Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Στελέχη του Πυροβολικού και του Μηχανικού οι συλληφθέντες από τους Τούρκους στον Έβρο


 

Ο ένας του Πυροβολικού κι ο άλλος του Μηχανικού, είναι οι δύο στρατιωτικοί που συνελήφθησαν από Τούρκους στις Καστανιές του Έβρου.
Προφανώς τις περιπολίες δεν μπορούν να τις κάνουν μόνο Πεζικάριοι ή άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων, αλλά όπως επισημαίνουν στρατιωτικοί που υπηρετούν στην περιοχή, οι δύο συνάδελφοί τους δεν μπορούν να χαρακτηριστούν έμπειροι, σ΄ ότι έχει να κάνει με την γνώση της περιοχής που περιπολούσαν.

Αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχουν κάνει λάθος οι δικοί μας στρατιωτικοί, όπως ανΕξηγήτως υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του το ΓΕΣ.

Αν ισχύουν αυτές οι πληροφορίες ,τότε δημιουργούνται κάποια ερωτήματα:
•Δεν θα ΄πρεπε τέτοιες μέρες να επιλέγονται οι πιο έμπειροι;

• Είναι αλήθεια ότι στον Έβρο έχουν σημειωθεί κι άλλα επιθετικά επεισόδια από την πλευρά των Τούρκων;

•Βρίσκονταν σε ελληνικό ή τουρκικό έδαφος οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί; Και γιατί επιμένει το ΓΕΣ να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουν περάσει κατά λάθος οι δικοί μας στο τουρκικό έδαφος κι όχι οι Τούρκοι στο ελληνικό.


https://www.militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters