Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΩΝ ( Άρθρο της Δικηγόρου Αθανασίας Γεωργοσοπούλου )

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΦΟΡΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ1

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΩΝ
Τους τελευταίους μήνες η κατάσχεση εις χείρας τρίτων (από λογαριασμούς , μισθώματα , απαιτήσεις) του οφειλέτη του Δημοσίου έναντι του Δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων έχει γίνει κοινός τόπος , ήτοι αποτελεί το πρώτιστο μέτρο αναγκαστικής είσπραξης στο οποίο καταφεύγει το Δημόσιο εν γένει.

Μάλιστα , σύμφωνα με το άρθρο 30 Ν. 356/1974 περί Κ.Ε.Δ.Ε. δεν είναι απαραίτητη προυπόθεση πρό της κατασχέσεως η ενημέρωση και του οφειλέτου. Όμως η μη προηγούμενη ενημέρωση του οφειλέτου δια την υπό του Δημοσίου και των Ταμείων επαπειλούμενη κατάσχεση έχει θεωρηθεί εξ’ αποφάσεων του ΣτΕ ως παράνομη και καταχρηστική καθ’ ότι παραβιάζει βασικά συνταγματικώς κατοχυρωμένα μας δικαιώματα , όπως π.χ. εν προκειμένω αυτό της προηγούμενης ακροάσεως του πολίτου , φορολογουμένου.

Παρ’ όλα αυτά Δημόσιο και Ασφαλιστικά Ταμεία ουδαμώς κόπτονται δια την εν λόγω παραβίαση εκ μέρους τους των ιδικών μας συνταγματικώς κατοχυρωμένων ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων μας , προχωρώντας αμέσως στην επιβολή της κατασχέσεως , χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ημών.

Έτσι , το τελευταίο χρονικό διάστημα καθημερινώς όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας να έχουν τεράστιο θέμα και προσωπικής επιβίωσης , αλλά και της επιβίωσης της επιχειρηματικής αυτών δραστηριότητος.

-)(- -)(- -)(-

Αυτή η πρακτική όμως της κατασχέσεως εις χείρας τρίτων , εν τέλει δεν φαίνεται να συμφωνεί με την εξυπηρέτηση του Δημοσίου Συμφέροντος ειδικά εις εκείνες τις περιπτώσεις , όπου ο λογαριασμός που κατάσχεται εξυπηρετεί τις ανάγκες της επιχειρηματικότητος του έλληνος φορολογούμενου / ασφαλισμένου.

Δηλαδή , εν πολλοίς σε αυτές τις περιπτώσεις που κατάσχεται το προιόν των λογαριασμών επιχειρηματιών είναι προφανές κι αυταπόδεικτο ότι σκοπός του ενεργούντος την κατάσχεση εις χείρας τρίτου δια λογαριασμό του Δημοσίου , αποκλείεται να είναι η εξυπηρέτηση του Δημοσίου Συμφέροντος , αλλά αποκλειστικά και πρωτίστως εξυπηρτείται η εκβιαστική και προαναγγελεθείσα επιχειρηματική ασφυξία του επιχειρηματία.

-)(- -)(- -)(-

Έτσι δρώντας όμως ο ενεργών δια λογαριασμό του ελληνικού δημοσίου αποδεικνύει τον ιδιωτικό χαράκτηρά κάθε εισπρακτικού μηχανισμού του Δημοσίου και των Ταμείων κι επομένως και την έλλειψη ενεργητικής νομιμοποίησης στην είσπραξη κάθε ποσού , εξ οιασδήποτε αιτίας εις χείρας του οιουδήποτε τρίτου.

Εις ότι αφορά δε την κατάσχεση εις χείρας τρίτου εκ του κοινού καταθετικού λογαριασμού ισχύει το αδιαίρετον του λογαριασμού , με αποτέλεσμα να δεσμεύεται το ήμισυ αυτού , ακόμη κι όταν ο άλλος πολίτης δεν είχε ή έχει κανένα πρόβλημα οφειλών προς το Δημόσιο.
Επίσης , θα πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν μας ότι δια την αποδέσμευση της κατασχέσεως εις χείρας τρίτου θα πρέπει να αποδειχθεί η ανεπανόρθωτη βλάβη στα συμφέροντά μας , όπως π.χ. εις συτήν της επιχειρηματικής μας δραστηριότητος , ή της ίδιας μας της επιβίωσης.
Αξίζει δε να σημειωθεί εδώ ότι το εν λόγω ήδη καταχρηστικό καθεστώς εμφανίζεται ακόμη περισσότερο απάνθρωπο σήμερα που έχει ήδη επιβληθεί ο έλεγχος την ιδιωτικών μας κεφαλαίων.

-)(- -)(- -)(-

Στο ως άνω πλαίσιο που ισχύει και εφαρμόζεται Σήμερον καθίσταται πιά αυταπόδεικτη η ανάγκη της ενεργοποίησης των εξωδίκων εντολών πληρωμής μας δια να μπορέσουμε μεταγενέστερα της κατασχέσεως να επικαλεστούμε ολοσχερίν εξόφλησιν κι επομένως και άρση της επιβληθείσης δεσμεύσεως εις βάρος μας.

Στον πόλεμο ως γνωστόν πάμε πάντα οπλισμένοι και με όλα τα όπλα μας σε θέση βολής κατά παντός υπευθύνου !!!!!!!!!!!
 
ΈΛΛΗΝΕΣ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΤΕΛΕΙΤΕ ΕΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΙΝ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΑ ΜΕ ΤΟΥς ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΔΙΑ ΟΣΑ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΑ ΈΠΟΝΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


………………………………….

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
Προτείνουμε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters