Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Οι Κατσαπλιάδες βεβήλωσαν και πάλι τον Ιερό βράχο

Πανό για τους λαθρομετανάστες σήκωσαν
οι κουκουέδες στην Ακρόπολη

Δεν έχουν ούτε Ιερό ούτε Οσιο. Τα Κόκκινα καθάρματα. Η Ακρόπολη γλίτωσε την ανατίναξη από το ΚΚΕ λίμιτεδ   κατά τη διάρκεια των Δεκεμβριανών και τώρα έχει γίνει ο μόνιμος στόχος για κάθε ασχήμια αυτού του αντεθνικού μορφώματος εξυπηρέτησης της πλουτοκρατίας.
Για άλλη μία φορά οι κουκουέδες, στην αγωνία τους να υπηρετήσουν το εγχώριο κεφάλαιο, που «διψά» για φτηνό εργατικό δυναμικό, ανέβηκαν στην Ακρόπολη για να διατυπώσουν «αιτήματα» εναντίον των Ελλήνων και υπέρ των λαθρομεταναστών.
Τάγμα εφόδου της ΚΚΕ λίμιτεδ εισέβαλε στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως και ανήρτησε πανιά επί των οποίων αναγραφόντουσαν συνθήματα υπέρ του αποικισμού της χώρας μας από λαθρομετανάστες.
Φυσικά, ο κρατικός μηχανισμός δεν προσπάθησε να σταματήσει την ασχήμια των κουκουέδων επάνω σε ένα Ιερό Σύμβολο της Φυλής μας. Λογικό, βεβαίως, αυτό αφού η κυβέρνηση νομοθετεί υπέρ της πλουτοκρατίας, ενώ το ΚΚE λίμιτεδ αναλαμβάνει την επικοινωνιακή πολιτική του καθεστώτος και ενίοτε την φύλαξη της Βουλής.
Στους Έλληνες απαγορεύεται να φωτογραφηθούν στην Ακρόπολη με την Ελληνική Σημαία, όμως οι κουκουέδες, έχοντας την ανοχή που αρμόζει στο παρακράτος, μπορούν να σηκώνουν πανό!

Πηγή http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prosbolh-ths-chwras-pano-sthn-akropolh-shkwsan-oi-koukouedes-gia-tous-lathr 

http://deltio11.blogspot.gr/2015/10/blog-post_847.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters