Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Πουθενά άλλου στον κόσμο δεν συμβαίνουν αυτά !!!! Iθαγένεια-εξπρές σε 800.000 αλλοδαπούς... ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ .. ξέρετε τι σημαίνει 800.000 ;;; 8% του συνολικού μας πληθυσμού !!!!!


Iθαγένεια-εξπρές σε 800.000 αλλοδαπούς

Μειώνουν σε 3 από 6 έτη τον χρόνο απονομής - Προφανείς οι εκλογικοί στόχοι

Πολλά πράγματα περνάνε στα ψιλά .. αυτή η συνέντευξη τύπου σώθηκε φέτος στις 07/03/2018 μόλις δηλαδή πριν 4 μήνες .. μέσα σε όλη την αναστάτωση για το ΣΚΟΠΙΑΝΟ .. που όλος ο κόσμος ήταν στους δρόμους και τα συλλαλητήρια μήπως και σώσουμε τα εθνικά μας ζητήματα ..


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ..

ξέρετε τι σημαίνει 800.000 ;;; 8% του συνολικού μας πληθυσμού !!!!!

Πουθενά άλλου στον κόσμο δεν συμβαίνουν αυτά !!!!

Αλλαγές στον τρόπο απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας, με στόχο την απλοποίηση και επιτάχυνση των διαδικασιών, προανήγγειλαν σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης και ο ειδικός γραμματέας Ιθαγένειας Λάμπρος Μπαλτσιώτης.

Το Υπουργείο Εσωτερικών θα δίνει πλέον τη δυνατότητα στους 800.000 αλλοδαπούς που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα να αποκτούν την ιθαγένεια σε 3 από 6 χρόνια που ίσχυε μέχρι τώρα.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μειώσουμε τους χρόνους απόκτησης ιθαγένειας δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης

Όπως ανέφεραν, εντός του έτους θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο «δεξαμενή» 300 ερωτήσεων- απαντήσεων, από τις οποίες θα επιλέγονται τυχαία με ηλεκτρονικό τρόπο οι 30 από αυτές, οι οποίες θα είναι διαβαθμισμένης δυσκολίας. Οι υποψήφιοι για να περάσουν τη δοκιμασία θα πρέπει να απαντήσουν σωστά σε 20 από αυτές.

Το σύστημα βασίζεται στα γερμανικά πρότυπα και έχει ως πλεονεκτήματα τη μείωση του διοικητικού φόρτου, την εξάλειψη οποιασδήποτε «εξωθεσμικής παρέμβασης», και την ομογενοποίηση της διαδικασίας.

Αυτό το τελευταίο σημαίνει ότι με την εφαρμογή του συγκεκριμένου μοντέλου θα παύσουν οι διαφοροποιήσεις που παρατηρούνται μεταξύ των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, όπου σε ορισμένες περιπτώσεις υποψήφιοι καλούνται να απαντήσουν σε πολλές και εξαιρετικά δύσκολες ερωτήσεις και σε άλλες οι ερωτήσεις είναι λίγες και εύκολες.

Παράλληλα, αναμένεται να θεσπιστεί διάταξη που θα προβλέπει την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας μετά από 12 έτη νόμιμης παραμονής στη χώρα. Αυτό αφορά περίπου 250.000 πρόσωπα, τα οποία δεν καλύπτονται από το είδος της άδειας παραμονής που κατέχουν για να υποβάλλουν το αίτημα της ιθαγένειας.

Στόχος του υπουργείου, όπως αναφέρθηκε, είναι να μειωθεί ο χρόνος απόδοσης της ιθαγένειας, καθώς ενώ ο νόμος προβλέπει αυτό να γίνεται μέσα σε ένα έτος από την υποβολή της αίτησης, στην πράξη η αναμονή κατά μέσο όρο είναι από 2 έως 4 χρόνια, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που φτάνει και τα 6 χρόνια.

Επιπλέον, υπάρχει η πρόθεση, σε βάθος χρόνου, για πλήρη ψηφιοποίηση των φακέλων των υποψηφίων.

Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι τους επόμενους μήνες θα δημιουργηθεί νομοθετικό πλαίσιο για απόδοση της ελληνικής ιθαγένειες στους Ρομά που μέχρι σήμερα παραμένουν ανιθαγεννείς. Με νομοθετική διάταξη θα αντιμετωπίζονται, επίσης, ειδικές περιπτώσεις, όπως παιδιά ΑμεΑ, πάσχοντες από ψυχικά νοσήματα και νοητική υστέρηση, καθώς και υποψήφιοι άνω των 65 ετών, οι οποίοι θα απαλλάσσονται από την υποχρέωση να υποβάλλονται σε τεστ γεωγραφίας, ιστορίας ή πολιτικών θεσμών, ενώ θα αρκεί η γνώση της ελληνικής γλώσσας.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία από το πληροφοριακό σύστημα «Ιθαγένεια», το 2017 απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια 33.718 πολίτες, εκ των οποίων οι 24.785 (οι 22.820, ποσοστό 92,07% αφορά πρώην Αλβανούς) λόγω γέννησης ή φοίτησης στη χώρα μας, με βάση τον νόμο 4332/15. Την ιθαγένεια μέσω πολιτογράφησης απέκτησαν το ίδιο έτος 3.676 ομογενείς (οι 3.426 ή το 93,20% εξ αυτών προερχόμενοι από την Αλβανία) και 3.483 αλλογενείς (από την Αλβανία οι 2.117 ή ποσοστό 60,78%).

Παράλληλα, απορρίφθηκαν 1.480 αιτήματα και ανακλήθηκαν θετικές αποφάσεις σε 46 περιπτώσεις. Αποδεκτά σε ποσοστό 98,91% γίνονται τα αιτήματα για απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας λόγω γέννησης/φοίτησης στην Ελλάδα, κατά 96,68% για πολιτογράφηση ομογενών, κατά 74,30% για πολιτογράφηση αλλογενών και κατά 80,44% οι λοιπές κατηγορίες.



parlapipas
https://greek-dutch-truth.blogspot.com/

Φωτογραφία της Κατερίνα Νιόβη.
ΕΝΩΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΕΟΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΥΡΑΝΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ !!!

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΝΤΩΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΕΡΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ !!! 

ΕΝΩΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ !!!Ε.ΣΥ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ !!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters