Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Κριστίν Λαγκάρντ, η πιο επικίνδυνη γυναίκα στον κόσμο;

Διαβάστε τι σκέφτονται οι οικονομικοί δολοφόνοι που είναι πίσω από την ΥΑΙΝΑ Λαγκάρτ

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Martin Armstrong

 

Το ΔΝΤ παρουσίασε μια έκθεση , η οποία αναφέρει, ότι η ελάφρυνση του χρέους για τις υπερχρεωμένες χώρες δεν ήταν αληθινός. Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να έχετε καλύτερα χαρτιά στο μέλλον, όπως των συνταξιοδοτικών λογαριασμών των συνταξιούχων, αμοιβαία κεφάλαια ή άλλους τύπους των ομολογιακών αμοιβαίων κεφαλαίων αβλαβές ή ακόμα και να κυλήσει το χρέος ξανά και ξανά, έτσι ώστε να μην εξοφληθεί πρακτικά ποτέ!!!
Μπορείτε διαβάσετε αυτό το δικαίωμα, κατά την έννοια του ΔΝΤ περιγράφεται λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο θέλετε τώρα να ζητήσει από τον ιδιωτικό τομέα, η οποία έχει επενδύσει σε κρατικά ομόλογα με την ολοκλήρωση της παραγγελίας και να απαλλοτριώσει να πληρώσει για το εθνικό χρέος των σοσιαλιστικών κυβερνήσεων.
Πίσω από τις σκηνές συζητήσεις είναι να πληρώσει το εθνικό χρέος των ΗΠΑ σε ότι λεηλατεί όλα τα συνταξιοδοτικά ταμεία της χώρας. Σε αυτήν την περίπτωση εδώ, μια σημαντική πρόταση στο τραπέζι, ρίχνοντας όλα τα προηγούμενα ζητήματα που σχετίζονται με την αγορά κρατικών ομολόγων στη θάλασσα. Στο αντίστοιχο έγγραφο εργασίας του ΔΝΤ το Δεκέμβριο του 2012, αναφέρει στη σελίδα 8 κατάφωρα:
«Η διάκριση μεταξύ εξωτερικού χρέους και το εγχώριο χρέος μπορεί να είναι μεγάλης σημασίας. Του εσωτερικού χρέους, οι οποίες εκδίδονται συνήθως στο εθνικό νόμισμα, με μια μερική αποτυχία προσφέρουν ένα πολύ ευρύτερο φάσμα επιλογών σε σχέση με ξένα νομίσματα οριστεί εξωτερικού χρέους. , Έχει ήδη αναφερθεί, η δυνατότητα ασκήσεως χρηματοοικονομική καταστολή? Οι κυβερνήσεις μπορούν χρέους στην τοπική συνταξιοδοτικά ταμεία και ασφαλιστικές εταιρίες μετακυλίουν, αναγκάζοντάς τους μέσω ρυθμιστικών μέτρων, για να αποδεχθεί μια πολύ χαμηλότερη απόδοση από ό, τι θα απαιτούσε σε άλλες περιπτώσεις. «
Ήδη τον Οκτώβριο του 2013 πρότεινε το ΔΝΤ για την επίλυση της κρίσης χρέους με την αύξηση των φόρων. Έκανε εκστρατεία για ένα φόρο ακίνητης περιουσίας στην Ευρώπη, θα έπρεπε να εισαχθεί, ιδίως εφόσον δεν υπήρχε προηγουμένως. Επιπλέον, το ΔΝΤ κάλεσε γενική, one-time «φορολογικό χρέος» στο ποσό των δέκα τοις εκατό σε όλα τα νοικοκυριά της ζώνης του ευρώ στις αποτυχημένες καταθέσεις σχετικά χαμηλό επίπεδο αποταμίευσης.
Αλλά οι άνθρωποι είναι τυφλοί. Πιστεύουν ότι η πρόταση αυτή στρέφεται ενάντια στους πλούσιους. Αλλά στρέφεται εναντίον όλων, γιατί το «πλούσιο» αντιπροσωπεύουν μόνο ένα μικρό αριθμητικά ομάδα των ηθοποιών. Αλλά οι άνθρωποι δεν θέλουν να ακούσουν ότι. Αγαπούν την ιδέα ότι οι πλούσιοι μπορούν να πληρώσουν το λογαριασμό για όλους τους άλλους. Αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν, ακόμη και ο Ιούλιος Καίσαρας έπρεπε να αναγνωρίσουμε ότι οι πλούσιοι είναι πάρα πολύ μικρή ομάδα, αλλά από την άλλη πλευρά, ο κινητήρας στην κοινωνία που δημιουργεί θέσεις εργασίας.
Θα δώσει μια πολύ ζωοτροφών, όλες οι πλούσιοι, το οποίο θεωρείται ως αντιπάλους του εξαφανίσουν. Αλλά στο τέλος θα λυθεί η κρίση χρέους σε ότι αναδρομικά μόνο κεφαλαίου με ενδιαφέρον κατεχόμενα, έτσι ώστε να επιλυθεί η κρίση χρέους που οδήγησε τελικά στο πρώτο εμφύλιο πόλεμο. Η συζήτηση αποτελεί σε καμία περίπτωση μια μεταρρύθμιση του συστήματος. Και τώρα σχεδιάζει ακόμη προεπιλογές από απαλλοτρίωση σε βάρος των αποταμιευτών για την αντιστάθμιση προκειμένου στη συνέχεια να πάρουν νέα δάνεια για όλη την αιωνιότητα μπορεί. Κανείς δεν κάνει καν τον κόπο να διερευνήσει τις δομές που απλά δεν μπορεί να λειτουργήσει.
Οι καταθέσεις των αποταμιευτών, έτσι ώστε να χτυπά το ΔΝΤ πριν, να χρησιμοποιηθεί για την εξυπηρέτηση του χρέους, εάν είναι αναγκαίο, με τη βία. Προκειμένου να μειωθεί το τεράστιο δημόσιο χρέος, ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση είχε το δικαίωμα να έχουν πρόσβαση στις αποταμιεύσεις των πολιτών. Στις αποταμιεύσεις, τίτλων ή ακινήτων σε εισφορά που επιβάλλονται από περίπου δέκα τοις εκατό. Γι ‘αυτό θέλει το ΔΝΤ.
Καθώς το δημόσιο χρέος στις χώρες του ευρώ σε πάνω από 90 τοις εκατό του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος (ΑΕΠ) έχει αυξηθεί, ο ίδιος προτείνει, ο πληθυσμός θα πρέπει να θυσιάσει τις αποταμιεύσεις τους, προς όφελος του κράτους. Ο σοσιαλισμός είναι ότι δεν είναι πλέον για την προστασία των φτωχών ενάντια στους πλούσιους, αλλά η κυβέρνηση σε βάρος των πολιτών για να βοηθήσει. Ο ορισμός έχει αλλάξει. Τον Ιανουάριο του 2014, η Bundesbank συμφώνησε με το σχέδιο του ΔΝΤ, η οποία επικεντρώνεται σε ένα «φόρο περιουσίας ήταν» γενικά αλήθεια. Στη μηνιαία έκθεσή της, σημείωσε ότι: «Στην εξαιρετική περίπτωση μιας επικείμενης χρεοκοπίας του κράτους εισφορά κεφαλαίου one-time μπορούσε αλλά φθηνότερα περικοπή από τα τότε ακόμα σχετικές επιλογές».
Σε πρόσφατο έγγραφο εργασίας του ΔΝΤ έχουν παρασκεύασε ένα άλλο σχέδιο – μεγαλύτερες διάρκειες. Έχετε αγοράσει ένα προσωρινό δεσμό δύο ετών; Κανένα πρόβλημα, η λύση του ΔΝΤ θα μοιάζει με αυτό που μόλις επέκτεινε το χρόνο εκτέλεσης. Διετή δεσμό σας στη συνέχεια θα τη διάρκεια της νύχτας σε ένα 20ετές ομόλογο. Πηγαίνετε γύρω από την αδυναμία να πληρώσει, ο δανειστής όμως ποτέ να πάρει πίσω τα χρήματά του. Σε μια περαιτέρω έγγραφο του ΔΝΤ με τίτλο «Τα δάνεια από το Ταμείο και το εθνικό χρέος» από τον Ιούνιο του 2014 τα κράτη:
«Μία πιθανή λύση: Προκαταρκτικές έννοιες σε αυτό το έγγραφο θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ευελιξία του master plan για το 2002, διότι το Ταμείο θα τον τρόπο αυτό ανοίγει ένα ευρύτερο φάσμα πιθανών απαντήσεων πολιτικής που συνδέονται με την κρίση του δημόσιου χρέους και θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις ανησυχίες που εκφράζονται ταυτόχρονα ότι το γενικό σχέδιο είχε το 2002.


Ειδικά σε μια κατάσταση κατά την οποία ένα μέλος έχει χάσει την πρόσβαση στις αγορές και την κατάσταση του χρέους, αν και δεν αναμένεται με μεγάλη πιθανότητα να είναι βιώσιμο, το Ταμείο έχει τη δυνατότητα βάσει της λειτουργίας του χρέους, η οποία αποτελεί προέκταση του όρου θα συμπεριλαμβανομένης της επιτρέπουν (συνήθως χωρίς μείωση των ενυπόθηκων δανείων ή των τόκων) σε εξαιρετικές πρόσβασης.


Τέτοιες> Reprofilierungs <- br="">

Στην έκθεση του Ιουνίου 2014, μια νέα, φιλόδοξη πρόταση θα πρέπει να υποβληθεί για να φωτίζει και πάλι, οι δικηγόροι σκέφτονται με την τεχνική έννοια του όρου. Θα δεν έρχονται σε πτώχευση, αν ο όρος επεκτείνεται. Κάποιος μπορεί να αγοράσει στη μέση μιας κρίσης, ένα προσωρινό δάνειο 30 ημερών και ξαφνικά θα ανακαλύψετε στη συνέχεια, ότι το ΔΝΤ έχει μετατραπεί το ομόλογο των 30 ημερών σε ένα 30ετές ομόλογο με τους ίδιους όρους.


Τα τεράστια χρέη των κρατών θα μπορούσε να μειωθεί, ώστε, σύμφωνα με το ΔΝΤ με τη σταδιακή απαλλοτριωθεί όλα τα ιδιωτικά συνταξιοδοτικά ταμεία. Η πλειοψηφία των ανθρώπων που προτιμούν κοιτάζοντας τηλεόραση παραστάσεις και αθλητικές εκδηλώσεις, αλλά τίποτα που έχει να κάνει με την κυβέρνηση. Και αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζουν. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θα αναφέρει τους πραγματικούς κινδύνους, γιατί αυτό θα ήταν απλά κακές ειδήσεις.


Αλλά ακόμα και αν κάποιος έχει ένα επαγγελματικό συνταξιοδοτικό σύστημα, μπορείτε να έχετε για να ξυπνήσεις ένα πρωί και να ανακαλύπτουν ότι οι δικές τους συντάξεις έχει γίνει πλέον ένα δώρο προς την κυβέρνηση – ευχαριστίες για την αγάπη της χώρας. Είναι τα κατάφερε με επιτυχία, να μας πείσουν ότι οι πλούσιοι είναι οι κακοί, έτσι ώστε να στρέφεται προς τους τη γενική προσοχή και να μην αισθάνονται το χέρι των πολιτικών που κανείς κλέβει τα χρήματα από το πορτοφόλι.


Ποιες οι επενδυτές μπορούν πραγματικά να έχουν ήδη κρίνει τι είναι το ταμείο που επέλεξε ό, τι είναι κρυμμένο αν η κυβέρνηση καταστέλλει τις δημοκρατικές διαδικασίες και να ελέγχει τα μέσα ενημέρωσης; Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: Για πολλά χρόνια, όλα τα συνταξιοδοτικά ταμεία έχουν αγοράσει κρατικά ομόλογα, διότι θεωρήθηκαν «σταθερή αξία» και «ασφαλή» Η έννοια των συνταξιοδοτικών ταμείων βασίζεται στην πλέον ξεπερασμένη υπόθεση, τα κρατικά ομόλογα είναι πολύ ασφαλές ..


Αλλά θέλετε να σκεφτείτε ακόμη και σοβαρά για το ότι οι αγορές μετοχών είναι υπερτιμημένες και σύντομα να καταρρεύσει; Πού θα τα κεφάλαια που εφαρμόζονται στη συνέχεια; Γύρω από πίσω σε Τα κρατικά ομόλογα;


Το ΔΝΤ είναι ένα δημοκρατικά παράνομη δικτατορία πάνω από τους ανθρώπους, και τώρα απαιτεί μια αλλαγή στη στρατηγική και επανεξέταση της κρίσης του δημόσιου χρέους. Το υπόμνημα αυτό δεν είναι κάτι περισσότερο από μια ομαλή αποπληρωμή του εθνικού χρέους – σε βάρος των ιδιοκτητών των ομολόγων, η οποία μπορεί να συνταξιούχων οι οποίοι έχουν τεθεί σε αυτή την κατάσταση χωρίς τη γνώση ή την αμέλειά τους. Εδώ, η έμφαση δίνεται σε χώρες που είτε δεν μπορούν να αποθηκευτούν στις αγορές με νέα κεφάλαια, ή τους «κατάσταση του χρέους, αν και δεν είχε προβλεφθεί με μεγάλη πιθανότητα να είναι βιώσιμη» είναι.


Στην Ευρωζώνη προσπαθεί μια ισχυρότερη ομοσπονδιοποίησης, επειδή έχετε μαντέψει τι ερχόταν επάνω σε ένα. Το ΔΝΤ κάνει τη γενική προσέγγιση πριν, αλλά όλες οι επιλογές που χρησιμοποιούνται περισσότερο για να διατηρήσουν την εξουσία από το κοινό καλό. Οι ευρωπαίοι ηγέτες έχουν υπέκυψε και αποφάσισε να κάνει ακόμη περισσότερο χρέος, ενώ θα συνεχίσουν να πληρώνουν τα μεγάλα λόγια για μια υγιή δημοσιονομική πολιτική στο δημόσιο.


Η Ευρωζώνη αναμένεται πολύ σύντομα να επηρεάζονται άμεσα από τα σχέδια του ΔΝΤ, γιατί αν οι αγορές πάρει χαμπάρι, θα είναι πολύ αργά. Αλλά, δυστυχώς, σκέφτονται τα ομολογιακά αμοιβαία κεφάλαια δεν έχουν το κουτί. Κανείς δεν θέλει να είναι ο πρώτος για να αποκρούσει όλα τα κρατικά ομόλογα της. Για ό, τι θα ήταν τώρα αν συμβεί κάτι; Στη συνέχεια, ο διαχειριστής μπορεί να χάσει τη δουλειά της. Και ακόμη και αν έπρεπε να διαπιστώσει ότι η κυβέρνηση έχει ξεγελάστηκαν από την κατοχή, είτε οι λήξεις παραταθεί ή απαλλοτριώθηκαν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία, είναι οι ίδιοι δικαιολογείται από το γεγονός ότι όλοι οι άλλοι χάνονται, και κατά συνέπεια θα είχε κάνει τίποτα λάθος.


Οι προτάσεις του ΔΝΤ θα μπορούσε φυσικά να οδηγήσει τα χρέη δεν είναι πλέον ελεγχόμενη, διότι η δύναμη της κυβέρνησης αυτό είναι σε θέση να αποκτήσουν κάτι, για να διατηρήσουν τη βάση τους δύναμη. Κατά την άποψή μου, τα σχέδια της IWF θα οδηγήσει σε πολύ εξαπλωθεί αναταραχή στην κοινωνία – αλλά μόνο αφού έχουν υλοποιηθεί. Ακριβώς το γεγονός ότι είναι κάτοχοι κρατικών ομολόγων στις προτεινόμενες θύματα που πρέπει να προσαρμοστούν είτε σε διαγραφή χρέους ή αρνητικά επιτόκια, αποδεικνύει ότι είναι όλα σχετικά με την διαμονή τους στην εξουσία των κυβερνήσεων εδώ. Υποστήριξε πρόσφατα, το ΔΝΤ, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) θα αγοράσει κρατικά ομόλογα των χωρών του ευρώ για να πάρει στη ζώνη του ευρώ. Συμπεριφέρονται σαν ηγέτες των τρομοκρατικών ομάδων, τα παιδιά, έτσι πλύση εγκεφάλου ώστε να ανατινάζονται για το «καλό πράγμα» στον αέρα, ενώ οι ίδιοι ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο.


Αξίζει να σημειωθεί ότι, το ΔΝΤ υποστηρίζει αυτό το «κούρεμα» για τους ιδιώτες επενδυτές (έκπτωση προς τις υποχρεώσεις αποπληρωμής), ως ένα είδος υπό τον όρο ότι σε πτώχευση κράτη να λάβουν νέα δάνεια από τις επίσημες δανειστές. Κάντε ό, τι σας λέμε, ή … Απλά πηγαίνετε στο ΔΝΤ με την Ουκρανία, και όπως ακριβώς είχε ληφθεί Κύπρος.


Σε αντίθεση με την περίπτωση των ιδιωτικών εταιρικών χρεών, όπου υπάρχουν πραγματικές ισορροπίες και συγκεκριμένες αξίες που είναι εξασφαλισμένα με πραγματικά προϊόντα και τα καταστήματα, το ΔΝΤ προτείνει μια πρακτική παγκόσμια εθνικοποίηση των δημόσιων οικονομικών, η οποία είναι πραγματικά για το ακάλυπτο χρέος. διάκριση αυτή είναι σημαντική. Διότι, αν τα κράτη πάτε σε ένα ατελείωτο βρόχο των νέων δανείων, ενώ έχει καμία πρόθεση να επιστρέψει τίποτα, είμαστε παγιδευμένοι σε έναν κόσμο της χρηματοδότησης που έχει γίνει εντελώς διεφθαρμένα.
Η παγκόσμια επιβάρυνση του χρέους των κρατών είναι τόσο καταθλιπτικό να προχωρήσουμε όχι μόνο στην κατάρρευση της δημοκρατίας, αλλά και στην κατάρρευση ή τη διάλυση όλων των μηχανισμών της αγοράς στη χρηματοδότηση των δημόσιων προϋπολογισμών. Αν οι χώρες δεν τηρήσουν τις υποχρεώσεις πληρωμών τους και να δηλώνουν το ίδιο σε πτώχευση, πολλοί ανυποψίαστοι συνταξιούχοι θα πρέπει να βιώσουν ακούσια, όπως και το μέλλον τους σε ένα σωρό από μπάζα είναι μόνο για τους πολιτικούς να επιτρέπουν μια άνετη ζωή. Αυτό, με τη σειρά του, ότι τίποτα, αν οι άνθρωποι που αγόρασαν κρατικά ομόλογα πρέπει να τιμωρείται με βαριές απώλειες και μεταξύ τους αλλά και κατηγορούνται εκβιάζει την κυβέρνηση την υποχρέωση καταβολής τόκων.


Αυτή η πρόταση του ΔΝΤ ήταν κατά τη διάρκεια της δημόσιας Παγκοσμίου Κυπέλλου, γιατί τότε θα μπορούσε κανείς να αναμένει ότι τα μέσα ενημέρωσης δεν θα το αναφέρει. Σε κάθε περίπτωση, οι περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται επί του παρόντος περισσότερα από το ποιος κερδίζει, και έτσι χάνουν αυτό το ύπουλος επίθεση σχετικά με την κατάσταση διαβίωσής τους. Αυτές οι εκτεταμένες σχέδια απαλλοτρίωσης των αποταμιευτών, των επενδυτών και των συνταξιούχων δείχνει την κραυγαλέα πρόσωπο του σοσιαλισμού.
Εδώ θα βρείτε το πρωτότυπο του παραπάνω άρθρου, η παραπάνω μετάφραση είναι κακή, αλλά το συμπέρασμα για την φρίκη που μας ετοιμάζουν τα ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ σκουλήκια, θα το καταλάβει ο αναγνώστης που δεν γνωρίζει Αγγλικά.

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/enthuellungen/martin-armstrong/enteignung-steht-vor-der-tuer-ist-christine-lagarde-die-gefaehrlichste-frau-der-welt-.html;jsessionid=2C1C31F8C0202C58DC00D827C8301B95

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters