Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ...ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΞΕΧΥΘΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΩΓΜΕΣ!


1800379_10200482954995837_1974447990_n.jpg
ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ!!!!!!

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΡΕΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΨHΛΑ ΚΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛYΤΕΡΑ ΡΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ.
 
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕ(Υ)ΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΝ ΒΟΥΝΑ ΚΙ ΑΝ ΦAIΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ''ΤΕΧΝHΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ'' ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ, Η ΘΕΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΒΟΥΪΤΟ ΚΙ ΑΝΤΑΡΑ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΝΑ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΕΙ ΕΜΠΟΔΙΑ, ΝΑ ΣΜΙΛΕΨΕΙ ΒΡΑΧΙΑ, ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΦΡΑΓΜΑΤΑ, ΝΑ ''ΠΝIΞΕΙ'' Ο,ΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.

ΚΙ Ο,ΤΙ ΩΣ ΠΡΙΝ ΕΜΟΙΑΖΕ ΦΟΒΕΡΟ ΚΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟ, ΘΑ ΠΑΡΑΣYΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ, ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧAIΓΟΝΟ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ, ΤΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΒΟΥΪΤΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤAI ΑΕΡΑΣ ΔΡΟΣΕΡΟΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΚΕΛΑΡΙΣΜΑ, ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ. 

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΙΜΝΑΖΕ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ, ΞΑΝΑΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ. ΦΟΡΤΙΣΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕ ΘΕΟΡΑΤΟ, ΑΚΙΝΗΤΟ ΚΙ ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΟΥ. 

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΞΕΧΥΘΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΩΓΜΕΣ ΚΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΠΑΖΕΙ ΛΙΓΟ. Η ΕΝΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΡΩΓΜΗ, ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΔΑΤΙΝΟ ''ΣΩΜΑ'' ΤΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. 

ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΥΔΑΤΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ. Η ΘΕΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ. ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥ '40 ΤΟΥ '12~13 ΤΟΥ ΄21 ΤΟΥ ΄334 ΤΟΥ ΄480 ΤΟΥ ΄490 ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ. 

ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΗ Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΑΧΕ, ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΠΩΜΙΣΤΗΚΑΜΕ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΜΕ ΙΣΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΜΕ, ΤΟ ΑΡΧΑΙΓΟΝΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ''ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ'' ΚΑΙ ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΟΧΗ. 

ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ, ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΗΓΕΤΗ, ΜΕ ΤΟ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΟΦΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΗΝ ΝΙΚΗ. 

ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ -)+(- ΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters