Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

ΣΕ 3:21 ΜΟΝΟΝ ΛΕΠΤΑ, ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ” ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΘΗΚΕ – GREECE IS COMPLETELY OCCUPIED

Καθηγητής Michael Hudtson Καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου του MissuriKansasCity ΗΠΑ.  

Η Ελλάδα υποδουλώθηκε – Οι πολιτικοί της την ξεπούλησαν


Κύριοι Βουλευτές,


·      Όσοι Έλληνες και με απλή λογική.


·      Είναι δυνατόν να μην έχετε αντιληφθεί  όσα απλά αναλύει ο Καθηγητής  Michael Hudtson (ακούστε τον κατωτέρω) και να συνεχίζετε την περιγραφόμενη σαφέστατα απ αυτόν, πολλαπλώς Εσχάτη Προδοσία σας;;  
Αν έχει δίκαιο που ακόμα και η νεοταξική λογική λέει ότι έχει απόλυτο δίκαιο;;

·      Ντροπή σας.

·      Καταστρέψατε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό και συνεχίζετε σε μια υπόδουλη Ελλάδα να παίζετε το παιγνίδι της δήθεν κατοχικής σας δημοκρατίας.

·      Με μόνην δικαιολογία σας ότι έτσι σας διέταξαν τα  φασιστοειδή της νεοναζιστικής Γερμανίας της Μέρκελ.

·      Γιούνκερ, ο ήξεις αφήξεις με τις βλακώδεις δήθεν τύψεις του για τη ψυχούλα Μόσχοβισύ σας (που εσείς όμως ούτε αυτές δεν έχετε), ο Ντάισεμπλουμ, ο  νέος λαπάς αντικαταστάτη του, και αυτοί οι   «ξύπνιους» τους , Ρέγκλινγκ, Βίζερ και σία.

·      Το  Ντροπή σας είναι λίγο.

Ευριπίδης Μπίλλης

FromMaria Delivani [mailto:delimar@uom.edu.gr]  SentSundayAugust19, 2018 11:03 AM
 
Εξαιρετικό, γιατί υποστηρίζει ακριβώς ότι έγινε στην Ελλάδα, από την αρχή της κρίσης και ότι θα επακολουθήσει στο μέλλον. Δυστυχώς, οι ολίγοι Έλληνες οικονομολόγοι, μεταξύ τους και η  υπογράφουσα, που πάσχισαν να δώσουν, με όλους τους τρόπους και όλους τους τόνους, την πραγματική εικόνα  της εθνικής μας καταστροφής, δεν εισακούστηκαν με διάφορα φαιδρά επιχειρήματα, όπως ανάμεσα και σε άλλα, ότι «η Ελλάδα δεν μπορεί να αναπτυχθεί” ή ότι «η επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα θα ήταν καταστροφή’. Έτσι, εξέθρεψαν την οριστική εξαφάνιση της Ελλάδας. Είτε δεν κατάλαβαν τι συνέβαινε, και τους τους ικανοποιούσαν τα ψέμματα και οι αβάσιμες υποσχέσεις, είτε, χειρότερα, δεν ήταν σε θέση να καταλάβουν.



Η Ελλάδα υποδουλώθηκε – Οι πολιτικοί της την ξεπούλησαν
Ευριπίδης Μπίλλης

Υ.Γ. Δείτε και τα συνημμένα
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ. ΠΟΥ ΑΛΥΣΣΩΔΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
THE FINAL EU MEMORANDUM. SIGNED BY TSIPRAS. WHICH EXTERMINATES AND ROBS THE HELLENISM ….
THE RECENT HISTORY OF 9 YEARS FASCIST SLAVERY OF GREECE IN ONLY 30 PARAGRAPHS


https://www.triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters