Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο 16 Α

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Συνεχίζω την σειρά των άρθρων μου "Τα Σημεία των Καιρών "με το υπ'αριθμ.16,που καλύπτει διαφόρων ειδών γεγονότα από 1/1/2018 μέχρι 30/6/2018.
Επειδή το άρθρο είναι πολύ μεγάλο θα το χωρίσω, ως συνήθως, σε δύο μέρη και ας επιλέξει ο κάθε αναγνώστης να διαβάσει ότι τον ενδιαφέρει.

Το Α΄μέρος  καλύπτει τα κεφάλαια,Γεωφυσικά Φαινόμενα, Διάστημα, Παράξενα και Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι.

Το Β΄μέρος  καλύπτει τις Διεθνείς Εξελίξεις με ενδιαφέροντα γεγονότα που συνέβησαν στον πλανήτη μας,τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν αναφερθεί από τα ΜΜΕ.

Οπως έχω αναφέρει πολλές φορές, αυτά που γράφω είναι πρωτόγνωρα στο ευρύ κοινό και δύσκολα πιστεύονται από τους περισσότερους, ιδίως στους νέους αναγνώστες.
Δεν θα πει όμως ότι "επειδή δεν πιστεύουμε σε κάτι, δεν είναι  και αληθινό"!

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Συνεχίσθηκαν και κατά το Α'εξάμηνο του 2018 πρωτοφανή φυσικά γεγονότα  σε όλο τον πλανήτη μας,στο ηλιακό μας σύστημα και στον Γαλαξία μας.Γεγονότα που μας αφήνουν άναυδους,όχι μόνο με το μέγεθος τους αλλά και τον άτρόπο που προκλήθηκαν,όπως παρακάτω:

Μαγνητικός Αξονας της Γης
------------------------------------------
Ο μαγνητικός άξονας της Γης ακολουθεί τα τελευταία χρόνια,από το 2011, μια συμπεριφορά έξω από τα συνηθισμένα. Συνέπεια τούτου είναι η αλλαγή των μοιρών της κλίσεως του άξονα της Γης.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες αυτό οφείλεται σε μεγάλους σεισμούς,στο λίωσιμο των πάγων του Β.Πόλου της γης,στους πυλώνες λιωμένου σιδηρομεταλλεύματος από τα έγκατα της γης που 

αναβλύζουν προς την επιφάνεια στη μία πλευρά του πλανήτη και τα ηλεκτραγωγά άλατα των θαλασσών που δημιουργούν ένα «ωκεάνιο μαγνητικό πεδίο» που αλλοιώνει εκείνο που παράγεται από το εσωτερικό της.

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ χρησιμοποίησαν νέα δεδομένα από τοποθεσίες στη νότια Αφρική για να εξηγήσουν τις πρόσφατες και συνεχείς αλλαγές στο μαγνητικό πεδίο της Γης, που εκφράζονται καλύτερα από την εμβάθυνση της περιοχής  χαμηλού  πεδίου που ονομάζεται Νότια Ατλαντική Ανωμαλία. Η έρευνά τους επέκτεινε την ιστορία του μαγνητικού πεδίου της Γης χιλιάδες χρόνια πίσω στην πρώτη χιλιετία.
Οπως διαπίστωσαν η ισχύς του μαγνητικού πεδίου της Γης μειώνεται με ανησυχητικό ρυθμό τα τελευταία 160 χρόνια. Η περιοχή όπου είναι πιο αδύναμη και εξακολουθεί να εξασθενεί είναι μια μεγάλη περιοχή που εκτείνεται από τη Χιλή στη Ζιμπάμπουε και ονομάζεται Νότια Ατλαντική Ανωμαλία.

Ακραία Φαινόμενα
------------------------------
Κάτι Συμβαίνει στον Πλανήτη και είναι μόνο η Αρχή !!!
Ακραία καιρικά φαινόμενα σημειώνονται στις πέντε ηπείρους της Γης τα τελευταία χρόνια,ιδίως από το 2016 και μετά.Τεράστιοι τυφώνες,ισχυρές καταιγίδες με θύματα,πλημμύρες,νεκρά ψάρια,νεκρά πουλιά,κόκκινα ποτάμια,εξαφανίσεις υδάτων,περίεργες πυρκαγιές μέσα στον χειμώνα,περίεργες λάμψεις στον ουρανό,περίεργες εκρήξεις μετεωρίτων,τεράστια ηφαίστεια που εξεράγησαν και άλλα που είναι έτοιμα να εκραγούν,περίεργοι ήχοι από τον ουρανό,κατωλισθήσεις εδαφών,τεράστιες ρώγμές του εδάφους σε ορισμένες χώρες,ξαφνικές υποχωρήσεις εδάφους και δημιουργίες καταβοθρών, θύελλες σκόνης,πρόϊμοι καύσωνες,αύξηση της στάθμης της θάλασσας και άλλα πολλά ,σε μεγέθη που μας αφήνουν άναυδους,όχι μόνο με το μέγεθος τους αλλά και τον άγνωστο τρόπο που προκλήθηκαν.

Τα επιστημονικά στοιχεία είναι συντριπτικά και κάθε μέρα που περνάει γίνονται περισσότερα.Είναι φοβερές θεομηνίες,τίποτα σπουδαίο όμως σε σύγκριση με αυτό που πιθανώς έρχεται,αν δεν ληφθούν εγκαίρως μέτρα αντιμετώπισης και αναστροφής.Ηδη η επιστημονική κοινότητα κατέγραψε εξασθένιση κατά 15% του μαγνητικού πεδίου αναφέροντας πως οι μαγνητικοί πόλοι της Γης ετοιμάζονται να αλλάξουν!
Εκθεση 29 εθνικών επιστημονικών Ακαδημιών από ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ακαδημία Αθηνών,αναφέρει ότι συχνότερα έχουν γίνει από το 1980 τα ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ σημαντική είναι η αύξηση ειδικότερα στις πλημμύρες, κατά την τελευταία πενταετία.

Τα πιο εντυπωσιακά ακραία καιρικά φαινόμενα,από το 2016 και μετά,τα οποία δημοσιεύθηκαν πρόσφατα,ήταν:
-H λεύκανση των κοραλλιών στον μεγάλο κοραλλιογενή ύφαλο (Great Barrier Reef). H λεύκανση προκαλείται από αύξηση της θερμοκρασίας των νερών.
-Έντονες ξηρασίες και κύματα ζέστης έπληξαν μεγάλο μέρος του νότου της αφρικανικής ηπείρου,λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη, προκαλώντας τοπικά ελλείψεις τροφής και νερού που επηρέασαν εκατομμύρια ανθρώπους.
-Καταστρεπτικές πυρκαγιές έπληξαν τη Βόρειο Αμερική .
-Τα τελευταία χρόνια, ένα μεγάλο κομμάτι από ασυνήθιστα ζεστό νερό εμφανίστηκε στα ανοικτά των ακτών της Αλάσκας. Αυτά τα ζεστά νερά επέτρεψαν να αναπτυχθούν τοξικά φύκια που διασκορπίστηκαν στην περιοχή, σκοτώνοντας θαλάσσια πτηνά από τις χιλιάδες και καταστρέφοντας την τοπική αλιεία.

Επίσης ορισμένα από τα πρωτόγνωρα φαινόμενα μπορεί να οφείλονται και στην θέση που βρίσκεται το "Ηλιακό μας Σύστημα",κατά την περιφορά του των 25.920 ετών(Μεγάλος Ενιαυτός),γύρω από το "Αστρο(ήλιος) Αλκυώνη" του "Αστρικού Συστήματος" των Πλειάδων.Το Αστρικό Σύστημα των Πλειάδων ανήκει στον "Αστερισμό του Ταύρου"ο οποίος αστερισμός υπάγεται στον "Σπειροειδή Γαλαξία "μας.
Αρα η Γη μας υπάγεται στον αστερισμό του Ταύρου,κάτι που ο περισσότερος κόσμος δεν το γνωρίζει !!
Ας μη ξεχνάμε βέβαια ότι κάποια,από αυτά που προανέφερα, μπορεί να οφείλονται σε ενέργειες των γνωστών μας HAARP, CERN ή άλλων εφευρέσεων των επικυρίαρχων του πλανήτη.

Ηφαίστεια
-----------------
Συνεχίσθηκε η έντονη ηφαιστιακή δραστηριότητα στον πλανήτη,ιδίως στο "δαχτυλίδι της φωτιάς"του Ειρηνικού ωκεανού.

-Τις τελευταίες εβδομάδες του Απριλίου 2018,υπάρχαν φόβοι μιας πιθανής έκρηξης του σούπερ ηφαίστειου Yellowstone. Ο πανικός τροφοδοτείθηκε από το Steamboat Geyser(πίδακας ατμού) στο Εθνικό Πάρκο του Yellowstone, το οποίο ξέσπασε τρεις φορές τις τελευταίες έξι εβδομάδες.
Το ερώτημα που βρίσκεται στο καθενός μυαλό είναι, "Θα έπρεπε να ανησυχούμε"; Οι γεωλόγοι μας λένε την αλήθεια για τον Yellowstone;
Για όσους δεν γνωρίζουν το ηφαίστειο του εθνικού πάρκου Yellowstone των ΗΠΑ,είναι το μεγαλύτερο ηφαίστειο του κόσμου και αν εκραγεί θα καταστραφεί μεγάλο μέρος της Αμερικής.

-Πρόσφατα ένα νέο υπερηφαίστειο άρχισε να δίνει ίχνη τις παρουσίας του κάτω από τρεις πολιτείες 
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ  ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ
 ΚΟΛΟΥΜΠΟ
των ΗΠΑ, πολύ μεγαλύτερο από αυτό που βρίσκεται κάτω από το εθνικό πάρκο του Yellowstone. Προς το παρόν οι γεωλόγοι δεν έχουν ιδέα εάν η τεράστια διάπυρη φούσκα μάγματος που κινείται κάτω από την Ήπειρο μπορεί να φτάσει στην επιφάνεια και να επηρεάσει τους ανθρώπους που ζουν στις πολιτείες της Μασαχουσέτης, του Νιου Χάμσαϊρ και του Βερμόντ.

-Η έκρηξη του ηφαιστείου Kilalou eaστη Χαβάη στις 17/5/18 οφείλεται σε λάθη επιστημόνων, που αποπειράθηκαν να διατρήσουν σε μεγάλο βάθος τον πυθμένα του ηφαιστείου για να χρησιμοποιήσουν θερμική ενέργεια από ζεστά αέρια για την παραγωγή ηλεκτρισμού.

-Εδώ θα ήθελα να αναφέρω κάτι που οι περισσότεροι Ελληνες δεν γνωρίζουν:"Το μεγαλύτερο ενεργό ηφαίστειο στη χώρα μας και έβδομο στον κόσμο είναι το "Κολούμπο" ΒΑ της Σαντορίνης,το οποίο είναι υποθαλάσσιο,έχει πρόσφατα ξυπνήσει και πρέπει πάντα να το προσέχουμε".

ΠΟΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ
Αρκτική
----------
Ο Αρκτικός Κύκλος δεν είναι πλέον τόσο ψυχρός όσο ήταν στο παρελθόν, και μάλιστα, σύμφωνα με μελέτες που πραγματοποιήθηκαν, η αύξηση των μέσων θερμοκρασιών στην περιοχή συντελείται με διπλάσια ταχύτητα από ό,τι στις υπόλοιπες περιοχές του πλανήτη.
Mελέτη που δημοσιεύθηκε το προηγούμενο φθινόπωρο υποδεικνύει ότι η πολική δίνη 
ΑΡΚΤΙΚΗ
αποδυναμώνεται και παραμένει πιο αδύναμη για μεγαλύτερες περιόδους. Αυτό επιτρέπει στον ψυχρό αέρα να διαφύγει από τον Αρκτικό Κύκλο και να κατέβει σε χαμηλότερα γεωγραφικά πλάτη.
Οι πιο ασθενείς άνεμοι είναι πιο επιρρεπείς σε διακυμάνσεις, όπως είναι μια ζώνη υψηλής πίεσης που μπορεί να ωθήσει τον πιο κρύο αέρα νότια. Αυτές οι ζώνες υψηλών πιέσεων είναι αυτές που προκαλούν τον ψυχρό καιρό,ο οποίος μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σε έναν κυκλώνα-βόμβα,η θερμοκρασιακή διαφορά ανάμεσα σε δύο αέριες μάζες οδηγεί σε σοβαρή –και, όπως λένε οι μετεωρολόγοι, εκρηκτική– μείωση της ατμοσφαιρικής πίεσης. Ο αέρας αρχίζει να κινείται και, υποβοηθούμενος από την περιστροφική τροχιά της Γης, αρχίζει να περιστρέφεται και αυτός. Ο συγκεκριμένος άνεμος είναι συνήθως που ευθύνεται για τη χιονόπτωση.
Πιθανώς αυτό συνέβη τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2018 στις βορειοανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ,που θάφτηκαν κάτω από το χιόνι.

Ανταρκτική
--------------------
Βρετανοί γεωεπιστήμονες ανακάλυψαν πρόσφατα κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής τρία τεράστια και βαθιά φαράγγια, καθένα από τα οποία έχει μήκος εκατοντάδων χιλιομέτρων και ελίσσεται ανάμεσα σε ψηλά βουνά, χωρίς να είναι ορατά πάνω από την καλυμμένη με χιόνια και πάγους επιφάνεια.Η ανακάλυψη έγινε με τη βοήθεια ιπτάμενου ραντάρ.
Όπως ανέφεραν οι επιστήμονες, αν οι πάγοι της Ανταρκτικής λιώσουν κι άλλο λόγω της κλιματικής αλλαγής, τότε τα υπόγεια φαράγγια θα επιταχύνουν την μετακίνηση των λιωμένων πάγων προς τη θάλασσα, με συνέπεια την άνοδο της στάθμης των υδάτων.
«Τα φαράγγια αυτά λειτουργούν ως κανάλια του πάγου από το κέντρο της ηπείρου προς την ακτή. 
ΦΑΡΑΓΓΙΑ  ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ
Συνεπώς, αν οι κλιματικές συνθήκες αλλάξουν στην Ανταρκτική, θα πρέπει να περιμένουμε τον πάγο να κυλήσει πολύ πιο γρήγορα προς τη θάλασσα.Ήδη τα τελευταία 25 χρόνια οι μεγάλοι παγετώνες στην περιοχή χάνουν σε ύψος έως και επτά μέτρα ανά έτος.
Το μεγαλύτερο από τα φαράγγια (Foundation Trough) έχει μήκος άνω των 350 χιλιομέτρων και πλάτος 35 χιλιομέτρων. Το δεύτερο (Patuxent Trough) έχει μήκος πάνω από 300 χιλιόμετρα και πλάτος πάνω από 15 χιλιόμετρα, ενώ το τρίτο φαράγγι (Offset Rift Basin) έχει μήκος άνω των 150 χιλιομέτρων και πλάτος περίπου 30 χιλιομέτρων.
Τα φαράγγια είναι θαμμένα κάτω από πολλές εκατοντάδες μέτρα πάγου. Έτσι, για να φθάσει κανείς στον πάτο του μεγαλύτερου φαραγγιού, θα πρέπει να κάνει γεώτρηση βάθους άνω των δύο χιλιομέτρων.
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA),μέσω του προγράμματος PolarGAP, χρησιμοποίησε αερομεταφερόμενο ραντάρ ικανό να δει κάτω από τον πάγο,καθόσον οι δορυφόροι δεν μπορούν να δουν την περιοχή αυτή. Είναι πιθανό ότι αυτά τα γιγάντια φαράγγια κοντά στο Νότιο Πόλο δημιουργήθηκαν στη διάρκεια μιας προηγούμενης εποχής παγετώνων.

CERN
Μεγάλη έκρηξη έγινε στις 6/3/18 στον επιταχυντή του CERN,η οποία ανέπτυξε θερμοκρασία 10.000 βαθμών Φαρενάϊτ και έστειλε το "σατανικό" μηχάνημα στο συνεργείο για επτά τουλάχιστον μήνες.Το "ατύχημα" συνέβη δύο μέρες πριν από πείραμα με το οποίο θα επιχειρούσαν να δημιουργήσουν μια διαδιάστατη πύλη  σε ένα παράλληλο σύμπαν. Δεδομένου ότι τα πρωτόνια εξαπολύθηκαν σε μια κυκλική διαδρομή δεκαεπτά μιλίων, εξακόσια πόδια κάτω από το έδαφος, οι θερμοκρασίες ανέβηκαν σε πρωτοφανή επίπεδα, γεγονός που προκάλεσε μια αστοχία στο σύστημα και μια έκρηξη που έσβησε στιγμιαία αλλά εξαφάνισε τρεις επιστήμονες που εργάζονταν εκεί.
Η πύλη άνοιξε λίγο πριν οι θερμοκρασίες πλησιάσουν τους 10.000 βαθμούς Φαρενάϊτ με αποτέλεσμα 
CERN
οι επιστήμονες να εξατμιστούν καθώς και μέρος της εγκατάστασης.
Οι σκοτεινοί ηγέτες που υπάρχουν πίσω από το CERN,πιστεύουν ότι οι πύλες είναι απαραίτητες περισσότερο σαν μέσω εξόδου και διαφυγής, σε περίπτωση που στην Γη πάει κάτι στραβά.
Προηγούμενες προσπάθειες ανοίγματος πυλών,είχαν σαν αποτέλεσμα να εμφανίζουν σημεία εισόδου σε κόσμους γεμάτους σκοτεινά πλάσματα ή δημιουργώντας τεχνητές ιδιότητες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να εξοντώσουν την ίδια την ζωή στη Γη.
Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει "ατύχημα" παραμονές μεγάλου "πειράματος"
Όταν αποφασίστηκε η κατασκευή του CERN μας έλεγαν (τα παπαγαλάκια της cabal) πως η κατασκευή αυτή είναι για το καλό όλης της ανθρωπότητας. Η αλήθεια είναι πως είναι για τo καλό το δικό τους και μόνον γι'αυτό ενδιαφέρονται.
Αναρωτηθείτε,γιατί ο Ελληνας αστροφυσικός Δ. Νανόπουλος παραιτήθηκε από διευθυντής του CERN;

ΠΕΡΙΕΡΓΑ
Δαιδαλώδη Τούνελ από Σκωτία ως Τουρκία
-----------------------------------------------------------
Στο βιβλίο Secrets Of The Underground Door To An Ancient World, ο Γερμανός αρχαιολόγος Δρ Χάινριχ Κους αναφέρει ότι τεράστιο υπόγειο τούνελ έχουν βρεθεί κάτω από εκατοντάδες νεολιθικών οικισμών σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο,από την Σκωτία μέχρι την Τουρκία.
Αυτές οι σήραγγες είναι τεράστιες και συχνά αναφέρονται ως αρχαίοι αυτοκινητόδρομοι, εξ’ου και 
ΔΑΙΔΑΛΩΔΗ ΤΟΥΝΕΛ
τη σύνδεσή τους με μακρινά μέρη σε όλη την Ευρώπη.
Το γεγονός ότι πολλές από αυτές τις σήραγγες εξακολουθούν να υπάρχουν μέχρι σήμερα 12.000 χρόνια μετά, υποδεικνύει ότι πρέπει να έχουν πολύπλοκες δομές και τεράστια μεγέθη.Μερικές από τις σήραγγες είναι σχετικά μικρών διαστάσεων με πάνω από ένα μέτρο σε πλάτος, υπάρχουν και άλλες σήραγγες που διαπίστωσαν αρχαιολόγοι και σπηλαιολόγοι ότι έχουν ακόμα και μυστήριους υπόγειους θαλάμους και αποθηκευτικούς χώρους.

Το γεγονός είναι ότι αυτές οι σήραγγες μας έχουν δώσει έμφαση στην απίστευτη αρχαία εφευρετικότητα η οποια είναι ενα τίποτα απο τα βιβλία ιστορίας που μας λένε σήμερα, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Σπηλαιολογίας της ΕΕ. Η αρχαία ανθρωπότητα είχε τη γνώση και τα εργαλεία για τη δημιουργία πολύπλοκων δομών πάνω από δέκα χιλιάδες χρόνια πριν! (σ.σ υποτίθεται πως ο ανθρωπος δεν είχε εργαλεία και δεν είχε καν ανακαλύψει τον τροχό)

Αποδεικτικά στοιχεία είναι π.χ οι Πυραμίδες της Βοσνίας στην Ευρώπη με τις απίστευτες υπόγειες σήραγγες τους, που συνεχιζονται για εκατοντάδες μίλια σε έδαφος που οι σημερινοί γεωπόντικες των ΜΕΤΡΟ αδυνατούν να τρυπίσουν επιτυχώς λόγω των ιδιαίτερα σκληρών πετρωμάτων της περιοχής.

Χιόνι στην Σαχάρα
-----------------------------
Για δεύτερη φορά σε λιγότερο από ένα μήνα,τον Φεβρουάριο 2018, τμήματα της έρημης Σαχάρας καλύφθηκαν από μια κουβέρτα χιονιού και αυτή είναι μόνο η τέταρτη φορά σε σχεδόν σαράντα χρόνια, η οποία σύμφωνα με τους ειδικούς ανησυχεί.

Επίσης τον Ιανουάριο του 2018 δημοσιεύτηκε ένα άρθρο σχετικά με την πόλη Ain Sefra, τη λεγόμενη «πόρτα στην έρημο της Σαχάρας», και πώς οι κάτοικοι της ήταν έκπληκτοι αφού λίγα εκατοστά χιόνι κάλυπταν τη γύρω περιοχή.
Οι φωτογράφοι εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση και άρχισαν να καταγράφουν το ασυνήθιστο 
ΣΑΧΑΡΑ
γεγονός, σπάζοντας εκπληκτικές εικόνες της έρημης Σαχάρας που καλύπτονται από χιόνι.
Η χιονισμένη Σαχάρα για πρώτη φορά ήταν το 1979, πριν από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, τη δεύτερη φορά τον Δεκέμβριο του 2016, ενώ η τρίτη χιονόπτωση σημειώθηκε τον Ιανουάριο και τώρα η τέταρτη.
Παρά το γεγονός ότι οι εικόνες είναι όμορφες,είναι επίσης ανησυχητικό.
Η έρημος της Σαχάρας είναι μια συνεχώς μεταβαλλόμενη θέση.
Η μαζική έρημος καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της βόρειας Αφρικής και έχει περάσει από πολλές μετατοπίσεις της θερμοκρασίας και της υγρασίας τις τελευταίες εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.
Αν και η Σαχάρα είναι πολύ ξηρή σήμερα,οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι αναμένεται να γίνει πάλι πράσινη και πάλι σε περίπου 15.000 χρόνια.


Περίεργο Φαινόμενο στην Χιλή
---------------------------------------------
Ένα πολύ περίεργο περιστατικό καταγράφηκε τυχαία στις 11/2/18 στο Parque Do Carmo στην Χιλή και ήδη έχει προξενήσει πολλούς προβληματισμούς.
Κατά την διάρκεια μίας καταιγίδας σε εξέλιξη,φαίνεται ένα φωτεινό αντικείμενο ανάμεσα στα σύννεφα το οποίο πότε εξαφανίζεται και πότε εμφανίζεται. Αλλά αυτό, ίσως, δεν είναι και τόσο παράξενο, μιας και πολύ συχνά ανάλογες θεάσεις καταγράφονται σχεδόν παντού και οι εκτιμήσεις για το τι μπορεί να είναι, ποικίλουν αρκετά.
Δεν είναι, λοιπόν, το φωτεινό αντικείμενο που τράβηξε την προσοχή όλων,αλλά το γεγονός ότι 
PARQUE  DO CARMO ΧΙΛΗ  
ξαφνικά φαίνεται να εξαπολύει μία δέσμη φωτός προς τα αριστερά.Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι επάνω στην δέσμη διακρίνονται σε ισάριθμες αποστάσεις φωτεινοί κόμβοι σαν μικρά "προβολάκια" επάνω σε μία ευθεία φωτός.
Μέχρι στιγμής, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά περί τίνος ακριβώς πρόκειται,αν και το προφανές,όπως πολλοί το αντιλαμβάνονται,είναι ότι το άγνωστο φωτεινό αντικείμενο επιτέθηκε σε κάτι που δεν φαίνεται.Κατά συνέπεια,ένας μυστικός πόλεμος διεξάγεται στους αιθέρες. Ανάμεσα σε ποιους; Και τι είδους τεχνολογία μπορεί να είναι αυτή; Γήινων ή Εξωγήινων;
Ποιος μπορεί να πει με βεβαιότητα;Δύο πράγματα φαίνεται να είναι τα μόνα σίγουρα:
Το ένα είναι, ότι αυτό που κατέγραψε ο Lu Casemiro δεν ήταν ο κεραυνός που περίμενα να δει.
Το δεύτερο είναι ότι αποκλείεται να πρόκειται για φυσικό φαινόμενο, έστω και σπάνιο.
Δείτε το περιστατικό στο βίντεο που ακολουθεί και αφήστε μας την γνώμη σας στα σχόλια, στην συνέχεια παρακάτω:
-https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=ockVnweCzus
-www.diadrastika.com

Μυστηριώδεις Στήλες Φωτός στο Άγιο Όρος
----------------------------------------------------------------
Κατά καιρούς έχουμε συναντήσει αρκετές φορές ένα περίεργο φαινόμενο και αφορά ανεξήγητους πυλώνες φωτός σε διάφορα μέρη και περιοχές ανά τον κόσμο και, κυρίως, σε γνωστές πυραμίδες.Τώρα,μία νέα παρατήρηση έρχεται να ταράξει τα νερά καθώς ένα παρόμοιο φαινόμενο γίνεται αντιληπτό στο Άγιον Όρος που στα αρχαία χρόνια αποτελούσε το ιερό άλσος της θεάς Αρτέμιδος.
Σχετικώς με τους "πίδακες φωτός" που έχουν δει κατά καιρούς να εκτοξεύονται από κελιά και σκήτες του Αγίου Όρους,ένας μοναχός έτυχε κάποτε να γνωρίσει έναν Έλληνα επιστήμονα που εργαζόταν 
ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
στην ΝΑΣΑ.(Το 30% των επιστημόνων της ΝΑSΑ είναι Έλληνες σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε ).
Αυτός λοιπόν ο συμπατριώτης μας εκμυστηρεύτηκε στον μοναχό κάτι εκπληκτικό :
Οι αμερικανικοί δορυφόροι ανιχνεύουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ποσότητες κάποιας "άγνωστης" μορφής ενέργειας,η οποία προέρχεται από την χερσόνησο του Άθω !!!Η άγνωστη αυτή ενέργεια "τρελαίνει" κυριολεκτικά τα όργανα των δορυφόρων και οι Αμερικάνοι προσπαθούν να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται !

Προφανώς η πνευματική άσκηση και οι προσευχές των ασκητών "παράγουν" αυτή την φωτεινή άγνωστη μορφή ενέργειας,η οποία δεν είναι ορατή από το ανθρώπινο μάτι,πλην εξαιρέσεων,αλλά καταγράφεται από τα όργανα των δορυφόρων.
Υπ'όψη ότι το Άγιον Όρος,εδώ και πολλά χρόνια, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων των ξένων μυστικών υπηρεσιών.Πολλοί από τους ξένους επισκέπτες στο Άγιο Όρος είναι πράκτορες μυστικών υπηρεσιών,κυρίως των ΗΠΑ και της Αγγλίας.
www.diadrastika.com

Πυλώνες Φωτός
--------------------------
Εχει παρατηρηθεί τα τελευταία χρόνια ότι πολύχρωμες "δέσμες φωτός" βυθίζονται στον πλανήτη σαν ανεμόσκαλες από αόρατα διαστημόπλοια.
Στις 13/2/18 εμφανίσθηκε στον ουρανό πάνω από τη Χαβάη,ένας εξαιρετικά σπάνιος πυλώνας φωτός και καταγράφηκε από την αυτοματοποιημένη κάμερα Gemini του ηφαιστείου Mauna Kea της Χαβάης.
Τέτοιου είδους δέσμες φωτός, συμβαίνουν συνήθως σε ψυχρά κλίματα. Έτσι,για να τις δούμε τόσο μακριά και τόσο αντίθετα από το "σπίτι" τους,θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί πως είναι κάτι αφύσικο.
Οι φωτεινοί άξονες που φαίνεται να συνδέουν την Γη με τον Ουρανό, σαν ένα αλλοκοσμικό φαινόμενο ή σαν φωτεινές ανεμόσκαλες αόρατων εξωγήινων σκαφών, κάνουν πολλούς να αναρωτιούνται, ειδικά στην Ρωσία, καθώς εκεί εμφανίζονται τακτικά.
Ωστόσο, φαίνεται πως έχουν την δική τους επιστημονική εξήγηση καθώς σύμφωνα με αυτήν, οι 
ΧΑΒΑΗ
πυλώνες φωτός εμφανίζονται όταν τα αστικά φώτα αντανακλούνται από τις επίπεδες όψεις των κρυστάλλων πάγου που κυματίζουν από τα ψηλά σύννεφα.
Τέτοια παράξενα φώτα έχουν πρόσφατα αναφερθεί  σε όλη τη Ρωσία,όπως φαίνεται στη σελίδα Facebook" Meteor Shower Tonight".
Άραγε πόσο φυσιολογικά και επιστημονικά μπορεί να είναι αυτά, σε περιοχές που δεν συνηθίζονται; Αρκετοί αμφιβάλουν για το κατά πόσο η μετεωρολογική υπηρεσία μεταδίδει την αλήθεια και δεν συγκαλύπτει κάτι άλλο. Δεν είναι απαραίτητα αυτό το "κάτι" να έχει να κάνει με εξωγήινους. Σίγουρα, όμως, η συμπεριφορά της Γης έχει αρχίσει και αλλάζει.
Οπτικά είναι πανέμορφα,ειδικά αν το ζεις,αν το βιώνεις ο ίδιος, πέρα από εικόνες και video.Είναι μαγευτικό,σε ξετρελαίνει! Είναι "εν-θεου-ουσια-στικό φαινόμενο".
Αλλά μήπως, πέρα από αυτή την ποιητική διάθεση, η Γη προσπαθεί να μας μιλήσει, να μας πει κάτι; Κι αν ναι, τι μπορεί να είναι αυτό;
Παρακολουθείστε το video που ακολουθεί και θα καταλάβετε περισσότερα,αλλά και θα μαγευτείτε:
Strange Blue Rays of Light in the Sky over Hawaii:https://www.youtube.com/watch?v=Se5DNa2zGeU
-www.diadrastika.com

Παράξενοι Κεραυνοί
-------------------------------
Το τελευταίο καιρό πυκνώνουν οι αφίξεις εξωγήϊνων σκαφών μέσα από πύλες που ανοίγουν τα καιρικά φαινόμενα.Αν ανοίξουμε μία εγκυκλοπαίδεια θα μάθουμε πολλά για τους κεραυνούς και τις αστραπές. Ένας φυσικός ή ένας μετεωρολόγος μπορεί να μας τα εξηγήσει καλύτερα και πολύ πιο παραστατικά, αλλά κανείς δεν θα μας πει "ποιοί κατοικούν μέσα τους". Γιατί; Προφανώς, επειδή αυτό δεν το διδάχτηκε ποτέ στην Σχολή του.
Σύμφωνα με μία θεωρία,εξωγήινα διαστημόπλοια χρησιμοποιούν τις καταιγίδες για να καταφτάνουν στην Γη.Κάμερες που στήθηκαν ειδικά γι’ αυτό τον σκοπό ή έτυχε να "πιάσουν" στιγμιότυπα την κατάλληλη στιγμή, δείχνουν απίστευτα πράγματα. Οντότητες ή άγνωστης ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα κατεβαίνουν μαζί με τους κεραυνούς προς την γη. Σε άλλες περιπτώσεις φαίνεται να τους εξαπολύουν ή να τρέφονται από αυτούς.
Ενα τέτοιο φαινόμενο εμφανίσθηκε τα μεσάνυχτα της 6/5/18  πάνω από την Αθήνα και ίσως και σε άλλες περιοχές,και κράτησε περίπου μία ώρα !!!
Παρατηρήστε τις αναλύσεις και τις μεγεθύνσεις που προσφέρει το παρακάτω  video, προκειμένου να αντιληφθείτε ότι οι ενέργειες των κεραυνών μπορεί να χρησιμοποιούνται ως "ασανσέρ" άγνωστων αντικειμένων. Άγνωστων;
ΑΘΗΝΑ
Μήπως, δεν είναι και τόσο άγνωστοι αυτοί που κατεβαίνουν προς την επιφάνεια; Ποιοί θα μπορούσαν να αξιοποιούν την ενέργεια των κεραυνών χωρίς την εξουσιοδότηση εκείνου που 
διαχειρίζεται αυτά τα όπλα που του έφτιαξαν οι Κύκλωπες. Εκείνου που σύμφωνα με τον Όμηρο στην Ιλιάδα έστελνε τους κεραυνούς στους εχθρούς του. Εκείνου που, σύμφωνα με την μυθολογία, διαχειρίζεται αυτά τα όπλα για να φέρει την τάξη και τη δικαιοσύνη.
Άραγε, αυτά τα αντικείμενα πιλοτάρονται από τα Τέκνα του Διός;
Τα λόγια είναι ελάχιστα και ανίκανα να περιγράψουν αυτό που θα δείτε στην συνέχεια στο video που ακολουθεί.
https://www.youtube.com/watch?v=Q-efs0g13tA
-www.diadrastika.com

Περίεργα Φαινόμενα στον Ουρανό
-----------------------------------------------
Τον τελευταίο καιρό,κατά την διάρκεια της νύχτας,σε διάφορα μέρη του κόσμου παρατηρούνται στον ουρανό φωτεινά και μη φαινόμενα,όπως φωτεινά δαχτυλίδια,περίεργες λάμψεις,γλώσσες φωτός και διάφορα άλλα φωτεινά σχήματα.
Ένα τέτοιο φαινόμενο καταγράφηκε στον ουρανό πάνω από τον Εκουαδόρ στις 3/3/18.Μία πολύ παράξενη άμορφη μάζα φωτός φαίνεται να ανεβαίνει από τον ορίζοντα περίπου με τον ίδιο ρυθμό ταχύτητας του ήλιου όταν δύει. Με την πρώτη ματιά, με μία γρήγορη απάντηση θα ήταν,ότι πρόκειται για τον ήλιο. Όμως δεν είναι αυτή η σωστή απάντηση.
Βλέποντας το video που ακολουθεί στην συνέχεια, θα διαπιστώσετε πως το περίεργο αυτό φαινόμενο, βαθμιαία ξεθωριάζει μέχρι να φύγει τελείως και δεν υπάρχει πουθενά ο ήλιος. 
Παράλληλα, το όλο σχήμα φέρνει στο μυαλό τα "κορνέ" το ζαχαροπλαστών, μόνο που αντί να αδειάζει το περιεχόμενο σε κάποιο ταψί, θα μπορούσε να πει κανείς ότι "ρουφάει" από την επιφάνεια. Και αυτό που τελικά συμβαίνει είναι ότι η μυστηριώδης φωτεινή ανωμαλία, σιγά-σιγά αλλά σταθερά, εξαφανίζεται σε μία δέσμη φωτός που σε λίγο δεν υπάρχει.
Είναι πραγματικά εντυπωσιακά αυτά τα φαινόμενα και δεν είναι καθόλου εύκολο να τα περιγράψει κάποιος ή να πεί τι ακριβώς είναι αυτά που βλέπει.
Αρκετοί είπαν, ότι κάποια από αυτά μπορεί να είναι αστροπύλες, ή τεράστια μητρικά διαστημόπλοια. Άλλοι, όμως, προτείνουν ότι τα περισσότερα, αν όχι όλα, είναι πειραγμένα, μέσα από διάφορες εφαρμογές που μπορούν μέσα σε βιντεάκια που δείχνουν "άδεια" τοπία να προσθέσουν αντικείμενα ή παράξενα φαινόμενα τόσο ταιριαστά που να φαίνονται σαν πραγματικά.
Στην περίπτωση που είναι αληθινές λήψεις, τότε σίγουρα κάτι συμβαίνει τις νύχτες στους ουρανούς. Αν είναι πειραγμένα, τότε ο καλλιτέχνης αξίζει συγχαρητήρια για την δουλειά του,αλλά απλά θα έπρεπε να μας ενημερώσει.
Δείτε ένα σχετικό video και στην συνέχεια παρακολουθείστε και το επόμενο, καθώς δεν είναι το μόνο περίεργο που συνέβη πρόσφατα.
https://www.youtube.com/watch?v=q9Oehu3uUWM
-www.diadrastika.com

Περίεργο Φαινόμενο στην Ανταρκτική
-----------------------------------------------------
Σε αυτό το video θα δείτε επιπλέον κάτι παράξενο που καταγράφηκε στην Ανταρκτική και πολλοί εκτιμούν ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο από μία συντριβή ή ανώμαλη προσγείωση ενός ιπτάμενου αεροσκάφους ή ενός ΑΤΙΑ στην παγωμένη επιφάνειά της.
Ενα μυστηριώδες αντικείμενο σαν σκάφος πέφτει στην Ανταρκτική και ολισθαίνει μισό μίλι μακρυά από το βουνό
https://www.youtube.com/watch?time_continue=67&v=3JxpAVTfUOQ

Περίεργη Μεταλική Σκόνη
---------------------------------------
Ένα πραγματικά περίεργο γεγονός συνέβη στις 26/3/18, όταν εμφανίστηκε στο διάστημα μία τεράστια λαμπερή ομίχλη, κόκκινης απόχρωσης,η οποία περιέβαλε τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
Λίγες μέρες νωρίτερα, σε κάποιες χώρες σημειώθηκε ένα παράξενο φαινόμενο, όπου πορτοκαλί χιόνι έπεσε σε βουνά και χιονοδρομικά κέντρα. Η Ρωσία, η Βουλγαρία, η Ουκρανία,η Σιβηρία, η Ρουμανία, μετατράπηκαν σε πορτοκαλόχρωμα χιονισμένα τοπία "Αποκάλυψης".Ακόμη και στο Τέξας των ΗΠΑ εμφανίσθηκε λαμπερή πορτοκαλόχρωμη λαμπερή ομίχλη.
Το ίδιο περίπου χρονικό διάστημα η Ελλάδα δέχτηκε την λεγόμενη "Αφρικανική Σκόνη" από την Σαχάρα, ενώ ειδικότερα η Κρήτη απέκτησε και αυτή μία κίτρινο-πορτοκαλί απόχρωση που θύμιζε τοπίο από τον πλανήτη Άρη.
Το φαινόμενο αυτό έγινε πιό έντονο από τον Μάϊο του 2018 και εμφανίσθηκε σχεδόν σε όλο τον 
ΔΙΕΘΝΗΣ  ΔΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΗ ΟΜΙΧΛΗ
πλανήτη.Δεν είναι δυνατόν να προέρχεται από την αφρικανική Σαχάρα καθόσον έχει εμφανισθεί ακόμη στην Σιβηρία,στο Τέξας και σε άλλα σημεία του πλανήτη.
Η σκόνη αυτή είναι ιδιαίτερα αισθητή σε γυαλιστερές επιφάνειες, όπως τα αυτοκίνητα, τα παράθυρα και τα περβάζια, περιέχει δε, μια σειρά από υλικά που έλκονται από έναν μαγνήτη.Δηλαδή μαγνητίζεται,που σημαίνει ότι περιέχει κάποιο ποσοστό σιδήρου.
Κάποιοι ισχυρίζονται ότι προέρχεται από τον λεγόμενο πλανήτη Νιμπίρου ή από την ουρά κάποιου μετεωρίτη ή κομήτη.Η NASA δεν λέει τίποτα,παρόλο που όπως προαναφέρθει εμφανίσθηκε και στον διαστημικό σταθμό.
Στα μέσα Μαϊου ελήφθει μήνυμα από τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους ότι το φαινόμενο αυτό προέρχεται από καταστροφή εξωγήϊνων αποστατικών σκαφών,καθ'όσον ο διαστημικός πόλεμος διεξάγεται πλέον κοντά στον πλανήτη μας.
-www.ustream.tv
-www.diadrastika.com
-Προσωπικές πληροφορίες

Κομμένο Ουράνιο Τόξο
---------------------------------
Πολύ παράξενα πράγματα βλέπουμε τελευταία στους ουρανούς του πλανήτη μας και για πολλούς όλα αυτά αποτελούν ενδείξεις,αν όχι αποδείξεις,ότι κάτι πολύ ύποπτο συμβαίνει εκεί πάνω.
Τετράγωνα σύννεφα κάνουν την εμφάνισή τους Ένα τοπίο χωρισμένο στα δύο, σαν ενωμένες φωτογραφίες από διαφορετικές εποχές. Τόσα άλλα και τώρα… αυτό !!

Στις 17/5/18 στην Αριζόνα των ΗΠΑ,παρατήρηθηκε ένα παράξενο φαινόμενο.Ένα ουράνιο τόξο κομμένο στην μέση, σαν κάποιος να πήρε ένα ψαλίδι και του αφαίρεσε το μισό με εκπληκτική ακρίβεια.Έμοιαζε με μία σκοτεινή ευθεία που εμποδίζει ένα ουράνιο τόξο ή κάτι τέτοιο, όπως φαίνεται στην φωτό και το βίντεο.
Αλλά τι μπορεί να είναι αυτό που μπλοκάρει το ουράνιο τόξο; Η σκιά ενός σύννεφου; Μήπως παρεμβάλλεται "κάτι άλλο";
Κάποιοι είπαν ότι θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα πύκνωσης ή αποσυμπύκνωσης ενός αόρατου για τα μάτια μας ξένου,εξωγήινου διαστημοπλοίου που βρέθηκε εκεί, αλλά οι κυβερνήτες του δεν ήθελαν να μας κάνουν αισθητή την παρουσία τους.
Κάποιοι άλλοι είπαν ότι είναι απλά ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο, αλλά χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις του φαινομένου.
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=64nt5xXbG48
-www.diadrastika.com

Έσπασε o Κώδικας των Μάγιας
--------------------------------------------
Το ημερολόγιο των Μάγια ήταν συχνά στο προσκήνιο των θεωριών συνωμοσίας και των προβλέψεων για την κρίσιμη ημέρα, αλλά μια νέα περίεργη αξίωση ισχυρίζεται ότι περιέχει τα μυστικά του ταξιδιού στο χρόνο .
Ο αρχαιολόγος-ερευνητής Timothy Alan, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει περάσει τα τελευταία πέντε χρόνια μελετώντας το ημερολόγιο των Μάγια "Tzolkin", πιστεύει ότι έχει τελικά ραγίσει τα μυστήρια του.
Σε μια απελπισμένη έκκληση να πάρει τον λόγο της έρευνας του στον κόσμο, ο Alan ανέβασε μέρος της έρευνας του στο YouTube, όπου εξήγησε τις εκπληκτικές ανακαλύψεις του.Σύμφωνα με αυτόν,τα ευρήματά του είναι απολύτως αληθινά και έχουν επαληθευτεί από έναν γέροντα της Γουατεμάλας ως "νόμιμο κώδικα" που βρέθηκε στο ημερολόγιο των Μάγιας.Ο κώδικας που ισχυρίζεται ότι έχει ξεκλειδώσει, αποκαλύπτει τη μορφή ενός κβαντικού κωδικοποιημένου ελαφρού fractal-συνείδησης, που ενώνεται με το πολυδιάστατο  Σύμπαν.
Ο Alan ισχυρίστηκε επίσης ότι οι μυστικοί κώδικες του ημερολογίου που "έσπασε", του επέτρεψαν να καταγράψει και να παράγει ένα "θεϊκό" χάρτη για ταξίδια στον χρόνο.
Σύμφωνα με την έρευνα του, όπως την παρουσιάζει, υπάρχουν δύο είδη πυλών: οι  Προσωπικές Πύλες Ενόρασης και Χρονοπύλες Διέλευσης.
Είπε ότι οι καρποί των έργων του πρέπει να φτάσουν σε όλη την ανθρωπότητα και να υπερκαμφθούν τα όποια προβλήματα που προκαλούν το χρήμα και η απληστία. Εξάλλου πρόκειται για μία ελεύθερη πνευματική τεχνολογία, όπως περιέγραψε.
Άραγε, μπορεί να ευσταθούν όλα όσα ισχυρίζεται;Θα το μάθουμε, μόνο αν πραγματικά αρχίσει να διαδίδει ολόκληρο τον κώδικα που κατάφερε να σπάσει.
Ίσως, μάλιστα, αυτά που περιγράφονται μέσα στους κώδικες των Μάγιας που ισχυρίζεται ότι έσπασε, να είναι η αρχή για να μάθει ο κόσμος ότι μπορεί να κάνει τέτοιου είδους ταξίδια, όπως άλλοι χρονοταξιδιώτες από το μέλλον υποστηρίζουν ότι περίπου στα χρόνια μας όλα αυτά θα ξεκινήσουν σιγά-σιγά να έρχονται στο φως
Δείτε τις αποκαλύψεις αυτές από τον ίδιο τον Alan στα βιντεάκια που ακολουθούν:
-https://www.youtube.com/watch?v=bpb2dQ3oS9w
-https://www.youtube.com/watch?v=b4eYHDGiQNM

Αντήχηση Schumann
-------------------------------
Η αντήχηση Schumann αντιπροσωπεύει τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που προκλήθηκαν από τις ηλιακές εκλάμψεις στην ατμόσφαιρα της Γης και ταλαντώνεται σε πολύ χαμηλές συχνότητες, δημιουργώντας έτσι ένα είδος "παλμού" ή "καρδιακού παλμού" του πλανήτη μας.
Η αντήχηση Schumann είναι μια από τις πρώτες ανακαλύψεις που οδήγησαν στην συνειδητοποίηση της ύπαρξης του ενεργειακού πλέγματος του πεδίου της Γης. Εν ολίγοις, κάθε ηλεκτρομαγνητική διαταραχή, σε οποιοδήποτε σημείο της Γης, επηρεάζει ολόκληρο τον πλανήτη.
Αν π.χ. πέσει ένας κεραυνός στην Αθήνα, η ηλεκτρομαγνητική ηχώ του κεραυνού κάνει οκτώ φορές τον γύρο του πλανήτη, σε ένα μόλις δευτερόλεπτο. Όταν παρατηρήθηκαν για πρώτη φορά οι αντηχήσεις Schumann, έγινε αμέσως κατανοητό ότι ο πλανήτης μας συμπεριφέρεται σαν ένα τεράστιο ηλεκτρικό κύκλωμα, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να μεταφέρει κάθε πληροφορία σε όλα τα σημεία του πλανήτη.
Η ροή αυτής της ηλεκτρικής ενέργειας στην ατμόσφαιρα είναι αδιάκοπη, γιατί σε ολόκληρο τον πλανήτη συμβαίνουν κάθε στιγμή πάνω από 1.000 ηλεκτρικές καταιγίδες.
Η συχνότητα της αντήχησης Schumann μέχρι το 1980 ήταν σταθερή στα 7,8 Hertz,στη συνέχεια άρχισε να αυξάνεται και το 2013 έφθασε στα 12 Hertz.Από το 2014 άρχισε να αυξάνεται πάλι και τώρα έχει φθάσει τα 16 Hertz.
Ολοι αναρωτιούνται γιατί αυτή ξαφνική αύξηση της αντήχησης;Και αφού ο ανθρώπινος εγκέφαλος πάλλεται με την ίδια συχνότητα με της αντήχησης της Γης, τι γίνεται τώρα που αυξάνεται η συχνότητα; Μήπως γι΄ αυτό νιώθουμε τώρα ότι ο χρόνος κυλάει πιο γρήγορα και οι αλλαγές στην ζωή μας είναι πιο ξαφνικές;
Όλες οι συχνότητες αντήχησης της Γης είναι άμεσα συσχετιζόμενες με την κυματική λειτουργία του ανθρωπίνου εγκεφάλου. Η συχνότητα των 7,83 Hz είναι ανάμεσα στην Άλφα και στην Θήτα κατάσταση. Ήρεμη και ονειρική, κάπως αδρανής, περιμένοντας κάτι να γίνει. Οι συχνότητες 8,5-16,5 
Hz φεύγουν από την Θήτα κατάσταση. Τις βρίσκουμε στην Άλφα κατάσταση όταν είμαστε πιο ξύπνιοι αλλά γαλήνιοι. Οι σκέψεις μας είναι πιο καθαρές και είμαστε πιο συγκεντρωμένοι ζώντας το παρόν σε μια λιγότερο ονειρική κατάσταση.
Οι επιστήμονες λένε ότι το μαγνητικό πεδίο της Γης (το οποίο μπορεί να επηρεάσει την αντήχηση Schumann) αποδυναμώνεται αργά αλλά σταθερά τα τελευταία 2000 χρόνια και πιο γρήγορα τα τελευταία χρόνια. Κανένας δεν έχει δώσει μια ικανοποιητική εξήγηση. Ένας σοφός Ινδός είπε κάποτε ότι τα μαγνητικό πεδίο της Γης τοποθετήθηκε από τους Αρχαίους Θεούς, με τρόπο που να εμποδίζει τις αρχέγονες μνήμες της ιστορίας της ανθρωπότητας. Αυτό έγινε ώστε οι ψυχές να μπορούν να μάθουν από μια κατάσταση ελεύθερης βούλησης, χωρίς να έχουν τις μνήμες του παρελθόντος. Είπε ότι οι αλλαγές που γίνονται τώρα στο μαγνητικό πεδίο της Γης απελευθερώνουν μνήμες και μπορούμε να δούμε αλήθειες που πριν δεν τις βλέπαμε. Το πέπλο φεύγει. Αρχίζουμε να βλέπουμε. Αν αυτό είναι αλήθεια, γεννιούνται άπειρες ερωτήσεις!!
-www.diadrastika.com

Πρόεδρος Putin και Ανουνάκι
-----------------------------------------
Μετά την τελετή ορκωμοσίας στον προεδρικό θώκο του Vladimir Putin, που έγινε στις 7/5/18,ο Ρώσος πρόεδρος φρόντισε για μια ιδιωτική συνάντηση με αξιωματούχους ανώτερων στελεχών και με λίγους πιστούς στρατιωτικούς διοικητές.
Όπως αναφέρει ο πρώην πράκτορας της KGB Strelnikov Isaac Stepanovich, κατά τη διάρκεια της συνάντησης,ο Putin κάλεσε τους παρευρισκομένους να μην ανησυχούν για τη δυτική αντιρωσική προπαγάνδα και να επικεντρωθούν στην απαλλαγή του κόσμου από μια εχθρική φυλή εξωγήινων που ονομάζεται Anunnaki".
Επιπλέον, ο Putin δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι και οι επιστήμονες του Υπουργείου Άμυνας από τον ερευνητικό σταθμό Mezhgorye, στα βουνά Ural, βρίσκονται στα πρόθυρα επιστημονικών ανακαλύψεων που θα μπορούσαν να αχρηστεύσουν όλα τα πλεονεκτήματα των Anunnaki.
ΑΝΟΥΝΝΑΚΙ
Πριν από λίγο καιρό, οι Ρώσοι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι Anunnaki χρησιμοποιούν ένα δίκτυο Πυλών, γνωστές διεθνώς ως Stargates, από το οποίο μπορούν να ταξιδεύουν στιγμιαία από το ένα μέρος στο άλλο. Όλες οι προσπάθειες εντοπισμού των εν λόγω Πυλών αποδείχθηκαν ανεπιτυχείς. Τώρα, οι επιστήμονες πιστεύουν ότι έχουν βρει ένα μέσο για να διαταράξουν τις Πύλες αυτές και να τις καταστήσουν προσωρινά εκτός λειτουργίας.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Stepanovich, οι Anunnaki φαίνεται να χρησιμοποιούν κάποια συχνότητα την οποία εκπέμπουν προς την Πύλη η οποία ανταποκρίνεται σε αυτό τον φυσικό ήχο που δημιουργούν. Οι Πύλες ανοίγουν και οι Anunnaki μπορούν να περάσουν. Η διαπίστωση αυτή ήρθε στο προσκήνιο  όταν ένας αιχμαλωτισμένος Anunnaki στο Mezhgorye εξέπεμψε τέτοιους ήχους προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση σε μια Πύλη και να ξεφύγει μαζί με άλλους.
Έτσι τώρα, όλοι οι επιστήμονες έχουν πέσει με τα μούτρα σε αυτό το θέμα. Όπως εξηγεί ο Stepanovich, αν, για παράδειγμα, ένας παλμός 50.000hz ενεργοποιεί τις Πύλες τότε ένας αντίστροφος παλμός θα μπορούσε να "σπάσει" την Πύλη και να εμποδίσει τους Anunnaki να εμφανιστούν ή να δραπετεύσουν από τη σκηνή μιας μάχης.

Η κεντρική ιδέα, λοιπόν, είναι να βρουν μια γενική τοποθεσία όπου υπάρχει μια Πύλη.Για παράδειγμα, εάν υποκλέψουν μια αναφορά των στρατευμάτων στην οποία δίνεται μια περιοχή συγκέντρωσης στρατευμάτων τους, τότε, υπάρχει μία πολύ καλή πιθανότητα να βρίσκεται εκεί κοντά μια πύλη. Στη συνέχεια, θα σταλούν αεροσκάφη πάνω από την περιοχή τα οποία θα "απλώσουν ένα σεντόνι" από κατάλληλους παλμούς που θα διαταράξουν την Πύλη. Οι Anunnaki θα παγιδευτούν. Δεν θα μπορούν ούτε να το σκάσουν αλλά ούτε να περάσουν άλλοι για να τους προσφέρουν βοήθεια. Αν αυτό συμβεί, η Ρωσία ήδη διαθέτει ενεργειακά όπλα που μπορεί να πολεμήσει και να κατανικήσει τις παγιδευμένες δυνάμεις των Anunnaki.
Ωστόσο, ο Stepanovich παραδέχεται ότι η τεχνολογία αυτή, για την διατάραξη της Πύλης ή των Πυλών, είναι σε πειραματικό στάδιο και δεν έχει ακόμη δοκιμαστεί σε περιβάλλον πεδίου μάχης.
Ο Πρόεδρος Putin διερευνά το θέμα από όλες τις γωνίες προκειμένου να καταφέρει να εξαλείψει για μία και μοναδική φορά την μάστιγα των Anunnaki. Το μεγαλύτερό του εσωτερικό εμπόδιο, δήλωσε ο Stepanovich, είναι να πείσει τους αντιδυτικούς στρατηγούς να υποστηρίξουν την ατζέντα του. Όμως, δεν φαίνεται να δυσκολευτεί,αν χρειαστεί να τους διώξει από το Κρεμλίνο και να πάρει όλα τα μέτρα εκείνα που θα φέρουν σε πέρας την αποστολή που έχει αναλάβει από την θέση που βρίσκεται.
"Οι μέρες των Anunnaki είναι μετρημένες.Eίναι απλά ζήτημα "χρόνου", για να τους κλείσουν τις Πύλες, φέρεται να είπε ο Putin.


ΔΙΑΣΤΗΜΑ
Αστροπύλη της Γκίζας
-------------------------------
Tο μεγαλύτερο μυστικό στην ιστορία της ανθρωπότητας» κατά τον Πλούταρχο !!!
Ο Πλούταρχος είχε πει σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του ότι ο Λούκουλλος είχε παρατάξει τα στρατεύματά του σε θέση μάχης όταν ξαφνικά ο αέρας σχίστηκε και ανάμεσα στα δύο στρατεύματα έπεσε ένα φλεγόμενο σώμα σε σχήμα πιθαριού.
Οι δύο παρατάξεις εγκατέλειψαν τη μάχη μετά την εμφάνιση του αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου.
Αμερικανός επιστήμονας Dr Μ.Volf ισχυρίστηκε πως υπήρξε μέλος της δορυφορικής κυβέρνησης για πάνω από εικοσιπέντε χρόνια.Βρισκόταν σε ένα πολύ υψηλό "Υπεράνω Κορυφαίας 
Μυστικότητας", επίπεδο διαβάθμισης ασφάλειας και εργάστηκε κυρίως σε κοινά επιστημονικά προγράμματα εξωγήινων και ανθρώπων και ανέφερε ότι σε μια πυραμίδα της Γκίζας έχει ανακαλυφθεί μια "αστροπύλη"!
Ερευνητές επιστήμονες πιστεύουν ότι πρόκειται για έναν φακό,ο οποίος δημιουργεί σκουλικότρυπες προς οποιοδήποτε σημείο του Σύμπαντος.
Δείτε ένα βίντεο που δείχνει τι ακριβώς βρίσκεται εκεί έξω και που σίγουρα μας έχουν επισκεφτεί.
Όλα τα αποσπάσματα είναι αληθινά, μαγνητοσκοπημένα από αστροναύτες.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=cY_1FMbs0oM
-www.pronews.gr

Επτά Πλανήτες σαν την Γη
-------------------------------------
Σε ένα άλλο σημαντικό βήμα προς τη συνεχή αποκάλυψη, αυτή τη φορά οι ερευνητές ανακοίνωσαν την ανακάλυψη επτά πλανητών που μοιάζουν με τη Γη, γύρω από ένα μικρό αστέρι στον δικό μας γαλαξία.Και οι επτά αντιστοιχούν περίπου στο μέγεθος και τη μάζα του πλανήτη μας και είναι σχεδόν σίγουρα βραχώδεις.Οι τρείς είναι έτοιμοι για να φιλοξενήσουν θαλάσσιους ωκεανούς με ζωή,όπως ανεφέρθηκε στο περιοδικό Nature.
Πιο κριτικά, η γειτνίασή τους με τη Γη,μόλις 39 έτη φωτός μακριά,και η εξασθένιση του κόκκινου αστέριου τους, που ονομάζεται Trappist-1, θα επιτρέψουν στους αστρονόμους να αναλύσουν την 
ατμόσφαιρα καθενός σε αναζήτηση χημικών υπογραφών βιολογικής δραστηριότητας.
"Έχουμε κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς την εξεύρεση ζωής εκεί έξω", δήλωσε ο συνάδελφος Amaury Triaud, επιστήμονας στο Πανεπιστήμιο του Cambridge.Οπως ανέφερε
το σύστημα Trappist-1, μόλις 39 έτη φωτός μακριά, έχει το μεγαλύτερο αριθμό πλανητών μεγέθους Γης που είναι γνωστό ότι περιστρέφονται γύρω από ένα αστέρι.
Έχει επίσης τα περισσότερα μέσα στη λεγόμενη "εύκρατη ζώνη",όχι τόσο ζεστή, που το νερό εξατμίζεται, ούτε είναι τόσο κρύο γιά παγώνει.
Η ανακάλυψη,προσθέτει,σε αυξανόμενες ενδείξεις,ότι ο οικιακός γαλαξίας μας,ο "Σπειροειδής Γαλαξίας", μπορεί να κατοικείται με δεκάδες δισεκατομμύρια κόσμους που δεν είναι διαφορετικοί από τους δικούς μας,πολύ περισσότερο από ό,τι προηγουμένως υποπτευόταν.
Kάποιοι από αυτούς τους πλανήτες κατοικούνται και φοβούνται πολύ τους ανθρώπους της Γης.
http://www.ufo-blogger.com/

Νέα Γη
--------------
Πρόσφατα οι αστρονόμοι ανακάλυψαν μια άλλη Γη.Το διαστημικό τηλεσκόπιο Kepler της NASA ανακάλυψε έναν πλανήτη που μοιάζει με τη Γη και περιβάλλει ένα κοντινό αστέρι στη ζώνη Goldilocks του γαλαξία μας. Το Kepler-186f,όπως ονομάσθηκε, είναι περίπου 500 έτη φωτός από τη Γη στον αστερισμό του Κύκνου. Η κατοικημένη ζώνη, που επίσης αναγνωρίζεται ως ζώνη Goldilocks, είναι η περιοχή γύρω από ένα αστέρι στο οποίο αντικείμενα πλανητικής μάζας με αρκετή 
KEPLER-186f
ατμοσφαιρική πίεση μπορούν να διατηρούν υγρό νερό στις επιφάνειές τους.
Ενώ έχει σχεδιαστεί ότι υπάρχουν τουλάχιστον 40 δισεκατομμύρια πλανήτες μεγέθους Γης που περιστρέφονται στον Γαλαξία μας, αυτό το συγκεκριμένο εύρημα χαρακτηρίζεται ως ο πρώτος πλανήτης μεγέθους της Γης που πρέπει να ανακαλυφθεί στην κατοικήσιμη ζώνη του.
Εκτός από το Kepler-186f, υπάρχουν 4 άλλοι πλανήτες που περιβάλλουν έναν κοντινό αστέρα μέσα στο σύστημα Kepler-186f. Αυτό σημαίνει ότι εάν το γειτονικό αστέρι σε αυτόν τον πλανήτη είναι ακριβώς όπως ο Ήλιος μας, τότε η πιθανότητα ζωής σε αυτόν τον πλανήτη αυξάνεται εκθετικά.

Πλανήτης Nibiru
------------------------
Τελευταία επανέρχεται στο προσκήνιο ο λεγόμενος πλανήτης Nibiru o ποίος ετοιμάζεται να εισέλθει στο ηλιακό μας σύστημα.Oρισμένοι επιστήμονες τον αποκαλούν "9ος Πλανήτης" και άλλοι με την ονομασία "Νέμεσις"
Ήδη 56 δορυφόροι από τις ΗΠΑ,Ρωσία,Κίνα,Ισραήν,Ινδία,Ιαπωνία και Αυστραλία,τον 
NIBIRU  ΚΑΙ ΓΗ
παρακολουθούν την προσέγγιση ενός καφέ αστέρα νάνου(Νibiru) και αρκετούς πλανήτες γύρω από την τροχιά του, που, όπως λένε κάποιοι αστρονόμοι, θα διασταυρωθούν με το ηλιακό σύστημα κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον.
Σύμφωνα με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, ο Nibiru θα "φανεί" από το Νοέμβριο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2021, ενώ το Εθνικό Διαστημικό Πρόγραμμα της Κίνας πιστεύει ακράδαντα ότι το Nibiru θα φτάσει το νωρίτερο το 2024. Η Ινδία υπολογίζει ότι αυτό θα συμβεί στο 2031.





Σύμπαν-Γαλαξίες
--------------------------    
Σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις από τους αστρονόμους,δείχνουν ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότεροι από 100 δις πλανήτες  που μοιάζουν με κόσμους που θα μπορούσαν να είναι το σπίτι της ζωής.Σύμφωνα με τους αστρονόμους,υπάρχουν περίπου 500 δισεκατομμύρια γαλαξίες στο γνωστό σύμπαν,που σημαίνει ότι υπάρχουν περίπου 50.000.000.000.000.000.000.000.000 (5 ? 1022) κατοικήσιμοι πλανήτες. Αυτό είναι φυσικά αν υπάρχει μόνο ένα,καθόσον λέγεται ότι υπάρχουν 32 σύμπαντα και κατ'άλλους "άπειρα σύμπαντα".
Στην πραγματικότητα, ακριβώς μέσα από τους δικούς μας εμπειρογνώμονες οι Γαλαξίες έχουν περίπου 400 δις αστέρια(ήλιους), αλλά αυτός ο αριθμός μπορεί να φαίνεται μικρός, καθώς ορισμένοι αστροφυσικοί πιστεύουν ότι τα αστέρια στον Σπειρωειδή Γαλαξία μας θα μπορούσαν να είναι τρισεκατομύρια. Αυτό σημαίνει ότι ο Γαλαξίας μόνος θα μπορούσε να φιλοξενεί περισσότερους από 100 δις πλανήτες.
Υπάρχουν μερικοί υπολογισμοί που υποδηλώνουν ότι ο Γαλαξίας είναι κατ'οίκον, κατά μέσο όρο 
ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΓΑΛΑΞΙΕΣ
μεταξύ 800 δισεκατομμυρίων άστρων και 3.2 τρισεκατομμυρίων πλανητών, αλλά υπάρχουν ορισμένοι εμπειρογνώμονες που πιστεύουν ότι ο αριθμός τους θα μπορούσε να ανέλθει στα οκτώ τρισεκατομμύρια.
Η NASA πιστεύει ότι υπάρχουν τουλάχιστον 1.500 πλανήτες που βρίσκονται μέσα σε 50 έτη φωτός από τη Γη.
Το 2013, ο αστρονόμος-φυσικός Phyl Yock, από το τμήμα φυσικής του Πανεπιστήμιο του Ώκλαντ, δήλωσε πως: "Το διαστημικό τηλεσκόπιο Κέπλερ βρίσκει πλανήτες μεγέθους Γής που είναι αρκετά κοντά στα αστέρια υποδοχής τους και οι αστρονόμοι εκτιμούν ότι υπάρχουν περίπου 17 δισεκατομμύρια τέτοιοι πλανήτες στον  Γαλαξίας μας".
Το 2017 η NASA σημείωσε μεγάλη πρόοδο στην αναζήτηση ξένων πλανητών. Η πιο αξιοσημείωτη ανακάλυψή τους ήταν το ηλιακό σύστημα Trappist-1,που πρανεφέρθει πιό πάνω, το οποίο στεγάζει τους επτά πλανήτες που μοιάζουν με τη Γη, οι οποίοι μπορεί να φιλοξενήσουν ακόμη και εξωγήινη ζωή. Αυτό το συγκεκριμένο ηλιακό σύστημα είναι πολύ σημαντικό.
Τον Ιούνιο του 2017, η NASA αποκάλυψε μια δήλωση λέγοντας ότι είχαν ανακαλύψει δέκα νέους πλανήτες έξω από το ηλιακό μας σύστημα, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό ότι έχουν ίδιο μέγεθος και θερμοκρασία όπως και η Γη και μπορεί ακόμη και να αναπτύξουν ζωή στην επιφάνεια τους.

Πλανήτες Γαλαξιών
----------------------------
Οι εκτιμήσεις από τους αστρονόμους δείχνουν ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότεροι από 100 δισεκατομμύρια πλανήτες που μοιάζουν με κόσμους σαν την Γη στον Γαλαξία μας. Σκεφτείτε ότι είναι ένας μεγάλος αριθμός! Σύμφωνα με άλλους αστρονόμους, υπάρχουν περίπου 500 δισεκατομμύρια γαλαξίες στο γνωστό σύμπαν, που σημαίνει ότι υπάρχουν περίπου 50.000.000.000.000.000.000.000.000 (επτάκις δις) κατοικήσιμοι πλανήτες.Αυτό είναι φυσικά αν 
υπάρχει μόνο ένα σύμπαν.
Στην πραγματικότητα, ακριβώς στο εσωτερικό των γαλαξιών μας, οι εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι είναι περίπου 400 δις αστέρια, αλλά αυτός ο αριθμός μπορεί να φαίνεται μικρός, καθώς ορισμένοι αστροφυσικοί πιστεύουν ότι τα αστέρια στον γαλαξία μας θα μπορούσαν να καταλάβουν το "τρις".
Ωστόσο, δεδομένου ότι οι αστρονόμοι δεν είναι σε θέση να δουν τον γαλαξία μας από το εξωτερικό, δεν μπορούν πραγματικά να γνωρίζουν με βεβαιότητα τον αριθμό των πλανητών που φιλοξενεί ο Γαλαξίας. Μπορούν μόνο να παρέχουν εκτιμήσει






Στόλοι ΑΤΙΑ
-------------------
Η εικαζόμενη εικόνα που καταγράφηκε από τις κάμερες στο SOHO δείχνει έναν εξωγήινο στόλο 
UFO που πετάει από τη Γη και κατευθύνεται προς τον ήλιο.Η στρατιά των εξωγήινων διαστημοπλοίων φαίνεται να ταξιδεύει σε μια τακτική με άκρως διατεταγμένη ομάδα σχηματισμών, οι οποίες είναι ενδεικτικές ενός πολύ οργανωμένου στρατιωτικού στόλου.

https://www.youtube.com/watch?v=GaZ82SNHK0g





Διαστημικό Σκάφος New Horizons
----------------------------------------------
Το διαστημικό σκάφος New Horizons της NASA,τράβηξε τις πιο μακρινές από τη Γη φωτογραφίες που έχουν ποτέ τραβηχτεί, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε από το 1990 το σκάφος Voyager 1.
Η αμερικανική διαστημοσυσκευή, η οποία μελέτησε τον Πλούτωνα για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2015, έχει πια βάλει πλώρη για τα μυστηριώδη σώματα της ακόμη πιο μακρινής Ζώνης Κάιπερ (Kuiper Belt Objects – KBO).
Ευρισκόμενο σε απόσταση περίπου 6,12 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων από τον πλανήτη μας ή σχεδόν 41 αστρονομικών μονάδων (δηλαδή 41 φορές τη μέση απόσταση Γης-Ήλιου), το New Horizons έστρεψε την τηλεσκοπική κάμερά του και φωτογράφισε στις 5/12/2017 δύο σώματα στην ζώνη Kuiper(ΚΒΟ),τα «2012 ΗΖ84» και «2012 ΗΕ85». Οι φωτογραφίες έφθασαν τον Ιανουάριο 
PALE  BLUE  DOT
22018 στη Γη και η NASA τις έδωσε στη δημοσιότητα.
Στις 14/2/1990 το Voyager 1, ευρισκόμενο σε απόσταση 6,06 δισεκατομμυρίων χλμ από τη Γη, είχε τραβήξει μια διάσημη φωτογραφία του πλανήτη μας ως μιας ωχρής μπλε κουκίδας. Η φωτογραφία εκείνη (γνωστή διεθνώς "Pale Blue Dot") είχε δημιουργηθεί από μια σύνθεση 60 εικόνων. Επειδή το σκάφος έκλεισε τις κάμερές του λίγο μετά το "πορτρέτο" της Γης, το ρεκόρ απόστασης εκείνης της φωτογραφίας δεν απειλήθηκε για περισσότερα από 27 χρόνια.
Το New Horizons είναι εδώ και πολύ καιρό μία αποστολή με πρωτιές.Η πρώτη που εξερεύνησε τον Πλούτωνα, η πρώτη που θα εξερευνήσει τη Ζώνη Kuiper, το πιο γρήγορο διαστημικό σκάφος που έχει ποτέ εκτοξευθεί.
Το σκάφος έχει "ραντεβού" με ένα ΚΒΟ,το σώμα "2014 MU69", την 1η Ιανουαρίου του 2019. Θα πρόκειται για το πιο απομακρυσμένο «ραντεβού» με ουράνιο αντικείμενο στη διαστημική ιστορία. Συνολικά, το New Horizons θα μελετήσει τουλάχιστον 20 ΚΒΟ, νάνους πλανήτες και "Κενταύρους"
(πρώην ΚΒΟs με ασταθείς τροχιές που διασταυρώνονται με τις τροχιές των γιγάντιων πλανητών του ηλιακού μας συστήματος).
Αυτή τη στιγμή, το σκάφος βρίσκεται σε θαυμάσια κατάσταση και έχει περιέλθει σε "ύπνωση". Οι χειριστές του από το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Φυσικής του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς (εκεί ακριβώς όπου άφησε εποχή ο «δικός μας» Σταμάτης Κριμιζής) θα το ξυπνήσουν από τον ηλεκτρονικό ύπνο του στις 4 Ιουνίου, ώστε να προετοιμασθεί για το ιστορικό «ραντεβού» της Πρωτοχρονιάς του 2019.
www.diadrastika.com

Περίεργα Αντικείμενα στο Αστέρι Σείριο
----------------------------------------------------
Το αστέρι Σείριος,είναι το α΄του αστερισμού του Μεγάλου Κυνός (Canis Majoris)και είναι το λαμπρότερο αστέρι(ήλιος) στον νυχτερινό ουρανό μετά τον πλαντη Δία.Το όνομά του προέρχεται από το ελληνικό "σείριος" που σημαίνει "φωτεινός".Βρίσκεται 8,57 έτη φωτός από την Γη και είναι ένα από τα κοντινότερα αστέρια.
Η μυστική και ιερή παράδοση της πανάρχαιας φυλής Dogon της Δυτικής Αφρικής, λέει ότι ο γήινος πολιτισμός είναι αποτέλεσμα της επαφής των λαών της Γης με τους κατοίκους ενός πλανήτη που 
ΑΤΙΑ  ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ
βρίσκεται εντός του συστήματος του αστερισμού του Σείριου,3.000 χρόνια π.Χ.και ήταν χαραγμένη στις πανάρχαιες σφραγίδες τους,που εκτός των παραπάνω λεγομένων, δείχνουν την ακριβή τροχιά του Σείριου και το τριπλό αστρικό σύστημα (Πο Τόλο, Έμμε Για, Σίγκι Τόλο) στον αστερισμό του Μεγάλου Κυνός.
Οι Dogon μιλούν για τους επισκέπτες του πλανήτη Νιάν.Ο πλανήτης βρίσκεται στο άστρο Έμμε Για,του συστήματος του Σείριου, που έχει περίοδο τροχιάς γύρω στα 50 χρόνια,είναι μεγαλύτερο από τον Σείριο Β (Πό Τόλο) και τέσσερις φορές ελαφρύτερο. Το άστρο Έμμε Για ανακαλύφθηκε πρόσφατα και ονομάστηκε επίσημα από τους αστρονόμους σαν Σείριος Γ'.
Επίσης οι Dogon πέρα από το Σείριο,είναι άριστοι γνώστες χιλιάδες χρόνια τώρα και του ηλιακού 
μας συστήματος και της τροχιάς των πλανητών γύρω από τον Ήλιο.Γνωρίζουν ότι ο Κρόνος διαθέτει δακτυλίους και ότι ο Δίας έχει τέσσερις σελήνες. Μάλιστα στην καθημερινή τους ζωή, καθοδηγούνται από τέσσερα ημερολόγια για τον Ήλιο,τη Σελήνη,το Σείριο και την Αφροδίτη.
ΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ
Η φυλή Dogon για 5000 και πλέον χρόνια, ζούσε απομονωμένη από την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Ο Δρ Μαρσέλ Γκριόλ, Γάλλος ανθρωπολόγος, ήταν ο πρώτος ερευνητής που τους επισκέφθηκε το 1931. Το 1946 ξαναπήγε στο Μάλι με την επίσης Γαλλίδα ανθρωπολόγο Ζερμέν Ντιτερλέν, οι οποίοι μελέτησαν και κατέγραψαν λεπτομερώς τις παραδόσεις και τη μυθολογία των ιθαγενών. Η έκθεσή τους το 1951 υπήρξε αρκετά εκπληκτική, αφού όλοι έμειναν άναυδοι,πώς οι Dogon γνώριζαν για άστρα που δεν φαίνονταν με γυμνό μάτι!Μάλλον είχαν επαφές με τους εξωγήϊνους κατοίκους του.
Σύμφωνα με την μυθολογία μας ο Σείριος κατοικείτο από αποίκους του Ελλάνιου (Ελληνικό) φύλοy των Αρείων του αστερισμού της Ανδρομέδας.
Από το 2016 μυστηριώδη αντικείμενα έχουν εντοπισθεί γύρω από τον Σείριο μέσω του διαστημικού τηλεσκοπείου Hubble που παραμένει σε λειτουργία από το 1990.Αναρτώ μόνο μία φωτο από το προαναφερθέν τηλεσκόπειο.
Αν έχετε αμφιβολίες,μπορείτε να εισέλθετε στο http://www.sky-map.org/ και να τα δείτε μόνοι σας!Υπάρχουν και άλλα που θα βρείτε!
-http://afipnisoy.blogspot.gr

Αστροπύλες
----------------
Οι λεγόμενες "Αστροπύλες"Είναι ειδικές τοποθεσίες στον χώρο που μπορούν να μεταφέρουν κάποιον ή κάτι, σε άλλους χώρους, σε πολύ μακρινές αποστάσεις ακόμα και σε άλλες διαστάσεις.
Τέτοιου είδους "πύλες", σύμφωνα με διάφορα αρχαία κείμενα και παραδόσεις υπάρχουν στημένες σε όλο τον κόσμο, φτιαγμένες από μία άγνωστη προς εμάς τεχνολογία, από αρχαίους πολιτισμούς ή άγνωστους μη ανθρώπινους.
Είναι δυνατόν να υπάρχουν "πύλες" που βρίσκεται στη Γη οι οποίες συνδέονται με άλλους πλανήτες, Γαλαξίες, ή ακόμα και Διαστάσεις; Είναι δυνατόν μία από αυτές τις πύλες να είναι η "Πύλη των Θεών"; Κι αν είναι η "Πύλη των Θεών" μία αστροπύλη, μία stargate, είναι πιθανό ότι υπάρχουν και άλλες, αλλού στον πλανήτη; Και αν ναι πού οδηγούν;
STARGATES
Κι όμως,όλα κρύβουν μία αλήθεια μέσα τους.
Το FBI, σχετικά πρόσφατα, αποχαρακτήρισε και έδωσε στην δημοσιότητα ένα έγγραφο-έκθεση, όπου δηλώνεται ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές ότι όντα από άλλες διαστάσεις έχουν επισκεφθεί την Γη.
Όπως αντιλαμβάνεστε, η έκθεση του FBI, βασίζεται σε μακροχρόνιες έρευνες και στοιχεία και όχι σε υποθέσεις και θεωρίες. Σίγουρα είναι γεγονός ότι είδαν και κατέγραψαν. Δεν βασίστηκαν σε θρύλους και παραδόσεις, αλλά σε μετρήσεις και επιτόπιες έρευνες.
Με άλλα λόγια έχουν στα χέρια τους ντοκουμέντα και, φυσικά, λίστες των περιοχών που επισκέφθηκαν για να μπορέσουν να σχηματίσουν την έκθεση τους. Όμως, πέρα από την κεντρική ιδέα των διαπιστώσεων του FBI που αποχαρακτηρίστηκε, τα υπόλοιπα σχετικά αρχεία τους δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας.
Υποθέτουμε ότι μέσα σε αυτά τα αδημοσίευτα και απόρρητα αρχεία, υπάρχουν αινιγματικές τοποθεσίες που πιθανότατα αποτελούν Αστροπύλες, Stargates.
-https://master-lista.blogspot.gr

Σελήνη Kτιριακές Δομές
----------------------------------
Πρόσφατα ο ερευνητής της Αργεντινής Marcelo Irazusta φαίνεται πως εντόπισε κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον στην Σελήνη.
Μας παρουσιάζει μία παράξενη δομή που φαίνεται να ξεχωρίζει ιδιαίτερα από το γύρω περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται, στην επιφάνεια της Σελήνης.
Είναι σαν μία τετράγωνη πλατεία που η κάθε πλευρά έχει μήκος περίπου 100 μέτρων.Επίσης, η περίεργη αυτή δομή δίνει την εντύπωση μίας πυραμίδας, αλλά χωρίς αυτό να είναι ξεκάθαρο.
ΠAΡΑΞΕΝΗ ΔΟΜΗ  ΣΕΛΗΝΗΣ
Σίγουρα, όμως, αποτελεί εξαίρεση στον τομέα όπου εντοπίζεται καθώς βρίσκεται στην κορυφή ενός σεληνιακού βουνού. Και κάπου εδώ ερχόμαστε να θυμηθούμε την μυστηριώδη πεπλάτυνηση σε κορυφές βουνών τόσο στο Περού, από έναν αρχαίο πολιτισμό, όσο και στον Άρη.
Ο ερευνητής αναφέρει ότι διακρίνονται μεγάλες στήλες που υποστηρίζουν την δομή.
Η ανακάλυψη αυτή θα μπορούσε να δημιουργήσει ισχυρά επιχειρήματα ότι υπήρξε ή ότι υπάρχει ακόμα ένα πολιτισμός εκεί πάνω, είτε ανθρώπων ,αρχαίων ή σύγχρονων,είτε από άλλα αστρικά συστήματα ή και κοντινούς πλανήτες που κατασκέυασαν αυτή την παράδοξη δομή,στην μέση του πουθενά.
Άραγε υπήρχε από παλιά εκεί; Πρόκειται για κάποια εξέδρα ή για κάποιο ιπτάμενο αντικείμενο που πρόσφατα ήρθε στην επιφάνεια της Σελήνης;
Δείτε το videi:https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=-lnPX66ccw
www.diadrastika.com

Γυάλινος Θόλος στη Σελήνη
---------------------------------------
Η NASA έχει εντοπίσει στν Σελήνη μία εγκαταλελειμμένη βάση εξωγήινων η οποία καλύπτεται από γυάλινο θόλο που της δόθηκε πρόχειρα το όνομα "Luna'.
Η ηλικία του θόλου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως εκατομμυρίων ετών, ενώ οι λόγοι εγκατάλειψης ,αν πραγματικά δεν είναι ακόμα επανδρωμένος,παραμένουν άγνωστοι. Η διάμετρός του υπολογίζεται περίπου στα εννέα μίλια.
Η κατασκευή μοιάζει να είναι διαφανής, οπότε ίσως είναι οικοδομημένη από γυαλί. Λαμβάνοντας υπόψη την χαμηλή βαρύτητα και την έλλειψη οξυγόνου, ίσως, να μπορούμε να εξηγήσουμε γιατί 
ΣΕΛΗΝΗ  ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΘΟΛΟΣ
ακόμα παραμένει ο θόλος όρθιος και στη θέση του. Φυσικά, δεν αποκλείεται να είναι κατασκευασμένος από διαφανές ατσάλι ή ακόμα και από διαφανές τιτάνιο.
Με βάση την ανάλυση πολλών φωτογραφιών από άλλες περιοχές στην Σελήνη, έχουν εντοπιστεί και σε αυτές παρόμοιοι θόλοι, μόνο που έχουν καταρρεύσει από το κέντρο τους, κι έτσι μοιάζουν με κρατήρες, γεγονός που δυσκολεύει πολύ κάποιον να πει με βεβαιότητα ότι πρόκειται για αυτό που πραγματικά κάποτε στήθηκε κάποτε και ότι δεν είναι ένα συνηθισμένος κρατήρας, ανάμεσα σε πολλούς άλλους στην Σελήνη.
Αυτός που παρουσιάζει τώρα η NASA μοιάζει να είναι ανέγγιχτος και αναλλοίωτος στο πέρασμα των των αιώνων.
Δείτε το σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?v=T5FYePg3f1A

Δορυφόρος Πλανήτη Δία Γανυμήδης
----------------------------------------------------------
Πρόσφατα,το διαστημικό τηλεσκόπιο Humble στράφηκε προς τον δορυφόρο του πλανήτη Δία,Γανυμήδη και αποθανάτισε μπλε ζώνες φωτός να τον περιβάλουν,κάτι σαν αυτό που γνωρίζουμε στην Γη, ως Βόρειο Σέλας, πράγμα που σημαίνει ότι δορυφόρος έχει μαγνητικό πεδίο.
Ο Γανυμήδης  είναι το μοναδικό σώμα του ηλιακού μας συστήματος επειδή είναι το μόνο φεγγάρι με μια εσωτερική μαγνητόσφαιρα. Αυτή η περιοχή του μαγνητικού πεδίου περιβάλλει τον Γανυμήδη σαν φούσκα και τον προστατεύει από την κοσμική ακτινοβολία, και όπως ακριβώς και στη Γη, η μαγνητόσφαιρα προκαλεί αύρα κοντά στους πόλους του φεγγαριού.
Οι επιστήμονες ζήτησαν να μάθουν περισσότερα για το γιατί αυτά τα λαμπερά φώτα λάμπουν τόσο έντονα στον Γανυμήδη, σύμφωνα με τη δήλωση της NASA,η οποία κυκλοφόρησε στις 30/4/18.
Σύμφωνα με την NASA το μαγνητικό πεδίο του Γανυμήδη κατευθύνει το πλάσμα σ΄ένα ηλεκτρικά φορτισμένο αέριο στους πόλους του,προκαλώντας έτσι τις αύρες. Το Humble έλαβε επίσης στοιχεία 
για το πώς η μαγνητόσφαιρα του Δία επηρεάζει την κίνηση του πλάσματος γύρω από το Γανυμήδη καθόσον το Humble είδε τις έντονες ροές πλάσματος να κινούνται μεταξύ του Δία και του Γανυμήδη. Αυτό είναι δυνατό επειδή ο Δίας επίσης εκπέμπει ακτινοβολία από τον ήλιο. Σύμφωνα με αξιωματούχους της NASA, οι μαγνητοσφαίρες του Γανυμήδη και του Δία επανασυνδέθηκαν προκαλώντας την έντονη αντλία πλάσματος που κινείται προς τους πόλους του Γανυμήδη και δημιουργούσε τις ασυνήθιστα φωτεινές ακτίνες.
Μία πληροφορία που έρχεται από την δεκαετία του 1960 και σχετίζεται με το εσωτερικό του δορυφόρου, υποδηλώνει ότι είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει μέσα του νερό και μάλιστα αλατισμένο,πολύ περισσότερο και από όλους τους ωκεανούς της Γης.
Ο τεχνητός δορυφόρος Galileo, όταν έφτασε στον επωνομαζόμενο σημείο «Δίας ΙΙΙ» είχε καταγράψει ένα πολύ περίεργο σήμα που σε κάποια σημεία του μοιάζει να ακούγονται πουλιά, αλλά γενικότερα είναι μία μυστηριώδης εκπομπή που κανείς δεν περίμενε να ακούσει.
ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ
Παράλληλα έχουν ανιχνευτεί δομές, ειδικότερα μία που είναι ή θυμίζει έναν μεγάλο μαύρο θόλο ο οποίος μάλιστα φαίνεται να αντανακλά το φως του ήλιου. Χώρια το γεγονός ότι δεν φαίνεται να έχει 
κοινά στοιχεία με τους υπόλοιπους κρατήρες σε περίπτωση που κάποιος ισχυριστεί ότι μπορεί να είναι ένας τέτοιος. Διαφέρει και ως προς τις καμπύλες αλλά και ως προς την σκίασή του.Πάντως η NASA ονομάζει τον "μαύρο θόλο" ως κρατήρα Khensu.
Όλα αυτά τα ευρήματα, έχουν αρχίσει και κινούν υποψίες, ότι κάτι τρέχει με τον φυσικό δορυφόρο του πλανήτη Δία και μπορεί να είναι τεχνητός.
Κάποιοι ισχυρίζονται ότι έχουν ανακαλύψει ολόκληρες πόλεις.
Σύμφωνα με μηνύματα των Ολύμπιων στον Γανυμήδη εδρεύει η δωδεκαμελής "Γερουσία Φωτός" των αστερισμών της Ανδρομέδας και της Λύρας και από εκεί ελέγχει τις κινήσεις των διαστημοπλοίων στο ηλιακό σας σύστημα.
-www.space.com
-www.diadrastika.com

Δορυφόρος Πλανήτη Κρόνου Ιαπετός
-------------------------------------------------
Ο δορυφόρος του Κρόνου Ιαπετός είναι τεχνητός. Αποτελείται από δύο μεταλλικά ημισφαίρια συγκολλημένα μεταξύ των στην περιοχή του Ισημερινού. Το ένα ημισφαίριο είναι βαμμένο με σκούρο χρώμα και το άλλο με ανοιχτό. Είναι ο τρίτος σε μέγεθος δορυφόρος του Κρόνου και ο εντέκατος στο ηλιακό σύστημα.
ΙΑΠΕΤΟΣ
Σήμερα ο Ιαπετός αποτελεί αποικία των Γκρίζων και άλλων ανθρωποειδών που αποτελούν γενετικά κατασκευάσματα του Κρόνου. Οι Γκρίζοι διατηρούν βάσεις και στην Γη και συνεργάζονται με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, στην οποίαν παρέχουν τεχνολογία η οποία είναι ασήμαντη γι`αυτούς, εκβιάζοντας την και θέτοντας την υπό τον έλεγχο τους.
Στην φωτογραφία φαίνονται τα δύο ημισφαίρια του δορυφόρου συγκολλημένα στην περιοχή του ισημερινού, τα οποία σχηματίζουν μια "οροσειρά" ύψους και πλάτους 20 χλμ, κάτι που εμφανώς είναι αδύνατο να δημιουργήθηκε τυχαία και με φυσικό τρόπο.
Τον Ιαπετό στόχευε στις 22/5/15 το CERN, με σκοπό την διάνοιξη διαστατικής πύλης, για να κατορθώσουν να μεταφέρουν αποστατικά στρατεύματα στην Γη, στην απέλπιδα προσπάθεια τους να αντιμετωπίσουν τις δυνάμεις του Διός!

Eμφάνιση Μητρικού Εξωγήϊνου Σκάφους
------------------------------------------------------
Ένα σπάνιο φαινόμενο, ή σύννεφο στο σχήμα του ανθρώπινου ματιού, αλλά ζωγραφισμένο με πινελιές του ουράνιου τόξου, έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό πάνω από το Σάο Πάολο στην Βραζιλία.
Η πολύχρωμη θέαση εμφανίστηκε στην διάρκεια της ημέρας, στις 19/5/18 και πιθανότατα ήταν ένα "φλεγόμενο" ουράνιο τόξο, όπως λένε οι μετεωρολόγοι, το οποίο συμβαίνει όταν το φως του ήλιου διαθλάται μέσω κρυστάλλων πάγου.
Άλλοι δήλωσαν ότι αυτό που βλέπουμε είναι ένα δυνατό αποτέλεσμα που συμβαίνει όταν τα σταγονίδια νερού ή οι κρύσταλλοι διασκορπίζουν το φως. Επίσης, ειπώθηκε ότι θα μπορούσε να είναι ένα φαινόμενο που που σχετίζεται με σεισμούς, πριν αυτοί γίνουν αισθητοί.
Ωστόσο, λόγω του πραγματικά περίεργου σχήματος στην δεξιά άκρη του "ματιού" που μοιάζει να 
εμφανίζεται ανάγλυφα, σαν πλαγιαστό 8 με κομμένες άκρες, διατυπώθηκε η σκέψη ότι δεν μπορεί να είναι σύμπτωση κάτι τέτοιο. Θα μπορούσε, λοιπόν, να είναι κάποιο αιθερικό διαστημόπλοιο που προσπαθεί να κάνει την παρουσία του αισθητή.
Κάποιοι, μάλιστα, σχημάτισαν την εκδοχή ότι ότι θα μπορούσε να είναι σκάφος της 8ης Αποστολής του Διός. Μάλιστα το "ανάγλυφο σχέδιο" θυμίζει έντονα και το καμπύλο Διπλό Έψιλον από το ανάκτορο της Κνωσού. Έτσι, αυτές οι δύο απόψεις ενισχύουν η μία την άλλη.
Επιπλέον, μέσα από την καμπύλη της αριστερής πλευρά του Έψιλον, εμφανίζονται δύο αντικείμενα, σαν να πρόκειται να φύγουν με ταχύτητα από στιγμή σε στιγμή.
Άραγε, εμφανίστηκε ένα μητρικό διαστημόπλοιο της 8ης Αποστολής του Διος και των Έψιλον στην Βραζιλία, προκειμένου να δηλώσουν παρών; Ή μήπως η εξήγησή του φαινομένου θα μπορούσε να βρίσκεται μέσα στις προηγούμενες ερμηνείε
Ακολουθεί ένα video από VK (το λεγόμενο και ρώσικο facebook):https://vk.com/video-21245447_456243237


Παράξενος Εξωγήινος Πλανήτης ή Κοσμοσφαίρα
-----------------------------------------------------------------
Στις 22/5/18 η NASA έκοψε την ζωντανή σύνδεση με το διάστημα όταν εμφανίστηκε ένα περίεργο σώμα  κοντά στην Γη.
Κάποιοι ερευνητές λένε ότι ένας εξωγήινος πλανήτης ή κοσμοσφαίρα έχει εντοπιστεί όχι πολύ μακριά από την εξωτερική ατμόσφαιρα της Γης.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις αυτού που το παρατήρησε,αυτό που εμφανίζεται από μία ζωντανή σύνδεση από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, είναι μία συγκριτικά μεγάλη σφαίρα.
Όπως αναφέρει ο ιστότοπος dailystar.co.uk, αρχικά σκέφτηκε ότι ήταν το φεγγάρι, αλλά μετά από λίγο συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να είναι κάτι πολύ-πολύ περισσότερο από την Σελήνη.
"Περνούσε πάνω από την άκρη της Νότιας Αμερικής και κατευθυνόταν πίσω στην Αφρική στις 22.30, στις 22 Μαίου.Είχε διαφορετικά χρώματα και έμοιαζε φυσικό".
Μετά από λίγο η NASA έκοψε το σήμα. Σίγουρα δεν μπορεί να ήταν τυχαίο,αν και έχει πει πολλές φορές ότι αυτό συμβαίνει λόγω φυσικών προβλημάτων σύνδεσης. Αλλά πως γίνεται να συμβαίνει όταν καταγράφονται τέτοια περίεργα συμβάντα;
Περνούσε η τροχιά του πάνω από την Νότια Αμερική και είχε τόσα πολλά χρώματα,ενώ ξέρουμε ότι η Σελήνη είναι γκρίζα!Κάποιοι είπαν ότι είναι πολύ μικρό για να είναι το φεγγάρι,ενώ άλλοι πρόσθεσαν ότι  είναι ένας νέος πλανήτης και ότι τον έχουν δει πολλοί αρκετές φορές τον τελευταίο χρόνο.
Η αλήθεια, πάντως είναι ότι έχουν γίνει περίεργες καταγραφές που εμφανίζουν κάτι που θα μπορούσε να είναι ένας πλανήτης, ή μία μεγάλη σφαίρα ή Κοσμοσφαίρα, όπως ισχυρίζονται αρκετοί.
Δείτε το βίντεο:https://www.youtube.com/watch?time_continue=433&v=tdl1uvx2XgA
https://www.dailystar.co.uk


Σφαίρες των Εξωγήϊνων Μπλε Πτηνών
------------------------------------------------
Ενα τσουνάμι ενέργειας εισέρχεται στο ηλιακό μας σύστημα,τα ενεργειακά κύματα έρχονται σαν παλίρροια και άμπωτη.Το αστρικό μας σμήνος είναι στο πεδίο συστροφής του Γαλαξία μας καθώς εισερχόμαστε σ'αυτήν την περιοχή του Γαλαξία.Αν εξωγήινοι πολιτισμοί δεν φίλτραραν αυτήν την ενέργεια θα υπήρχε έντονη καταστροφική δραστηριότητα στον 'Ηλιο μας και πολλές περίεργες συμπεριφορές στους ανθρώπους και τα ζώα,καθώς επίσης κακοκαιρίες,σεισμοί,τσουνάμια,κλπ,από τα οποία μας προστατεύουν οι "Σφαίρες των Μπλε Πτηνών" που φιλτράρουν αυτήν την ενέργεια.
Η Συμμαχία Blue Sphere(Σφαίρες των Μπλε Πτηνών) επιδιώκει να μας βοηθήσει να διευρύνουμε τη συνείδηση ??και να γίνουμε πιο πνευματικοί, με αποτέλεσμα την απελευθέρωση της κρυμμένης 
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΦΑΙΡΩΝ ΤΩΝ
ΜΠΛΕ ΠΤΗΝΩΝ
 τεχνολογίας και τη βελτίωση της ζωής όλων των ανθρώπων στον πλανήτη μας.
Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι πολιτισμοί θα επικρατούσε σήμερα στον πλανήτη μας "τρέλα"! Οι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να χειριστούν την ενεργειακή αλλαγή καθώς το "τσουνάμι" αυτό επηρεάζει"τη συνείδηση" μας.Οι άνθρωποι θα αντιδρούσαν και θα φέρονταν περίεργα χωρίς προφανή λόγο.Θα γινόντουσαν αιματηρές ταραχές και άλλα τρελά πράγματα.
Το έχουν επιχειρήσει άλλες τρείς φορές στην διάρκεια των αιώνων(οι εξωγήινοι) και κάθε φορά τα μηνύματα τους έχουν διαστρεβλωθεί και οι άνθρωποι τα χρησιμοποίησαν για να ασκήσουν έλεγχο και τα μετέτρεψαν σε θρησκείες και αιρέσεις.
Σύμφωνα με τα εξωγήϊνα όντα των σφαιρών των "μπλέ πτηνών":
Αυτή την περίοδο της υψηλής ενέργειας το "κάρμα" μας είναι πιό άμεσο και μας τιμωρεί όταν εκθέτουμε τον εαυτό μας σε επιθέσεις.Πρέπει να αγαπάμε και να συγχωρούμε.Ακούγεται εύκολο,αλλά είναι πολύ δύσκολος δρόμος.Το αντίθετο δηλαδή απ'αυτό που πιστευει η "ελιτ".Όποιος προσπάθησε να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο έχει παραπατήσει πολλές φορές.

Τεράστια Ακτίνα στον Ηλιο
------------------------------------
Στις 31/5/18 μία τεραστίου μήκους ακτίνα εμφανίζεται στον Ηλιο και φαίνεται σαν να βγαίνει μέσα απ'αυτόν ή σαν να εισέρχεται μέσα σε αυτόν. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και την περίπτωση όπου η ακτίνα περνάει και συνεχίζει από την πίσω πλευρά του.Το μήκος της είναι κατά πολύ μεγαλύτερο και από την ίδια την διάμετρο του Ήλιου, δηλαδή περισσότερο από 1.391.016 χιλιόμετρα.
Υποστηρίζεται επίσης, ότι το πλάτος της ακτίνας είναι περίπου όσο το μέγεθος της Σελήνης, δηλαδή γύρω στα 3,474 χιλιόμετρα, δηλαδή περίπου το ένα τέταρτο της Γης. Αν ισχύει κάτι τέτοιο μπορείτε να αντιληφθείτε για τι μεγέθη μιλάμε;
Κάποιοι μιλούν για μία ακτίνα τηλεμεταφοράς, μέσα στην οποία χωράνε τεράστια διαστημόπλοια!
Άλλοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για εξαπόλυση δέσμης τύπου λέιζερ, αλλά στον υπερθετικό βαθμό!
Όπως είναι αναμενόμενο οι σκεπτικιστές αμφιβάλουν για όλα αυτά, ενώ από την NASA δεν περιμένουμε κάποια εξήγηση, έστω και σε επιστημονικό επίπεδο.
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?v=YjVVyNr4aPG
www.diadrastika.com

Αστρα άλλων Γαλαξιών Εισχώρησαν στον Γαλαξία μας
----------------------------------------------------------------------------
Πρόσφατα ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου Leiden στην Ολλανδία μελετώντας δεδομένα της ευρωπαϊκής αποστολής χαρτογράφησης των άστρων του γαλαξία μας Gaia ανακοίνωσε ότι εντόπισε περίπου 30 άστρα που έχουν δραπετεύσει από τους γαλαξίες τους και έχουν φτάσει στον δικό μας. Τα περισσότερα από αυτά τα άστρα κινούνται στις παρυφές του γαλαξία μας, αλλά δύο έχουν εισέλθει σε αυτόν και τον διασχίζουν με ταχύτητες που υπολογίζεται ότι αγγίζουν τα 2,5 εκ. χλμ/ώρα. Οπως 
είναι ευνόητο η ανακάλυψη θα φωτίσει άγνωστες πτυχές της λειτουργίας και συμπεριφοράς των άστρων.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το φαινόμενο αυτό έχει εντοπισθεί και στον δικό μας γαλαξία. Περίπου 40 άστρα που βρίσκονταν κοντά στην μαύρη τρύπα στο κέντρο του γαλαξία έχουν μετατραπεί σε δραπέτες. Τα άστρα αυτά έχουν φύγει την περιοχή στην οποία βρίσκονταν διασχίζοντας με ταχύτητα τον γαλαξία τον οποίο πιθανότατα θα εγκαταλείψουν κάποια στιγμή.
http://www.tanea.gr

Η NASA Ανακάλυψε Αρχαία Οργανική Υλη στον Άρη!
----------------------------------------------------------------------
Σιγά σιγά αλλάζουν τα πάντα για την κοσμοθεωρία όπως την ξέρουμε και μας κάνουν ν΄αναρωτιόμαστε για την ύπαρξή μας σε ένα τόσο αχανές σύμπαν.
Στις 7/6/18 η NASA ανακοίνωσε ότι δεν βρήκε ίχνη αρχαίας ή σύγχρονης μικροβιακής ζωής στον Άρη, αλλά έκανε δύο ανακαλύψεις που φέρνουν πιο κοντά αυτή την πιθανότητα στο μέλλον -αν και χωρίς ακόμη να διαβαίνουν το κατώφλι της βεβαιότητας.
ROVER CURIOSITY
Αδιάσειστα στοιχεία που επιβεβαιώνουν για πρώτη φορά πέραν πάσης αμφιβολίας την παρουσία οργανικών ουσιών στο έδαφος του 'Αρη, έφερε στο φως το αμερικανικό ρόβερ Curiosity.
Εκτός από την οργανική ύλη, επιβεβαιώθηκε ακόμη ότι όχι μόνο μια βασική οργανική χημική ένωση, το μεθάνιο, υπάρχει στην αρειανή ατμόσφαιρα, πιθανότατα προερχόμενο από κάποια άγνωστη πηγή στην επιφάνεια ή στο υπέδαφος του πλανήτη, αλλά επίσης εμφανίζει έντονες εποχικές διακυμάνσεις.
Οι δύο αλληλένδετες ανακαλύψεις, που παρουσιάσθηκαν σε δύο ξεχωριστές δημοσιεύσεις στο περιοδικό "Science", κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικές στο πεδίο της αστροβιολογίας, δηλαδή της πιθανότητας ανακάλυψης ζωής πέραν της Γης, γι' αυτό η NASA θεώρησε σκόπιμο να τις προβάλει διοργανώνοντας σχετική συνέντευξη Τύπου. Η συνδυασμένη παρουσία οργανικών ουσιών στο έδαφος και μεθανίου στην ατμόσφαιρα αυξάνουν τις πιθανότητες για ύπαρξη αρχαίων μικροοργανισμών στον 'Αρη.
Η συλλογή δειγμάτων που έκανε το γεωτρύπανο του ρόβερ από ιλυόλιθους (πετρώματα από λάσπη) στον κρατήρα Γκέιλ και η ανάλυσή τους στη συνέχεια από το επιστημονικό όργανο SAM (Sample Analysis at Mars) του Curiosity, αποκάλυψε μια σειρά από διαφορετικά οργανικά μόρια, δηλαδή με βάση τον άνθρακα.
Η ΝASA εδώ και χρόνια ήταν σίγουρη ότι θα αποκάλυπτε δείγματα οργανικής ύλης στον «κόκκινο» πλανήτη ενώ θεωρεί ότι κάτι τέτοιο παίζει και στους δύο δορυφόρους του Δία, τον Γανυμήδη και την Ευρώπη.
http://www.pronews.gr

Διέρρευσε Video με Γκρίζο Εξωγήινο στην Περιοχή 51
-----------------------------------------------------------------------
Η Περιοχή 51 είναι γνωστή στο χώρο των συνωμοσιών. Ωστόσο φαίνεται να είναι το πιο διάσημο μέρος στον πλανήτη, σε όλο τον κόσμο, μέσα από ταινίες επιστημονικής φαντασίας.
Ασχέτως, από το εάν συμβαίνουν όλο αυτά που λέγονται γι’ αυτήν, καθώς είναι μία από τις πιο διαβαθμισμένες με πολλά απόρρητα, ο πρώην πρόεδρος Ομπάμα των ΗΠΑ, αναγνώρισε την ύπαρξη της, χωρίς άλλες πληροφορίες γι’ αυτήν.
Τώρα, έρχεται ένα βίντεο ενός εξωγήινου που υποστηρίζεται ότι έχει τραβηχτεί στην Βάση S4 που 
βρίσκεται στην λίμνη Papoose, λίγα μόνο χιλιόμετρα από την Περιοχή 51 στη Νεβάδα.
Ένα ανώνυμο πρόσωπο που συστήθηκε με το ψευδώνυμο Victor, έχει αναρτήσει ένα καταπληκτικό βίντεο από έναν εξωγήινο ο οποίος βρίσκεται να  κρατείται, προφανώς ως αιχμάλωτος,καιπαρακολουθείτε ιατρικά ή πρόκειται να εξεταστεί. Φαίνεται να ανήκει στην φυλή των Γκρίζων (Greys) καθώς είναι ευδιάκριτο το ευρυμέτωπο και ωοειδές  κεφάλι του με τα μαύρα τεράστια μάτια του.
Όσοι από τους ερευνητές ασχολούνται με το κομμάτι αυτό, υποστηρίζουν ότι στην Βάση S-4 διεξάγονται ανακρίσεις σε αιχμαλωτισμένους εξωγήινους, οι οποίοι συλλαμβάνονται ύστερα από κάποια καταδίωξη, οπότε το σκάφος τους κατέπεσε.
Σύμφωνα με τον Victor, οι βασικοί εμπειρογνώμονες ανέκριναν τον εξωγήινο προκειμένου να μάθουν περισσότερα για τη φυλή του, τον πλανήτη από τον οποίο προήλθε και τις προθέσεις τους σχετικά με την Γη και τους ανθρώπους.
Δείτε το video https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=ZSrrDlZ1z-w

Πρόσφατα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα στην Ανταρκτική
----------------------------------------------------------------------------------------------
Σύμφωνα με δημοσογραφικές πληροφορίες ένα γερμανικό διαστημικό πρόγραμμα των πρώην Ναζί με έδρα στην Ανταρκτική έφτασε μυστικά σε συμφωνία με αμερικανικές και παγκόσμιες αρχές και είναι έτοιμο να αποκαλυφθεί. Μια τέτοια αποκάλυψη θα οδηγήσει στην αντιβαρύτητα και άλλες καταπιεσμένες τεχνολογίες που θα αρχίσουν να απελευθερώνονται.
Σε κάθε περίπτωση, τώρα που οι Ναζί συμφώνησαν να βγουν από την απόκρυψη και να επανενωθούν στην ανθρώπινη οικογένεια, δεν υπάρχει απλά καμία στρατιωτική δύναμη που θα υποστηρίζει άλλα Χαζάρικα γενοκτονικά έργα. Οι Ναζί τρέχουν τώρα από μια γενιά που είναι στα 30 της και δεν έχουν εμπειρία ή συμμετοχή στην φρίκη του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Για το λόγο αυτό, δεν έχουν λόγο να κρύψουν.
Σύμφωνα με την προαναφερθείσα πηγή, οι Ναζί δεν έχουν κρυφτεί καθόλου. Στον πραγματικό κόσμο, οι περισσότεροι ηγέτες τους που δεν συνελήφθησαν στο τέλος του Β'ΠΠ δεν πήγαν στην 
Ανταρκτική ή ακόμα και στη Νότια Αμερική. Αντ'αυτού, πήγαν στην Ισπανία, η οποία εξακολουθούσε να διευθύνεται από μια φασιστική κυβέρνηση μετά τον πόλεμο. Πολλοί έμειναν στην Ισπανία, αλλά άλλοι μετακόμισαν στην Κούβα και τη Νεβάδα.
Η περίφημη Περιοχή 51 και άλλες βάσεις στη Νεβάδα είναι κυρίως βάσεις για τη δοκιμή προηγμένης ναζιστικής αεροδιαστημικής τεχνολογίας, σύμφωνα με αυτή την πηγή. Αυτή η τεχνολογία θα μοιραστεί τώρα με τον γενικό πληθυσμό, λέει η πηγή.Οι ναζιστικές βάσεις στην Ανταρκτική, σύμφωνα με αυτή την πηγή, είναι πολύ μικρότερες και λιγότερο σημαντικές από ό, τι πιστεύουν πολλοί.Λέγεται ότι η παραπληροφόρηση σχετικά με τις γιγάντιες ναζιστικές βάσεις στην Ανταρκτική σκόπιμα εκτοξεύτηκε από τους Ναζί προκειμένου να κρατήσουν τους κυνηγούς των μακριά από το ίχνος τους. Η πραγματικότητα είναι ότι βρίσκουν ζεστά κοίλα κάτω από τον πάγο που δημιουργείται από τις ηφαιστειακές θερμές πηγές, αλλά ότι το νερό ήταν ανέφικτο.
Η νέα γενιά ναζιστών ηγετών παραιτείται από τα γενοκτονικά σχέδια των πατέρων και παππούδων τους και επιθυμεί να μοιραστεί την υπέροχη τεχνολογία τους με την ανθρωπότητα. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να τους καλωσορίσουμε και ελπίζουμε ότι το μυστικό τους διαστημικό πρόγραμμα δεν θα πρέπει πλέον να είναι μυστικό.
Υπήρξαν εκτεταμένες μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που έδωσαν στελέχη όπως ο William 
Tompkins (πρώην λειτουργός και αεροδιαστημικός μηχανικός του αμερικανικού ναυτικού), ο Clark McClelland (πρώην υπάλληλος της NASA), ο Corey Goode (πρώην συμμετέχων μυστικός διαστημικός προγραμματιστής) σχετικά με ένα πλήρως λειτουργικό γερμανικό μυστικό διαστημικό πρόγραμμα στην Ανταρκτική, η οποία κατά τη δεκαετία του 1950 συνήψε συμφωνίες με το στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα των ΗΠΑ.
Η πόλη της Αργεντινής San Carlos de Bariloche, (γνωστή και ως Barilcoche) είναι πολύ σημαντική,καθόσον ηγέτες των Η.Π.Α. επισκέπτονταν τακτικά για να καταλήξουν σε συμφωνίες με το γερμανικό διαστημικό πρόγραμμα βασισμένο στην Ανταρκτική.
Αυτό αποδεικνύεται από τις επισκέψεις των προέδρων των ΗΠΑ στο Bariloche όπως ο Dwight D. Eisenhower (28 Φεβρουαρίου 1960), ο William Clinton (18 Οκτωβρίου 1997) και ο Οbama (24 Μαρτίου 2016) όλοι επισκέφθηκαν Bariloche φαινομενικά για οικονομική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος. Ο πραγματικός λόγος μπορεί να έχει συμπεριλάβει συγκεκαλυμμένες διαπραγματεύσεις με ηγέτες του γερμανικού SSP(Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα) έξω από την Ανταρκτική.
SAN CARLOS BARILOCHE
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ταξίδι της 3/2/18 στη Bariloche από τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Rex Tillerson είναι σημαντικό.Eπίσης ο Αμερικανός επιχειρηματίας Jeff Bezos, ιδρυτής και διευθυντής του Amazon, ιδιοκτήτης της θρυλικής εφημερίδας The Washington Post και ιδρυτής της Blue Origin, μιας εταιρείας που στοχεύει να κάνει εμπορικά τροχιακά ταξίδια, βρίσκεται στην Αργεντινή Παταγονία.
Οι επισκέψεις του Tillerson και του Bezos ήταν πολύ πιθανό να συνδέονται με μυστικές διαπραγματεύσεις με μια νέα γενιά ναζιστών ηγετών πρόθυμων να δημοσιοποιήσουν προηγμένες τεχνολογίες διαστήματος.
Τα σχόλια του Bezos φαίνεται να υποδηλώνουν ότι ο σκοπός της παταγονικής εκστρατείας παγετώνων σχετίζεται με τα διαστημικά θέματα,τα οποία εκδηλώνουν και πάλι αυτή την εικόνα του Obama στο Bariloche με τους ανθρώπους της NASA.Και ας μην ξεχνάμε την κινεζική παρουσία στην περιοχή, και πάλι για φαινομενικούς "σχετικούς με το διάστημα" σκοπούς.H επίσκεψη του Βezos στην περιοχή σχετίζεται με τον κ. Tilerson
Τέσσερις μέρες αργότερα, ο Tillerson και ο Bezos εμφανίζονται στο Bariloche, αναμφισβήτητα με τους εκπροσώπους των κινεζικών διαστημικών προγραμμάτων που ήδη δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Παταγονίας, για να συναντήσουν μια συμφωνία με τη νέα γενιά ηγέτες της γερμανικής Ανταρκτικής.


ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ

Γενικά
-------
Οπως αναφέρω πάντα,το κεφάλαιο αυτό αποτείνεται σε "αφυπνισμένους ανθρώπους,Ελλάνιους ή μη"(Ελλάνιος=Φωτεινός) και δεν υποχρεώνω κανέναν να πιστέψει ότι γράφω !!!
Εχω γράψει επανειλλημένως και το ξαναγράφω,ότι:"Αν δεν πιστεύεις σε κάτι,δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!Η πιο ισχυρή φαντασία μπορεί να είναι τελικά η πραγματικότητα".
Και κατά το Α'εξάμηνο του 2018 συνεχίσθει με εντατικούς ρυθμούς,η δραστηριότης στο ηλιακό μας σύστημα και εγγύς της Γης,των "Φωτεινών Δυνάμεων" της Ανωτέρας Τάξεως Συμμάχων(ΑΤΣ)των 
Ανδρομέδιων-Ολύμπιων,που προστατεύουν τον πλανήτη μας και ιδίως τον απανταχού της Γης Ελληνισμό,με τις δυνάμεις της 7ης και 8ης αποστολής του Ιερού Άρχοντος του Φωτός,του Ζηνός (Ζευς).
Με το όνομα "Φωτεινές Δυνάμεις" αναφέρω τους "Ανδρομέδιους-Ολύμπιους" και τις "Συμμαχικές τους Φυλές" που ήρθαν στον Γαλαξία μας για ενίσχυση τους.Στις δυνάμεις του Φωτός συμμετέχουν και οι Elders οι ηγέτες των Λευκών Δράκων της Κίνας,οι οποίοι ελέγχουν την Κινεζική κυβέρνηση και όλες τις Κοινωνίες στην Κίνα.
Οπως έχω ξαναγράψει,το 2017 έληξε μία συνθήκη που υπεγράφει μετά από σφοδρές μάχες στον πλανήτη μας και το ηλιακό μας σύστημα,πριν 13.500 χρόνια, μεταξύ των Ανδρομέδιων-Ολυμπίων και εχθρικών αστερισμών των οποίων οι κάτοικοι(νοήμονα ερπετά,δράκοι και σύμμαχοι τους)είχαν αποστατήσει από το "Ολον Φως"(Θεός),το οποίο είχε δημιουργήσει τα πάντα.Ολους αυτούς τους εξωγήϊνους και συμμάχους τους γήϊνους, τους αποκαλούμε "αποστάτες" ή "σκοτεινές δυνάμεις".

Οι παραπάνω ηττηθέντες "αποστάτες",βάση της συνθήκης,μπορούσαν να παραμείνουν στην Γη για 13.500 χρόνια,χωρίς όμως να ενοχλούν τους γήϊνους και ειδικότερα τους "Ελλάνιους".
Παρότι η συνθήκη αυτή παραβιάσθηκε από τους "αποστάτες",οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι σεβόμενοι τους "συμπαντικούς νόμους" του "Ολου Φωτός",δεν παρενέβησαν εμφανώς μέχρι το 2017.
Περισσότερες λεπτομέρειες στο άρθρο μου: "ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΜΗΝΟΥΣ 13 ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΤΩΝ "Ε" ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ"(http://perseasorion.blogspot.gr/2011/10/13.html)

Δυστυχώς η ανθρωπότητα είναι εντελώς ανύποπτη σε τι είδους πλανήτη διαβιεί!!!

Πριν συνεχίσω θέλω να αναφέρω ότι τις πληροφορίες που γράφω προέρχονται από μηνύματα των Ολυμπίων που δίνονται σε χαρισματικά άτομα,καθώς και από τις αναφορές υψηλόβαθμων στελεχών των "Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων"(ΜΔΠ),που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο.

Ας δούμε τα γεγονότα του εξαμήνου:
-Συνεχίσθηκαν και το Α΄εξάμηνο του 2018,οι εμφανίσεις ΑΤΙΑ και αστροστόλων σε όλη τον πλανήτη μας και στην Ελλάδα βέβαια.
Η εκκαθάριση των αποστατών και των γήινων συμμάχων τους έχει αρχίσει από το Β΄εξάμηνο του 2017 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Επειδή πολλοί νέοι αναγνώστες δεν γνωρίζουν,παραθέτω πάλι την παράγραφο "Γενικά" της ενώτητας "Ανδρομέδιοι -Ολύμπιοι" του προηγούμενου σχετικού άρθρου μου "Τα σημεία των Καιρών 15Α" του Δεκεμβρίου 2017,για να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει:

Γενικά-Τα Σημεία των Καιρών 15Α:Η Γη είναι ο τελευταίος πλανήτης στον γαλαξία που εξακολουθεί να ελέγχεται από την σκοτεινή πλευρά (αποστάτες) και πρέπει να ελευθερωθεί άμεσα.Τα μεγάλα ενεργειακά κύματα που φτάνουν στη Γη από το Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο και ταυτόχρονα η πίεση 
που προκαλούν οι Δυνάμεις του Φωτός στην επιφάνεια του πλανήτη από τα κάτω προς τα άνω,δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την εκδήλωση των γεγονότων που θα οδηγήσουν στην απελευθέρωση του πλανήτη.
Η ακριβής ημερομηνία που θα συμβεί αυτό, δεν μπορεί να προβλεφθεί. Επειδή πάρα πολλές ομάδες από όλο τον κόσμο συμμετέχουν σ' αυτή την προσπάθεια,πολλές πληροφορίες πρέπει να παραμείνουν μυστικές για να εγγυηθεί η ασφάλεια των επιχειρήσεων. Το μόνο που μπορεί να λεχθεί είναι ότι είμαστε πολύ κοντά. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο τα δίκτυα ενημέρωσης και υποστήριξης τίθενται σε εφαρμογή, ώστε να μπορεί να προετοιμαστεί ο γενικός πληθυσμός.

Πύλες ανοίγουν σε όλο τον κόσμο και άλλες κλείνουν σε χαμηλότερες διαστάσεις. Οι περισσότερες υπόγειες βάσεις και τα προπύργια των κακόβουλων εξωγήϊνων και αποστατών έχουν καταστραφεί.Τα  σκάφη των Φωτεινών Δυνάμεων δεν θα προσγειωθούν αν δεν τελειώσουν με τους κακόβουλους εξωγήινους και αυτό είναι σε πλήρη εξέλιξη. Έχουν τις τεχνολογίες για την αποκατάσταση της Γης και την ανανέωση της ανθρωπότητας.
Είναι επιτακτική ανάγκη να χρησιμοποιηθεί διάκριση,ιδιαίτερα στο παρελθόν,διότι δεν είναι συνετό και παραγωγικό να δαιμονοποιούνται οι καλοπροαίρετες εξωγήϊνες Φωτεινές Δυνάμεις που έχουν 
ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ
βάσεις τους στην Γη, εδώ και χιλιάδες χρόνια. Υπάρχουν δυνάμεις πέρα από την κατανόησή μας που συμμετέχουν σε αυτόν τον διαστατικό καθαρισμό.
Υπάρχουν Πλειάδιοι εδώ τώρα,στους οποίους μαζί με άλλα όντα  της 5ης, 6ης, 7ης, 8ης, έως την 13η διάσταση, στους οποίους έχει ανατεθεί να φροντίσουν μέχρι το τέλος την διαδικασία της "αλλαγής",την αφύπνιση και την επούλωση της ανθρωπότητας και της Γης.

Η Γη και οι κάτοικοι της έχουν χειραγωγηθεί από την σκοτεινή πλευρά και την μετέπειτα Cabal (συμμορία,μαφία) επί 13.500 χρόνια, με φυλάκιση και καραντίνα και τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να βγούμε από τη μαύρη τρύπα.Η Γη είναι ο τελευταίος πλανήτης στον Γαλαξία μας που έχει απομείνει υπό τον έλεγχο της σκοτεινής πλευράς και πρέπει να απελευθερωθεί.
Όταν οι Δυνάμεις του Φωτός αναλάβουν τα ΜΜΕ και αρχίσουν να απελευθερώνουν πληροφορίες σχετικά με την εξωγήινη ζωή, τα εγκλήματα της Cabal, τις προηγμένες τεχνολογίες, τότε θα έχουμε πλήρη Αποκάλυψη.Μέρος της πλήρους Αποκάλυψης θα αποτελούν οι μαζικές συλλήψεις των μελών της Cabal και η οικονομική ανασύνταξη. Ήδη η Ανατολική Συμμαχία BRICS (Βραζιλία,Ρωσία,Ινδία,Κίνα,Ν.Αφρική) έχει προετοιμαστεί γι' αυτό εδώ και πολύ καιρό,ενώ στις ΗΠΑ έχει ήδη αρχίσει με την κυβέρνηση Trump.

Το διαβολικό σχέδιο της Cabal το οποίο καταστρώθηκε σε πλήρη συνεργασία με τον Πάπα, περιλαμβάνει μια μικρή εξωγήινη επέμβαση, στη διάρκεια της οποίας θα παρουσιάσουν έναν δικό τους Μεσσία, για να καθηλώσουν την ανθρωπότητα για άλλα χίλια χρόνια, αφού έτσι την 
γαλούχησαν για αιώνες με τις θρησκείες που επέβαλαν, πιστεύοντας ότι θα γίνει αποδεκτό.Σε αυτή την περίπτωση,υπάρχει ενδεχόμενο μονομερούς επέμβασης των Φωτεινών Δυνάμεων, αφού τελικά αποδεικνύεται πως η ανθρωπότητα είναι παντελώς αδύνατο να ανακάμψει από μόνη της.

Σύμφωνα με στέλεχος των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων (ΜΔΠ) των ΗΠΑ το οποίο παίρνει πληροφορίες από τους Πλειάδιους,οι σκοτεινές δυνάμεις δεν έχουν καμιά δυνατότητα διαφυγής από τον πλανήτη μας.Δεν μπορούν να διαφύγουν μέσα από σκουληκότρυπες, αστρικές πύλες (stargates) ή με θαλάμους τηλεμεταφοράς στο διάστημα.Δεν μπορούν να χρησιμοποιούν διαστημικά οχήματα οποιουδήποτε Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος. Δεν μπορούν να σκάψουν υπόγειες τρύπες για να κρυφτούν εκεί.Δεν μπορούν να κρυφτούν ούτε στο χαμηλότερο αστρικό επίπεδο!Ας μην ξεχνάμε,όπως ανέφερα στο προηγούμενο όμοιο άρθρο μου,οι Πλειάδιοι εξουσιοδοτήθηκαν από τους Ολύμπιους να αναλάβουν την απελευθέρωση της Γης.
Οι Δυνάμεις του Φωτός διαθέτουν την τεχνολογία της στρέβλωσης του χωροχρόνου, όπου μεταξύ άλλων μπορούν να πετύχουν επιβράδυνση της χρονικής ροής των γεγονότων.Εάν ο πλανήτης πληγεί από μια κοσμική καταστροφή, τότε οι Δυνάμεις του Φωτός θα επέμβουν άμεσα επιβραδύνοντας την χρονική ροή των γεγονότων, ούτως ώστε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της τηλεμεταφοράς,να μεταφέρουν τεράστιους αριθμούς ανθρώπων σε σκάφη και σε άλλους πλανήτες, διασώζοντας τους σε
ελάχιστο χρονικό διάστημα πριν την εκδήλωση των γεγονότων.Επίσης ένας άλλος λόγος εκκενώσεως της Γης είναι να εκραγεί στην περιφέρεια της λόγω συμπιέσεως των πόλων που ήδη έχει αρχίσει.Αυτός είναι ο λόγος της συγκέντρωσης μυριάδων σκαφών γύρω από την Γη και στο κοντινό αστρικό διάστημα.Για να είναι έτοιμοι να επέμβουν για να διασώσουν τεράστιο αριθμό ανθρώπων, μεταφέροντας τους σε άλλους πλανήτες.

Κάτι παρόμοιο έγινε το 2011 με την έκρηξη,που δημιούργησε η cabal,των πυρηνικών αντιδραστήρων στην Φουκοσίμα της Ιαπωνίας.Σε ελάχιστο χρόνο πριν τις διαδοχικές εκρήξεις στους αντιδραστήρες,οι κάμερες κατέγραψαν εκατοντάδες "αγγελικές οντότητες" να εμφανίζονται ξαφνικά 
στους χώρους εργασίας μέσα στις εγκαταστάσεις των αντιδραστήρων και να διασώζουν εκατοντάδες ανθρώπους μεταφέροντας τους έξω και μακρυά από τον χώρο της καταστροφής!

Πρόσφατα πέντε πλανήτες μεταφέρθηκαν από την Μεγάλη Ανδρομέδα στον δικό μας γαλαξία. Ένας από αυτούς θα αντικαταστήσει τον Ουρανό και ένας άλλος τον Κρόνο. Δύο από τους υπόλοιπους θα χρησιμοποιηθούν για μετεγκατάσταση ανθρώπων. Ο πέμπτος θα παραμείνει για να παρατηρεί το ηλιακό μας σύστημα.Η προσαρμογή των ανθρώπων στους νέους πλανήτες θα είναι εύκολη, αφού αποτελούν αντίγραφα του γήινου περιβάλλοντος. Οι άνθρωποι θα βλέπουν τα σπίτια τους, τις πόλεις τους και γενικά το γνωστό τους περιβάλλον. Η μεγάλη διαφορά θα έγκειται στους ανθρώπους που δεν θα βλέπουν όλους τους ίδιους ανθρώπους και θα ψάχνουν να βρουν πολλούς από αυτούς που γνωρίζουν, χωρίς αποτέλεσμα!

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων (ΜΔΠ) των ΗΠΑ,Corey Goody,τέσσερα είναι τα στάδια για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας, η οποία διανύει αυτήν την στιγμή το τρίτο:
-Το πρώτο στάδιο είναι η αφύπνιση ορισμένων ατόμων τα οποία βρίσκονται σε κάποιο επίπεδο γνώσης
-
ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ
Το δεύτερο στάδιο είναι η μετάδοση των γνώσεων και των πληροφοριών που κατέχουν αυτοί οι άνθρωποι σε ένα ευρύτερο αριθμό ανθρώπων
-Το τρίτο στάδιο είναι η μαζική αφύπνιση της ανθρωπότητας και
-Το τέταρτο στάδιο είναι η απελευθέρωση της ανθρωπότητας, δηλαδή η κατάρρευση του οικονομικού συστήματος δουλείας που της επεβλήθη, η πλήρης αποκάλυψη και η εμφάνιση εξωγήινων πολιτισμών και η ένταξη του πλανήτη στην γαλαξιακή οικογένεια με όλα τα οφέλη που συνεπάγεται

Οι δυνάμεις που συμμετέχουν στα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα (ΜΔΠ) και που δεν ανήκουν στην Cabal,δεν δέχονται να γίνει πλήρης αποκάλυψη στην ανθρωπότητα, παρά μόνον μερική αποκάλυψη και ειδικά να μην μάθει η ανθρωπότητα για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής,δημιουργώντας προστριβές στις υπόλοιπες θετικές δυνάμεις που επιθυμούν η ανθρωπότητα να γίνει ισότιμο μέλος τ
ΣΚΑΦΗ  ΜΥΣΤΙΚΩΝ
ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ης γαλαξιακής κοινωνίας.
Η εκδήλωση των γεγονότων αυτών θα είναι μια επανάσταση για τον πλανήτη, τόσο στο φυσικό όσο και στο μη φυσικό(αιθερικό)πεδίο.

Γεγονότα που θα συμβούν στο μη φυσικό επίπεδο:
Ένα μεγάλο κύμα θείας ενέργειας και φωτός που προέρχεται από τον Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο κατευθύνεται προς την επιφάνεια του πλανήτη. (Ο Κεντρικός Γαλαξιακός Ήλιος είναι ένα τεράστιο ουράνιο σώμα που βρίσκεται προς την πλευρά του αστερισμού του Τοξότη.) Η ενέργεια από τον Κεντρικό Ήλιο θα διεγερθεί από ένα φλας ή ένα ειδικό είδος φωτός από τον δικό μας Ήλιο και θα διαπεράσει τη Γη και την ανθρωπότητα, αυξάνοντας τις συχνότητες όλων των ζωντανών οντοτήτων στον πλανήτη.Η ανθρωπότητα θα ηρεμήσει από το φως της αγάπης και της δυαδικότητας. Θα είναι μια θαυμάσια ενέργεια η οποία δεν εμφανίστηκε ποτέ πριν στη Γη. Όλοι θα την νιώσουν και θα αντιλαμβάνονται ότι κάτι έχει συμβεί.
Γεγονότα που θα συμβούν στο φυσικό επίπεδο:
- Οι συλλήψεις των μελών της Cabal (που ήδη ξεκίνησαν).
- Η ανασύνταξη των Χρηματοπιστωτικών Συστημάτων.
- Η Αποκάλυψη, δηλαδή η απελευθέρωση πληροφοριών για τους εξωγήινους.
- Το ξεκίνημα ενός νέου, δίκαιου χρηματοπιστωτικού συστήματος, με διάθεση κεφαλαίων ευημερίας για όλη την ανθρωπότητα.
- Εγκαθίδρυση ενός νέου κυβερνητικού-πολιτικού συστήματος και εκπαιδευτικού συστήματος,και ενός συστήματος υγειονομικής περίθαλψης.
- Η αφύπνιση της ανθρωπότητας αργά και σταδιακά όσον αφορά την ύπαρξη θετικών εξωγήινων πολιτισμών και των γαλαξιακών μας συνδέσεων.
- Εισαγωγή νέων προηγμένων τεχνολογιών.
- Απελευθέρωση της πνευματικής ανάπτυξης και των τεχνολογιών θεραπείας για κάθε άνθρωπο στον πλανήτη.
Υπάρχουν ακόμα πολύ περισσότερα για να προσβλέπουμε.
Ηδη εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο έχουν αναβαθμιστεί πνευματικά στα τελευταία τρία χρόνια.

-Το "πλάσμα ενεργού πεδίου" που άρχισε να δομείται γύρω από τον πλανήτη, ξεκίνησε από τους πόλους. Αυτό προκάλεσε διαταραχή και εξασθένιση του μαγνητικού πεδίου της Γης με εμφανές αποτέλεσμα την οριστική υποχώρηση της θάλασσας μετά την παλίρροια, στην Μ. Βρετανία, στο Περού και αλλού.
Επίσης μετά τις επανειλημμένες αποτυχημένες απόπειρες να προκαλέσει παγκόσμιο πόλεμο,η Cabal προσπαθεί να προκαλέσει εμφύλιο πόλεμο στις ΗΠΑ και όπως είναι στριμωγμένη, δεν αποκλείεται 
να προβεί σε απονενοημένες ενέργειες.
Η Cabal όμως και τα συναφή παρακλάδια της θα αποτύχουν και η ανθρωπότητα  θα εισέλθει σε μια χρυσή εποχή, τα οικοσυστήματα θα θεραπευτούν, όλοι θα καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες και θα έχουν την ελευθερία να δημιουργούν και να ταξιδεύουν ελεύθερα. Αυτό θα ανοίξει το δρόμο για πολλά ακόμα βήματα στην εξέλιξή μας, πέρα από αυτά που κατανοούμε τώρα.
Ηδη εκατοντάδες μέντορες των Φωτεινών Δυνάμεων έχουν κατέβει στη Γη και βρίσκονται σε επαφή με τις μεγάλες κυβερνήσεις του πλανήτη, δίδοντας τους οδηγίες για την ομαλή μετάβαση στο Φως.
Όσοι άνθρωποι συμμετέχουν στα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα της Cabal θα περάσουν από ειδικά προγράμματα εκκαθάρισης και επαναφοράς της μνήμης τους υπό την εποπτεία των Πλειάδιων,διότι ήταν ελεγχόμενοι από mind control.Οι άνθρωποι αυτοί θα βοηθήσουν στην απελευθέρωση του πλανήτη.

-Ας δούμε κατά μήνα τι έγινε το A'εξάμηνο του 2018:

Ιανουάριος 2018
-------------------
-Σύμφωνα με μήνυμα των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων: "Το 2018 η ανθρωπότητα θα βιώσει γεγονότα που κανείς δεν φανταζόταν πως θα συμβούν"!
-Συνεχίσθηκε ο πόλεμος ανάμεσα στις Δυνάμεις του Φωτός και των σκοτεινών δυνάμεων, τόσο στο φυσικό όσο και στο μη φυσικό επίπεδο.
Η Γη συμπιέζεται εκ των άνω από τις Φωτεινές Γαλαξιακές Δυνάμεις και από τα κάτω και προς τον ουρανό ελαφριά από τις δυνάμεις του γήϊνου "Κινήματος Αντίστασης".
Ο πλανήτης συνεπώς υπόκειται στην πίεση του Φωτός και οι σκοτεινές δυνάμεις δεν έχουν καμιά 

δυνατότητα διαφυγής. Δεν μπορούν να διαφύγουν μέσα από σκουληκότρυπες ή αστρικές πύλες (stargates) ή με θαλάμους τηλεμεταφοράς. Δεν μπορούν να χρησιμοποιούν διαστημικά οχήματα οποιουδήποτε Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος. Δεν μπορούν να σκάψουν υπόγειες τρύπες για να κρυφτούν εκεί. Δεν μπορούν να κρυφτούν ούτε στο χαμηλότερο αστρικό επίπεδο.
Οι Φωτεινές Δυνάμεις έχουν εκκαθαρίσει όλες τις βόμβες πλάσματος (toplet)και σχεδόν το ανώμαλο "πλάσμα"στον υποσελήνιο χώρο.Το υποσελήνιο διάστημα έχει το εξωτερικό του όριο ακριβώς μέσα στην σεληνιακή τροχιά.
Ολες οι βόμβες toplet και η συντριπτική πλειονότητα της ανωμαλίας πλάσματος μαζί με τις πλασμοειδείς οντότητες και θραύσματα αρνητικών παρατάξεων του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος(ΜΔΠ) συγκεντρώνονται κοντά στην επιφάνεια της Γης.
-Αυστηρή προειδοποίηση του Γαλαξιακού Συμβουλίου που εδρεύει στον δορυφόρο του πλανήτη Δία,Γανυμήδη,προς τους υπόγειους αποσχισθέντες πολιτισμούς,πως αν δεν ανέβουν στην επιφάνεια και να βοηθήσουν με την τεχνολογία τους την ανθρωπότητα να ανακάμψει,δεν θα έχουν θέση στον πλανήτη!
Επίσης,επειδή οι κυβερνήσεις αργοπορούν στην ενημέρωση του κοινού για το θέμα των εξωγήινων, οι πολιτισμοί που βρίσκονται στο ηλιακό σύστημα και παρακολουθούν την Γη, αποφάσισαν να προχωρήσουν από μόνοι τους. Σαν πρώτο βήμα, θα επικοινωνούν τηλεπαθητικά με άτομα που είναι έτοιμα και ενήμερα για το θέμα και ακολούθως θα κατεβαίνουν και θα έχουν φυσική επικοινωνία με τα άτομα αυτά, τα οποία με την σειρά τους θα ενημερώνουν άλλα άτομα, μέχρι που θα προετοιμαστεί το έδαφος για μαζικές εμφανίσεις.

-Τρεις ομάδες από δεκαεπτά πολιτισμούς του Σπειροειδή Γαλαξία μας,επιτηρούν τώρα μαζί με τους Πλειάδιους την Γη.
Η πρώτη ομάδα θα καταδιώξει και θα εξοντώσει ορισμένους Αννουνάκι και Ερπετοειδείς που κρύβονται και αρνούνται να παραδοθούν ή να εγκαταλείψουν τον πλανήτη.
Η δεύτερη ομάδα ασχολείται με το περιβάλλον, δηλαδή τον καθαρισμό από τους ρύπους των θαλασσών και της ατμόσφαιρας, καθώς και με το κλείσιμο των οπών της σφαίρας του όζοντος.
Η τρίτη ομάδα που αποτελείται από Μέντορες, Διδασκάλους και ας πούμε πολιτικούς, διακριτικά δίδει συμβουλές πάσης φύσεως, σε κυβερνήσεις και μεμονωμένα άτομα.
Ένα από τα είδη που μας επιτηρούν,έχουν κεφάλια με χαρακτηριστικά ανθρώπινου προσώπου και λιονταριού!

-Επιχείριση "Mjolnir":Ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2017, είναι μια ειδική επιχείρηση των Φωτεινών Δυνάμεων για την επιβολή της εφαρμογής του Γαλαξιακού Κώδικα στον πλανήτη της Γης.Η επιχείρηση αυτή ονομάζεται και "Hammer of Thor" (ή Κεραυνός του Διός) και είναι μια ειδική τεχνολογία της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας που αφορά τον ευρισκόμενο υπό καραντίνα πλανήτη της Γης.Η δεύτερη φάση αυτής της επιχείρησης άρχισε στις 3/1/18 και ολοκληρώθει στις αρχές Μαρτίου 2018.
Μια πτυχή της τεχνολογίας αυτής είναι η ανίχνευση οποιουδήποτε σκοτεινού όντος, απλά μετρώντας την ποσότητα της κβαντικής ανωμαλίας που προέρχεται από ενέργειες, αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα που εκπέμπει. Μια άλλη πτυχή είναι η δυνατότητα εξουδετέρωσης του όντος αυτού και η επεξεργασία του σύμφωνα με τον Γαλαξιακό Κώδικα. Η επεξεργασία αυτή πραγματοποιείται συνήθως στη μονάδα ταξινόμησης που βρίσκεται στον δορυφόρο του Διός Γανυμήδη.

-Στον Υποσελήνιο Χώρο (στο διάστημα μεταξύ της Γης και της Σελήνης) οι Φωτεινές Δυνάμεις προσεγγίζουν τα μέλη των διαφόρων σκοτεινών φατριών με τρόπο που δεν τους επιτρέπει να επιλέξουν οτιδήποτε άλλο εκτός από το να δεχτούν το Φως ή να μεταφερθούν στο Γαλαξιακό Κέντρο για ψυχική αναδιάταξη.
Οι πληροφορίες σχετικά με το Complex Illuminati Breakaway (IBC) δεν μπόρεσαν να απελευθερωθούν μέχρι σήμερα, διότι θα επέφεραν αντίποινα δημιουργώντας μεγάλες ταλαιπωρίες στους αιχμαλώτους. Ένα μέρος της επιχείρησης "Mjolnir" ήταν η απελευθέρωση από την επίγεια "Αντίσταση"της συντριπτικής πλειοψηφίας των αιχμαλώτων που έγινε στις αρχές Ιανουαρίου 2018 και στη συνέχεια η μεταφορά τους από τους Πλειάδιους σε έναν πλανήτη του αστρικού συστήματος των Πλειάδων,για θεραπεία και αποκατάσταση.
Το IBC είναι μια αρνητική ομάδα ελεγχόμενη από την ομάδα "Χίμαιρα"των αποστατών,η οποία διασπάστηκε από το δίκτυο των Illuminati της επιφάνειας και κατέφυγε σε υπόγειες βάσεις κατά την εισβολή των "Αρχόντων"(σκληροί αποστάτες) το 1996. Δημιούργησαν δικό τους δίκτυο υπόγειων 
ΑΡΧΟΝΤΕΣ
πόλεων που συνδέονται με τρένα υψηλής ταχύτητας. Το δίκτυο αυτό είναι ανεξάρτητο από το αμερικανικό στρατιωτικό υπόγειο δίκτυο (που κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1950 και τέθηκε υπό τον έλεγχο της Αντίστασης μετά το 2000) και από το υπόγειο δίκτυο της Χίμαιρας (που κατασκευάστηκε πριν από 26.000 χρόνια και που τώρα σχεδόν τέθηκε πλήρως υπό τον έλεγχο της Αντίστασης).
Κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη, το IBC έχει συνεργαστεί με τους γήινους Δρακονιανούς και άλλους Ερπετοειδείς, καθώς επίσης και με τους Δράκους και Ερπετοειδείς που εισήλθαν στο ηλιακό σύστημα κατά το χρονικό διάστημα 1996-1999 που πραγματοποιήθηκε η τελευταία εισβολή των "Αρχόντων".Το 2014, τα κορυφαία επίπεδα του IBC τέθηκαν υπό τον έλεγχο της "Χίμαιρας".
Από το 1996 και μετά,το IBC ανέπτυξε το δικό του Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα και συνεργάστηκε τόσο με το στόλο των Δράκων όσο και με τον λεγόμενο Μαύρο Στόλο(Dark Fleet). Το Μυστικό αυτό Διαστημικό Πρόγραμμα μαζί με ένα σημαντικό αριθμό άλλων κρυμμένων σκαφών, αποτελούν σήμερα την ισχυρότερη αρνητική ομάδα που κινείται στον Υποσελήνιο Χώρο και είναι ο κύριος στόχος της επιχείρησης "Mjolnir".
Επί του παρόντος, το IBC αποτελείται από περίπου 200.000 Illuminati και Δράκους που ελέγχονται από την "Χίμαιρα". Το IBC είναι υπεύθυνο για την πλειοψηφία των παιδιών που αγνοούνται από το 2015, τα οποία χρησιμοποιεί ως σκλάβους στις υπόγειες βάσεις τους.Eπίσης είναι υπεύθυνο για πολλές επιθέσεις με κατευθυνόμενα όπλα εναντίων των μαχητών της γήϊνης Αντίστασης και ειδικά για το πρόσφατο κύμα επιθέσεων που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2017.Συνδέεται επίσης με περίπου ένα εκατομμύριο "ευγενείς Ερπετοειδείς" που ζουν στην επιφάνεια του πλανήτη, ειδικά στην Αφρική και τη Λατινική Αμερική, αλλά και σε άλλες ηπείρους, που είναι γνωστοί ως "Βαμπίρ".

- Επειδή η Cabal προσπαθεί επίμονα να προκαλέσει παγκόσμιο πόλεμο με ανεπιτυχείς,μέχρι τώρα,εκτοξεύσεις πυραύλων, οι Πλειάδιοι ζήτησαν βοήθεια και από άλλους εξωγήινους πολιτισμούς στην επιτήρηση του πλανήτη, για να αποφευχθεί τέτοιο ενδεχόμενο. Ανταποκρίθηκαν άμεσα πάρα 
ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ
πολλοί, μεταξύ των οποίων και οι Αρκτουριανοί.Υπενθυμίζω ότι από το 2017 η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία της Ανδρομέδας ανέθεσε την απελευθέρωση της Γης στους Πλειάδιους.
Επίσης εάν η Cabal προσπαθήσει να αλλοιώσει τον τρόπο λειτουργίας του Διαδικτύου απαγορεύοντας την εναλλακτική πληροφόρηση,οι Πλειάδιοι θα επέμβουν για να το αποτρέψουν.

- Επειδή οι κυβερνήσεις αργοπορούν στην ενημέρωση του κοινού για το θέμα των εξωγήινων,οι πολιτισμοί που βρίσκονται στο ηλιακό μας σύστημα και παρακολουθούν την Γη, αποφάσισαν να προχωρήσουν από μόνοι τους. Σαν πρώτο βήμα, θα επικοινωνούν τηλεπαθητικά με άτομα που είναι έτοιμα και ενήμερα για το θέμα και ακολούθως θα κατεβαίνουν και θα έχουν φυσική επικοινωνία με τα άτομα αυτά, τα οποία με την σειρά τους θα ενημερώνουν άλλα άτομα, μέχρι που θα προετοιμαστεί το έδαφος για μαζικές εμφανίσεις.

- Τα προγράμματα αναπαραγωγής εκτός πλανήτη έχουν σταματήσει. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους (που έχουν αναπαραχθεί στα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα εκτός Γης) τηλεμεταφέρθηκαν σε πλανήτες άλλων ηλιακών συστημάτων και κάποιοι από αυτούς έχουν μεταφερθεί στο αστρικό σύστημα των Πλειάδων,σε ένα τεράστιο πλανήτη που είναι αφιερωμένος στη θεραπεία και υπόκεινται σε εντατική και αποτελεσματική διαδικασία επούλωσης.

- Τα κύρια ΜΜΕ και ειδικά εκείνα στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη βρίσκονται κάτω από τον πλήρη έλεγχο της Cabal. Η απελευθέρωση των μέσων ενημέρωσης θα γίνει ταυτόχρονα με την απελευθέρωση του πλανήτη και την αλλαγή του χρηματοπιστωτικού συστήματος, γιατί όλα αυτά αποτελούν μέρος της ίδιας προσπάθειας.

- Μια από τις ενέργειες της Cabal για να διαταράξει τη διαδικασία της Αποκάλυψης είναι ο έλεγχος που προσπαθεί να επιβάλει στις εναλλακτικές ειδήσεις που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, εισαγάγοντας νομοθεσίες κατά των δήθεν fake news κλπ. Οι Πλειάδιοι σε κάποιο σημείο έχουν πει ότι εάν κινδυνέψει να καταρρεύσει ο τρόπος λειτουργίας του Διαδικτύου, θα επέμβουν.

- Οι Ταχυονικοί Θάλαμοι προετοιμάζουν τα ενεργειακά δίκτυα του πλανήτη για να προσελκύσουν και να συγκρατήσουν το Φως πριν από την "Ελευση"(Γεγονός) και κατά τη διάρκεια της, φέρνοντας την ταχυονική ενέργεια στην επιφάνεια του πλανήτη, επειδή η επιφάνεια του πλανήτη έχει αποκλειστεί από αυτήν την την ενέργεια. Η ταχυονική ενέργεια εναρμονίζει τα πάντα και οι Θάλαμοι Ταχυονίων λειτουργούν ως τεράστιοι εναρμονιστές του πλανήτη.

- Οι άνθρωποι για να προστατεύονται από τα ενεργειακά όπλα των αποστατών, καλό είναι να καταφεύγουν στη φύση, ακόμα να αγκαλιάζουν και τα δέντρα, επειδή στη φύση υπάρχει λιγότερη ποσότητα κλιμακωτού πεδίου πλάσματος. Επίσης να συνδέονται με άλλους ανθρώπους, για να συντηρείται ένα δίκτυο αλληλοϋποστήριξης μεταξύ τους.

-Στις 12/1/18 οι ΗΠΑ εκτόξευσαν τον δορυφόρο "αναγνώρισης" NROL-47.Επειδή όμως η εκτόξευση του NROL-47 δεν ήταν αρκετή,η Ινδία την ίδια ημέρα εκτόξευσε πύραυλο φορέα με 31 δορυφόρους στο διάστημα.Οπως φαίνεται λοιπόν,πέντε μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη μας τοποθέτησαν ένα τείχος δορυφόρων γύρω από τη Γη για να παρακολουθήσουν κάτι.
Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στο λογότυπο του δορυφόρου NROL-47,όπως βλέπετε στην 

παραπλεύρως εικόνα,απεικονίζει έναν Ναΐτη ιππότη και τις λέξεις "Ma NunquamPraevalebunt" που σημαίνει "Το κακό δεν θα κυριαρχίσει ποτέ".
Στο λογότυπο, ένας Ιππότης  κραδαίνει το σπαθί του,πολεμώντας ενάντια σε έναν δράκο.Η εικόνα στο σήμα απεικονίζει τον Άγιο Γεώργιο να σκοτώνει τον δράκο που απαιτούσε ανθρώπινες θυσίες.Στη σύγχρονη γλώσσα αυτό σημαίνει νίκη του θετικού ανθρώπινου είδους πάνω στα αρπακτικά είδη των Δράκων σε αυτή την τελευταία φάση των γαλαξιακών πολέμων.

Μπορούμε μόνο να φανταστούμε,ότι επέλεξαν ένα τόσο ξεχωριστό λογότυπο που απεικονίζει τη μάχη μεταξύ καλού και κακού,εάν υπάρχει πραγματικά μια σοβαρή απειλή από το διάστημα.Αυτό το "κάτι" ίσως και να μην βρίσκεται απαραίτητα στο διάστημα. Αυτό το κάτι ίσως είναι στην Γη και μάλλον θα χτυπηθεί σύντομα !
Δείχνοντας το λογότυπο του Ιππότη,μας λένε ότι είναι έτοιμοι να πολεμήσουν εναντίον του κακού, ό, τι κι αν είναι.
Το πιθανότερο είναι ότι όλοι αυτοί οι δορυφόροι που εκτοξεύθηκαν είναι για την παρατήρηση ή την εκτροπή του αστρικού σώματος,μεγαλυτέρου της Γης,που ονομάσθηκε πλανήτης Nibirou o οποίος θα περάσει σε κοντινή απόσταση από τον πλανήτη μας.

-Στις 18/1/18 τρία Ολύμπια σκάφη παρέλαβαν από κάποια βάση τους στον Όλυμπο,ένα υπερόπλο με σκοπό να εκτρέψουν τον Nibiru που πλησίαζε κοντά στην Γη.Πριν γίνει αυτό ένα απ'αυτά υπέστει βλάβη με αποτέλεσμα και τα τρία να προσγειωθούν στους πρόποδες του Ολύμπου στις 02:00.Εγιναν όμως αντιληπτά από παρακείμενο στρατόπεδο του Ελληνικού Στρατού και άνδρες του τα πλησίασαν 
Μ-113
σε απόσταση 150μ με τεθωρακισμένα οχήματα Μ-113.Από τα σκάφη βγήκαν εξι άτομα (ίδια με εμάς) και η βλάβη επιδιορθώθει γρήγορα και έφυγαν.Οι στρατιωτικοί που τα είδαν πήραν διαταγή να μην το αναφέρουν σε κανέναν.Ενημερώθηκε η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ και ορισμένα μέλη της κυβερνήσεως.








-Πτήση Μαλαισιανού Α/Φ ΜΗ-370:Στο παρακάτω βιντεο που έχει καταγραφεί από Πύργο Ελέγχου,πιθανώς από Α/Δ της Μαλαισίας,βλέπουμε την μεγάλη προσπάθεια τριών ΑΤΙΑ να προσπαθούν να σώσουν το αεροσκάφος της Μαλαισιανής πτήσης ΜΗ-370 στις 8/3/14,που έχει 
εξαφανισθεί.Σώζουν τους επιβάτες από βέβαιο θάνατο παίρνοντας στα χέρια τους τον έλεγχο του Α/Φ το οποίο έπαθε βλάβη.Τα ΑΤΙΑ σταμάτησαν την πτώση του και παίρνοντας το πηδάλιο ίσωσαν το Α/Φ με δικό τους στρόβιλο γύρω του, μέχρι να πάρουν τον έλεγχο.Στην συνέχεια άνοιξαν μία πύλη και το πήραν μαζί τους.Οι επιβάτες ήδη είχαν χάσει τις αισθήσεις τους.Σύμφωνα με μήνυμα των Ανδρομέδιων,τους πήγαν σε άλλο πλανήτη,ίσως για να ζήσουν καλύτερη ζωή.
https://www.facebook.com/vikmanciniofficial/videos/2020164278000615/

Φεβρουάριος 2018
---------------------
- Οι πλανητικές εξελίξεις επιταχύνονται αφού οι Φωτεινές Δυνάμεις στρέφουν ολοκληρωτικά την προσοχή τους στην ταχεία απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τα νύχια της Cabal. Και τούτο γιατί μόλις απελευθέρωσαν ένα πλανητικό σύστημα με παρόμοια δουλεία,στο αστρικό σύστημα του Πηγάσου, επείγονται να τελειώνουν γρήγορα και με την Γη που είναι η τελευταία στον κατάλογο των υπό δουλεία πλανητών.
Ο πλανήτης θα προσαρμοστεί στα νέα ύψη δονήσεων που υποβάλλεται, με σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων και ακραία καιρικά φαινόμενα.

-Οι Φωτεινές Δυνάμεις παρά την επιτυχία τους στην εξόντωση των εχθρικών προς την ανθρωπότητα εξωγηίνων δυνάμεων, αδυνατούν να φέρουν εις πέρας το έργο τους όσον αφορά την πλήρη απελευθέρωση του πλανήτη από την Cabal. Παρά τις οδηγίες που έλαβαν οι υπερδυνάμεις, δεν 
προχώρησαν σε καμιά προετοιμασία των λαών τους ή δεν προέβησαν σε επίσημες αποκαλύψεις για το τι ακριβώς συμβαίνει στον πλανήτη και κατακρατούν την τεχνολογία που τους δόθηκε για τον εαυτό τους.
Κατόπιν αυτού ο Θεός,το Όλον Φως,έδωσε εντολή όπως ανώτερες Διαγαλαξιακές Δυνάμεις θα αναλάβουν να σώσουν την Γη.

- Μεγάλες αλλαγές γίνονται και στον γενετικό κώδικα των ανθρώπων. Αφυπνίζονται οι κυτταρικές μνήμες και το πνεύμα των αφυπνισμένων ανθρώπων δουλεύει με μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτήν του φωτός. Η αίσθηση ότι ο χρόνος τρέχει πολύ γρήγορα διαπιστώνεται από εκατομμύρια ανθρώπους.

- Οι πληροφορίες ότι υπάρχει κάποια διοίκηση Ashtar είναι παραπλανητικές.

- Ο διαστημικός στόλος των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων των Ναζί,προσχώρησε στις Φωτεινές Δυνάμεις.
Προς το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου,οι Ναζί επιστήμονες ανακάλυψαν την αντιβαρύτητα. Από την μυστική βάση της Ανταρκτικής που είχαν κατασκευάσει από το 1930, τα πρώτα ναζιστικά διαστημόπλοια δρομολογήθηκαν στα τέλη του 1945 για να ιδρύσουν τη στρατιωτική βάση Schwarze 
Sonne (Μαύρος Ηλιος)) στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης. Αυτή η βάση οικοδομήθηκε για να ετοιμασθεί ένας ισχυρός στόλος εισβολής για την Γη.
Ας θυμηθούμε τι έπαθε ο Αμερικάνικος στόλος υπό την διοίκηση του Ναυάρχου Byrd που πήγε το 1947 στην Ανταρκτική για να βρει την "ναζιστική" βάση  και έπαθε πανωλεθρία από ιπτάμενους δίσκους που βγήκαν από την ναζιστική βάση.Περισσότερα στο άρθρο μου "Η Μυστηριώδης Ανταρκτική"(http://perseasorion.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html)

- Οι τελευταίες υπόγειες βάσεις που απέμειναν, ανήκουν στην Cabal και όχι στους Δρακονιανούς.

-Στο τέλος Φεβρουαρίου, πανικός κατέλαβε τους κατοίκους των επτά εξωγήινων πλανητών μόλις έμαθαν ότι τους ανακάλυψε η NASA!!
Οι κυβερνήσεις τους άρχισαν το επίπονο έργο της οικοδόμησης προστατευτικών ασπίδων γύρω από τους πλανήτες τους,σε μια προσπάθεια να κρατήσουν μακριά τυχόν μετανάστες από τη Γη.Και ενώ η ανακοίνωση της NASA προκάλεσε ενθουσιασμό εδώ στη Γη, αντίθετα στους κατοίκους των επτά πλανητών προκάλεσε τρόμο και ταραχή,καθόσον,"οι γήινοι είναι παρανοϊκοί,χρήστες ναρκωτικών και βιαστές, και δεν μπορούμε να δεχτούμε τέτοια αποβράσματα στον πλανήτη μας. Χρειαζόμαστε 
προστατευτικές ασπίδες γύρω από κάθε πλανήτη από adamantium (κάτι που είναι πραγματικό εδώ).
Κανείς από την Γη δεν μπορεί να μας τα πάρει", δήλωσε ένας από τους πιο φιλελεύθερους εκπρόσωπους ενός από τους επτά πλανήτες.Πολλοί από τους κατοίκους των επτά πλανητών πνέουν μένεα κατά των κυβερνήσεων τους γιατί πιάστηκαν απροετοίμαστες.
Κάθε πλανήτης έχει αποστείλει ένα προειδοποιητικό μήνυμα στον καθολικό κώδικα Μors,με την ελπίδα ότι η Γη θα δεχτεί τα μηνύματα αυτά πριν επιχειρήσει να έρθει σε επαφή μαζί τους.
Παρατήρηση:Οι γήϊνοι ερευνητές ανακοίνωσαν πρόσφατα την ανακάλυψη επτά πλανητών που μοιάζουν με τη Γη, γύρω από ένα μικρό αστέρι στον δικό μας γαλαξία.Και οι επτά αντιστοιχούν περίπου στο μέγεθος και τη μάζα του πλανήτη μας και είναι σχεδόν σίγουρα βραχώδη και τρία είναι τέλεια για να φιλοξενήσουν θαλάσσια ωκεανούς που ζουν στη ζωή, ανέφεραν στο περιοδικό Nature.
Η γειτνίασή τους με τη Γη,μόλις 39 έτη φωτός μακριά,και η εξασθένιση του κόκκινου αστέριου τους, που ονομάζεται Trappist-1, θα επιτρέψουν στους αστρονόμους να αναλύσουν την ατμόσφαιρα καθενός σε αναζήτηση χημικών υπογραφών βιολογικής δραστηριότητας.

Μάρτιος 2018
---------------
- Καμιά τεχνολογία δεν πρόκειται να δοθεί στην ανθρωπότητα, αν δεν αλλάξει ριζικά η κατάσταση στον πλανήτη, και αυτό για να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά αυτά που συνέβησαν στο παρελθόν με τους Ναζί και τον Μαύρο τους Στόλο, τον οποίο χρησιμοποιούσαν για να διενεργούν επιθέσεις σε άλλους πλανήτες σέρνοντας τους πληθυσμούς τους σε καταναγκαστικές εργασίες.

- Καμιά πληροφορία δεν δίνεται πλέον σε κανένα επαφικό για το τι συμβαίνει στο διάστημα, αφού εκεί σχεδόν όλα τελείωσαν με νίκη των Φωτεινών Δυνάμεων. Η μάχη τώρα εστιάζεται στην επιφάνεια του πλανήτη, όπου όλα εξακολουθούν να δείχνουν πως η Cabal καλά κρατεί.

- Εβδομήντα μόνον ερπετοειδείς έχουν απομείνει που κρύβονται στα έγκατα του Βατικανού και άλλοι εβδομήντα υβριδικοί (με ανθρώπινη εμφάνιση) οι οποίοι τοποθετημένοι σε θέσεις κλειδιά, ελέγχουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

-Επίσης ο Πάπας πρόσφατα χορήγησε άσυλο στους τελευταίους 120 Δρακονιανούς που απέμειναν, τους οποίους έκρυψε στα υπόγεια άδυτα του Βατικανού.

- Στην Ρωσία διεξάγονται μάχες μεταξύ των καταδρομέων Spetsnaz και των Αννουνάκι, οι οποίοι ενδεδυμένοι με "exoskeleton uniforms" και κινούμενοι με ατομικές πτητικές συσκευές, εμφανίζονται από το πουθενά. Λήφθηκαν έκτακτα μέτρα ασφαλείας του Πούτιν.

-Οδυνηρή ήττα των ερπετοειδών στις 9/3/18 που τόλμησαν επίθεση εναντίον του αστροσκάφους "Αθηνά".Ολόκληρος στόλος σκαφών προσπάθησε να του επιτεθεί,αλλά οι Αρκτουριανοί τους εξαφάνισαν στην κυριολεξία!
Το Αστρόπλοιο "Αθηνά" ανήκει στους Αρκτουριανούς που προέρχονται από το άστρο "α" του αστερισμού του Βοώτη.Το άστρο αυτό είναι ένα από τα φωτεινότερα του βορείου ημισφαιρίου και ονομάζεται Αρκτούρος. Τα πλανητικά συστήματα του άστρου "ε" του αστερισμού του Βοώτη προσχώρησαν στους αποστάτες.
Πρόκειται για το πιο εξελιγμένο Αστρόπλοιο του Γαλαξία.Τον μήνα Μάρτιο εκινείτο μεταξύ των πλανητών Ουρανού και Ποσειδώνα με αποστολή του η προστασία της Γης από επιθέσεις των Ερπετοειδών και των υβριδίων τους.
Σκάφος και πλήρωμα παραμένουν στην 5η διάσταση.Οι Αρκτουριανοί λαμβάνουν και αφομοιώνουν 
ΣΚΑΦΟΣ ΑΘΗΝΑ
τηλεπαθητικά οποιαδήποτε πληροφορία από τις βάσεις δεδομένων του σκάφους"Αθηνά",αφού ο εγκέφαλος τους λειτουργεί με υπερπολλαπλάσια ταχύτητα από τον ανθρώπινο, πράγμα που κάνει περιττή την ανάγκη χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Το ασύλληπτης τεχνολογίας σκάφος είναι κατασκευασμένο από άγνωστα υλικά και είναι δομημένο με βιολογικούς ιστούς, με τρόπο που το κάνουν να συμπεριφέρεται σαν να είναι ζωντανό!
*Το σκάφος κινείται από το φως που παράγει ένα σύστημα κρυστάλλων το οποίο μετατρέπεται σε ανεξάντλητη πηγή ενέργειας, η οποία του παρέχει αυτονομία στο διηνεκές.
*Η ανυπέρβλητη τεχνολογία του το καθιστά αήττητο ενώ τα "οπλικά" του συστήματα απλώς εξαλείφουν αποσυνθέτοντας πλήρως ένα στόχο χωρίς πόνο!
*Μία αίθουσα του σκάφους αποτελεί τράπεζα δεδομένων με κάθε πληροφορία για ολόκληρο τον Γαλαξία!
*Στο σκάφος υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, όπου οποιοδήποτε μέλος του πληρώματος νοσταλγεί την πατρίδα του και το επιθυμεί, αποστέλλεται ακαριαία (με τηλεμεταφορά) σε αιθερικό επίπεδο στον μητρικό του πλανήτη!
*Μια άλλη αίθουσα ονομάζεται "Αίθουσα των Ψυχών" ή "Νοσοκομείο των Ψυχών", όπου εκεί οι ψυχές των οντοτήτων του σκάφους αναζωογονούνται με ενέργεια και αυξάνεται το κραδασμιακό τους δυναμικό.
Οι Αρκτουριανοί ζουν και παραμένουν νέοι και υγιείς μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής τους, γνωρίζουν την ημερομηνία του "θανάτου" τους και επανέρχονται (μετενσαρκώνονται) αναλαμβάνοντας νέες αποστολές.
Το σκάφος "Αθηνά" πιάστηκε επανειλημμένα από τις κάμερες της NASA να κινείται μπροστά από τον Ήλιο και κοντά σε πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος.
Οι Αρτουριανοί είναι συμμαχική φυλή με τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους.Είναι ο πιο προηγμένος πολιτισμός στον γαλαξία μας,υπερβαίνοντας την 4η και 5η διαστάσεις. Αυτά τα ανώτερα όντα υπάρχουν κυρίως σε ένα πνευματικό επίπεδο υποταγμένο από τη σκέψη και την καθαρή συνείδηση. Το κεντρικό σύστημα πεποιθήσεων που υποστηρίζει τον Αρτουριανό είναι μια φιλοσοφία θεραπείας και συμπόνιας για το σύμπαν. Ο Αρτουριανός πολιτισμός κυβερνάται από πρεσβύτερους από τους οποίους περιλαμβάνονται μόνο οι πιο πνευματικά προχωρημένοι.

-Στις 18/3/18, ένας ισχυρός Γαλαξιακός υπερπαλμός (Pulsars)κτύπησε την Γη και προκάλεσε πονοκεφάλους και ζάλη σε πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
Το ενδιαφέρον της όλης υπόθεσης ήταν ότι δεν εληφθει κανένα μέτρο αναχαίτισης του υπερκύματος από τους εξωγήινους πολιτισμούς που παρακολουθούν τον πλανήτη, το οποίο θα επηρέασε δραστικά τον ανθρώπινο γενετικό κώδικα. Στη συνέχεια, η Γη ετέθει υπό συνεχή βομβαρδισμό Γαλαξιακών υπερπαλμών, ιδιαίτερα από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου 2018. Σχετική είναι και η ανακοίνωση της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών για το θέμα αυτό.
Τα Γαλαξιακά Υπερκύματα Pulsars,αποτελούνται από "δονούμενα σωματίδια υψηλής ενέργειας" τα 
οποία μπορούν να επηρεάζουν τον Ήλιο, τη Γη και την Ανθρωπότητα, με τρόπους που οδηγούν σε βαθιές αλλαγές. Η ίδια η ανθρώπινη συνείδηση επηρεάζεται άμεσα και οδηγείται είτε στην ταχεία 
εξέλιξη σε μια προηγμένη παγκόσμια κοινωνία, είτε σε μια παγκόσμια αυτοκαταστροφή, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν.
Τα Γαλαξιακά Υπερκύματα τα ανακάλυψε και τα μελέτησε ο αστροφυσικός Dr Paul LaViolette και προέβλεψε ότι επηρεάζουν το Ηλιακό μας Σύστημα. O LaViolette εικάζει ότι αυτά τα Pulsars δημιουργήθηκαν από έναν πολύ προηγμένο τύπου ΙΙΙ εξωγήινο πολιτισμό, ο οποίος κατάλαβε πως λειτουργεί ένας Γαλαξιακός Υπερπαλμός, καθώς και τις πιθανές επιπτώσεις του στα ηλιακά συστήματα και στους κόσμους. Ένας πολιτισμός τύπου ΙΙΙ της κλίμακας Kardashev, είναι αυτός που λειτουργεί με τα επίπεδα της κλίμακας της γαλαξιακής ενέργειας, ενώ ένας πολιτισμός τύπου ΙΙ μπορεί να ενεργήσει μόνον σε αστρικό επίπεδο, ενώ ένας πολιτισμός τύπου Ι μπορεί να ενεργήσει ομοίως μόνον σε πλανητικό επίπεδο.
Αυτό υποδηλώνει ότι οι υπεύθυνοι των Γιγαντιαίων Σφαιρών στο Ηλιακό μας Σύστημα (Sphere Being Alliance), είναι εξωγήινος πολιτισμός τύπου ΙΙΙ,των "Γαλάζιων Φτερωτών Όντων".
Οι Γιγαντιαίες Σφαίρες άρχισαν να εμφανίζονται στο Ηλιακό μας Σύστημα από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και παρέμειναν σε στάση αναμονής μέχρι το 2011, οπότε και άρχισαν να ενεργοποιούνται. Οι Σφαίρες κυμαίνονται σε μέγεθος από τη διάμετρο της Σελήνης μέχρι εκείνης του Δία. Τοποθετήθηκαν με στρατηγικό τρόπο ώστε να ενεργούν ως βάσεις συντονισμού των Γαλαξιακών Υπερκυμάτων, τόσο για τον Ήλιο, όσο και την Ανθρωπότητα.

Εάν επιτύχει η επιχείρηση της "Sphere Being Alliance" και απαλλάξει τον πλανήτη από το σφιχταγκάλιασμα του χταποδιού της "Χίμαιρας" και της Cabal, τότε η αποστολή του υπερπολιτισμού των "Γαλάζιων Φτερωτών Όντων" τελειώνει και θα φύγουν, θα συνεχίσουν όμως την αποστολή απελευθέρωσης του πλανήτη πολιτισμοί τύπου ΙΙ και Ι, που ανήκουν στις Γαλαξιακές Φωτεινές Δυνάμεις.

-Στις 30/3/18 ο "θεός" Marduk, μαζί με 150 άλλους Anunnaki είχαν συγκεντρωθεί σε υπόγεια βάση της Cabal στην έρημο της Νεβάδας, όταν οι Δυνάμεις του Φωτός κτύπησαν τη βάση με δέσμες βαρυτονίων και την συνέθλιψαν, με αποτέλεσμα να εξοντωθούν όλοι.
MARDUK
Ο Marduk ήταν ο αρχηγός των "Αρχόντων" που εισέβαλαν στην Γη το 1996 από την πύλη του Κογκό, ο οποίος εξουσίαζε τους Anunnaki, τους Illuminati και την Cabal.Ηταν ο ύπατος θεός της 
Βαβυλώνας, προερχόμενος από το Σουμεριακό πάνθεο των Anunnaki. Γιος του θεού των υδάτων Enki και της συζύγου του Damgalouna έγινε ο αγαπημένος θεός των λαών της Βαβυλωνίας επειδή βοήθησε τον Ακκάδιο Σαργκών τον Μέγα τον 22ο αιώνα π.χ. να γίνει κοσμοκράτορας. Ο Marduk καθιερώθηκε ως ο μέγιστος θεός της Βαβυλώνας από τον κορυφαίο βασιλιά και νομοθέτη Χαμπουραμπί.
Τα ιερά του ζώα ήταν τα άλογα, τα σκυλιά και ειδικά ο Δράκος με τη διχαλωτή γλώσσα, παραστάσεις των οποίων κοσμούν τα τείχη της πόλης.


Απρίλιος 2018
------------------
-Να που οφειλόταν ο τελευταίος παροξυσμός των χωρών της Cabal εναντίον της Ρωσίας και η προσπάθεια πρόκλησης παγκοσμίου πολέμου:
"Σκάφος του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος (SSP) των ΗΠΑ, με πλήρωμα πράκτορες της Cabal, κατόρθωσε πριν από δύο περίπου μήνες, να αφαιρέσει από μητρικό Πλειάδιο σκάφος όπλο υψηλής τεχνολογίας,άκρως επικίνδυνο στα χέρια των ανθρώπων και να το μεταφέρει σε υπόγεια βάση στην λεγόμενη Area 51,στην έρημο της Νεβάδας των ΗΠΑ.
Αμέσως μεσολάβησαν στρατευματα από τον αστερισμό της Κασσιόπης και ζήτησαν την άμεση επιστροφή του όπλου Η Cabal αρνήθηκε να το πράξει και οι Πλειάδιοι απείλησαν με άμεση επίθεση και καταστροφή της βάσης.
Τελικά αυτό αποτράπηκε με την παρέμβαση των δυνάμεων του Διός από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας.Στις 14/4/18,με χωροχρονική στρέβλωση που οι ίδιοι δημιούργησαν, ταξίδεψαν στο παρελθόν και έφτασαν στην χρονική στιγμή της απόπειρας κλοπής του όπλου, όπου και την απέτρεψαν. Την ίδια στιγμή, το όπλο εξαφανίστηκε από τον χώρο φύλαξης του στην Area 51".

-Στα πλαίσια της επιχείρησης με την κωδική ονομασία "Operation Omega Phoenix",ορισμένες δυνάμεις από ΗΠΑ,Ρωσία και Κίνα βρίσκονται υπό την έμμεση καθοδήγηση του επίγειου "Κινήματος Αντίστασης" μέσα στα πλαίσια της Ανατολικής Συμμαχίας (BRICS). Στο σύνολο τους οι δυνάμεις αυτές,διεδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην απομάκρυνση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας από την Αίγυπτο, έχοντας τακτική υποστήριξη τους Θετικούς Ναΐτες και την Κοινωνία των Λευκών Δράκων της Κίνας.Η ιστορική νίκη των Θετικών Στρατιωτικών στις 3/7/13 στην Αίγυπτο, ήταν μια μεγάλη νίκη του Φωτός.
Οι δυνάμεις αυτές θα παράσχουν την τεχνολογία,τις μεταφορές και την επιμελητεία για την επιτυχία της επιχείρησης απελευθέρωσης του πλανήτη.
Επίσης αυτές οι Δυνάμεις καθοδηγούμενες από τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους,ξεκίνησαν να δημιουργούν θετικά δίκτυα σε όλες τις στρατιωτικές δυνάμεις ανά τον κόσμο,προετοιμάζοντας το 
Γεγονός(Ελευσης).Αυτή είναι και η πιο ισχυρή θετική ομάδα που δρα σήμερα στην επιφάνεια του πλανήτη. Έχει αναπτύξει το σχέδιο για την πλανητική απελευθέρωση με αόρατη βοήθεια από το επίγειο Κίνημα Αντίστασης. Περίπου τα τρία τέταρτα των θετικών στρατιωτικών ανά τον κόσμο συμφωνούν με αυτό το σχέδιο και αυτό αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του.
Το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας αυτής δεν γνωρίζει το "αόρατο φιλικό χέρι" της Αντίστασης. Μερικοί από αυτούς που κατέχουν υψηλές θέσεις γνωρίζουν τις επαφές με την Αντίσταση, αλλά δεν μιλούν, καθώς οι πληροφορίες αυτές θεωρούνται διαβαθμισμένες.Το κύριο κίνητρο των Θετικών Στρατιωτικών είναι να αποκαταστήσουν την κυριαρχία και την ελευθερία του ανθρώπινου πληθυσμού στη Γαία.
Το επίγειο "Κίνημα Αντίστασης" θα έχει το δικό του ρόλο στην εκδήλωση του "Γεγονότος της Ελευσης" μέσα στα πλαίσια της επιχείρησης με την κωδική ονομασία "Operation Omega Phoenix". Η επιχείρηση αυτή διαχωρίζεται σε δύο φάσεις και ορισμένες πληροφορίες που διέρρευσαν από την πρώτη φάση αναγράφονται παρακάτω:

"Κατά την στιγμή της εκδήλωσης του "Γεγονότος της Έλευσης", ένας ορισμένος αριθμός μαχητών του Φωτός θα βγει από τις υπόγειες βάσεις τους στην επιφάνεια. Θα είναι ενδεδυμένοι με πολιτική περιβολή και όχι με στρατιωτικές στολές. Θα παρακολουθούν στενά τη διαδικασία των μαζικών συλλήψεων που θα ξεκινήσουν και θα βοηθούν τους θετικούς στρατιωτικούς και τις πολιτικές αρχές, ακόμα και στη διενέργεια των συλλήψεων αν είναι απαραίτητο. Τα μέλη της Cabal που θα συλληφθούν από την Αντίσταση θα μεταφερθούν σε μυστικούς χώρους και αργότερα θα τεθούν στα χέρια των θετικών στρατιωτικών και πολιτικών αρχών. Εξαίρεση σε αυτό θα αποτελούν μερικά μέλη της Cabal που έχουν διαπράξει εγκλήματα στο παρελθόν εκτός του πλανήτη και θα πρέπει να εμφανιστούν ενώπιον "Γαλαξιακού Δικαστηρίου".

-Κάποιες ανώτερες ψυχές εισήλθαν στο δικό μας σύμπαν πρόσφατα,κατόπιν δικής τους συνειδητής απόφασης,για να βοηθήσουν στην απελευθέρωση του πλανήτη.Κάποιες
 άλλες κατώτερες ψυχές,χωρίς να έχουν επίγνωση του κινδύνου που επικρατεί σ'αυτό το σημείο του Γαλαξία,εδώ και χρόνια πιάστηκαν στο δίχτυ των "Αρχόντων"(=πολύ κακές οντότητες) που περιβάλλει τον πλανήτη και εξαναγκάστηκαν σε κύκλο ενσαρκώσεων εδώ στην Γη.

-Στο Διαγαλαξιακό συμβούλιο που συνήλθε στις 19-21 Δεκεμβρίου 2017 σε δορυφόρο του Κρόνου,απεφασίσθει ότι η συμμαχία των νέων Φρουρών της Γης που θα αντικαταστήσουν τα Γαλάζια Πτερωτά Όντα της "Sphere Being Alliance", θα φέρει την ίδια ονομασία ("Sphere Being 
ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Alliance").Δεν γνωρίζουμε ποιοί είναι και από ποιόν Γαλαξία ή Σύμπαν θα προέρχονται.
Επίσης γήίνος αντιπρόσωπος στο συμβούλιο,προειδοποίησε τις εξωγήινες φυλές που διενεργούν γενετικά πειράματα στον ανθρώπινο γενετικό κώδικα, πως οι έρευνες τους τελείωσαν και πως μια νέα Διαγαλαξιακή Συνομοσπονδία με νέα δομή ευρίσκεται εν τη γενέσει της, στην οποία η Γη θα συμμετέχει με δύο εκπροσώπους.Ο ένας θα εκπροσωπεί την ανθρωπότητα και ο άλλος τους επτά αποσχισθέντες "Υπόγειους Πολιτισμούς".

-Η κατάσταση στη Συρία αντικατοπτρίζει το πεδίο της μάχης της τελευταίας φάσης του πολέμου μεταξύ των Φωτεινών Δυνάμεων,με επικεφαλής τον Πλειάδιο Στόλο, που υποστηρίζει τον Putin και τον Άsant και των δυνάμεων της Χίμαιρας,Δρακονιανών,Eric Prince,(ISIS)που υποστηρίζουν τις αρνητικές στρατιωτικές παρατάξεις στη Σαουδική Αραβία και στις ΗΠΑ.
Ο Eric Prince είναι ο κύριος φορέας της συνωμοσίας των Ιησουιτών για να ξεκινήσει ένας νέος πόλεμος στη Μέση Ανατολή.
Ο συγκεκριμένoς όμως πόλεμος απέτυχε.Μετά απ'αυτό οι οικογένειες των "Αρχόντων",των 13 οικογενειών "Μαύρων" Ευγενών Ιπποτών της Μάλτας και των Ιησουιτών που βρίσκονται πίσω από τον Erik Prince, προσπαθούν να παρασύρουν το Trump σε μια άλλη στρατιωτική σύγκρουση στη Συρία.

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι τα περισσότερα αμερικανικά στρατεύματα στη Συρία βρίσκονται στο βορειοανατολικό άκρο της χώρας,στο οποίο βρίσκεται η ακριβής τοποθεσία της δίνης της Hassuna-Samarra.Η δίνη αυτή λεγόταν κατά την αρχαιότητα ότι ανήκε στην θεά Ισις(Αφροδίτη).
HASSUNA SAMARRA
Τώρα οι ίδιοι Αρχοντες,ενσαρκωμένοι με τις 13 οικογένειες των  "Μαύρων" Ευγενών, θέλουν να δημιουργήσουν μια σκοτεινή αυτοκρατορία τρόμου,στην ίδια ακριβώς περιοχή,για να καταστείλουν ακόμα περισσότερο την ενέργεια της θεάς Ισις(Αφροδίτη) η οποία είναι των φωτεινών δυνάμεων και γι'αυτό πήραν και το όνομα ISIS.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:Ο Erik Dean Prince (γεννημένος στις 6 Ιουνίου 1969) είναι Αμερικανός επιχειρηματίας και πρώην αξιωματικός του US Navy SEAL , γνωστός για την ίδρυση κυβερνητικών υπηρεσιών και της εταιρείας ασφάλειας Blackwater USA, γνωστής σήμερα ως Academi . Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος μέχρι το 2009 και αργότερα ως Πρόεδρος,έως ότου η Blackwater Worldwide πωλήθηκε το 2010 σε ομάδα επενδυτών.Ο Prince ηγείται σήμερα της εταιρεία ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου του Ομίλου Frontier και είναι πρόεδρος του Χονγκ Κονγκ listed Frontier Services Group Ltd

Mάϊος 2018
--------------------
-Το ηλιακό σύστημα έχει απελευθερωθεί κατά το μεγαλύτερο μέρος.Το ξήλωμα της ομάδας "Χίμαιρα"(Chimera) συνεχίζεται. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι η μάχη μεταξύ των Φωτεινών Δυνάμεων και ορισμένων αρνητικών ομάδων του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος.
Οι Δυνάμεις του Φωτός που δρουν στην επιφάνεια του πλανήτη, εφαρμόζουν ένα σχέδιο για να λήξει η ομηρία της ανθρωπότητας και με τρόπο που δεν μπορεί να αποκαλυφθεί εδώ.

-Πριν περίπου ένα μήνα,οι δυνάμεις του σκότους,σε αιθερικό επίπεδο,εξαπέλυσαν μαζική επίθεση εναντίον των Δυνάμεων του Φωτός που δρουν στην επιφάνεια του πλανήτη. Η επίθεση όχι μόνον αποκρούστηκε, αλλά οι Δυνάμεις του Φωτός τους αποστράγγισαν ενεργειακά σε τέτοιο βαθμό, που τα υπολείμματα τους θα χρειαστούν πάρα πολύ χρόνο για να ανασυνταχθούν.
Ενήμερες από πριν οι αρνητικές οντότητες και η Cabal για την επίθεση και βέβαιοι για την επικείμενη νίκη των πατρώνων τους, επέδειξαν έξαρση της προκλητικότητας τους, με σκοπό να 

εφαρμόσουν σχέδια γενικευμένου πολέμου ελπίζοντας να επικρατήσουν στον πλανήτη. Η κατάσταση αυτή επέφερε ένα νέφος αρνητικότητας και προκάλεσε αισθήματα απαγοήτευσης για την έκβαση του αγώνα τους στους εργάτες και τους μαχητές του Φωτός, ενώ πολλοί υπέστησαν ενεργειακές επιθέσεις και αισθάνθηκαν ανεξήγητα καταπονημένοι. Το νέφος αυτό διαλύθηκε μαζί με τις συνέπειες που επέφερε και τα πράγματα οδεύουν τώρα ταχύτατα στην επιτυχία του σχεδίου διάσωσης του πλανήτη.

Εκείνο που υπάρχει είναι τα μυριάδες σκάφη των Φωτεινών Δυνάμεων γύρω από τον πλανήτη που περιμένουν το σύνθημα της επέμβασης!
Κάποια των Φωτεινών Δυνάμεων,πιο εξελιγμένα από τα σκάφη του Πλειάδιου Στόλου,έχουν αρχίσει να ενεργοποιούν και να προετοιμάζουν ορισμένους σημαντικούς ανθρώπους,για να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν πριν και κατά την εκδήλωση της μεγάλης ανατροπής στον πλανήτη.
Η διαδικασία αυτή δυνατόν να ενεργοποιήσει όλα τα καταπιεσμένα ενεργειακά πρότυπα και συστήματα πεποιθήσεων και σκοπός της είναι να δοκιμάσει την ετοιμότητα του πληθυσμού της επιφάνειας για το μεγάλο Γεγονός ης Έλευσης.

-Στις 1/5/18 εισήλθε εντός του ηλιακού μας συστήματος η αστροπολιτεία "Προκρούστης",της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας,η οποία είναι πέντε φορές μεγαλύτερη της Γης.Η ονομασία αυτή σημαίνει πως είναι σκάφος "Πριν την Κρούση".Διαθέτει όλα τα εξελιγμένα πολεμικά συστήματα και άριστα εκπαιδευμένο στρατό.
Η υπερτεχνολογία  αυτή προέρχεται από τον Ήφαιστο και η κύρια αποστολή της είναι να κάνει ενεργειακό καθάρισμα στο ηλιακό μας σύστημα.
Το ξεκαθάρισμα αυτό περιλαμβάνει την καταστροφή βάσεων του σκοτεινού ιερατείου και των σκοτεινών δικτύων που μολύνουν τους άλλους πλανήτες.
Από την αστροπολιτεία αυτή εξήλθαν θυγατρικά σκάφη με κύρια αποστολή την καταστροφή 
ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ
πληρωμάτων αποστατών στο Αφγανιστάν,των οποίων σκάφη είχαν υποστεί βλάβες και δεν μπορούσαν να φύγουν.
Επίσης από την αστροπολιτεία "Προκρούστης" βγήκε μεγάλο "θυγατρικό" σκάφος το οποίο πήγε στα σύνορα Αυστρίας-Γαλλίας και κατέστρεψε μεγάλο αποστατικό σκάφος την στιγμή που ετοιμαζόταν να φύγει,μετά από βλάβη που είχε υποστεί.
Η αποστολή αυτή συνεχίσθηκε με σκοπό την επιτάχυνση της διαδικασίας αφύπνισης των κατοίκων της Γης.Επίσης μια άλλη ομάδα μικρότερων σκαφών της αποστολής αυτής ανέλαβε την σύλληψη διάφορων αποστατών εντός του πλανήτη, που κυκλοφορούν με ανθρώπινη μορφή μέσα στις μεγαλουπόλεις. Έχουν γίνει αρκετές συλλήψεις και έχουν οι αποστάτες μεταφερθεί σε ειδικό διαμορφωμένο σκάφος-φυλακή για την περαιτέρω διαδικασία αποσύνθεσης τους.
Η επιχείρηση αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη αυτό το διάστημα για να καθαριστεί ο πλανήτης Γη μια για πάντα. Μέχρι τώρα διαφεύγει ο αρχηγός των αποστατών και συνεχίζονται οι προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση.

-Στις αρχές Μαϊου ο Πλειάδιος Στόλος άρχισε να χρησιμοποιεί την πνευματική ενεργοποίηση των ορισμένων σημαντικών ανθρώπων στην επιφάνεια του πλανήτη και σε πλήρη ευθυγράμμιση με την ελεύθερη τους βούληση.Ο σκοπός της ενεργοποίησης αυτής θα παραμείνει προς το παρόν διαβαθμισμένος.
Η εφαρμογή της ενεργοποίησης αυτής δυνατόν να περιλαμβάνει οράματα,διαυγή όνειρα,αφυπνίσεις κουνταλίνι και ταχύ μετασχηματισμό των συστημάτων των πεποιθήσεων των ατόμων στα οποία απευθύνεται.
Εάν αντιμετωπίζετε τέτοιου είδους παρενέργειες, οφείλονται στην ενεργοποίηση αυτή,να παραμένετε ήρεμοι και να μην ενεργείτε παρορμητικά, ειδικά στις στενές σας προσωπικές σχέσεις.

-Στις 20/5/18 τα ηλιακό παρατηρητήριο thw NASA,Lasco C3,παρατήρησε μία τεράστια ημιδιαφανή σφαίρα η οποία δείχνει να πλησιάζει τον 'Ηλιο.
Πιθανώς είναι εξωγήϊνο σκάφος μεγέθου "αστροπολιτείας" το οποίο μάλλον εισήλθε στο τεράστιο κοσμοδρόμιο που υπάρχει στο εσωτερικό του 'Ηλιου.Υπενθυμίζουμε ότι το κοσμδρόμιο αυτό είναι τεχνιτό και έχει κατασκευασθεί εδώ και πολλά χρόνια από τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους.Η διάμετρος του είναι περίπου 500.000 χλμ.
Οι Αστροπολιτείες των Ανδρομέδιων είναι τεράστιες και έχουν διάμετρο 2-5 φορές την διάμετρο του πλανήτη μας.
Δείτε το βίντεο:https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=C_3O-yoBMrw

-Ολόκληρο το ηλιακό σύστημα στις 23/5/18 εισήρθε σε νέα φωτονική ζώνη,την "Αργυρή Ζώνη", με αποκορύφωμα την 22/11/18 όπου θα διαπεράσει την "Χρυσή Αστρική Πύλη" και θα εισέλθει σε πεδίο με ακόμα πιο αυξημένες φωτονικές ενέργειες, που θα σηματοδοτήσουν τις προγραμματισμένες αλλαγές στον ανθρώπινο γενετικό κώδικα, αλλά και στο λεγόμενο ascension of the humanity(ανάληψη της ανθρωπότητας). Η ολική μετάβαση θα έχει πραγματοποιηθεί χωρίς καμιά αναβολή, μέχρι το έτος 2024.
Οι Φωτεινές Δυνάμεις έχουν δώσει μυστικές τεχνολογίες σε διάφορες εταιρείες για να τις κατασκευάσουν, οι οποίες και θα κάνουν την εμφάνιση τους στους επόμενους τρεις μήνες.
ΖΩΝΗ ΦΩΤΟΝΙΩΝ
Οι περισσότερες αρνητικές οντότητες στον πλανήτη έχουν εξοντωθεί, ενώ δόθηκε άδεια σε πολλές εξωγήινες οντότητες να παραμείνουν και να παρακολουθήσουν σαν ουδέτεροι παρατηρητές την μετάβαση της ανθρωπότητας προς το φως.
Παράλληλα το υφιστάμενο χρηματοπιστωτικό σύστημα θα δεχτεί ένα ισχυρό κτύπημα, καθώς με την βοήθεια των Φωτεινών Δυνάμεων δημιουργείται ένα νέο διαδίκτυο με την τεχνολογία Blockchain, στο οποίο ο καθένας θα συναλλάσεται ελεύθερα παρακάπτοντας το τραπεζικό σύστημα.
Όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν με την βοήθεια του Ανωτάτου Συμβουλίου των 12 Σοφών της Ανδρομέδας, που εδρεύει στον δορυφόρο του Διός Γανυμήδη και παρακολουθεί την πορεία της ανθρωπότητας.

-Η ανθρωπότητα περνά σήμερα τις πιο κρίσιμες στιγμές στην ιστορία της. Ο κίνδυνος έκρηξης πολέμου στη Μ. Ανατολή με υπεύθυνους τους ελεγχόμενους από την Cabal Ισραηλινούς και Σαουδάραβες είναι τόσο μεγάλος, που ανάγκασε τους Πλειάδιους να κατεβάζουν τα σκάφη τους χαμηλά για να έχουν καλύτερη επιτήρηση της περιοχής.
Ένας από τους λόγους που οι Πλειάδιοι θέλουν να επιτηρούν αυστηρά την περιοχή, είναι ο έλεγχος των αστρικών πυλών στην Συρία, από τις οποίες δύνανται να κατεβάσουν ακαριαία στρατεύματα και υλικό αν παραστεί ανάγκη.
Ο συναγερμός που ενεργοποίησε πρόσφατα (3/5/18)την συριακή αεράμυνα, η οποία εκτόξευσε εκατοντάδες πυραύλους εναντίον ιπταμένων στόχων και που αργότερα αποδόθηκε πως ήταν λανθασμένος επειδή οφειλόταν σε ηλεκτρονική επίθεση του Ισραήλ.Δεν ήταν όμως καθόλου λανθασμένος, αφού η συριακή αεράμυνα εγκλώβιζε Πλειάδια σκάφη τα οποία εκινούνταν χαμηλά και έβαλλε εναντίον τους,χωρίς να τα γνωρίζει.

Ιούνιος 2018
-------------------
-Ο γήινος στόλος των διαφόρων Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων (SSP), διατάχτηκε να προσεδαφιστεί στον πλανήτη. Προειδοποιήθηκαν όλοι όσοι συμμετείχαν στα προγράμματα αυτά, ότι πρόδωσαν την ανθρωπότητα, αφού με πόρους που άντλησαν παράνομα από την ίδια, έδρασαν μυστικά δημιουργώντας αποικίες στο διάστημα και χρησιμοποιούσαν την προηγμένη τεχνολογία που είχαν στην διάθεση τους προς ίδιον όφελος. Οποιαδήποτε απόπειρα απόδρασης θα τιμωρείται παραδειγματικά.

-Από τις αρχές Ιουνίου ανώτερος τεράστιος στόλος των Διαγαλαξιακών Ανδρομέδιων Δυνάμεων αφίχθει στην Γη με επικεφαλής τον Μέγα Αλέξανδρο με κύρια αποστολή την προστασία των Ελλάνιων(πραγματικών Ελλήνων) και την καταστροφή των εχθρών τους,όταν πάρει διαταγή από τον Δία.
Εδώ πρέπει να υπενθυμίσω ότι στον γεωγραφικό χώρο της Ελλάδος κατοικούν περίπου τρία εκατομύρια με ελληνικό DNA.Tα υπόλοιπα επτά περίπου εκατομμύρια είναι απλώς "ελληνόφωνες"οι οποίοι προέρχοντα από διάφορες φυλές που ήρθαν κατά την αρχαιότητα στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκαν,π.χ οι λεγόμενοι "γεφυραίοι" οι οποίοι ήταν εβραίοι του Μωύση και έφυγαν από το Σινά κατά την λεγόμενη "έξοδο" και εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα.
Σε όλο όμως τον πλανήτη υπάρχουν 120 εκατομμύρια με ελληνικό DNA και οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν.

-Τελεσίγραφο των Φωτεινών Δυνάμεων στις επίγειες "δυνάμεις αντίστασης".
Επειδή εδώ και έξη μήνες έχει διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει κανένας εξωγήινος κίνδυνος για τον πλανήτη,οι Φωτεινές Δυνάμεις προειδοποίησαν τις γήινες δυνάμεις αντίστασης πως καθυστερούν αδικαιολόγητα στην εξουδετέρωση της Cabal και πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τότε θα επέμβουν οι ίδιες για να αποκαταστήσουν την τάξη και για να οδηγήσουν την ανθρωπότητα στο φως!
Μάλιστα έδωσαν λήξη του τελεσιγράφου στις 22/11/18 χωρίς καμιά άλλη αναβολή, διαφορετικά θα επέμβουν οι ίδιες. Και τούτο γιατί ολόκληρο το ηλιακό σύστημα εκείνη την ημέρα θα διαπεράσει την "Χρυσή Αστρική Πύλη" (Golden Stargate) και θα εισέλθει σε πεδίο με αυξημένες φωτονικές 
ενέργειες, που θα σηματοδοτήσουν τις προγραμματισμένες αλλαγές στον ανθρώπινο γενετικό κώδικα, αλλά και στο λεγόμενο Ascension of the Humanity. Ο πλανήτης είναι βαρυφορτωμένος με επτά δισεκατομμύρια άτομα τα οποία στενάζουν κάτω από τον ζυγό της Cabal,στα περισσότερα των οποίων οι δονήσεις βρίσκονται σε απαράδεχτα χαμηλά επίπεδα.
Κύριο επιχείρημα των γήινων δυνάμεων για την αργοπορία τους είναι η θέση των "Λευκών Καπέλων"(θετικές δυνάμεις στρατιωτικών των ΗΠΑ),τα οποία αναφέρουν πως οι δυνάμεις της Cabal διαθέτουν τεράστιες ποσότητες οπλισμού και θα προκληθεί αιματοχυσία αν δεν αφοπλιστούν πρώτα.

-Σκάφη των Φωτεινών Δυνάμεων μετέφεραν στον πλανήτη διάφορα είδη εντόμων από άλλους πλανήτες,τα οποία επιτίθενται στα διάφορα μεταλλαγμένα έντομα που δημιούργησε η Cabal για να καταστρέψει την γεωργική παραγωγή και ταυτόχρονα να πουλούν οι βιομηχανίες της τα διάφορα φυτοφάρμακα για την καταπολέμηση τους, τα οποία μολύνουν ανεπανόρθωτα το περιβάλλον.

-Ο καθαρισμός των ανωτέρων στρωμάτων της ατμόσφαιρας από τους ρύπους συνεχίζεται ενώ Πλειάδια σκάφη ανέλαβαν τώρα και τον καθαρισμό των θαλασσών.

-Πρόσφατα,πληροφορίες που διαρρέουν από την Ρωσία και κάνουν τους στρατηγούς της Cabal να μην κοιμούνται, αναφέρουν πως η Ρωσία βρίσκεται στο τελικό στάδιο κατασκευής ενός μεγάλου σκάφους αντιβαρύτητας (AGC), το οποίο θα χρησιμοποιηθεί σαν διαστημικό ιπτάμενο 
αεροπλανοφόρο!
Κάποιες πληροφορίες μάλιστα επιμένουν πως το ρωσικό σκάφος αντιβαρύτητας έχει αποπερατωθεί και βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμών.
Το σκάφος αυτό είναι προϊόν συνεργασίας των Ρώσων με φιλικές προς την ανθρωπότητα εξωγήινες δυνάμεις, οι οποίες και τους παρέχουν την απαραίτητη τεχνολογία.

-Υποβρύχιο του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ,κατόπιν διαταγής τηςCabal, εκτόξευσε πύραυλο κατά του "Airforce One",το οποίο μετέφερε τον Τrump στην Ουάσινγκτον,όταν αποχώρησε στις 9/6/18 Ιουνίου από την διάσκεψη των G7 που πραγματοποιήθηκε στον Καναδά. Δύο αγνώστου ταυτότητας σκάφη που συνόδευαν το προεδρικό αεροσκάφος, κατέστρεψαν τον πύραυλο στον αέρα πριν πλήξει τον στόχο του.
Τα σκάφη αυτά δεν ήταν εξωγήινα, αλλά τριγωνικά σκάφη τύπου TR-3B, που ανήκουν στον γήινο στόλο του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος (Earth Alliance Space Fleet), ο οποίος διετάχθη από τις Φωτεινές Δυνάμεις να προσεδαφιστεί.
Παρόμοια σκάφη επιδείχθηκαν στον Βορειοκορεάτη ηγέτη όταν οι Κινέζοι τον μετέφεραν στην Κίνα 
TR-3B
πριν την συνάντηση του με τον Τrump. Αφού του εξήγησαν για την μάχη που διεξάγεται εναντίον της Cabal και την συνεργασία που έχουν με τον Τrump για τον σκοπό αυτόν, του έκαναν επίδειξη των δυνατοτήτων των σκαφών αυτών, που τέτοια διαθέτουν και οι ΗΠΑ, και τι πρόκειται να συμβεί στην Βόρεια Κορέα αν εξακολουθήσει τις πυρηνικές δοκιμές και συγκρουστεί μαζί τους. Ο Κim Yong Un ανέκρουσε πρύμνα, επέστρεψε στην χώρα του και αφού προέβη σε εκκαθαρίσεις στον στρατό, συνάντησε τον Τrump στην Σιγκαπούρη, υπογράφοντας την γνωστή συμφωνία.

Στην συνέχεια ο Trump συνέχισε το ταξίδι του για την Σιγκαπούρη για να συναντηθεί στις 10/6/18 με τον ηγέτη της Β.Κορέας Kim Yong Un.Η Cabal είχε τοποθετήσει στην τοποθεσία που έγινε η σύσκεψη,μικρό πυρηνικό όπλο,το οποίο όμως απενεργοποίησαν οι Πλειάδιοι οι οποίοι πάντα τον ακολουθούν για προστασία.
Κατά την αναχώρηση του Trump για την επιστροφή του στις ΗΠΑ,η Cabal εκτόξευσε πυραύλους στο "Airforce One" τους οποίους κατέστρεψαν δύο Πλειάδια σκάφη τα οποία πάντα ακολουθούν το προεδρικό αεροσκάφος.

-Χιλιάδες παιδιά που ελευθερώθηκαν από τα διάφορα κυκλώματα παιδόφιλων, μεταφέρθηκαν σε άλλους πλανήτες και υποβάλλονται σε θεραπεία για να απαλλαγούν από τα τραύματα που τους δημιούργησαν οι παιδόφιλοι. Παράλληλα εκπαιδεύονται για να ανέλθουν σε ανώτερα ψυχικά και πνευματικά πεδία. Τα παιδιά αυτά θα μεταφερθούν στη Γη και θα αποτελέσουν το προζύμι της νέας κοινωνίας που προετοιμάζεται για τον πλανήτη.

-Πρόσφατα,σκάφη της Μεγάλης Ανδρομέδας επενέβησαν διορθωτικά, ελαττώνοντας την πίεση που ασκείται στο ρήγμα του Αγίου Ανδρέου της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ, μειώνοντας τις πιθανότητες έκρηξης μεγάλου σεισμού που θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλο αριθμό θυμάτων στις πυκνοκατοικημένες περιοχές της Καλιφόρνιας και αλλού.

-Μετά την λήξη του Μουντιάλ, αναλαμβάνει δράση ο Putin. Οι Φωτεινές Δυνάμεις τον εξουσιοδότησαν να ξεκαθαρίσει εντελώς τις εστίες της Cabal στην Ουκρανία, στη Συρία, στο Ισραήλ, στην Σ. Αραβία και στο Ιράν. Όλα αυτά συμφωνήθηκαν μεταξύ του αρχηγού των Ενόπλων 
Δυνάμεων των ΗΠΑ στρατηγού Dunford και του αρχηγού του ρωσικού επιτελείου στρατηγού Valery Gerasimov, σε πρόσφατη συνάντηση τους στο Ελσίγκι.

-Το πρόσφατο εκτελεστικό διάταγμα του Τrump προς το Υπουργείο Άμυνας και το Πεντάγωνο να συγκροτήσουν έκτο τμήμα στις Ένοπλες Δυνάμεις, με την ονομασία Διαστημική Στρατιωτική Δύναμη, αφορά την εφαρμογή της συμφωνίας μεταξύ της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας και των Μεγάλων Δυνάμεων, όπως προβούν αφού προετοιμάσουν τους λαούς τους, στην μεγάλη αποκάλυψη "ότι υφίσταται εξωγήινη ζωή και ότι οι φωτεινοί εξωγήινοι είναι εδώ δίπλα μας και μας προστατεύουν".

Ήδη ο Τrump απέσπασε από την Cabal,θέτοντας υπό τον έλεγχο του και τα τρία Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα των ΗΠΑ,όπως συμβαίνει με την Ρώσία και την Κίνα που διαθέτουν από ένα.Τα σκάφη των προγραμμάτων αυτών συνιστούν τώρα τον Διαστημικό Στόλο της Γήϊνης Συμμαχίας (Earth Aliance Space Fleet).Έτσι ανοίγει ο δρόμος για την ενημέρωση της ανθρωπότητας από τις Μεγάλες Δυνάμεις,όπως τις προέτρεψαν να κάνουν οι Δυνάμεις του Διός.

-Στις 28/6/18 τέσσερεις δορυφόροι, ένας ρωσικός, ένας αμερικανικός, ένας κινεζικός και ένας ιαπωνικός,ετέθησαν σε τροχιά, εφοδιασμένοι με ένα λογισμικό υψηλής τεχνολογίας που το κατασκεύασαν οι Πλειάδιοι και έχουν καταλάβει στρατηγικά σημεία καλύπτοντας όλο τον πλανήτη. Το λογισμικό αυτό δεν μπορεί να παραβιαστεί και όταν τεθεί σε λειτουργία,οι επίγειες Δυνάμεις Αντίστασης θα θέσουν υπό τον έλεγχο τους το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, αποσπώντας 
το από τα χέρια της Cabal. Εκείνο που απομένει είναι να δηλώσει "έτοιμος" ο Τrump, αφού πρώτα 
δώσει κάποια καίρια κτυπήματα στα ανώτερα στελέχη της Cabal που εξακολουθούν να δυναστεύουν την χώρα του. Ήδη ο τέως πρόεδρος Barac Οbama προειδοποιήθηκε να σταματήσει κάθε δραστηριότητα προς όφελος της χαζαρικής  συμμορίας (Cabal)και φέρεται να δήλωσε ότι θα υπακούσει.
Μετά απ'αυτό η Cabal ξεκίνησε μια υπόγεια εκστρατεία διαβάλλοντας με κάθε τρόπο τους Πλειάδιους. Τους αποκαλεί άθεους και πως αν επικρατήσουν θα καταστρέψουν τον πλανήτη, τον οποίο θέλουν να σκλαβώσουν προς ίδιον όφελος.

Παρατήρηση
-----------------
Πολλοί άνθρωποι που γνωρίζουν περί Ολυμπίων κλπ,νομίζουν, ότι όταν γίνει η λεγόμενη "Ελευσης ή κατ'άλλους Γεγονός",ότι θα δουν αυτές της οντότητες.Κάνουν όμως λάθος,θα τους δούν μόνο αυτοί που θα έχουν επιλεχθεί από τους Ολύμπιους και οι οποίοι θα έχουν περάσει στην 5η διάσταση.
Επίσης οι οντότητες αυτές θα εισέλθουν σε σώματα επιλεγμένων γηίνων για να εκτελέσουν τις αποστολές τους.Ηδη πάρα πολλοί έχουν εισέλθει σε ανθρώπινα σώματα για συγκεκριμένες αποστολές.
Αυτά δεν τα λέω εγώ,προέρχονται από μήνυμα των Ολυμπίων.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Το άρθρο θα συνεχισθεί με το Β' Μέρος,"Διεθνείς Εξελίξεις" και θα δημοσιευθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου 2018.Αν έχουν προκύψει και νέα διαπλανητικά γεγονότα,θα δημοσιευθούν σ'αυτό.


30/6/2018                                                                 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                                    ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  εα




ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.

-Προσωπικές πληροφορίες
-Αναρτήσεις των φίλων, Νίκου Καστάνια και  Γιώργου Βουδούρη στο facebooc,
τους οποίους ευχαριστώ για την βοήθεια της συγγραφής του άρθρου μου.

-http://recreatingbalance1.blogspot.com
-https://en.wikipedia.org
-https://www.youtube.com
-https://spherebeingalliance.com
-https://www.icmec.org
-https://onvampires.wordpress.com
-http://qvrc.blogspot.com-
-http://siberiantimes.com
-https://www.rt.com
-http://www.n2yo.com
-https://www.nasaspaceflight.com
-https://prepareforchange.net
-https://www.commondreams.org
-https://spherebeingalliance.com
-https://www.independent.co.uk
-https://www.icmec.org
-http://2012portal.blogspot.se
-http://thenightsky.org/athena.html
-https://www.independent.co.uk
-https://galacticconnection.com
-Veteran to day
-https://www.veritasgalacticsweden.net
-https://prepareforchange.net
-http://awarenessact.com
-http://exopolitics.org
-http://www.bibliotecapleyades.net
-http://www.metahistory.orginfognomonpolitics
-http://arcturi.blogspot.com
-https//agupubs.onlinelibrary.wiley.com
-http://www.infognomonpolitics.com
-https://ancient-code.com
-http://afipnisoy.blogspot.gr
-https://master-lista.blogspot.gr
-https://images.nasa.gov


https://perseasorion.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters