Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

2020: Ανέλιξη & Αποκάλυψη Εξωγήινης Ζωής

Άσταρ μέσω του Ερένα Βελάζγκεζ - 20-2-2020
Χαίρεται, είμαι ο Άσταρ, Διοικητής των Δυνάμεων του Φωτός. Είμαι ευγνώμον που βρίσκομαι εδώ και που έχω τη δυνατότητα να επικοινωνήσω μαζί σας μέσα από το συγκεκριμένο κανάλι.

Πρόκειται για ένα μακρύ δρόμο για εμάς και την ανθρωπότητα. Ήταν πριν 40 χρόνια όταν η Γαλαξιακή Αποκάλυψη επρόκειτο να λάβει μέρος αλλά διακόπηκε. Η μετάδοση έλαβε μέρος μέσω του BBC στην Αγγλία αλλά αποφασίσαμε ότι η ανθρωπότητα δεν ήταν έτοιμη για την Αποκάλυψη της Εξωγήινης Ζωής. 
Εν συνέχεια, στις αρχές του 2000 η Γαλαξιακή Αποκάλυψη επρόκειτο να ξανα-συμβεί κάτι το οποίο διακόπηκε από τις δυνάμεις του σκότους με το τρομοκρατικό χτύπημα της 11 Σεπτεμβρίου στους δίδυμους πύργους της Αμερικής. Μετά από είκοσι χρόνια βρισκόμαστε πάλι σε αυτό το σημείο και πιστεύουμε ότι αυτή τη φορά είμαστε στο σωστό δρόμο για την Αποκάλυψη της Εξωγήινης Ζωής καθώς και για την Ανέλιξη της ανθρωπότητας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σώσουμε την ανθρωπότητα από τις δυνάμεις τους σκότους οι οποίες ακόμα και τώρα προσπαθούν να αναβάλουν το ΓΕΓΟΝΟΣ. Σας παρακαλούμε μη σας πιάνει πανικός με τον κορονοϊό, είναι απλώς άλλη μία προσπάθεια των σκοτεινών δυνάμεων να σταματήσουν την Αποκάλυψη της Εξωγήινης Ζωής. 

Σας προτείνουμε να μην επιτρέπετε στο φόβο να σας κυριεύει και σας παρακαλούμε να διαλογίζεστε ούτως ώστε να αυξάνετε τις δονήσεις σας. Εμείς κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σταματήσουμε και να εξαλείψουμε τα κρούσματα του κορονοϊού, ο οποίος όπως ήδη γνωρίζετε δημιουργήθηκε σε εργαστήριο. Η κλίκα επιθυμούσε να προκαλέσει πανικό και αναταραχή παγκοσμίως.

Μπορώ με σιγουριά να σας πω ότι έχουμε αναλάβει πολύ μεγάλη δράση πίσω από την αυλαία. Έχουμε αποτρέψει πολλά καταστροφικά γεγονότα τα οποία θα κατέστρεφαν την ανθρωπότητα και θα έθεταν τη μητέρα Γη σε έντονη ταραχή. 
Όταν βλέπετε τα χημικά νέφη στον ουρανό σας, γιατί πιστεύετε ότι είστε ακόμα ζωντανοί; Γιατί πολύ απλά τα εξουδετερώνουμε κάθε φορά που τα απελευθερώνουν στην ατμόσφαιρα. 

Εάν μπορούσατε να δείτε την ποσότητα των δηλητηρίων τα οποία ψεκάζονται στην ανθρωπότητα σε καθημερινή βάση, τότε θα κατανοούσατε πραγματικά πόσο πολύ δουλειά γίνεται από τη μεριά μας. Θα συνιστούσαμε στην ανθρωπότητα να αναλάβει ποιο άμεση δράση όσων αφορά τη δική της πλευρά. Επίσης οι εργάτες του φωτός πρέπει να θυμηθούν ότι το να πηγαίνουν διακοπές και το να ζουν τη ζωή τους δεν είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. 

Η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να ανελιχθεί (να μεταβεί σε μία υψηλότερη ενεργειακή δόνηση και διάσταση). Θέλουμε να το θυμάστε αυτό, ότι κάθε μέρα και κάθε λεπτό της ημέρας σας, αυτός είναι ο σκοπός σας εδώ. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθατε ως εθελοντές εδώ, για να βοηθήσετε την ανθρωπότητα. Για αυτό σας παρακαλούμε κάντε αυτό που υποσχεθήκατε ότι θα κάνετε και εμείς με τη σειρά μας θα κάνουμε αυτό που υποσχεθήκαμε ότι θα κάνουμε.

Βρισκόμαστε εδώ στη Γη για πολύ μεγάλο διάστημα και είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο, δεν μπορούμε όμως. Πρέπει να τελειώσουμε την αποστολή μας εδώ πρώτα. Ευελπιστούμε ότι το 2020 θα είναι η χρονιά της Ανέλιξης για την ανθρωπότητα και η χρονιά της Αποκάλυψης της Εξωγήινης Ζωής στον πλανήτη.

Θα επανέλθω σύντομα για να σας μεταφέρω περισσότερα νέα σχετικά με τη διαδικασία της ανέλιξης και της αποκάλυψης. Είμαι ο Άσταρ και είναι χαρά μου να βρίσκομαι εδώ μαζί σας.


Σας ευχαριστώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters