Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Συνεχίζει να μας…τρολάρει-Ο Πολάκης άλλαξε τα «λάδια» στο νοσοκομείο Σαντορίνης!-Στη διοίκηση ένας μηχανικός, ένας γευσιγνώστης ελαιολάδου και ένας πωλητής λαμπτήρων

Ειδικότητα στα λάδια έχει η νέα διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας. Μετά τον Χαράλαμπο Πανοτόπουλο, που διατηρούσε συνεργείο με μοτοσικλέτες και πλέον ανέλαβε χρέη διοικητή στο νοσοκομείου Σαντορίνης ως αντιπρόεδρος της Α.Ε.Μ.Υ., ο νέος διοικητικός υποδιευθυντής ειδικεύεται στη γευσιγνωσία ελαιολάδου, όπως σημειώνει ο ίδιος στο βιογραφικό του.

Πρόκειται για τον 39χρονο Γιάννη Χρονάκη από το Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος εξάσκησε το πτυχίο λογιστικής στο ελαιοτριβείο του πατέρα του. Μάλιστα εγκατέλειψε τις ακαδημαϊκές του σπουδές προκειμένου να ασχοληθεί αποκλειστικά με την οικογενειακή επιχείρηση που είχε ως αντικείμενο την εμπορία στην εσωτερική αγορά χύμα ελαιολάδου, αλλά και την εξαγωγή του. Ο κ.Χρονάκης είναι ο νέος διοικητικός υποδιευθυντής του νοσοκομείου Σαντορίνης με μισθό περίπου 1.800 ευρώ.

Προϊστάμενος του Γιάννη Χρονάκη είναι ο Γιώργος Τσιαντής, το βιογραφικό του οποίου επίσης δεν φαίνεται να έχει σχέση με τα νέα του καθήκοντα. Ο νέος διοικητικός διευθυντής του νοσοκομείου Σαντορίνης εργαζόταν στις πωλήσεις εταιρείας λαμπτήρων αλλά και εταιρείας με οδοντόκρεμες. Με αυτά τα προσόντα ανέλαβε με μισθό περίπου 2.500 ευρώ .
 https://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters