Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ : ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.!



Vasilis Theodoropoulos
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ : ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.!!!!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΟΝΩΝ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕΙΡΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ ΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟ 23/25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1923 ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΆΓΚΥΡΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕΙ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 1930, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΑΛΛΑΧΘΕΝΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ. 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΑΝΕΡΧΟΤΑΝ ΣΕ 100 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ 1924, ΕΝΩ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ –ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ «ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ»- ΣΕ 12,5 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ. 

Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΆΓΚΥΡΑΣ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 4793/1930, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ.

Η ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 1930 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ 15% ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΕΙ ΣΤΟ 10% ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ 25%, ΕΝΩ ΤΑ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΟΘΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΤΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ.

http://alfeiospotamos.gr/?p=20964

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters