Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ… ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.400 ΧΡΟΝΙΑ

megas_aleksandros

Μετά την χθεσινή είδηση βόμβα από Σερραίο Βουλευτή όπου φέρεται να δήλωσε τα εξής: «Aπό ανθρώπους που είναι μέσα στην ανασκαφή μου έχει μεταφερθεί πως είναι πλέον πολύ πιθανόν ο τάφος να είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αυτό μόνο μπορώ να πω και πως ο Θεός φαίνεται ότι αγαπάει την Ελλάδα» , η εκδοχή της ταφής του Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Τύμβο Καστά γίνεται όλο και πιο ρεαλιστική.
Η αγωνία πάντως επιτείνεται για τα αποτελέσματα των ανασκαφών που αναμένονται σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις εντός των ερχόμενων δυο εβδομάδων. Μαζί επιτείνεται και το ενδιαφέρον των ξένων και εγχώριων μέσων ενημέρωσης. Η είδηση για την ανακάλυψη του μεγαλύτερου Μακεδονικού τάφου που εντοπίσθηκε στην Ελλάδα κάνει το γύρο του κόσμου.
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters