Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Συγκλονιστικές εικόνες στην Ιταλία: Πετάνε ηλικιωμένη έξω από το σπίτι της – Η αστυνομία συλλαμβάνει όποιον αντιδρά (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Καταστάσεις που έρχονται και στην Ελλάδα, αν δεν έχουν ήδη έρθει! Τι έχει πει η κυβέρνηση της Αριστεράς!
του Κίμωνα Χαραλάμπους
Την Παρασκευή, 28 Σεπτέμβρη, οι Ιταλικές αρχές στην Ρώμη πέταξαν έξω από το σπίτι της μια 70χρονη γυναίκα, λόγω οφειλών, σε συνοικία της ιταλικής πρωτεύουσας, στην περιοχή Villa Giordani.

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. Πλήθος κόσμου προσπαθεί να αποτρέψει τις αστυνομικές δυνάμεις από το να της πάρουν το σπίτι.

Οι αστυνομικές δυνάμεις ασφαλείας απάντησαν με χημικά, τέσσερις συλλήψεις , ενώ ένας πολίτης μπήκε στο νοσοκομείο μετά από χρήση σπρέι πιπεριού στο πρόσωπό του.

Μάλιστα, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό στην γειτονιά για να συλλάβει όσους συμμετείχαν στην κινητοποίηση υπεράσπισης της ηλικιωμένης γυναίκας.



Θυμίζουμε πως και στην Ελλάδα, μετά από απόφαση της κυβέρνησης, όποιος εμποδίζει τους πλειστηριασμούς, θα διώκεται.

Είναι σαν να βλέπουμε εικόνες από το κοντινό μας μέλλον, αν δεν τις βλέπουμε ήδη.

Η γυναίκα προσπαθεί να πέσει από το μπαλκόνι. Προτιμά να χάσει την ζωή της από το να χάσει το σπίτι της. Πυροσβέστης σπεύδει να την σώσει, προκειμένου οι Αρχές να την απομακρύνουν.

Οι Αρχές δεν πτοούνται.

«Πόλεμος κατά των φτωχών και όσων τους υπερασπίζονται. Αυτό είναι το μήνυμα από την Villa Giordani. Κάνουν έξωση ακόμα και σε 70χρονη γυναίκα», αναφέρει η συνδικαλιστική οργάνωση USB, η οποία καταγγέλλει ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους κατά όσων συμμετείχαν στην παρεμπόδιση της έξωσης.

Ως «λύση» προτείνεται η δημόσια στέγαση! Να αρπάξουν δηλαδή πρώτα τα σπίτια των πολιτών και έπειτα να τους στεγάσουν κρατικά, έτσι ώστε όλοι να είναι εξαρτημένοι από την όποια εξουσία.

Δείτε τις εικόνες και τα σχόλια δικά σας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters