Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!!!

Επιστήμονες επισημαίνουν πως «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΡΗΖΟΥΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ» αφού παρουσιάζουν διαταραγμένη συμπεριφορά, παθολογικό ναρκισσισμό, αλαζονεία και ανασφάλεια.

Γνωστοί επιστήμονες όπως:
- Ο κ. ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, Διευθυντής της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» και
- Ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΣΣΑΣ, Διευθυντής της ψυχιατρικής κλινικής του «ΣΩΤΗΡΙΑ», αφού μελέτησαν κινήσεις, ομιλίες, συμπεριφορές και στάσεις των Ελλήνων πολιτικών κατέληξαν στο συμπέρασμα πως «ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΖΟΥΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ».


Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες κρίνουν πως οι πολιτικοί μας πάσχουν από «ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟ»… «ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ»… «ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ… «ΨΥΧΙΚΗ ΚΟΠΩΣΗ»… και «ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ».

Όπως τονίζουν οι ψυχίατροι, η «ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ» που εντοπίζεται σε αρκετούς έλληνες πολιτικούς δείχνει ότι κάποιοι «ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» και έχουν κάνει μία δική τους προσέγγιση.

Μάλιστα, σημειώνουν πως το συγκεκριμένο φαινόμενο «ΕΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΡΗΖΕ… ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ».

Σχετικά με το φαινόμενο των πρόσφατων πολυάριθμων παραιτήσεων, οι ψυχίατροι δηλώνουν πως αυτό δείχνει ψυχική κόπωση.

Πάντως, το καθόλου ενθαρρυντικό στοιχείο για εμάς τους πολίτες είναι πως, σύμφωνα πάντα με τους ψυχιάτρους, «ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ».


https://www.facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters