Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Γαλαξιακή ενημέρωση: 5D Gamma Waves

Αγαπητοί μη φοβάστε όπως τώρα έχουμε τον πλήρη έλεγχο του πλανήτη σας. Γνωρίζουμε πολύ καλά την Cabal και παρακολουθούμε τις δράσεις τους εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Δεν είχαμε τη συλλογική άδεια να παρέμβουμε μέχρι πρόσφατα. Στέλνουμε τρισδιάστατα κύματα γάμμα τις τελευταίες εβδομάδες που βοηθά στην ενεργοποίηση του αδρανούς DNA σας.
Πρέπει να θυμάστε ότι είστε ικανοί να ενισχύσετε τα δικά σας ανοσοποιητικά συστήματα το κάνετε αυτό μόνο πιστεύοντας ότι έχετε ήδη ισχυρά ανοσοποιητικά συστήματα. Έφτασε η ώρα για το μεγάλο ξύπνημα. Αγαπητοί μου αυτή είναι η ηρεμία πριν την καταιγίδα. Όταν το λέμε αυτό δεν επιθυμούμε να προκαλέσουμε φόβο εννοούμε αυτούς που εξακολουθούν να ελέγχονται και ελέγχονται από το παλιό πλέγμα 3D matrix θα αρχίσουν να ξυπνούν τις επόμενες εβδομάδες και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει αναταραχή στον πλανήτη σας αλλά να είστε σίγουροι για να θυμόμαστε ότι αυτό θα περάσει όπως τώρα είναι η ώρα να δημιουργήσουμε τον παράδεισο στη γη. Εδώ και 26,000 χρόνια ζείτε σε έναν κύκλο φόβου, φτώχειας, απληστίας κλπ αυτό οφείλεται στην περιποίηση των cabal και των προγόνων τους. Τώρα ήρθε η ώρα για 26,000 χρόνια ειρήνης, αγάπης, ενότητας και ευημερίας στη γη.

Προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε ορισμένα 5 D συστήματα εδώ και πολλά χρόνια αλλά μέλος της Cabal βρήκε συνεχώς τρόπους να το καθυστερούν όπως η πρόκληση περιστατικών όπως το 911 και ο πόλεμος του Αφγανιστάν. Έχουμε εφαρμόσει και τον νόμο NESARA που υπογράφηκε από τον Αμερικανό πρόεδρο το 2001 αλλά κρύφτηκε από όλους σας. Αυτός ο νόμος θα εφαρμοστεί και όλος ο πλούτος που θα παρακρατηθεί από την Cabal θα επιστραφεί στον λαό. Τώρα έχουμε τις συλλογικές άδειες να παρέμβουμε και να σας βοηθήσουμε να γίνετε όλοι τα πολυδιάστατα όντα που είστε και να ζείτε υπό τις συνθήκες που σας αξίζουν.
Όπως πολλοί γνωρίζετε ότι οι μαζικές συλλήψεις είναι και θα γίνουν στον πλανήτη σας. Ακούμε πολλές από τις ανησυχίες σας για το 5G που κυκλοφόρησε και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι αυτό το 5G δεν θα λειτουργήσει. Το σταματήσαμε από το να λειτουργήσει αυτό που θα οδηγήσει τους δημιουργούς σε μια τρύπα κουνελιού προσπαθώντας να καταλάβουμε γιατί δεν λειτουργεί. Δεν θα το επιτρέψουμε αυτό στον πλανήτη σας. Για να σας ενημερώσω όλους σχετικά με τη στάση αυτού του ιού δεν είναι πλέον παρών στον πλανήτη σας και δεν θα χειροτερέψει ακόμα και αν τα μέσα ενημέρωσης παρουσιάζουν ότι είναι. Θέλουμε να φανταστείτε ένα φιαλίδιο άνοιξε αυτό το φιαλίδιο και να απελευθερωθεί μια σταγόνα του ιού. Έχουμε κλείσει τώρα αυτό το φιαλίδιο και τα αποτελέσματα που βλέπετε είναι αυτή της πρώτης σταγόνας.
Ίσως χρειαστεί να εφαρμόσουμε μια εποχή σκότους με αυτό εννοούμε μια πλήρη αποκοπή από την τηλεόραση και τα μέσα ενημέρωσης. Αν το κάνουμε αυτό θα είναι να σταματήσουμε την καμπάλ να σκορπά περισσότερο μαζικό φόβο καθώς κινούμαστε στη σύλληψη και οι υπόλοιποι. Μείνετε σπίτι και χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να συνειδητοποιήσετε ότι είστε όλοι ένα. Ποιες επιπτώσεις το ένα θα επηρεάσει το άλλο. Μερικοί από τον πλανήτη σας σκέφτονται επειδή είναι πρόβλημα στην άλλη άκρη του κόσμου σημαίνει ότι δεν τους αφορά ή τους επηρεάζει αλλά αυτός ο ιός δείχνει ότι είστε όλοι ένα στην ίδια βάρκα. Θα υπάρξουν πολλές αποκαλύψεις για τις συλλήψεις, τους εξωγήινους και την κρυφή τεχνολογία όταν περάσει η καταιγίδα. Προς το παρόν αγαπητοί μου θυμηθείτε ότι ήρθατε σε αυτόν τον πλανήτη για αυτή ακριβώς τη στιγμή μεγάλης αφύπνισης! Είστε οι κάτοχοι του φωτός και της ειρήνης σε αυτές τις φαινομενικά ταραγμένες στιγμές. Μέχρι το επόμενο μήνυμά μας.
Αγάπη και φως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters