Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: “Εγώ, τώρα που έγινα βασιλιάς των ΕΛΛΗΝΩΝ…” ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 300 ΒΟΛΕΥΤΕΣ Brokers ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ SOROS ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

ΑΛΦΕΙΟΣ: 300 Brokers ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ-ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ – SOROS ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ 
ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΔΩ ΧΑΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΟΥ;;;
ΣΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΧΑΛΒΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΣ…
ΜΑ ΤΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ;; ΤΟΣΗ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ;;;
ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥ …

ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ ΚΙ ΕΛΑ ΜΑΖΕΨΟΥ ΚΙ ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ…

…..
*Broker είναι ο διαμεσολαβητής. Φυσικό πρόσωπο ή εταιρία που δεν είναι τράπεζα που μεσολαβεί για την ανταλλαγή ενός περιουσιακού στοιχείου μεταξύ αγοραστών και πωλητών.
…………………………………………………………………………………………….
28 Αυγούστου 2008
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: “Εγώ,τώρα που έγινα βασιλιάς των ΕΛΛΗΝΩΝ…” 
http://alfeiospotamos.blogspot.com/2008/08/blog-post_2225.html
………………………………………
( αποσπάσματα από τον ΑΡΡΙΑΝΟ )
Εδώ ο ίδιος ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, σε απαντητική επιστολή που έστειλε στο Δαρείο μετά τη μάχη της Ισσού, κατά την οποία οι Πέρσες ηττήθηκαν ολοσχερώς και ως λάφυρα ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ κρατούσε την οικογένεια του Δαρείου, του έγραψε τα εξής περίπου:

” Οι δικοί σας πρόγονοι έφτασαν και στη Μακεδονία και στην υπόλοιπη Ελλάδα, και κακοπάθαμε από αυτούς, παρόλο που δεν είχε προηγηθεί καμιά πρόκληση.
Εγώ, τώρα που έγινα βασιλιάς των Ελλήνωνέφτασα στην Ασία για να πάρω εκδίκηση για τα αδικαιολόγητα δεινά που μας προκαλέσατε.
Πέρα από αυτό όμως, εσείς συνδράματε τους Περίνθιους, οι οποίοι έβλαπταν τον πατέρα μου’ ο Ώχος έστειλε στρατό στη Θράκη που ήταν υπό τη δική μας κυριαρχία. Ο πατέρας μου δολοφονήθηκε ύστερα από δική σας επιβουλή, πράγμα για το οποίο κομπάσατε με επιστολές που στείλατε παντού.
Επιπλέον, εσύ ο ίδιος, με τη βοήθεια του Βαγώα, σκότωσες τον Αρσή’ έτσι πέρασε η εξουσία στα δικά σου χέρια, παράτυπα, ενάντια στην περσική εθιμοτυπία και αδικώντας τους Πέρσες. Και έστειλες στους Έλληνες επιστολές στις οποίες εκτόξευες κατηγορίες για μένα, με σκοπό να τους κάνεις να στραφούν εναντίον μου.
Δωροδόκησες, μάλιστα, τους Λακεδαιμόνιους και κάποιους άλλους από τους Έλληνες -αν και οι μόνοι που πήραν τελικά τα χρήματα ήταν οι Λακεδαιμόνιοι- και οι άνθρωποί σου προκάλεσαν κακό στους φίλους μου, στην προσπάθειά τους να αποσταθεροποιήσουν την ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ήρθα λοιπόν να σε πολεμήσω αφού πρώτα εσύ ξεκίνησες την έχθρα. Και αφού κέρδισα τις μάχες πρώτα απέναντι στους στρατηγούς και τους σατράπες σου και έπειτα απέναντι σε σένα τον ίδιο, και αφού οι ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΘΕΟΙ μου παραχώρησαν αυτές τις περιοχές, όσοι δικοί σου κατάφεραν να ξεφύγουν ήρθαν σε μένα’ αυτοί απολαμβάνουν τις φροντίδες μου, στέκονται στο πλάι μου εκούσια, και εκούσια πολεμούν με το μέρος μου.
Οφείλεις λοιπόν να με θεωρείς απόλυτο κύριο ολόκληρης της Ασίας. Και αν φοβάσαι πως στην περίπτωση που έρθεις να με βρεις θα κακοπάθεις από μένα, τότε στείλε κάποιους δικούς σου να μεταφέρουν την υποταγή σου. Αφού έρθεις λοιπόν σε μένα, ζήτησέ μου τη μητέρα, τη σύζυγο και τα παιδιά σου, αλλά και ό,τι άλλο μπορεί να επιθυμείς’ αν είσαι πειστικός, θα πάρεις ό,τι ζητήσεις.
Και στο εξής, όταν θα αλληλογραφείς μαζί μου, θα μου απευθύνεσαι με το χαρακτηρισμό “Βασιλιάς της Ασίας”. Δεν στέλνεις γράμμα σε κάποιον ίσο σου, αλλά παρακαλείς να σου δοθεί ό,τι θέλεις από αυτόν που ορίζει την περιουσία σου.
Αν δεν συμμορφωθείς σε αυτές τις υποδείξεις, η συμπεριφορά σου θα θεωρηθεί προκλητική. Αν όμως έχεις ενστάσεις για το ποιός είναι τελικά ο βασιλιάς, μείνε και αγωνίσου’ μη φύγεις γιατί, όπου κα να πας, θα έρθω στο κατόπι σου”.
______________ ___________ _____________
“Οι δικοί σας πρόγονοι έφτασαν ΚΑΙ στη Μακεδονία ΚΑΙ στην ΥΠΟΛΟΙΠΗ Ελλάδα, και ΚΑΚΟΠΑΘΑΜΕ από αυτούς” !!!!
Ποιοί κακοπάθαμε;;;; Οι ΕΛΛΗΝΕΣ φυσικά!!!!!!!
_______________”Εγώ, τώρα που ΕΓΙΝΑ βασιλιάς των ΕΛΛΗΝΩΝ” !!!!!!!!!!!!!!!
Τότε οι Έλληνες, μόνο ΕΛΛΗΝΑ βασιλιά δέχονταν για ΑΡΧΗΓΟ τους!!!!
_______________”έφτασα στην Ασία για να πάρω εκδίκηση για τα δεινά που ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ”
Μας προκαλέσατε δεινά. Σε εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ φυσικότατα!!!!!!!
_______________”έστειλες στους Έλληνες επιστολές….., με σκοπό να τους κάνεις να στραφούν εναντίον μου”
Ποιοί να στραφούν εναντίον του ΑΡΧΗΓΟΥ τους;;; οι ΕΛΛΗΝΕΣ οπωσδήποτε!!!!!
_______________”Δωροδόκησες, μάλιστα, τους Λακεδαιμόνιους και κάποιους άλλους από τους Έλληνες”
Ξεχωρίζει κάποιους ΕΛΛΗΝΕΣ, από τους υπόλοιπους ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!
_______________”οι άνθρωποί σου προκάλεσαν κακό στους φίλους μου, στην προσπάθειά τους να αποσταθεροποιήσουν την ειρήνη που καθιέρωσα στην Ελλάδα”
Που καθιέρωσε την ΕΙΡΗΝΗ (αφού μέχρι τότε οι πόλεις-κράτη αλληλοσφάζονταν);;;
Στην ΕΛΛΑΔΑ, την πατρίδα του!!!!!
_______________”θα μου απευθύνεσαι με το χαρακτηρισμό “ΒΑΣΙΛΙΑΣ της ΑΣΙΑΣ”
Εδώ πολύ απλά του λέει “θα με χαρακτηρίζεις βασιλιά της Ασίας”, επειδή ακριβώς δεν ήταν Ασιάτης. Ενώ πριν του λέει “τώρα που έγινα βασιλιάς των Ελλήνων”, εννοώντας φυσικά ότι οι Έλληνες τον εξέλεξαν, επειδή ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ, αρχηγό τους.!!!

https://alfeiospotamos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters