Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ «ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ» ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

eurogroup-topic
Ο αυτόματος δημοσιονομικός κόφτης καταργεί την τρόικα
Vasilis Theodoropoulos 

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ…

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ…

ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΟΜΩΣ «ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ» ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…
ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ:
ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΝΤΟΛΕΑ ΤΟΥΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ .

ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ( ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ) .

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ… Η ΩΡΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» .


«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» … ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ.

………………………………………

http://alfeiospotamos.gr/?p=22810

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters