Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Δημοσιογράφοι, οι “αθώοι” εγκληματίες που βούλιαξαν τη χώρα


Εγκληματική για την Ελληνική κοινωνία παραμένει η συμπεριφορά των “μεγάλων” δημοσιογράφων αυτών των κυρίων και κυριών, που μιλούν ή έχουν φίλους πρωθυπουργούς.
Δεν μπορώ να πιστεύσω ότι είναι τόσο ανίκανοι ή τόσο ανίκανες, ώστε να προάγουν καθημερινά
ασήμαντα θέματα προς συζήτηση. Ο κόσμος γελάει μαζί τους αλλά αυτοί συνεχίζουν το βιολί τους χωρίς καμμία αίσθηση ενοχής, προκλητικά, κακόφωνα, αδιάφορα και μερικές φορές χαρίζοντας στους ιθαγενείς καθρεφτάκια. Αίσχος.

Οι “μεγάλοι” δημοσιογράφοι πρέπει να ντρέπονται για το ρόλο που έχουν παίξει στη γενοκτονία του Ελληνικού λαού.

Καλύτερα να ασχοληθούν με το καθαρισμό αιθουσών. Και εκεί δεν χρειάζεται δίπλωμα αλλά τουλάχιστο κάτι χρήσιμο θα παράγουν. Αυτό που κάνουν καθημερινά δεν είναι δημοσιογραφία αλλά ο γάμος του καραγκιόζη. Μου θυμίζουν όρνεα που πεινάνε. Και η προπαγάνδα έχει τα όρια της.

Επιλογές προσώπων που θα ακούγονται στα ΜΜΕ…

Οι φίλοι του ΔΟΛιου κατεστημένου φαίνεται ότι συνεχίζουν να αποφασίζουν για το ποιά πρόσωπα (Μαιμούδες του Ερμή) είναι καλό να ακούγονται ή να βλέπονται στα ΜΜΕ. Οι ακίνδυνοι προωθούνται ενώ για όσους ανοίγουν τα μάτια στον κόσμο φαίνεται να δίνουν οδηγίες ακόμη και σε περιφερειακά κανάλια να αποφεύγονται. Αυτή είναι η εκτίμησή μου. Έτσι όμως δεν λειτουργεί μια σωστή δημοκρατία αλλά μια δημοκρατία ηλιθίων, λαμογιών και απατεώνων της πίσω πόρτας του Μαξίμου που πλέον έγινε διαστημική πύλη…

Πάγια είναι η παρουσία των “Μαιμούδων” του Ερμή στα ΜΜΕ που προιδεάζουν τους πολίτες ή τους κατευθύνουν σε συγκεκρμένες και προααποφασισμένες λύσεις ή γεγονότα.

Οι δημοσιογράφοι είναι πάντα ενημερωμένοι και πάντα γνωρίζουν τί, πώς και πότε να το βγάλουν. Η συνενοχή τους δεν είναι κάτι που ανακαλύψαμε εμείς σε αυτό το άρθρο. Οι περισσότεροι Έλληνες γνωρίζουν τη στάση ζωής τους απο χρόνια. Αυτά τα χοντρόπετσα γαιδούρια της Καρπασίας όμως προκλητικά συνεχίζουν να το αγνοούν. Κρίμα για τη χώρα. Κρίμα για όλους.

Τράπεζες, καταθέσεις και δικαιώματα…

Οι τράπεζες συνεχίζοντας την κακοδιαχείριση που έκαναν μέχρι τώρα και με τις πλάτες της κυβέρνησης, συνεχίζουν να δανείζουν επιχειρήσεις που είναι πασιφανές ότι δεν θα επιστρέψουν ποτέ τα δανεικά που έχουν πάρει. Με ποιό δικαίωμα το κάνουν; Ρώτησαν τους απλούς καταθέτες των οποίων εξανέμισαν τα λεφτά σε επιχειρήσεις που έπιναν μόνο αίμα εντός και εκτός Ελλάδας; Όχι.

Να θυμηθούμε τις τόσες καταγγελίες για το τρόπο που δινόντουσαν οι δανειοδοτήσεις σε επιχειρήσεις ή τους νόμους που η κυβέρνηση επινόησε για να καλύψει τις αποφάσεις των τραπεζιτών;

Νομίζω ότι πολλοί πολίτες που έχουν καταθέσεις στις τράπεζες θα πρέπει να κινηθούν νομικά και με μεγάλη προσοχή κατά των τραπεζών και να ζητήσουν τον έλεγχο τους, για να μη τους προλάβουν τα γεγονότα απο μια νέα κατολίσθησή τους.

Οι πολίτες πρέπει να ενδιαφέρονται για το πού πηγαίνουν ή που πήγαν οι καταθέσεις τους τόσα χρόνια. Αυτό το δικαιούνται απο τη στιγμή που το τραπεζικό σύστημα της ευρωζώνης θέλει να τους βλέπει σαν “επενδυτές”. Κανένας “επενδυτής” δεν επενδύει σε επενδύσεις που τρώνε συνέχεια χρήματα εν τη αγνοία του, σε επενδύσεις που δεν παράγουν και που συνεχώς φουσκώνουν σαν μπαλόνια που σκάνε όταν οι ιδιοκτήτες τους κληθούν να πληρώσουν…

Οι “μεγάλοι” δημοσιογράφοι ποτέ δεν πληροφόρησαν και δεν πληροφορούν τους πολίτες για τα δικαιώματα τους αλλά μόνο για τις υποχρεώσεις τους.

Τα γενόσημα που πληρώνατε ακριβά επι δεκαετίες…



Πρόσφατα γίνεται συζήτηση στα ΜΜΕ γύρω απο τις τιμές των φαρμάκων. Θα παρατηρήσατε ότι σε δύο εκπομπές ο υπ. υγείας αναφέρθηκε στο γεγονός των γενοσήμων που επί χρόνια παράγονται στην Ελλάδα. Το αν είναι πολύ καλή ποιότητα όπως λέει αυτό ερευνάται. ¨Εχει την άποψη ότι η τιμή τους πρέπει να μειωθεί κατα πολύ αντι να αυξηθούν οι εισφορές.

Υπενθυμίζω, ότι με τον όρο γενόσημο φάρμακο χαρακτηρίζεται οποιοδήποτε φάρμακο του οποίου η δραστική ουσία δεν καλύπτεται πλέον από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και δικαιωμάτων επ΄ αυτού. Τα γενόσημα φάρμακα έχουν χαμηλότερη τιμή από τα φάρμακα στα οποία ευρίσκονται σε ισχύ δικαιώματα ευρεσιτεχνίας.

Απο το ανωτέρω video λείπουν δύο σημαντικές πληροφορίες που θα έπρεπε να μάθει ο τηλεθεατής. Ποιό είναι το κόστος κατασκευής του γενόσημου Ελληνικού φαρμάκου και ποιός κάνει έλεγχο ποιότητας και πιστότητας. Στο τελευταίο ερώτημα, η απάντηση είναι το πιθανότερο “κανείς” .

Ούτε για τα γενόσημα που πούλαγαν οι Ελληνικές βιομηχανίες φαρμάκων επι δεκαετίες φτειάχνοντας στην Ελλάδα τις συνταγές εκείνων που έχασαν τα δικαιώματα ευρεσιτεχνίας συλλέγοντας τεράστια κέρδη δεν άκουσαν ποτέ κάτι οι μεγάλοι δημοσιογράφοι; Ακόμη και τώρα όμως δεν φαίνεται να το έχουν ανακαλύψει. Τυχαίο; Ο Σύλλογός τους αλήθεια λειτουργεί;

Φορολόγηση των πολιτών και όχι του κατεστημένου…

Ποιοί δεν πληρώνουν φόρους στην Ελλάδα; Ποιοί συνέχεια ευνοούνται; Πόσοι δημοσιογράφοι μίλησαν διεξοδικά γιαυτό; Kανένας. Ακόμη και αν μιλήσουν δεν θα γίνει τίποτα γιατί αυτοί που ταίζουν τα κόμματα είναι πολλές φορές και επενδυτές της “ελεύθερης” φωνής της δημοιογραφίας με προιστορία στα μεγάλα παιγνίδια που παίχτηκαν στην χώρα.

Η σιωπή των “μεγάλων” δημοσιογράφων είναι χρυσός. Πώς απέκτησαν τόση περιουσία; Αναλύοντας μια είδηση ή μια πολιτική απόφαση σαν αναμετάδοση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα…

Δεν είναι αθώοι οι “μεγάλοι” δημοσιογράφοι. Ξέρουν και δεν μιλούν. Για ότι ακολουθήσει στη χώρα έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη.

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters