Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΙΩΝ. Άρθρο του Βασίλη Θεοδωρόπουλου

12961691_467107453495424_2434742453851206273_n 

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΙΩΝ
Vasilis Theodoropoulos Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΙΟΓΕΝΩΝ ΜΙΝΩΑ ΚΑΙ ΣΑΡΠΗΔΟΝΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο ΔΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΕΚΔIΩΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΘΗΚΕ ΣΟΛΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΟΛΥΜΟ. 
 
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΘΗΚΑΝ «ΣΟΛΥΜΑ ΟΡΗ» ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ , ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΙΩΣΗΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΛΥΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΜΕΓΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ» ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ «ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥ» ΣΥΓΓΡΑΜΜΑ (ΤΟΜ. Β’, ΣΕΛ. 7: «Εν τω καιρώ εκείνω, ην τις βασίλισσα Σαλήμ, κατά το όνομα της πόλεως· εγέννησε δε Σαλαάδ· Σαλαάδ δε εγέννησε Μελχί, Μελχί δε έσχε γυναίκα και το όνομα αυτής Σαλήμ· έτεκε δύο υιούς, ένα καλούμενον Μελχί, και έτερον τον Μελχισεδέκ· ην δε ο ΠΑΤΗΡ ΑΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝ άσωτος, θυσίας επιτελών τοις ειδώλοις· ην δε θυσιάζων εν τω Δωδεκαθέω και λέγει Μελχί ο βασιλεύς τω αυτώ υιώ, Μελχισεδέκ». ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΣΟΛΥΜΩΝ Ο ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ «ΕΥΛΟΓΗΣΕ» ΤΟΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΑ ΤΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΒΡΑΑΜ. «Και είπεν αυτώ ο Μελχισεδέκ, μη φοβού, αλλ’ ειπέ τις ει, και τίνα ζητείς; είπε δε Αβραάμ, προσέταξέ μοι Κύριος ξυρίσαι σε και αμφίεσαι, και ευλογήναι παρά σου.»Σε εκείνη ακριβώς την περιοχή των Σολύμων σε ένα όρος ήταν φτιαγμένος ο μεγαλοπρεπέστατος ναός του « Σολυμέως Ζηνός» ο οποίος προφανώς υπήρχε επι εποχής Μελχισεδεκ. 
 
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ 1026(Π.Χ.) ΚΑΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΑ ΣΟΛΥΜΑ Η ΣΑΛΗΜ (ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΔΑΥΙΔ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΚΤΙΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΣΟΛΟΜΩΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΩΝΥΜΟ ΝΑΟ ΤΟΥ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΟΛΥΜΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΠΡΕΠΕ Ο,ΤΙ ΣΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΤΟ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ « ΣΟΛΥΜΕΩΣ ΖΗΝΟΣ» ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΘΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ Η ΔΙΟΣ ΣΕ Σ(Ζ)ΙΩΝ. ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΙΕΡΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΖΩΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΥ.
ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΣΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ.

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΘΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΒΟΥΛΟΣ ΔΟΥΛΟΣ. ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΩΣ ΔΙΑΚΡΙΤΑ :

1. ΠΙΣΤΗ
«Ο δε δίκαιος θέλει ζήσει δια της πίστεως αυτού.» (Αββακούμ 2: 4)
2. ΔΟΥΛΕΙΑ
«Εσύ, Ισραήλ, είσαι ο υπηρέτης μου, εσύ, Ιακώβ, που σε εξέλεξα, το σπέρμα του Αβραάμ του φίλου μου».—ΗΣ. 41:8.
3. ΥΠΑΚΟΗ «Εάν τωόντι υπακούσητε εις την φωνήν μου, και φυλάξητε την διαθήκην μου, θέλετε είσθαι εις εμέ ο εκλεκτός από πάντων των λαών» (Εξ. ιθ΄ 5)
4. ΜΙΣΟΣ «καὶ ἀποδιδοὺς τοῖς μισοῦσι κατὰ πρόσωπον ἐξολοθρεῦσαι αὐτούς· καὶ οὐχὶ βραδυνεῖ τοῖς μισοῦσι, κατὰ πρόσωπον ἀποδώσει αὐτοῖς.» (Δευτ. 7,10)
5. ΤΙΜΩΡΙΑ
«Ιδού, εγώ βάλλω σήμερον έμπροσθέν σας ευλογίαν και κατάραν. Την ευλογίαν, εάν υπακούητε … την κατάραν, εάν δεν υπακούητε» (Δευτ. ια΄ 26-28).
6. ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ «ὅτι λαὸς ἅγιος εἶ Κυρίῳ τῷ Θεῷ σου, καὶ σὲ προείλετο Κύριος ὁ Θεός σου εἶναι αὐτῷ λαὸν περιούσιον παρὰ πάντα τὰ ἔθνη, ὅσα ἐπὶ προσώπου τῆς γῆς.»
7. ΦΟΒΟΣ
«Αρχή σοφίας είναι ο φόβος τού Κυρίου.» (Παροιμίες 1:7)
«Κύριον αὐτὸν ἁγιάσατε, καὶ αὐτὸς ἔσται σου φόβος. (Ησ. 8,13)
8. ΑΓΑΠΗ
«πάντα ανέχεται, πάντα πιστεύει, πάντα ελπίζει, πάντα υπομένει. Η αγάπη ουδέποτε εκπίπτει» (Α’ Κορινθίους 13:4-8α).
9. ΖΗΛΟΤΥΠΙΑ (ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ) «εγώ ο Κύριος ο Θεός σου είμαι Θεός ζηλότυπος….» (Εξόδου 20:4-5) «εγώ γαρ ειμί Κύριος ο θεός σου, θεός ζηλωτής, αποδιδούς αμαρτίας πατέρων επί τέκνα, έως τρίτης και τετάρτης γενεάς τοις μισούσι με…¨ (Εξ.Κ΄5)
10. ΕΚΔΙΚΗΣΗ «και ελάλησε Κύριος προς Μωυσήν λέγων εκδίκει την εκδίκησιν» (Αριθμοί ΛΑ΄1)
11. ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ «Ακούσατε την φωνήν μου και θέλω είσθαι Θεός σας» (Ιερ. ζ΄ 22.23)
12. ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ «τους βωμούς αυτών καθελείτε και τας στήλας αυτών συντρίψετε και τα άλση αυτών εκκόψετε και τα γλυπτά των Θεών αυτών κατακαύσατε εν πυρί¨ (Έξ. ΛΔ΄13)
13. ΚΛΟΠΗ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ
«Κύριος ὁ Θεός σου ὁ προπορευόμενος πρὸ προσώπου σου, αὐτὸς ἐξολοθρεύσει τὰ ἔθνη ταῦτα ἀπὸ προσώπου σου, καὶ κατακληρονομήσεις αὐτούς.» (Δευτ. 31,3 )
«και οι πύλες σου θα ανοιχθούν δια παντός, μέρα και νύχτα δεν θα κλείνουν για να φέρνουν οι άνθρωποι σε σένα τον πλούτο των εθνών και των βασιλέων τους» [ΗΣΑΪΑΣ Ξ’ 10-11].
14. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ «οργή επι τον αριθμόν αυτών του απολέσαι αυτούς και παραδούναι αυτούς εις σφαγήν .οι δε τραυματίαι αυτών ριφήσονται καίοι νεκροίι, και αναβήσεται αυτών η οσμή, και βραχήσεται τα όρη από του αίματος αυτών» (ΗΣΑΙΑΣ ΛΔ΄2)
15. ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
«Αιτήσαι παρ΄εμού και δώσω σοι έθνη την κληρονομίαν σου και την κατάσχεσίν σου τα πέρατα της γής. ποιμανείς αυτούς εν ράβδω σιδηρά ως σκεύη κεραμέως συντρίψεις αυτούς.και νυν βασιλείς,σύνετε,παιδεύθητε,πάντες οι κρίνοντες την γήν δουλεύσατε τω Κυρίω εν φόβω και αγαλλιάσθε αυτώ εν τρόμω» (Ψαλμός Β΄)
16. ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ (ΧΡΕΟΣ ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗΣ )
«και δανειείς έθνεσι πολλοίς,σύ δε ου δανιεί και άρξεις εθνών πολλών,σου δε ουκ άρξουσιν» (Δευτ.ΙΕ΄6)
17. ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ «καί εξεγερώ τα τέκνα σου Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων». (Ζαχαρίας Θ’, 13)
Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΩΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ Η ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.
ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ . ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ.
………………………………………………..
……………………………………………..
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ. ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ "ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ"

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΑΝΑΛΥΣΗ: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ (βίντεο)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, μέρος Α» (απομαγνητοφώνηση ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΑΡΧΕΣ. ΑΝΑΛΥΣΗ: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ. μέρος Β» (απομαγνητοφώνηση ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ. ΑΝΑΛΥΣΗ: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ. μέρος Γ» (απομαγνητοφώνηση ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ. ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ»

………………………………………………….

http://alfeiospotamos.gr/?p=22303

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters