Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ EUROBANK...ΔΙΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ!!!


Ο παραλογισμος που ζουμε σε αυτη τη χωρα πραγματικα δεν υπαρχει.
Η Τραπεζα Πειραιως και η Eurobank οι οποιες ανακεφαλαιοποιηθηκαν με χρηματα του Ελληνικου Δημοσιου για να μην χρεοκοπησουν,δηλαδη με λεφτα των φορολογουμενων στην Ελλαδα και με τοκογλιφικα δανεια που πηρε η χωρα απο τους "δανειστες"...δινουν τωρα δανεια στους πολιτες... για να ξεχρεωσουν τις οφειλες τους...προς το Ελληνικο Δημοσιο!!!
Με αλλα λογια...Τραπεζες οι οποιες σωθηκαν με δικα μας λεφτα...δινουν τωρα στο κοσμο, τα χρηματα που τους δωσαμε μεσω των φορων και των κατα παραγγελια δανειων που πηρε η Ελλαδα για να σωσει το Τραπεζικο συστημα...με την μορφη εντοκων δανειων.
Ουσιαστικα ειναι σαν να δανειζεις σε καποιον λεφτα...και αυτος αντι να σου τα επιστρεφει οταν τα χρειαστεις...να σου τα δινει πισω...με τη μορφη δανειου με τοκους!!!
Καλα κανουν οσο δεν αντιδρα κανενας.
Η εν λογω διαφημισεις των τραπεζων...ειναι τουλαχιστον προκληση...
ΠΡΕΖΑ TV 25-8-2014
ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ZOYME ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ....ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ( ΕΜΑΣ) ΠΟΥ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ( ΕΜΕΙΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΑΠΌ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟ 1922, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ.... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΕΛΛΑ... Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΚΛΟΥΜΕΝΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΡΙΠΛΗ ΚΛΟΠΗ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΦΟΝΩΝ... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΤΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ;;;;

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters