Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Ομπάμα, Πάπας, ΟΗΕ, Ροκφέλερ και η «κλιματική αλλαγή» που θα υπερχρεώσει τις χώρες


Ομπάμα, Πάπας, ΟΗΕ, Ροκφέλερ και η «κλιματική αλλαγή» που θα υπερχρεώσει τις χώρες
Το «μεγαλύτερο και πιο σημαντικό βήμα που έχει γίνει ποτέ από Αμερικανό πρόεδρο προς την κατεύθυνση της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής» παρουσίασε πριν λίγες μέρες ο Μπαράκ Ομπάμα
Αυτή είναι η βαρύγδουπη ανακοίνωση όλων των ΜΜΕ που έτρεξαν να αναδημοσιεύσουν το πληρωμένο δελτίο τύπου του προέδρου των ΗΠΑ.

Obama 
Ένα μόλις μήνα πριν την παγκόσμια συνδιάσκεψη για το κλίμα στο Παρίσι, έχουμε δυο μείζονες συμπτώσεις: Από τη μια το κλίμα να τρελαίνεται παγκοσμίως -ο μισός πλανήτης πλημμυρίζει, ενώ ο άλλος μισός βράζει και καίγεται- κι από την άλλη να γίνονται σημαντικές κινήσεις «αποφασιστικού χαρακτήρα» από πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες, που συντονισμένα αποφάσισαν να σχίσουν τη γάτα που λέγεται “αρνητές” και να επιβάλλουν νέους κανόνες. Όλα για τη δήθεν σωτηρία του πλανήτη από την κακή ανθρωπογενή επίδραση.
Φυσικά εξαιρούνται οι χημικοί αεροψεκασμοί και το HAARP. Αυτή η βάναυση, μεγάλης κλίμακας επέμβαση στο κλίμα δεν γίνεται από ανθρώπους, αλλά από τέρατα…
Το σχέδιο Ομπάμα, το επονομαζόμενο «Σχέδιο Καθαρής Ενέργειας» έχει στόχο να βγάλει τέλος στους ρύπους των ορυκτών καυσίμων, ειδικά στην ενέργεια, προωθώντας τις ΑΠΕ:
«Εάν θέλουμε να προστατέψουμε την οικονομία μας, την ασφάλειά μας και την υγεία των παιδιών μας, πρέπει να κάνουμε περισσότερα… Δεν υπάρχει καμία πρόκληση που να αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για το μέλλον μας από την κλιματική αλλαγή… Εάν δεν δράσουμε αμέσως, ίσως να μην υπάρχει δυνατότητα επιστροφής» διακήρυξε ο Ομπάμα, προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος εν όψει της Συνόδου του ΟΗΕ για το Κλίμα στο Παρίσι.
Μπαν Γκι Μουν 
Και ο γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Γκι Μουν, έσπευσε να χαιρετήσει το σχέδιο του Μπαράκ Ομπάμα.
Κατά τη διάρκεια συνάντησης τους, ο επικεφαλής του ΟΗΕ επισήμανε ότι το σχέδιο για τη μείωση των εκπομπών αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου και της υπερθέρμανσης του πλανήτη καταδεικνύει ότι οιΗΠΑ μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο καθώς θα ηγηθούν των άλλων χωρών στις προσπάθειες για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.
Πως θα αλλάξουν τον κόσμο;
Το σχέδιο προβλέπει ότι μέχρι το 2030 οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από τα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας των ΗΠΑ θα πρέπει να έχουν μειωθεί κατά 32% σε σύγκριση με τα επίπεδα του 2005.
Αυτό είναι το πρώτο βήμα, γιατί υψηλοί φόροι και πρόστιμα θα κυνηγούν όσους δεν συμμορφώνονται προς τα υποδείξεις Ομπάμα, οι οποίες μετά τη Σύνοδο του ΟΗΕ για το Κλίμα στο Παρίσι, το σχέδιο θα πάει “global” βγαίνοντας από τα σύνορα των ΗΠΑ. Κίνα και Ινδία, οι πρώτες στο στόχαστρο και θα ακολουθήσουν όλες οι άλλες, αναλόγως μερτικού που τους χρεώνεται ως “ρυπαντές” του πλανήτη.
Οι Ρεπουμπλικάνοι που είναι οι πετρελαιάδες των ΗΠΑ αντιδρούν και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου ότι οι αλλαγές πρόκειται να φέρουν άνοδο στις τιμές της Ενέργειας και να πλήξουν τις αμερικανικές βιομηχανίες προκαλώντας απώλειες θέσεων εργασίας.
Με λίγα λόγια: Απο-βιομηχανοποίηση, το σχέδιο της Ατζέντας 21 και της παρέας της Νέας Παγκόσμιας Αριστεράς, με τη Ναόμι Κλάιν, Νόαμ Τζόμσκι κλπ που προτείνουν λιτό βίο (αλλά Βαρουφάκη), όχι κατανάλωση για… να «χτυπηθεί η ελίτ» και τοπικές κομμούνες εκτός παραγωγής. Έτσι, θα αλλάξουν τον κόσμο. Δυαδική επιλογή: Ή την βιομηχανοποιημένη ελίτ, ή μια κοινόβια λιτή ζωή. Με λίγα λόγια.. Βαρβαρότητα ή Βαρβαρότητα, παραφράζοντας τον Καστοριάδη. (Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα).
Ροκφέλερ: ο πετρελαιάς που νοιάζεται για την καθαρή ενέργεια.
assets_LARGE_t_942_43501146_type12128 
Μπορεί ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ να είναι γόνος μιας μεγάλης οικογένειας της ελίτ των Αμερικανών πετρελαιάδων, αλλά έχει πλέον στρέψει τις δραστηριότητες στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα.
Εγγονός του Τζον Ντ. Ροκφέλερ, του πατριάρχη της φαμίλιας που ίδρυσε την πετρελαϊκή-κολοσσό Standard Oil, ο Ντέιβιντ προσχώρησε στην Chase National Bank το 1946, μεγαλομέτοχος της οποίας ήταν ο πατέρας του, ανεβαίνοντας γοργά στην ιεραρχία και γινόμενος αντιπρόεδρος το 1952.
Ο τομέας που εξειδικεύτηκε ο γνωστός τραπεζίτης, είναι το international banking, με βασικό του καμάρι τη γέννηση της Chase Manhattan Bank, της μεγαλύτερης τότε τράπεζας των ΗΠΑ και του κόσμου ολόκληρου.
Από τις τρεις κορυφαίες λέσχες στις οποίες συναντώνται οι μεγάλοι της πολιτικής και της οικονομίας, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και η Τριμερής Επιτροπή, η τρίτη είναι επίσης δημιούργημα του, μέσα από την οποία προσπαθεί να εδραιώσει την Παγκόσμια Διακυβέρνηση. 
Έτσι ο Ροκφέλερ διαφοροποιείται από τους υπόλοιπους πετρελαιάδες, γιατί βλέπει ότι, ενώ με ένα δίχτυ πιάνεις πολλά ψάρια, με δυο δίχτυα πιάνεις περισσότερα. Με το τρίτο… τα πιάνεις όλα δικά σου: Πετρέλαιο, τράπεζες και τώρα ΑΠΕ.
Λίγο πριν βγουν στην πιάτσα οι ηγετικές πόρνες των ΗΠΑ, του Βατικανού και του ΟΗΕ, πουλώντας την πραμάτεια τους, τον περασμένο Φεβρουάριο, το Ινστιτούτο Ροκφέλερ από κοινού με την Παγκόσμια Τράπεζα, είχαν ήδη αποφασίσει να επεκτείνουν το αρχικό τους πρόγραμμα ώστε καμιά πόλη να μην μείνει στην απέξω, δηλαδή στον δανεισμό για “αλλαγές” που θα συμβάλλουν στη μείωση της κλιματικής αλλαγής. Κι εδώ να θυμίσουμε γιατίτο τόσο ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό για τα τζάκια και την αιθαλομίχλη.
«Στο πρόσωπο της αστικοποίησης, της παγκοσμιοποίησης και της κλιματικής αλλαγής, η δημιουργία υποδομών που χτίζουν την ανθεκτικότητα στις πόλεις είναι πιο επιτακτική από ποτέ», δήλωσε ο Saadia Madsbjerg, διευθύνων σύμβουλος στο Ίδρυμα Ροκφέλερ . “Για σχεδόν μια δεκαετία, το Ίδρυμα Ροκφέλερ έχει συνεργαστεί με πόλεις να ενισχύσουν την πρόσβαση σε χρηματοδοτικές επιλογές για να υλοποιηθούν αυτά τα σχέδια και να γίνουν έργα».
Κι αυτά τα σχέδια, όπως λένε, θα βοηθήσουν στην περισσότερη “Βιώσιμη Ανάπτυξη’, δηλαδή την επιβολή της Ατζέντα 21. Μέσα σε αυτά είναι οι νέες τεχνολογίες, η ρομποτική, η καλλιέργεια των μεταλλαγμένων και ο περιορισμός των βιομηχανιών. Φυσικά, πάνω απ’ όλα η “καθαρή ενέργεια”, τα φωτοβολταϊκά και οι ανεμογεννήτριες που θα γεμίσουν τον πλανήτη και θα αδειάσουν τους αγρούς από κάτι πιο χρήσιμο για το καθημερινό μας τραπέζι.
Εκτός κι αν κάποιος τη στήσει πλάι στα τέρατα ανεμιστήρες και μαζεύει τα πουλιά που σκοτώνονται στο όνομα της διάσωσης του πλανήτη. Είναι κι αυτός ίσως ένας νέος τρόπος κυνηγιού…
 
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/08/blog-post_74.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters