Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ (φωτο και 3 βίντεο)





"Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ", ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 9/2/2014
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ, ΕΝΕΡΓΟΥΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ...




 Το ποτάμι ήδη ξεχύθηκε και κυλά... Ανοίξτε παραποτάμους, χείμαρρους, ρυάκια...


 Έλληνες ενωθείτε σ'αυτήν την δύναμη, να καθαρίσουμε μιαν ώρα αρχύτερα την κόπρο του Αυγεία, πρίν βουλιάξουμε σ'αυτήν, πρίν μας καταπιεί η μπόχα! 



Στην Θεσσαλονίκη βρεθήκαμε ανάμεσα σε αδερφές και αδερφούς, ομοίους μας, κύτταρα του ίδιου οργανισμού.Η ενέργεια ξεχείλιζε, τόσο που αισθανόσουν ότι είναι αδύνατον να την ελέγξεις..Η σπίθα της καθεμιάς και του καθενός μας, ήταν μέρος της φωτιάς που άναψε. Έξι χιλιάδες ψυχές επικοινωνήσαμε και συντονιστήκαμε....Στέλνοντας ένα μήνυμα φωτεινό και ξεκάθαρο σε όλον τον πλανήτη και ακόμα πιο έξω :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters