Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

(Σκηνικό πολέμου) σε όλο το Αιγαίο ! 33 Παραβιάσεις απο Τούρκικα μαχητικά …Στο κόκκινο οι Πιλότοι μας ! Γιατί οι Τούρκοι "ξεσάλωσαν" σήμερα στο Αιγαίο


Γιατί οι Τούρκοι "ξεσάλωσαν" σήμερα στο Αιγαίο - 30 παραβιάσεις

30 παραβιάσεις στο Αιγαίο από τη τουρκική Πολεμική Αεροπορία,από έξι μαχητικά κι ένα αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμου. Το “κοντέρ” είχε να “γράψει” αρκετό καιρό τέτοιο νούμερο. Η εξήγηση είναι η άσκηση «Akci Deniz» που διεξάγουν οι τουρκικές ΕΔ στο Αιγαίο με ιδιαίτερη “προτίμηση” στα Δωδεκάνησα.


Είναι βέβαιο όμως ότι η αυξημένη κινητικότητα των Τούρκων στο Αιγαίο προβληματίζει την Αθήνα, που παρακολουθεί προσεκτικά τις κινήσεις τους.
Η άσκηση των Τούρκων θα διαρκέσει μέχρι και τη Παρασκευή.
onalert.gr


(Σκηνικό πολέμου) σε όλο το Αιγαίο ! 33 Παραβιάσεις απο Τούρκικα μαχητικά …Στο κόκκινο οι Πιλότοι μας !
 
Ένας σχηματισμός αποτελούμενος απο έξι (6) μαχητικά επικουρούμενα απο δύο CN-235 καταγραφικά -κατασκοπευτικά του Τούρκικου ναυτικού που ειναι γνωστό τi  ψάχνουν πλέον στο Αιγαίο προχώρησαν σε ένα μπαράζ Παραβιάσεων -Παραβάσεων που δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει στο Αρχιπέλαγος …Τριαντα τρείς (33) Παραβιάσεις απο τα Τούρκικα μαχητικά και τα Τούρκικα κατασκοπευτικά και αν κάποια άλλη  φορά πιστεύαμε οτι έγιναν τυχαία …Κανείς δεν μπορεί σήμερα πια  να το στηρίξει !
Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες απο την «μάχη του Αιγαίου»  αλλά εκείνο που ξέρουμε ειναι οτι οι Πιλότοι μας βρίσκονται στο κόκκινο !
Κανείς δεν μπορεί να πεί πια  με σιγουριά τι θα συμβεί  αν κάποια στιγμή γίνει κάτι στραβό στο Αιγαίο !..Ενώ τα Τούρκικα sites βομβαρδίζουν το διαδίκτυο με video των Τουρκικών μαχητικών που ανέβηκαν την 24 Δεκεμβρίου !
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ   :  1 (6 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ :  2 (CN-235)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ     : 8
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ      :  2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ     :  3
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ    :  30
ΕΜΠΛΟΚΕΣ       : -
ΠΕΡΙΟΧΗ           :  ΒΟΡΕΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλη η ετοιμότητα βγήκε και κυνήγησε τους Τούρκους  που πετάξανε σε όλο το μήκος και πλάτος του Αιγαίου !
veteranos.gr

Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕΤΑΙ: 30 ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Tουρκικά κατασκοπευτικά αεροσκάφη και μαχητικά "όργωσαν" το Αιγαίο!

Δύο τουρκικά αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου και παρακολούθησης όργωσαν κυριολεκτικά σήμερα το Αιγαίο, από βορρά προς νότο το ένα και με αντίστροφή πορεία το άλλο πραγματοποιώντας ρεκόρ παραβιάσεων του ΕΕΧ σε μια αποστολή ηλεκτρονική αναγνώρισης
των θέσεων των αντιαεροπορικών συστημάτων που είναι εγκατεστημένα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Πλέον η Άγκυρα δεν κρύβει τις προθέσεις της. Αυτό που έγινε σήμερα δεν έχει ξαναγίνει ποτέ μέχρι σήμερα και δεν είναι τόσο η πρόκληση, όσο η ποιότητα και οι σκοποί της πρόκλησης. Σε άλλες χώρες τα αεροσκάφη θα είχαν "σκαναριστεί" από μαχητικά και θα είχαν προειδοποιηθεί να αποχωρήσουν, αλλά αυτό, τουλάχιστον σήμερα δεν έγινε
Τα τουρκικά CN-235MPA (τα οποία φέρουν ειδικό εξοπλισμό ηλεκτρονικής παρακολούθησης) συνόδευσαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της αποστολής τους 6 τουρκικά μαχητικά F-16C τα οποία παρείχαν προστασία στα αεροσκάφη ηλεκτρονικής παρακολούθησης.
Τα δύο CN-235 κινήθηκαν με αντίστροφη πορεία το ένα σε σχέση με το άλλο με το πρώτο να κινείται από Λήμνο προς νότο και το δεύτερο από το ύψος της Ρόδου προς βορά.
Σε όλη αυτή την πορεία ο τουρκικός σχηματισμός μαχητικών και αεροσκαφών ηλεκτρονικής παρακολούθησης πραγματοποίησαν αριθμό ρεκόρ 30 παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ) και 3 παραβάσεων του FIR Αθηνών. Από τα τουρκικά μαχητικά τα 2 έφεραν οπλισμό.
Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια νέα εκδήλωση ενός τουρκικού στρατηγικού σχεδίου στο Αιγαίο τους ακριβείς σκοπούς του οποίου ως προς το χρόνο εκδήλωσής του είναι άγνωστοι προς το παρόν και το γεγονός αυτό έχει προβληματίσει τους επιτελείς του ΓΕΕΘΑ. Δεν πρόκειται φυσικά για ένα μεμονωμένο γεγονός.
Όλες αυτές οι κινήσεις συνδέονται μεταξύ τους: Είτε είναι οι κινήσεις του τουρκικού Λιμενικού στην περιοχή της Λαδόξερας, είτε οι υπερπτήσεις πάνω από τους Φούρνους των τουρκικών μαχητικών και πα΄νω από τη Σάμο του τουρκικού ελικοπτέρου , είτε η σωρεία παραβάσεων και παραβιάσεων (μόλις στις 8 Ιανουαρίου είχαμε 19 παραβιάσεις), όλα δείχνουν ότι η Άγκυρα προχωρά με γοργά βήματα στην αλλαγή του status quo στην περιοχή και εμείς απλά τους παρακολουθούμε, μέχρι το επόμενο τετελεσμένο.

defencenet.gr

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/01/33.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters