Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Αν επιτύχει το σχέδιο του «εποικισμού» της Ευρώπης τότε ο ISIS θα «αποστείλει» πολλά εκατομμύρια νέους πρόσφυγες

isis 
Οι δυνάμεις  του ισλαμικού στρατού (ISIS) στην Συρία απειλούν ότι θα  προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερο  πανικό και φυγή πολλών ακόμη εκατομμυρίων προσφύγων από περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχο της οργάνωσης, εκτός από τα τέσσερα εκατομμύρια των  Σύρων προσφύγων που ευρίσκονται στα τουρκικά παράλια , « έτοιμα» για απόβαση στην Ευρώπη, αναφέρει η εφημερίδα του Κοσσόβου botasot.info.
Οι Ισλαμιστές τρομοκράτες  έχουν ήδη βρεθεί μόλις 35 χιλιόμετρα μακριά από τον αυτοκινητόδρομο M5, την μοναδική οδική αρτηρία που συνδέει τις περιοχές υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης με την  Δαμασκό και το  βόρειο τμήμα της χώρας, αλλά και στα δυτικά.
Η έναρξη της νέας κρίσης και των πολεμικών επιχειρήσεων για την κυβέρνηση του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ έχει επηρεάσει ΑΡΝΗΤΙΚΑ  τις «στρατηγικές» περιοχές που κατοικούνται κυρίως από χριστιανούς, συμπεριλαμβανομένης της πόλης Al Kariatein, βορειοανατολικά της Δαμασκού.
Από τότε, οι μονάδες  του ISIS έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο στα δυτικά και έχουν καταλάβει δύο χωριά κοντά στον αυτοκινητόδρομο Μ5.
Ο  συριακός  στρατός , μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να επανακτήσει τον έλεγχο της πόλης  Al Kariatein, όπου οι ισλαμιστές  κατέστρεψαν το μοναστήρι του Αγίου Ιουλιανού , τμήμα του οποίου είναι  1500 χρόνων, αναφέρει η ιστοσελίδα indeksonline.net.
Τέσσερα εκατομμύρια Σύριοι οι οποίοι έχουν ήδη εγκαταλείψει την πατρίδα τους , σε μεγάλο βαθμό έχουν εκτοπισθεί σε άλλες περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχο της αντιπολίτευσης ή σε περιοχές οι οποίες βομβαρδίζονται  συνεχώς από την πολεμική αεροπορία και το πυροβολικό του Άσαντ.
Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος της Συρίας, που αφορά  τα υπόλοιπα 17 εκατομμύρια των ανθρώπων  ζουν σε περιοχές που ελέγχονται από την  συριακή κυβέρνηση, η οποία απειλείται σήμερα από τον  ISIS.
Αυτοί οι άνθρωποι φοβούνται το ενδεχόμενο οι Τζιχαντιστές , γνωστοί  για τις  μαζικές δολοφονίες, τον ακρωτηριασμό των κάτω άκρων, τα βασανιστήρια, να   διασπείρουν τον πανικό και τον τρόμο σε πόλεις και χωριά , αναγκάζοντας πολλά ακόμη εκατομμύρια ανθρώπων  να καταφύγουν στην ξενιτιά. .
Το ήμισυ του πληθυσμού της Συρίας είναι σήμερα εκτοπισμένο στο εσωτερικό της χώρας ή εκτός αυτής, γι “αυτό είναι δύσκολο να εκτιμηθεί ο ακριβής αριθμός τους, αλλά η περισσότερο απειλούμενη κοινότητα είναι οι  Αλεβίτες (αίρεση των σιιτών),  στην οποία  ανήκει επίσης ο πρόεδρος Άσαντ . Υπολογίζονται σε 2.6 εκατομμύρια κάτοικοι .
Επίσης απειλούνται  περίπου δύο εκατομμύρια Χριστιανοί,   2,2 εκατομμύρια Κούρδοι και 650.000 Δρούζοι της Συρίας , εκτός από ένα εκατομμύριο των σουνιτών οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους με την κυβέρνηση και τον στρατό της Συρίας.
Έτσι κινδυνεύουν να καταφύγουν στην Τουρκία πολλά ακόμη εκατομμύρια Σύρων προσφύγων με προορισμό την Ευρώπη .
Για αυτό σύμφωνα με ανάλυση από την ιστοσελίδα μας  pentapostagma.gr η Ρωσία και προσωπικά ο Β.Πούτιν αποφάσισε να « εμπλακεί» ενεργά στην συριακή κρίση.
Πρώτον όλοι αυτοί οι πρόσφυγες αλλά και πολλοί άλλοι θα « κτυπήσουν» αργά η γρήγορα την «πόρτα» της Ρωσίας και δεύτερον η πτώση του Άσαντ θα εκμηδενίσει την παρουσία της Ρωσίας στην Μέση Ανατολή.
Έχουν να δουν πολλά ακόμη τα μάτια μας με δαύτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters