Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΝΙΚΟΣ στους "Εφευρέτες" των καταλήψεων ! Οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ κουκουέδες καλούν τους γονείς να μην αφήνουν τα παιδιά τους να πηγαίνουν σε ΕΘΝΙΚΕΣ πορείες!


Αποτέλεσμα εικόνας για πορείες μαθητές των σχολείων της Βόρειας Ελλάδας για τη μακεδονιαΤον τρόμο και τον πανικό έχουν σπείρει οι μαθητές των σχολείων της Βόρειας Ελλάδας στην αμερικανονατοϊκή συγκυβέρνηση της προδοσίας της Μακεδονίας,Τσίπρα-Καμμένου, καθώς και στα τσιράκια της,το ΚΚΕ! 

Το οποίο ΚΚΕ, έχει αναλάβει την καταστολή των καταλήψεων, αλλά όπου εμφανίζονται τα φυτά της ΚΝΕ... για να δηλητηριάσουν τους μαθητές με τον συμμορφωτισμό προς την κόκκινη συγκυβέρνηση των προδοτών  και τα ξένα αφεντικά της (Τραμπ. Μέρκελ και CIA), «τρώνε πόρτα» – για… πρώτη δόση.  

Αφού, λοιπόν, βλέπουν πως δεν πιάνει αυτό το κόλπο, τώρα απευθύνονται στους… γονείς των μαθητών, μέσω ελεγχόμενων Ενώσεων Γονέων, όπως είναι η Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.  

Έτσι, «με αφορμή τις κρούσεις εξωσχολικών κύκλων σε σχολεία και μαθητές για καταλήψεις με θέμα το «Μακεδονικό», τον θάνατο του Κ. Κατσίφα και τη «Β. Ήπειρο» (όπως γράφουν οι ξεδιάντροποι αμερικανόδουλοι σταλινικοί…), ζητούν από τους γονείς να μην επιτρέπουν στα παιδιά τους να πηγαίνουν στις καταλήψεις και τις πορείες, γιατί πρόκειται για «δράσεις μικρών ομάδων μαθητών» (μόνο που στις πορείες συμμετέχουν αποδεδειγμένα χιλιάδες μαθητές!) και γιατί «αποτελούν ενορχηστρωμένη δράση εξωσχολικών ατόμων που πρόσκεινται σε ακροδεξιά και νεοναζιστικά μορφώματα». 

Χαρακτηρίζουν δε το σύνθημα “Μακεδονία γη Ελληνική”, «σύνθημα που ανοίγει το δρόμο για αλλαγή συνόρων και προσπάθεια να καθοδηγήσουν μαθητές σε επικίνδυνα μονοπάτια αλυτρωτισμού».  

Μια ζωή κατάπτυστες δουλάρες του συστήματος -που δήθεν… πολεμούν- ήταν, τώρα θ’ αλλάξουν;  
(ΥΓ): Όξω τα κομμούνια απ’ όλα τα σχολεία! Ουστ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters