Κυριακή, 6 Απριλίου 2014

Τραγικό τέλος θα έχει ο Σαμαράς και η πλάκα είναι πως το γουστάρει!

Με «εντολή» Σαμαρά στήθηκε η επιχείρηση, με «εντολή» Σαμαρά εκτελέστηκε και από αυτή τη μ@λακία Σαμαρά καταρρέει η όλη υπόθεση σαν χάρτινος πύργος.

του Στρατή Μαζίδη

Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του, όχι μόνο δεν παραιτήθηκαν, αλλά επιχειρεί να βγει και από πάνω. Τιμώρησε τον «κακό» Μπαλτάκο για αυτά που είπε αλλά δεν ασχολήθηκε με όσα είπε. Σημαντική διαφορά. Απεναντίας το έπαιξε και ήρωας ότι αυτός τα έβαλε με τους κατηγορούμενους ως νοσταλγούς του ναζισμού.

Το αστείο είναι πως τα έβαλε τόσο πολύ και με τέτοιο πάθος μαζί τους ώστε θα μπορούσε να κατηγορηθεί από κάποιους ότι τους ξεπέρασε στο πεδίο για το οποίο τους καταδιώκει.

Ο κος Σαμαράς δείχνει να μην αντιλαμβάνεται στη θέση στην οποία έχει περιέλθει κι αμολάει το Στουρνάρα να μιλά για ομόλογα κι επιστροφή στις αγορές, όπως αμολάει το λυκόσκυλο ο χωρικός σαν δει κάτι ύποπτο διαισθανόμενος πως κινδυνεύει.

Φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο - το πλέον πιθανό - να αντιλαμβάνεται πάρα πολύ καλά αλλά είναι τέτοια η ερωτική του σχέση με την εξουσία που δεν μπορεί να την αποχωριστεί. Είκοσι χρόνια του πήρε να την κατακτήσει.

Ωστόσο, όσο επιμένει σε αυτή τη γραμμή, τόσο πιο επώδυνα θα καταλάβει όταν θα τρέχει να πηδήξει στο ελικόπτερο, πως αυτή του η αγάπη υπήρξε καταστροφική.

Καλήνυχτα Αντώνη...
freepen
http://www.triklopodia.gr/2014/04/blog-post_2322.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters