Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Σοκ: Μας κήρυξαν το πόλεμο η NASA, η Λέσχη Μπιλντερμπέργκ και οι Ιλλουμινάτοι και θέλουν να μας εξοντόσουν! – ΕΓΓΡΑΦΑ

ΛΕΝΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ότι είναι… ΑΥΤΟΙ που είναι πίσω από όλα τα ΚΑΚΆ που γίνονται στον κόσμο!: τις τρομοκρατικές επιθέσεις, τους αεροψεκασμούς, τη δηλιτιρίαση του αέρος, του νερού, των τροφίμων κ.ο.κ. …!!!…




ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ πως μας ΜΙΣΟΥΝ και πως είναι όντως…ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ που είναι ο…ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ…!!!….


Τις ακόλουθες πληροφορίες μας τις παρείχε η μεγάλη ερευνήτρια κα Deborah Tavares, στο παρακάτω βίντεο, που είναι πολύ γνωστή ανάμεσα κύκλους πολλών εκατομμυρίων αντινεοταξίτων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Ήταν ΑΥΤΗ που μας προειδοποίησε πριν 2 χρόνια ότι οι Ιλλούμινατοι εμπρόκειτο να κάψουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ όλη την…ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ και…ΙΔΟΥ Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ όλων όσων έλεγε τότε: Η ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΓΩ!!! Αυτή τεκμυριώνει όλα όσα λέει με…ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ.

Αυτή η γυναίκα είναι ΦΟΒΕΡΗ και τίποτε από όλα όσα μας βγάζει στη φορά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΗΒΗΤΗΘΕΊ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Οι ίδιες σκοτεινές δυνάνεις είναι αυτές που έχουν βάλει στόχο και την…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ με διάφορους τρόπους!


______________________

Η μυστική λέσχη Bilderberg (Μπίλντερμπέργκ) κήρυξε τον πόλεμο στην ανθρωπότητα το 1954!…

Δείτε και το σχετικό παρακάτω βίντεο….
Η ακόλουθη έκθεση έτυχε να δημοσιευθεί τον Ιούλιο του 2001, μόλις λίγους μήνες πριν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001!
Η κα Deborah Tavares εκθέτει μυστικό -όμως ΑΝΟΙΚΤΟ!- έγγραφο της ΝΑΣΑ με τίτλο «Το Έγγραφο του Μελλοντικού Πολέμου της NASA», που βρίσκεται στους κεντρικούς υπολογιστές της NASA και πραγματεύεται με τους στόχους των…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ (ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΩΝ) και την αποτυχία των ανθρώπων ως είδους. Υποστηρίζουν ότι είμαστε πάρα πολύ μεγάλοι, νοθροί, ευαίσθητοι και βαρείς, κοστίζουμε πάρα πολύ για να συντηρηθούμε και τώρα έχουμε αρνητική αξία και πρέπει να αντικατασταθούμε. Μιλούν για τις μυριάδες πιθανών τρόπων με τους οποίους θα μας σκοτώσουν, μερικοί από τους οποίους χρησιμοποιούνται σήμερα είναι πολύ εμφανείς.
Μια επικεφαλίδα διαβάζει ως εξής: «ΡΟΜΠΟΤ, ΣΆΙΜΠΟΡΓΚ & ΆΝΘΡΩΠΟΙ» (ROBOTS, CYBORGS AND HUMANS) και πραγματεύεται με την ατζέντα για τον μετανθρωπισμό• Δύο άλλες λέγουν «Η σύλληψη και οι βασανισμοί Αμερικανών στο ζωντανό χρώμα» και «Εκμεταλλευτείτε το σύνδρομο CNN» που μιλάνε από μόνες τους!
Τα ίδια έγγραφα της NASA μιλάνε για το πώς η κυβέρνηση θα στήνει…τρομοκρατικές επιθέσεις και θα χρησιμοποιήσει δυαδικά βιολογικά όπλα. Θα χρησιμοποιήσουν ΕΜΡ, που σημαίνει ηλεκτρομαγνητικοί παλμοί, για να μας επιτεθούν και συχνότητες ακτινοβολίας ενάντια στον εγκέφαλό μας και πολλά άλλα!

Επίσης, χρησιμοποιούν τη μικροσκοπική σκόνη ως όπλο ενάντια στους ανθρώπους. Λένε ότι αυτή η μηχανισμένη σκόνη μικρού μεγέθους, η οποία διανέμεται ως αεροζόλ και εισπνέεται στους πνεύμονες, τρυπάει μηχανικά στον πνευμονικό ιστό και εκτελεί διάφορες παθολογικές αποστολές. Λένε αυτό ένα νέο είδος πολέμου και είναι νόμιμο!
Οι Πεφωτισμέμποι πιστεύουν ότι έχουν πετύχει πρόσφατα την αθανασία, δεν παθαίνουν τον καρκίνο και χρησιμοποιούν ειδικά τσίπ και άλλες ιατρικές άμυνες για να αποτρέπουν τις συχνότητες που στοχεύουν στο 100 τοις 100 του πληθυσμού.
Στο 7ο λεπτό και μετά, εκθέτει επίσης ένα άλλο έγγραφο “Silent Weapons for Future Wars”, δηλ., «Αθόρυβα όπλα για σιωπηλούς πολέμους», που ήταν η πολιτική Bilderberg που ανακοινώθηκε κατά την πρώτη σύσκεψη Bilderberg τον Μάιο του 1954, οπότε η ελίτ κήρυξε τον…ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ σε εμάς και περιέγραψε τις στρατηγικές που θα χρησιμοποιούσε για τον έλεγχο του ανθρώπινου πληθυσμού! Δηλώνει συγκεκριμένα ότι τα έγγραφα αυτά δεν πρέπει να δημοσιοποιούνται επειδή είναι μια κήρυξη πολέμου εναντίον του λαού!
Αυτό το έγγραφο μαζί με το έγγραφο “Iron Mountain”, δηλ., «Σιδερένιο βουνό», μιλά για έναν συνδυασμό ακαταμάχητων επιθέσεων στην ανθρωπότητα και πώς θα ελέγξουν την ανθρωπότητα. Λένε πώς θα χρησιμοποιούν (και τα χρησιμοποιούν ήδη!) αεροψεκασμούς, νάνο-ίνες, έξυπνη σκόνη, φθόριο, μεταλλαγμένα τρόφιμα, εμβόλια, ακτινοβολία, επιθέσεις συχνότητας και EMP, αλλαγή κλίματος, εκπαίδευση, τα ΜΜΕ κ.λπ. για να μας ελέγχουν! 

Επαναδιαμορφώνουν την ιστορία και την επιστήμη για την Ατζέντα 21 τους που έχει να κάνει με την σηρηρία του πλανήτη από τους «κακούς ανθρώπους» που τον καταστρέφουν, κτλ. Αυτός είναι ένας πόλεμος εναντίον του λαού και μπορούμε τώρα να δούμε για τον εαυτό μας το εν λόγω έγγραφο κήρυξης πολέμου.

Δείτε τώρα τα σχετικά έγγραφα και βίντεο!…

Εδώ είναι το εν λόγω έγγραφο της ΝΑΣΑ ..  https://joseywales1965.files.wordpres…

The Iron Mountain Report (Η έκθεση Σιδερένιο βουνό) .. https://joseywales1965.files.wordpres…

Silent Weapons 4 Quiet Wars document (Αθόρυβα όπλα για σιωπηλούς πολέμους) .. https://joseywales1965.files.wordpres…

NASA: The End Of Mankind “Leaked Document” 2013 Whole Video (Το έγγραφο που διεύρρευσε: NASA: Το τέλος της ανθρωπότητας “διαρρεύσει έγγραφο”) .. https://www.youtube.com/watch?v=eN4XI…

Η μεταγραφή ολόκληρης της συνέντευξης με την κα Deborah .. https://joseywales1965.wordpress.com/…

-με πληροφοριες από το κανάλι Youtube Tony T

 

 

Διαβάστε και το άρθρο μου με τίτλο «ΙΔΟΥ το μεγάλο όπλο με ΛΕΪΖΕΡ του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ…«ΑΘΗΝΑ» που έρχεται να μας κάψει όλους! Πίσω από τις φωτιές στην Καλιφόρνια ΤΟ ΙΔΙΟ!» για όλες τις λεπτομέριες!

 



http://greeknewsondemand.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters