Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Τα Επιστημονικά Κλειδιά της Υλοποίησης και Αλληλεπίδρασης Σκεπτομορφών από το Αστρικό Πεδίο στο Υλικό


Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Στο CERN πρόσφατα, μίλησαν για τα Μποσόνια Χιγκς, που επιτελούν το condensation της ενέργειας. Αυτός είναι και ο μηχανισμός δημιουργίας ολογραμμάτων μάζας.
(optical coherence and holography FFT).
Η υλοποίηση είναι σχετική με την συμπύκνωση της ενέργειας σε ύλη.


Οι υλοποιήσεις σκεπτομορφών βασίζονται πάνω στις σφαίρες του Reihman. Στα μαθηματικά , η σφαίρα του Riemann , που πήρε το όνομά της από έναν μαθηματικό του 19ου αιώνα τον Bernhard Riemann , είναι ένα εκτεταμένο μοντέλο σε μιγαδικό επίπεδο συν ένα σημείο στο άπειρο. Δηλαδή, το σύνολο των μιγαδικών αριθμών συν μια τιμή για το άπειρο ∞ .

Όλο αυτό το σύστημα της ζωής βασίζεται σε αντανακλάσεις του αιθέρα σαν καθρέπτισμα.
Οι αντανακλάσεις αυτές γίνονται μέσω πολυεπίπεδων σφαιρών.
To time independent Schrodinger Equation, είναι αυτό που περιγράφει σαν bound & unbound states τα παράλληλα σύμπαντα, τους κόσμους και τις διαστάσεις (ανάλογα της ενέργειας).

Ένα καλό βιβλίο στο οποίο μπορεί να ανατρέξει κανείς, σχετικά είναι το Quantum Mechanics Simulations - Consortium for Upper Level Physics Software Hiller , Johnston, Styer(ΕΚΔΟΣΕΙΣ: JOHN WILEY & SONS INC) .

Επίσης υπάρχουν αστρικές πύλες σε σπηλιές και σε διάφορα μέρη που οι συχνότητες το επιτρέπουν.
Ο εντοπισμός γίνεται με τις εξισ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters