Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Αυτή είναι η απλή συσκευή για φθηνό ρεύμα - ΒΙΝΤΕΟ

 
 

Μετά τη σύσταση του κοινωνικού κινήματος «Μεσόγειος» προς υποστήριξη της διάδοσης της συσκευής του Πέτρου Ζωγράφου που παράγει ρεύμα από νερό, ο εφευρέτης θα προβεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, στις 19.00, στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος», σε μια πολύ χρήσιμη και πρακτική αποκάλυψη, που θα βοηθήσει χιλιάδες πολίτες: θα παρουσιάσει μια συσκευή την οποία ο κάθε πολίτης -με απλές γνώσεις- θα μπορεί να την εγκαταστήσει στο σπίτι του. Η συσκευή κατασκευάζεται εύκολα, σε 2-3 ώρες, ενώ λειτουργεί όπως τα φωτοβολταϊκά πάνελ, δηλαδή επιτρέπει ανέξοδα τη φόρτιση μπαταριών που εν συνεχεία θα παρέχουν ενέργεια στην κατοικία. 

«Ο κόσμος έχει παρακολουθήσει πολλές εκπομπές και πλέον θα δει κάτι που θα του απαλύνει το πρόβλημα. Η συσκευή είναι απλή, η σύλληψη της ιδέας ήταν πολύπλοκη» αναφέρει ο κ. Ζωγράφος.
 
Ο εφευρέτης θα παρουσιάσει τη συσκευή για όλους τους πολίτες:
Ο Πέτρος Ζωγράφος θα παρουσιάσει έναν ειδικό μηχανισμό, το βάρος του οποίου θα κυμαίνεται από 1 έως 3 κιλά, ενώ οι διαστάσεις του είναι 12cm x 8cm.

 
Η ηλεκτρική ενέργεια που θα παράγει η συσκευή είναι μικρής ισχύος, αλλά ικανή να φορτίζει σε μακροχρόνια βάση τους ηλεκτρικούς συσσωρευτές, κάτι που γινόταν μέχρι σήμερα είτε με ήπιες μορφές ενέργειας είτε μέσω της ΔΕΗ.

 
«H ενέργεια που δίνεται στη συσκευή είναι ικανή, ώστε να παραχθεί ηλεκτρισμός που θα απορροφάται από το ίδιο το οίκημα, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται καμία άλλη γνωστή μορφή ενέργειας, όπως είναι τα υγρά καύσιμα, ο ήλιος (ηλιακά πάνελ) ή ο αέρας (ανεμογεννήτρια)» λέει ο εφευρέτης στο zougla.gr.

 
O κ. Ζωγράφος θα ανοίξει τη συσκευή μπροστά στην κάμερα και θα δείξει τα μέρη από τα οποία αποτελείται.

ΠΗΓΗ: zougla.gr
- See more at: http://ikypros.com/?p=154171#sthash.hC9KCluG.dpuf
 

 - See more at: http://ikypros.com/?p=154171#sthash.hC9KCluG.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters