Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Πολύ σκληρές εικόνες από το μουσείο των βασανιστηρίων...


Dimitris Kokkinakis

Είναι η εποχή που οι χριστιανοί μετέδιδαν (επέβαλαν) την αγάπη του θεού και εκχριστιάνιζαν τους λαούς. 

Είναι η εποχή που δεν είχαν χωριστεί ακόμα οι εκκλησίες σε καθολικές και ορθόδοξες. 
Είναι ο μεσαίωνας, η εποχή που η εκκλησία, ακόμα προσπαθεί να μας επιστρέψει. 
Τότε που η μόρφωση και οι επιστήμες ήταν απαγορευμένες και διώκονταν διά θανάτου. Είναι η εποχή της απόλυτης κυριαρχίας της εκκλησίας που αναπολούν όλοι οι άγιοι ιεράρχες όλων των εκκλησιών ακόμη και σήμερα.

Αυτά βέβαια τα άγια και ευλογημένα βασανιστήρια ελάμβαναν χώρα στην δυτική Ευρώπη και άλλος λίγο, άλλος πολύ, τα γνωρίζουμε όλοι.
Αυτό όμως που δεν γνωρίζουμε, είναι το τι συνέβαινε στα ανατολικά. Εδώ, στον ελλαδικό χώρο, που βασίλευε και μεσουρανούσε το Βυζάντιο. Η Νέα Ρώμη που έχτισε ο μέγας δολοφόνος Κωνσταντίνος και που ουδεμία σχέση είχε ποτέ με τον Ελληνισμό.

Οι Έλληνες μετά τους ινδιάνους της Αμερικής είναι ο λαός που υπέστη εκτός των βασανιστηρίων ένα απίστευτο αιματοκύλισμα από τις ορδές των παπάδων της Βασιλεύουσας, μετά από διαταγές των Αγίων αυτοκρατόρων οι οποίοι πάντα υποκινούνταν από το ιερατείο.

Ποταμοί Ελληνικού αίματος χύθηκαν για την χάρην και τον λόγο του θεού. Πόλεις ολόκληρες ξεκληρίστηκαν, περιουσίες δημεύτηκαν, φιλόσοφοι, μαθηματικοί, άνθρωποι των γραμμάτων και των επιστημών εξορίστηκαν. 

Πόσοι από μας έχουμε διδαχτεί ή έχουμε διαβάσει, στην λογοκριμένη ιστορία από τους παπάδες, για την σφαγή του Ιπποδρόμου στην Θεσσαλονίκη; Εκεί που ο Άγιος (τρομάρα του) αυτοκράτορας Θεοδόσιος διέταξε την σφαγή 20 χιλιάδων θεατών μόνο και μόνο επειδή ήταν Έλληνες εθνικοί. 

Ναι αυτόν τον μέγα δολοφόνο τον έκαναν οι παπαδες Άγιο γιατί απλά εξυπηρέτησε τα συμφέροντά τους, όπως και πολλοί άλλοι.

Οι Έλληνες υπέστησαν λοιπόν μια γενοκτονία. Μετά τους ινδιάνους της Αμερικής είμαστε ο λαός με τους περισσότερους νεκρούς στο βάθος των αιώνων εις το όνομα του χριστιανισμού. 

Λέγεται ότι πάνω από 20 εκατομμύρια Έλληνες εσφαγιάσθησαν αυτούς τους 20 αιώνες που οι χριστιανοί κυβερνούν τον πλανήτη.

Ο χριστιανισμός, είναι η μοναδική θρησκεία που επινόησε ο άνθρωπος ποτέ, που με την βία επιβλήθηκε και επικράτησε.

Πριν τον χριστιανισμό η Ελλάδα μεσουρανούσε. Οι τέχνες οι επιστήμες και ο πολιτισμός είχαν φτάσει σε ανώτατο επίπεδο. Ποιοί από εμάς ξέρουν ότι η ατμομηχανή εφευρέθηκε από τον Έλληνα μαθηματικό και μηχανικό Ήρωνα τον Αλεξανδρεύ 2000 χρόνια πριν; 

Μια εφεύρεση η οποία ξεχάστηκε μέχρι το 1577 όταν την εφηύρε εκ νέου ο αστρονόμος και μηχανικός Taqi al Din. Η απόλυτη εφεύρεση που έφερε την βιομηχανική επανάσταση και άλλαξε την ιστορία της ανθρωπότητας. Δεν ήθελε πολύ ο Ήρων. Δύο γρανάζια και έναν ιμάντα μετάδοσης κίνησης και η βιομηχανική επανάσταση θα ξεκινούσε 1600 χρόνια πριν.

Δείτε τα άλματα τις τεχνολογίας από τότε μέχρι σήμερα, που έχουν περάσει μόλις 300 χρόνια και φανταστείτε που θα βρισκόμασταν τεχνολογικά σήμερα, αν δεν ανακόπτονταν όλη αυτή η γνώση από τον σκοταδισμό του χριστιανισμού.
Το πιο πιθανόν θα ήταν να ταξιδεύαμε ήδη στα αστέρια...

Νίκος Πλάτων Παπαδόπουλος Πισατίδηςκοινοποίησε

Η σφαγή των Ελλήνων από το Βυζάντιο και την Εκκλησία! Διαβάστε όλα τα στοιχεία http://alfeiospotamos.blogspot.com/2013/08/blog-post_21.html

.............................

Ο Παπαρρηγόπουλος αναφέρει, ότι βάσει στοιχείων του ιστορικού Προκόπιου, επί Ιουστινιανού και με τους πιο μέτριους υπολογισμούς, χάθηκαν πάνω από…100.000.000 άνθρωποι σε όλη τη Βαλκανική χερσόνησο και τη Μικρά Ασία! Άλλοι από λοιμούς, άλλοι από λιμούς, άλλοι από φυσικές καταστροφές και άλλοι από τις σφαγές! Πόσοι να πούμε ότι ήταν Έλληνες από αυτούς;

Ενώ, όπως καταθέτει ο Παπαρρηγόπουλος, ο ίδιος ο Προκόπιος έγραψε για τον Γιουδπράβδα(Ιουστινιανό) στα ΑΝΕΚΔΟΤΑ του:

«…ότι δε ουκ άνθρωπος, αλλά δαίμων τις, ώσπερ είρηται, ανθρωπόμορφος ήν τεκμηριώσαιτο άν τις, τω μεγέθει σταθμώμενος, ών εις τους ανθρώπους κακών έδρασεν. Εν γαρ τω υπερβάλλοντι των πεπραγμένων και η του δεδρακότος δύναμις εύδηλος γίνεται. Το μεν ούν μέτρον εις το ακριβές των υπ’ αυτού ανηρημένων ειπείν ουκ άν ποτέ μοι δοκεί των πάντων τινί ή τω Θεώ δυνατά είναι. Θάσσον γάρ τις, οίμαι, την πάσαν ψάμμον εξαριθμήσειεν ή όσους βασιλεύς ούτος ανήρηκε. Την δε χώραν ως επί πλείστον διαριθμούμενος, ήνπερ έρημον των ενοικούντων ξυμπέπτωκεν είναι μυριάδας μυριάδων μυρίας φημί απολωλεκέναι.»

Πιο κάτω ο Παπαρρηγόπουλος καταθέτει άλλη μιά αναφορά του Προκόπιου:

«…Ο Προκόπιος, ομιλών ιδίως περί της μεγάλης Χερσονήσου, της από του Ίστρου μέχρι της κυρίως Ελλάδος απλουμένης, βεβαιοί ότι «Ούννοί τε και Σκλαβινοί και Άνται σχεδόν τι ανά πάν καταθέοντες έτος, εξ ού Ιουστινιανός παρέλαβε την Ρωμαίων αρχήν, ανήκεστα έργα ειργάσαντο τους ταύτη ανθρώπους’ πλέον γαρ εν εκάστη εμβολή οίμαι ή κατά μυριάδας είκοσιν είναι των τε ανηρημένων και ηνδραποδισμένων ενταύθα Ρωμαίων, ώστε την Σκυθών ερημίαν αμέλει ταύτης πανταχόσε της γης ξυμβαίνειν.»

(ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,Κ.Παπαρρηγόπουλος,βιβλίον ένατον,τόμος α’,σελ.168-171,εκδόσεις ΓΑΛΑΞΙΑ-ΕΡΜΕΙΑΣ).

Βέβαια ο Παπαρρηγόπουλος αμφισβητεί τις πληροφορίες του ιστορικού Προκόπιου, στην προσπάθειά του να εξωραίσει την εικόνα του Γιουδπράβδα. Αλλά ο Προκόπιος ήταν σύγχρονος της εποχής εκείνης! Όσες υπερβολές κι αν έγραψε, έχοντας απτές πληροφορίες βρίσκεται πιο κοντά στην αλήθεια από κάθε μεταγενέστερο ιστορικό!

Μετρά λοιπόν, ο Παπαρρηγόπουλος, ότι αφού ο Γιουδπράβδα ήταν στην εξουσία για 40 χρόνια τις είκοσι μυριάδες(2οο.000) επί σαράντα χρόνια=8.000.000 ανθρώπινες απώλειες, μόνο από τις σφαγές των παραπάνω εισβολέων και μόνο στα Βαλκάνια(από τον Δούναβι μέχρι την Πελοπόννησο)! Δεν αναφέρει όμως και δεν προσθέτει τους σφαγμένους, αποκλειστικά, Έλληνες που σφάχτηκαν γιατί δεν γίνονταν… χριστιανοί!

Μιλάμε για τη μεγαλύτερη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του ανθρώπινου Γένους και ειδικά του Ελληνικού Έθνους! Και το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι εκτός των άλλων, οι λοιμοί(πανδημίες ασθενειών), όπως αναφέρει πάλι ο Παπαρρηγόπουλος, είχαν αφετηρία την… Αίγυπτο! Στο διάστημα που ήταν στην εξουσία ο… Γιουδπράβδα! https://alfeiospotamos.wordpress.com/…/%CE%B9%CE%BF%CF%85%…/

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters