Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Oppidum: Το μεγαλύτερο «Αποκαλυπτικό» καταφύγιο της ελίτ στον κόσμο


Σε άγνωστη τοποθεσία εντός της Τσεχικής Δημοκρατίας, βρίσκεται το Oppidum που περιέχει πολυτελείς ανέσεις και χαρακτηρίζεται ως το μεγαλύτερο καταφύγιο δισεκατομμυριούχων στον κόσμο

Κατασκευάστηκε στο σημείο ενός πρώην στρατιωτικού bunker και είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό καταφύγιο παγκοσμίως.
Η κατασκευή του ξεκίνησε το 1984, στο αποκορύφωμα του Ψυχρού πολέμου και η ομάδα πίσω από το bunker υποστηρίζει ότι σε περιπτώσεις μικρότερων καταστροφών οι «φιλοξενούμενοι» του μπορούν να γλιτώσουν από φυσικές καταστροφές ή εκείνες για τις οποίες είναι υπεύθυνος ο άνθρωπος για τουλάχιστον 10 χρόνια.



Στους υπόγειους χώρους του «φιλοξενεί» κτίρια χαμηλού ύψους που απλώνονται σε μια μεγάλη έκταση.
Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ένα ιδιωτικό ελικοδρόμιο, πολυτελέστατα δωμάτια τελευταίας τεχνολογίας και ένα μυστικό διάδρομο που ενώνει τον έξω κόσμο με τους υπόγειους χώρους του, επιτρέποντας στους επίδοξους ενοίκους του να σπεύσουν να προστατευτούν σε περίπτωση που νοιώθουν ότι απειλούνται.

Διαθέτει ακόμα μια αίθουσα κινηματογράφου, σπα, τζακούζι, πισίνα, γυμναστήριο καθώς και έναν κήπο.





Ακόμη και η γεωγραφική θέση του είναι στρατηγικής σημασίας καθώς βρίσκεται στην κεντρική Ευρώπη σε μικρή απόσταση από την Πράγα και λιγότερο από δυο ώρες από το Λονδίνο και την Μόσχα με ιδιωτικό τζετ.
Η ελίτ οργανώνεται για επιβίωση όταν όλοι οι άλλοι θα είναι εκτός καταφυγίου και θα χάνονται. Από τις όποιες καταστροφές αναφέρουν, καμία δεν είναι “φυσική”, ούτε καν εκείνη της κλιματικής αλλαγής.
Βέβαια, δέκα χρόνια δεν είναι αρκετά για έναν πυρηνικό πόλεμο και η μεγάλη ελίτ που κυβερνά τον κόσμο αυτό το ξέρει καλά και ψάχνεται για άλλους πλανήτες, αλλά η πιο μικρή ελίτ (κάτι αστέρες, νεόπλουτοι, διακινητές όπλων και ναρκωτικών, επιχειρηματίες άρπα κόλα και golden boys) είναι ο καλύτερος πελάτης των εργολάβων “καλής ελπίδας”…


allnewz
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters