Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ένα ακόμα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας από τους «αντιρατσιστές», «δημοκράτες» Συμμάχους μας

Οι πράκτορες - Ιστορικοί (τύφλα να 'χουν ο Βερέμης κι η Ρεπούση) και οι πράκτορες - Δημοσιογράφοι (τύφλα να 'χουν ο Παπαχελάς κι ο Τσίμας)... φρόντισαν να μην πάρει ποτέ διαστάσεις μία απίστευτη υπόθεση που προφανώς δεν διδαχτήκαμε ποτέ.Για να διαλύσουν την Ιαπωνία οι Αμερικανοί για λογαριασμό των Σιωνιστών, για να ρίξουν δύο Ατομικές Βόμβες και να
κάψουν εκατοντάδες χιλιάδες Γιαπωνέζους σε λεπτά της ώρας... για τις οποίες δούλεψαν σχεδόν αποκλειστικά ...περιούσιοι «επιζώντες του Ολοκαυτώματος» (Βλέπε και Χιροσίμα - Ναγκασάκι και άλλες Σιωνιστικές «Συμπτώσεις»...απήγαγαν κι έκλεισαν σε Στρατόπεδα Συγκέντρωσης σε Αμερικανικό έδαφος... πάνω από 120.000 Γιαπωνέζους εκ των οποίων τα 2/3 ήταν κανονικοί Αμερικανοί πολίτες!
Δηλαδή για να σκορπίσουν τον θάνατο στην Ιαπωνία, χωρίς την παραμικρή εσωτερική αντίδραση, με ένα χαρτί-διάταγμα, φυλάκισαν παράνομα και για 4 ολόκληρα χρόνια... 120.000 ανθρώπους, επιλέγοντάς τους αποκλειστικά με βάση τη φυλή ή την καταγωγή τους.
O αρχιτέκτονας αυτής της μαζικής φυλάκισης αθώων ανθρώπων ...ήταν συμπτωματικά ο περιούσιος Karl Bendetsen...
Η εμπλοκή των Αμερικανών και στους δύο Παγκόσμιους Πολέμους ήταν επίτευγμα των Rothschild. 
Μας το αποκάλυψε Εβραίος Βιομήχανος, κορυφαίο μέλος Σιωνιστικών Οργανώσεων και Σύμβουλος Αμερικανών Προέδρων, ο Benjamin H. Freedman.


Αυτοί και οι πράκτορές τους, οι δημιουργοί του Στρατοπέδου Βασανιστηρίων στο Γκουαντάναμο, αυτοί που βασάνισαν και σκότωσαν εκατομμύρια άμαχους Μουσουλμάνους ...επειδή οι τελευταίοι δεν ήθελαν να χαρίσουν τα πετρέλαιά τους στους Rothschild και τους Rockefeller... σήμερα μας διδάσκουν Ανθρώπινα Δικαιώματα.

πηγή
http://antizitro.blogspot.gr/2017/02/blog-post_32.html

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters