Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Ποιοι κρύβονται πίσω από το μακελειό με τα μαχαίρια στην Κίνα -Αφησαν πίσω τους 29 νεκρούς και 130 τραυματίες

Σε Ουιγούρους αυτονομιστές αποδίδουν οι κινεζικές αρχές το μακελειό που έγινε το Σάββατο σε σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Κουνμίνγκ. Μαυροντυμένοι άνδρες με μαχαίρια εισέβαλαν και άρχισαν να μαχαιρώνουν ανθρώπους αδιακρίτως, αφήνοντας πίσω τους 29 νεκρούς και περισσότερους από 130 τραυματίες.
Η επίθεση έχει χαρακτηριστεί ήδη ως τρομοκρατική πράξη από τις κινεζικές αρχές, που ανακοίνωσαν πως ανάμεσα στους νεκρούς είναι και τέσσερις από τους επιτιθέμενους, οι οποίοι έπεσαν νεκροί από τα πυρά των αστυνομικών.
Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ο αριθμός των δραστών, αλλά το επίσημο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, μετέδωσε πώς από τα πρώτα στοιχεία από τον τόπο της επίθεσης όλα συνιστούν πως πίσω από το μακελειό βρίσκονται Ουιγούροι αυτονομιστές, μουσουλμάνοι τουρκικής προέλευσης οι οποίοι εκφράζουν αποσχιστικές τάσεις από την Κίνα καθώς αισθάνονται αποκλεισμένοι από το Πεκίνο που εμποδίζει την άσκηση των θρησκευτικών τους καθηκόντων και την διατήρηση του πολιτισμού τους.


Ποιοι κρύβονται πίσω από το μακελειό με τα μαχαίρια στην Κίνα -Αφησαν πίσω τους


http://www.4news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters