Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Πλοίο της JP Morgan πιάστηκε με 20 τόνους κοκαΐνης – 1,2 δισ. δολάρια η αξία των ναρκωτικών (pics & vid)

Το πλοίο ήταν υπό τη διαχείριση της ναυτιλιακής Mediterranean Shipping Co.
Στην κατάσχεση εμπορικού πλοίου υπό την ιδιοκτησία της τράπεζας JP Morgan προχώρησαν οι αμερικανικές αρχές. Στις 17 Ιουνίου οι τελωνειακές αρχές των ΗΠΑ είχαν εντοπίσει 20 τόνους κοκαΐνη στο πλοίο, με αγοραία αξία που ξεπερνά τα 1,2 δισ. δολάρια.

Ειδικότερα, το εμπορικό πλοίο, MSC Gayane, ιδιοκτησίας της αμερικανικής τράπεζας βρίσκοταν υπό τη διαχείριση της ναυτιλιακής εταιρείας Mediterranean Shipping Co, με έδρα την Ελβετία.
Σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές, η τράπεζα δεν φαίνεται να έχει ανάμιξη στην υπόθεση ναρκωτικών, ωστόσο το γραφείου Τύπου της JP Morgan δεν προχώρησε σε σχόλια.
Από την πλευρά της, η ναυτιλιακή Mediterranean Shipping Co τόνισε ότι βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τις αμερικανικές αρχές. Σύμφωνα με την εταιρεία το σκάφος προτού κατασχεθεί στο λιμάνι της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ προορισμό τη Βόρεια Ευρώπη και όλα τα κοντέινερ, πέρα από εκείνα με την κοκαΐνη, έχουν ήδη φτάσει στον προορισμό τους, αφού μεταφορτώθηκαν σε άλλα σκάφη της ναυτιλιακής.
Δείτε τη συλλογή με τις φωτογραφίες :
Συλλογή φωτογραφιών
Πλοίο της JP Morgan πιάστηκε με 20 τόνους κοκαΐνης – 1,2 δισ. δολάρια η αξία των ναρκωτικών (pics & vid)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters