεσα σε δύο χώρες οι οποίες είναι σύμμαχοι. Μπορούν κάλλιστα να γίνουν οι ανάλογες μετρήσεις και, με μια επιτροπή κοινή, όλα αυτά τα πράγματα να επιλυθούν.—- Μιλάμε για λίγες δεκάδες μέτρα!!»
Σημειώνουμε πως οι Τούρκοι αρνούνται κάθε διαπραγμάτευση για το… ελληνικό έδαφος και έχουν προχωρήσει σε de facto κατάληψη και προσάρτηση.
Συγκεκριμένα στην περιοχή Μελισσοκομείο στο Νότιο Έβρο σε θύλακα ελληνικού εδάφους έχουν στρατοπεδέυσει εδώ και ημέρες άντρες της τουρκικής στρατοχωροφυλακής, οι οποίοι αρνούνται να αποχωρήσουν δηλώνοντας πως πρόκειται για τουρκικό έδαφος.
Η περιοχή τον χειμώνα πλημμυρίζει και συνήθως δημιουργείται μια μικρή νησίδα, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες που η στάθμη του ποταμού πέφτει εμφανίζεται μια έκταση περίπου 16 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, (και όχι μερικών δεκάδων όπως δήλωσε ο Δένδιας).
Άραγε αν κάποιος καταπατούσε «μερικά μέτρα» από το σπίτι του,θα παρέμενε το ίδιο χαλαρός; Ή θα καλούσε τον καταπατητή να φτιάξουν μία επιτροπή και να τα βρουν ;;; …
Δεν ξεχνάμε : Ο πρώτος διδάξας στο ξεπούλημα …
Οι παππούδες μας κάτι τέτοιους δεν τους ψήφιζαν
Τους πυροβολούσαν …



attikanea

https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters