Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΝΑ ΣΥΝΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΘΥΕΛΛΑ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ…«ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ!»


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Στην χώρα του παραλόγου που λέγεται Ελλάδα, κάνεις δεν σκέφτεται τις επιπτώσεις από μια πολύ πιθανή σύγκρουση Ρωσίας Τουρκίας και τι συνέπειες θα έχει αυτή για την ευρύτερη περιοχή μας και κανείς δεν ασχολείται με το θέμα, ενώ ο αιφνίδιος θάνατος κάποιου τραγουδιστή απασχόλησε πολλές ώρες την ελληνική φθοροποιό επικαιρότητα.
Δηλαδή ενώ χτυπούν καμπάνες, εμείς, πάμε για…εκδρομή!
Δημοσίευμα της Whashigtontimes εκτιμά ότι ο Πούτιν παίζει το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι με την Τουρκία και την παρασύρει σε μια σύγκρουση στα συρο-τουρκικά σύνορα, προκειμένου να πετύχει αναμέτρηση των δυο κρατών.
Όπως αναφέρεται ανώτατο στέλεχος του ΝΑΤΟ δήλωσε στο περιοδικό Spiegel ότι οι ένοπλες δυνάμεις των δυο χωρών παρουσιάζουν έντονη δραστηριότητα στα τουρκο-συριακά σύνορα και σε ορισμένες περιπτώσεις σε απόσταση λίγων μόλις χιλιομέτρων η μια από την άλλη. Ηδη η Γερμανία έχει εκφράσει την έντονη ανησυχία της για την κλιμακούμενη ένταση μεταξύ Μόσχας και Άγκυρας, ενώ ανώτερος Γερμανός διπλωμάτης δήλωσε ότι η Γερμανία δεν πρόκειται να πληρώσει το τίμημα για ένα πόλεμο που θα έχει ξεκινήσει η Τουρκία.
Σύμφωνα με το Spiegel, Βερολίνο και Βρυξέλλες θεωρούν υπεύθυνη την Άγκυρα για την κλιμάκωση και εκτιμούν ότι δεν είναι σε θέση να επικαλεστεί το άρθρο 4 της συνθήκης της Συμμαχίας. Άλλωστε η Τουρκία έχει επικαλεστεί ήδη το άρθρο 4 στην περίπτωση της Συρίας, και για τον λόγο αυτό επέστρεψαν οι Patriot στο τουρκικό έδαφος.
Ωστόσο το σημαντικό από την ιδρυτική συνθήκη του ΝΑΤΟ είναι το άρθρο 5, το οποίο εγγυάται ότι εάν μια χώρα του ΝΑΤΟ δεχθεί επίθεση, θα θεωρηθεί επίθεση εναντίον όλων των χωρών μελών. Όμως ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου, ανέφερε ότι για να υπάρξει συμμαχική αντίδραση θα πρέπει η Τουρκία να έχει δεχθεί πρώτη επίθεση.

Είναι γεγονός πως η κατάσταση περιπλέκεται κάθε μέρα όλο και πιο πολύ, με άμεση συνέπεια την αύξηση στην ροή των προσφύγων. Ήδη στην Τουρκία μιλούν για ένα καινούργιο κύμα από… 6 εκατομμύρια!!! Σκεφτείτε τι θα γίνει αν εκραγεί πόλεμος Ρωσίας Τουρκίας. Δεν θα μπορούμε τότε ούτε καν να μετράμε τα εκατομμύρια προσφύγων από όλες τις πλευρές που θα πέσουν σαν τις «ακρίδες», σε μια ουσιαστικά αφύλακτη χώρα.
Αλλά το κυριότερο είναι η προστασία της εθνικής μας ακεραιότητας που σίγουρα θα τεθεί σε άμεσο κίνδυνο. Ο «τρελός σουλτάνος» σε αντιπερισπασμό σε μια άμεση σύγκρουση με την Αρκούδα δεν αποκλείεται, αντίθετα είναι πιο πιθανό, να θελήσει να ξεσπάσει προς την δική μας πλευρά.
Στην περίπτωση αυτή ποιος θα μας υποστηρίξει ? Ένα ΝΑΤΟ που μάλλον θα σφυρίζει αδιάφορα, ή μια Αμερική που το μόνο που θα «καίγεται» θα είναι να προστατέψει την βάση της στην Σούδα ?
Ποιος θα μας βοηθήσει στην επερχόμενη θύελλα ???
Δεν θέλω να προκαταβάλω κανένα, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να δω κανένα άλλο παρά την Ρωσία του Πούτιν, που για δικούς της λόγους θα έχει πολλά ερείσματα για να συμπαρασταθεί στην χώρα μας.
Αλλά ποια χώρα ? Μια Ελλάδα που βρίσκεται υπό γερμανομνημονιακή κατοχή, με μια Γερμανία που θα καίγεται για την Τουρκία ?
Ερωτήματα καυτά και όχι φανταστικά!
Για όνομα του Θεού, να συνέρθουμε γιατί τα σύννεφα πυκνώνουν και εμείς νομίζουμε πως… έχει λιακάδα!


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters