Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018

Οι μεσογειακές χώρες δεν θέλουν άλλο να είναι οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» της Ευρώπης


Mai più un caso Grecia!

Αυτό που έγινε με την Ελλάδα, δεν πρέπει να ξαναγίνει ποτέ με καμιά χώρα της Ευρώπης. Ζητώ συγγνώμη από τους Έλληνες.

Αυτά και μερικά ακόμα είπε η Ιταλίδα ευρωβουλευτής Laura Agea μπροστά στον πρωθυπουργό Τσίπρα και τον υπουργό Κατρούγκαλο μέσα στην Ευρωβουλή στις 11/9/2018. Να θυμηθούμε ότι ο Τσίπρας ήταν υποψήφιος πρωθυπουργός της Ευρώπης πριν 4 χρόνια.
Και ενώ κάποιοι θα χαρακτηρίσουν ως πάσχοντες από μανία καταδίωξης κάποιους μεσογειακούς, κάποιοι άλλοι πρέπει να εξηγήσουν τι σόι «ανεξάρτητη αρχή» είναι αυτή η ΕΛΣΤΑΤ στην οποία δεν έχει την παραμικρή πρόσβαση ο «κυρίαρχος ελληνικός λαός». 

Ανεξάρτητη από την Ελλάδα;


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters