Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ «ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ» ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΛΑΪ-ΠΛΑΪ .


δενδιας μασονοι


Ο «ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ» ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ- ΑΠΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΡΩΕΙ ΦΑΠΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΑΔΑΚΙΑ!

“Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους, και δεν με ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους του.” Mayer Amschel Rothschild
Μελετώντας το χρονικό της προσπάθειας επιβολής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, εύκολα διαπιστώνει κανείς τον παρασκηνιακό ρόλο που έχουν παίξει κι εξακολουθούν να παίζουν κάποιοι άνθρωποι, προσπαθώντας να ελέγξουν ολόκληρο τον κόσμο.

Μερικοί οπό τους ανθρώπους αυτούς μάλιστα, φαίνεται να κρύβονται πίσω από κάθε πολιτικοοικονομική εξέλιξη της σύγχρονης ιστορίας.
Ανήκουν στα τραστ των υπερπλουσίων ή δρουν για το συμφέρον των μεγαλύτερων οικονομικών κολοσσών, σχεδιάζοντας ένα ζοφερό μέλλον για την ανθρωπότητα. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν τεράστιες περιουσίες και νέμονται τον παγκόσμιο πλούτο, ενώ η οικονομική τους δύναμη τους παραχωρεί απεριόριστο ποσοστό εξουσίας.

Μία από τις οικογένειες των μεταπαικτών είναι αυτή των Ρότσιλντ.
Η εβραϊκής καταγωγής οικογένεια των Ρότσιλντ κυριάρχησε για έναν σχεδόν αιώνα στο παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα και τα μέλη της θεωρούταν οι ισχυρότεροι τραπεζίτες στον κόσμο. Ακόμη κι όταν προτίμησαν να περάσουν στο παρασκήνιο ελέγχοντας από εκεί τις διεθνείς εξελίξεις, δεν έπαψαν ποτέ να αποτελούν μια από τις σημαντικότερες οικονομικές υπερδυνάμεις. Δεν είναι τυχαίο το ότι ο Μέτερνιχ έγραψε γι’ αυτούς στα 1818 ότι «είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στην Ευρώπη», ενώ ο ποιητής και φιλόσοφος Χάινριχ Χάινε είπε κάποτε ότι: «το χρήμα είναι ο θεός της εποχής μας και οι Ρότσιλντ οι προφήτες του.»

Μετά από αυτή την μικρή εισαγωγή για το τι εστί οικογένεια Ρότσιλντ, πάμε να δούμε ποια η σχέση της με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια
Αποκαλυπτικές φωτογραφίες με τον Δένδια απ’ το 2005 – Απ’ το αρχείο της εφημερίδας “ΚΕΘΡΟΣ”

17

Ο Δήμος Κασσωπαίων που τότε διοικούνταν απ’ τον κ. Κατσαρό του ΠΑΣΟΚ, βράβευσε τον μεγαλύτερο καπιταλιστή και τραπεζίτη της ανθρωπότητας λόρδο Ρότσιλντ, για την “κοινωνική του προσφορά”!
Τότε ο Δένδιας ήταν βουλευτής αλλά στο νησί είχαν πυκνώσει οι ψίθυροι που έλεγαν ότι ο Δένδιας έγινε στέλεχος της ΝΔ και βουλευτής γιατί ήταν ο διαχειριστής της περιουσίας των Ρότσιλντ στη Κέρκυρα…
Ακόμη και σήμερα κάτοικοι συζητούν συχνά για τις επισκέψεις του υπουργού στη βίλα του λόρδου.

DENDIAS MASONOS 2
DENDIAS MASONOS 3
DENIDAS MASONOS 1
Ο Δένδιας είχε απαντήσει στις αποκαλύψεις και δεν αρνήθηκε ότι είναι δικηγόρος των Ρότσιλντ και άνθρωπος των Εβραίων, ενώ για τις σχέσεις του με την μασονία αρκέστηκε να δηλώσει ότι έχει ‘’αρκετούς φίλους τέκτονες, καθώς στην Κέρκυρα ο τεκτονισμός έχει μεγάλη παράδοση. Αλλά ο ίδιος δεν είναι τέκτονας”.
Ο Δένδιας το 2013 έστειλε μήνυμα κατά του ρατσισμού και του αντισημιτισμού μαζί με τον υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας του Ισραήλ Γιτζάκ Αχαρόνοβιτς, στην εβραϊκή συναγωγή. Είχε προηγηθεί συνάντηση των δύο ανδρών στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.
Στις δηλώσεις του ο τότε υπουργός Προ-πο πρόσθεσε ότι το ελληνικό κράτος και η ελληνική κοινωνία του 21ου αιώνα δεν έχουν κανένα περιθώριο ανοχής απέναντι στον ρατσισμό και στον αντισημιτισμό.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters