Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΡΙΚΗ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ "ΕΛΙΤ" ΤΟΥ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"


Nicos Kastanias
Δεν το μεταφράζω, κάντε το μόνοι σας..

- Αυτός είναι και ο λόγος που όλοι τους δηλώνουν πως προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό, για να εξαφανιστούν από τα μάτια των ανθρώπων, αφού η έλλειψη του "φαρμάκου" τους θα τους κάνει να φαίνονται σαν γερασμένες πατσαβούρες..
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters