Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ένα μικρό απόσπασμα από τον αντιρατσιστκό νόμο...του Αθανασίου. ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ????


«θα τιμωρείται με φυλάκιση τριών μηνών έως τριών ετών και χρηματική ποινή από 5.000 έως 20.000 ευρώ όποιος προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων τα οποία προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμό και τη σωματική ακεραιότητα»

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ! Η ΟΜΕΡΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ. ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ….
ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ. ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο  ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… .μιας και θα κατηγορηθείς για μίσος με βάση τη θρησκεία. 

Ο αντιρατσιστικός νόμος έχει σχέση με την σκληρή αποεθνικοποίηση της χώρας.... 
Αν περάσει ο αντιρατσιστικός νόμος δεν θα μπορείς πχ να  έχεις άποψη για τον γενετήσιο προσανατολισμό-- Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (άρθρο 21) Η διακήρυξη ζητεί την αποποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας διεθνώς και καταδικάζει τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω γενετήσιου προσανατολισμού ή ταυτότητας φύλου… LGBT  τις λεσβίες, τους ομοφυλόφιλους, τους
αμφιφυλόφιλους, τα τρανσεξουαλικά και διαφυλικά άτομα… δηλαδή με την ψήφιση του αντιρατσιστικού νόμου ανοίγει ο δρόμος ΑΝΕΤΑ για το σύμφωνο συμβίωσης ( υποκριτές παπάδες) μιας και θα έχουν χαλαρώσει οι αντιστάσεις στην κοινωνία. 
Χάνεις οικογένεια και παιδιά και άντε γεια ζωή. Μια γεύση από Γερμανία αρκεί….. με φούστες δουλεύουν… .αρκετοί Γερμανοί LGBT. Όποιος, τολμήσει και μιλήσει χάθηκε. 
Tα ίδια και στην Γαλλία. Χτυπάνε τα σπλάχνα των κοινωνιών. Δημιουργούν κοινωνίες συντρίμμια με σκοπό τον έλεγχο εκμεταλλευόμενοι την άγνοια και την αφέλεια. 

Αν αυτό, το οποίο λέμε, φαίνεται υπερβολικό στον αναγνώστη, ας το διερευνήσει μόνος του.Όλα αυτά δεν πρέπει να φαίνονται παράξενα στον αναγνώστη. Δεν λέμε κάτι το πρωτοφανές ή το μυστήριο. Μπορεί να το ελέγξει με πολλούς τρόπους. Άλλωστε, στην εποχή των υπολογιστών ζούμε.

Καταλάβατε πως σας κοροϊδεύουν;;; Έβαλαν μπροστά γραφικούς παπάδες να διαμαρτύρονται δήθεν για το σύμφωνο συμβίωσης ( κλείνουν τα μάτια στους δικούς τους LGBT παπάδες που περιμένουν αντιρατσιστικό) πετώντας την μπάλα στην εξέδρα. Έβαλαν μπροστά τους άσχετους Παναγιώταρους να μιλάνε για Κωνσταντίνους Κολοκοτρώνηδες. 
Κατάλαβε ο αναγνώστης γιατί είναι υπερήφανος ο Χρυσοχοϊδής που επί ήμερών του φτιάχνεται τζαμί;;; Γιατί πολύ απλά περιμένει την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου. 
Μετά την ψήφιση όποιος μιλήσει θα κατηγορηθεί για θρησκευτικό μίσος.  
Προκειμένου να μην απειλήσουν τα αφεντικά τους ( εβραίοι) και ταυτόχρονα να "υψώσουν" τους εαυτούς τους, χτίζουν το απόλυτο κενό.......νομίζοντας πως είναι θεοί...
 
http://chaos-crisis.blogspot.gr/2013/11/blog-post_8388.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters