Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Αρτέμης Σώρρας στο Best tv 10-1-2019: «Έχω στοιχεία- φωτιά για πολιτικούς!» (video)



Χειμαρρώδης, αλλά και προκλητικός κατά των θεσμών εμφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας, μιλώντας μέσα από τη φυλακή στον δημοσιογράφο του Best tv Παναγιώτη Ρηγόπουλο και στο Δελτίο Ειδήσεων Αχαΐας του καναλιού. 
Ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» κατήγγειλε ότι το πολιτικό σύστημα τού ζήτησε ανταλλάγματα προκειμένου να αποφυλακιστεί και ότι ο ίδιος κατέχει ενοχοποιητικά στοιχεία-φωτιά για συγκεκριμένους πολιτικούς, τους οποίους όμως απέφυγε να κατονομάσει.
Παράλληλα, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον της Κυβέρνησης χαρακτηρίζοντάς την «μαφιόζικη», αλλά και εναντίον της Δικαιοσύνης, που δεν δίστασε να την χαρακτηρίσει «γελοία» και «κατευθυνόμενη»!
Όπως υποστήριξε το πολιτικό κατεστημένο είναι μαριονέτα των ξένων εντολέων, που  όπως είπε "έχει ξεπουλήσει την ίδια την πατρίδα μας" και είναι υπαίτιο για τον άδικο εγκλεισμό του στις φυλακές.
Αναφερόμενος στις προοπτικές του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» του οποίου προΐσταται, προέβλεψε θριαμβευτική είσοδό του στη Βουλή, με ποσοστό άνω του 40% (!), αφού όπως είπε, θα καρπωθεί το υψηλό ποσοστό της αποχής.

"ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ- ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΣ"
Ο ίδιος δήλωσε πολιτικός κρατούμενος και αθώος, καλώντας τον κόσμο όχι μόνο να ψηφίσει τον πολιτικό φορέα του, αλλά και να συμμετάσχει ενεργά στα ψηφοδέλτιά της «Ελλήνων Συνέλευσις» σε όλη τη χώρα.
Μιλώντας για το σχέδιο διακυβερνήσεως της χώρας, στην θεωρητική περίπτωση που σχημάτιζε Κυβέρνηση, εξήγγειλε ανάμεσα στα άλλα κατάργηση των φόρων (!) και άμεση αποπληρωμή του χρέους της χώρας.
Ο Αρτέμης Σώρρας επιτέθηκε σε γνωστά πολιτικά πρόσωπα, αποδίδοντάς τους τον χαρακτηρισμό «μαϊντανοί», ενώ προδιέγραψε δυσοίωνο το μέλλον της Ελλάδος,υποστηρίζοντας ότι κάποιοι απεργάζονται σενάρια εδαφικού ακρωτηριασμού, μέσω πολεμικής εμπλοκής με την Τουρκία.
Τέλος, για μία ακόμα φορά διετύπωσε επιθετικές και μειωτικές αναφορές κατά ομάδων του πληθυσμού, που παρά τις επισημάνσεις του δημοσιογράφου, αρνήθηκε να δεχθεί ότι είναι ρατσιστικές.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Αρτέμη Σώρρα, στο Best tv και τον Παναγιώτη Ρηγόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters